Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja zaraz leca spacerek z Bobim i kolezanka Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 o fajnie macie:) mi sie nudzi w domku:P i siedze cały czas przed kompem ale musze zaraz kabiego wypuscic siusiu... A co u ciebie Martus??:D Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A u mnie nic ciekawego, siedzę sobie w domu. :D Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ja tez i nic mi sie nie chce... trzeba by obiad zamówic ale mi sie nie chce tacie powiem zeby zamówił bo ma byc pizza dzisiaj ... nawet jesc mi sie nie chce...:P a co jutro macie w szkole?? Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hmmm... chyba nic. :eviltong: Fajnie, że już się nie trzeba uczyć. A co Ty będziesz jutro miała? Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 jutro idziemy na jakies przedstawienie w szkole które trwa godzine i jeszcze musielismy płacić za nie 3zł;/ suchar..;/ nie wiem co pisac mam nawet:P Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 musialabym isc na 19 do koscioła a mi sie nie chce... ehh... nudy ogólnie straszne masakra... Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Niee:( nie mam pojecia na którą on chodzi... ale od nastepnego tyg chodze juz tylko na 10... co tam?? Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to pewnie był rano. A nic. ;) Jakoś sobie dzień leci... Zanim się obejrzę, będzie koniec wakacji ... :-( Quote
Martunia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Hej. :) Co tak późno? Coś było ciekawego ? Ile osób było? Dużo? :lol: Quote
Sweet Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) Co tak późno? Coś było ciekawego ? Ile osób było? Dużo? :lol: hej:) a tak późno bo mnie nie było:P u kolezanki byłam:) nic ciekawego... to przesdstawienie to taki suchar był że nie wiem... gorszego juz nie mogli zrobic.. i jeszcze 3zł płacilismy za to;/ osób chyba ok. 20 moze troszke mnie znaczy z naszej klasy tyle a z innych klas to nie za dużo... a co u ciebie?? co robiliscie w szkole?? i wiesz co tylko jedno zdjecie na nk mi skomentowac:eviltong: Quote
Martunia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Zawsze tak jest, nie przejmuj się. ;) U mnie dzisiaj były albo wolne lekcje, albo odwołane (4 miałam odwołane ^^). A w szkole było bardzo mało osób... Normalnie same pustki na korytarzach. Potem to już nikogo nie było, bo wszyscy uciekli. A z klasy u mnie było 18 osób na 31. ^^" Sama nie wiem, czy mam jeszcze chodzić, bo dzienników nie ma i nie zapisują, kto nie przyszedł. Ale może lepiej pójdę, bo się okaże, że np. jutro będzie i tak głupio trochę.. Jeszcze jutro o 19.00 do opery.. A na więcej komentarzy... to samo bym pisała. ;) Oglądam mecz, więc czasem może mnie nie być. ;) Napisałam więcej od Ciebie! :o Cud jakiś! Quote
Avaloth Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 o ile fot z urodzin :) ale tam dziewczyn było, a chłopaków tylko trzech :evil_lol: fajne te spodenki :eviltong: i śliczna ta Daisy :loveu:Kabiś ofc też :loveu: Quote
Sweet Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 ;p no wiesz ale za 3 zł to mogli juz cos normalnego wymyslic a nie jakis suchar:eviltong: o fajnie:):) my jutro idziemy na 9.40 i jest konkurs zgadnij i z muzyki i siedzimy do 11.20 a potem mamy próbe chórku przed zakończeniem... wiec w szkole do 12 jestesmy.. e tam ja bym chodziła u nas nudniej pewnie jest... i pani sprawdzała u nas obecnosc..:) tylko kilku osób z naszej klasy nie było a ze szkoły to mało osób było ogólnie... no to co ze to samo ale tylko jeden napisalas:roll: o juz nie:P teraz ja wiecej napisałam:D:D ale cud był i sie zmył:evil_lol::evil_lol: hehe;) co robisz oprucz ogladania meczu?? ja o 22 koncze Quote
Sweet Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 nom;D nom chłopaków 4 bo jeszcze brat Romka był:eviltong: ale na urodzinach chłopaka przeważały dziewczyny czyż to nie dziwne:evil_lol::evil_lol: no wiem że fajne:D a ile sie naszukałysmy takich:) bo iałysmy wygurowane wymagania: * długie * niebieskie * w kwiatki * na gumce :D ale znalazłysmy takie:D:D nom ona fajna jest:) dziekuje:loveu: Quote
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Hejka CZekam na ajkieś foteczki Kabiego i Rokusia Quote
Martunia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Witaj Aduś. :loveu: Nie wiem, co jeszcze dopisać do Twojego wczorajszego posta, więc napiszę coś innego. Co u Ciebie? U mnie w klasie (i w ogóle w szkole) było mało osób i razem z inną klasą pojechaliśmy do kina, ale wcześniej musieliśmy czekać do 10.20. Byłam na Narni, tak średnio mi się ten film podobał. ;) A o 18.00 mam zbiórkę, bo na 19.00 mam do Opery. Musiałam sobie przyszykować strój galowy. I marynarkę, bo może padać. Niedawno było gorąco, ale widzę teraz za oknami zachmurzone niebo. Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Martunia napisał(a):Witaj Aduś. :loveu: Nie wiem, co jeszcze dopisać do Twojego wczorajszego posta, więc napiszę coś innego. Co u Ciebie? U mnie w klasie (i w ogóle w szkole) było mało osób i razem z inną klasą pojechaliśmy do kina, ale wcześniej musieliśmy czekać do 10.20. Byłam na Narni, tak średnio mi się ten film podobał. ;) A o 18.00 mam zbiórkę, bo na 19.00 mam do Opery. Musiałam sobie przyszykować strój galowy. I marynarkę, bo może padać. Niedawno było gorąco, ale widzę teraz za oknami zachmurzone niebo. hejo:):) a u mnie dobrze... dzisiaj w szkole byly jakies konkursy i ogólnie nudno... jutro od rana 2 kl maja przedstawiaja jakies areobiki a potem jest konkurs z polaka..;/ bez sensu bo musze isc na ten konkurs;/ nie chce mi sie;/ u mnie bylo tyle co wczoraj osób mniej wiecej... o fajnie:) ja moze z koleżankami sie przejade do kina w wakacje kiedys;) o ja nie lubie do opery ani teatru jezdzic:eviltong: i jak było?? ja byłam z kolezankami na działce u jednej z koleżanek:) fajnie było:) i dojechał do nas romek jeszcze potem na rowerze a my wygodniejsze jetesmy i autobusem jechałysmy:p a co powiesz?? Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 a foteczek nie ma jutro porobie bo mama nie bedzie narzekac ze ciągle robie kabiemu foty bo do pracy jutro idzie akurat:) Quote
Martunia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 E tam, wytrzymasz w szkole, ja jeszcze 2 dni nudy w szkole muszę wytrwać, u Ciebie to przynajmniej się coś dzieje... Nawet czasem u mnie nauczyciele na lekcje nie przychodzą, bo im się nie chce. :roll: U mnie dziś było 13 na 31 osób. :eviltong: Fajnie dziś było u Ciebie. :) A po Operze nawet dobrze, pięknie tam jest! Wszyscy na galowo, jak w jakimś pałacu. No i cały czas tańczyli balet, bo to 'Jezioro Łabędzie' było. ;) Właśnie niedawno wróciłam. :D Quote
Recommended Posts