Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o fajnie macie:)
mi sie nudzi w domku:P i siedze cały czas przed kompem ale musze zaraz kabiego wypuscic siusiu...

A co u ciebie Martus??:D

Posted

ja tez i nic mi sie nie chce...
trzeba by obiad zamówic ale mi sie nie chce tacie powiem zeby zamówił bo ma byc pizza dzisiaj ... nawet jesc mi sie nie chce...:P
a co jutro macie w szkole??

Posted

jutro idziemy na jakies przedstawienie w szkole które trwa godzine i jeszcze musielismy płacić za nie 3zł;/ suchar..;/
nie wiem co pisac mam nawet:P

Posted

Martunia napisał(a):
Hej. :)
Co tak późno? Coś było ciekawego ?
Ile osób było? Dużo? :lol:

hej:)
a tak późno bo mnie nie było:P
u kolezanki byłam:)
nic ciekawego... to przesdstawienie to taki suchar był że nie wiem... gorszego juz nie mogli zrobic.. i jeszcze 3zł płacilismy za to;/
osób chyba ok. 20 moze troszke mnie znaczy z naszej klasy tyle a z innych klas to nie za dużo...
a co u ciebie?? co robiliscie w szkole??
i wiesz co tylko jedno zdjecie na nk mi skomentowac:eviltong:

Posted

Zawsze tak jest, nie przejmuj się. ;)
U mnie dzisiaj były albo wolne lekcje, albo odwołane (4 miałam odwołane ^^). A w szkole było bardzo mało osób... Normalnie same pustki na korytarzach. Potem to już nikogo nie było, bo wszyscy uciekli. A z klasy u mnie było 18 osób na 31. ^^" Sama nie wiem, czy mam jeszcze chodzić, bo dzienników nie ma i nie zapisują, kto nie przyszedł. Ale może lepiej pójdę, bo się okaże, że np. jutro będzie i tak głupio trochę.. Jeszcze jutro o 19.00 do opery..
A na więcej komentarzy... to samo bym pisała. ;)
Oglądam mecz, więc czasem może mnie nie być. ;)
Napisałam więcej od Ciebie! :o Cud jakiś!

Posted

o ile fot z urodzin :)
ale tam dziewczyn było, a chłopaków tylko trzech :evil_lol:
fajne te spodenki :eviltong:
i śliczna ta Daisy :loveu:Kabiś ofc też :loveu:

Posted

;p no wiesz ale za 3 zł to mogli juz cos normalnego wymyslic a nie jakis suchar:eviltong:
o fajnie:):)
my jutro idziemy na 9.40 i jest konkurs zgadnij i z muzyki i siedzimy do 11.20 a potem mamy próbe chórku przed zakończeniem... wiec w szkole do 12 jestesmy..
e tam ja bym chodziła u nas nudniej pewnie jest... i pani sprawdzała u nas obecnosc..:)
tylko kilku osób z naszej klasy nie było a ze szkoły to mało osób było ogólnie...
no to co ze to samo ale tylko jeden napisalas:roll:
o juz nie:P
teraz ja wiecej napisałam:D:D
ale cud był i sie zmył:evil_lol::evil_lol:
hehe;)
co robisz oprucz ogladania meczu?? ja o 22 koncze

Posted

nom;D
nom chłopaków 4 bo jeszcze brat Romka był:eviltong: ale na urodzinach chłopaka przeważały dziewczyny czyż to nie dziwne:evil_lol::evil_lol:
no wiem że fajne:D
a ile sie naszukałysmy takich:) bo iałysmy wygurowane wymagania:
* długie
* niebieskie
* w kwiatki
* na gumce
:D ale znalazłysmy takie:D:D
nom ona fajna jest:) dziekuje:loveu:

Posted

Witaj Aduś. :loveu:
Nie wiem, co jeszcze dopisać do Twojego wczorajszego posta, więc napiszę coś innego.
Co u Ciebie?
U mnie w klasie (i w ogóle w szkole) było mało osób i razem z inną klasą pojechaliśmy do kina, ale wcześniej musieliśmy czekać do 10.20. Byłam na Narni, tak średnio mi się ten film podobał. ;) A o 18.00 mam zbiórkę, bo na 19.00 mam do Opery. Musiałam sobie przyszykować strój galowy. I marynarkę, bo może padać. Niedawno było gorąco, ale widzę teraz za oknami zachmurzone niebo.

Posted

Martunia napisał(a):
Witaj Aduś. :loveu:
Nie wiem, co jeszcze dopisać do Twojego wczorajszego posta, więc napiszę coś innego.
Co u Ciebie?
U mnie w klasie (i w ogóle w szkole) było mało osób i razem z inną klasą pojechaliśmy do kina, ale wcześniej musieliśmy czekać do 10.20. Byłam na Narni, tak średnio mi się ten film podobał. ;) A o 18.00 mam zbiórkę, bo na 19.00 mam do Opery. Musiałam sobie przyszykować strój galowy. I marynarkę, bo może padać. Niedawno było gorąco, ale widzę teraz za oknami zachmurzone niebo.

hejo:):)
a u mnie dobrze...
dzisiaj w szkole byly jakies konkursy i ogólnie nudno...
jutro od rana 2 kl maja przedstawiaja jakies areobiki a potem jest konkurs z polaka..;/ bez sensu bo musze isc na ten konkurs;/
nie chce mi sie;/
u mnie bylo tyle co wczoraj osób mniej wiecej...
o fajnie:)
ja moze z koleżankami sie przejade do kina w wakacje kiedys;)
o ja nie lubie do opery ani teatru jezdzic:eviltong:
i jak było??
ja byłam z kolezankami na działce u jednej z koleżanek:) fajnie było:) i dojechał do nas romek jeszcze potem na rowerze a my wygodniejsze jetesmy i autobusem jechałysmy:p
a co powiesz??

Posted

E tam, wytrzymasz w szkole, ja jeszcze 2 dni nudy w szkole muszę wytrwać, u Ciebie to przynajmniej się coś dzieje... Nawet czasem u mnie nauczyciele na lekcje nie przychodzą, bo im się nie chce. :roll:
U mnie dziś było 13 na 31 osób. :eviltong:
Fajnie dziś było u Ciebie. :)
A po Operze nawet dobrze, pięknie tam jest! Wszyscy na galowo, jak w jakimś pałacu. No i cały czas tańczyli balet, bo to 'Jezioro Łabędzie' było. ;) Właśnie niedawno wróciłam. :D