Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Acctiually']O matko ile tu gadania:D
NAwet nie wiem czy są nowe fotki bo dokopać się nie idzie:D

no co:P
fotek nie ma nowych chyba że nie widziałas tych co go z węża lałam:eviltong:
ale dzisiaj wam dam takie fajne z urodzin romka, jego psa foty i z balu najlepsze kreacje:D i moze na koniec cos kabika:) albo na początek:D

[quote name='Martunia']Biedna Anula. :eviltong:
I jak tam po urodzinach?

no biedna ale co nie nasza wina:evil_lol:
A super:D bosko było:D
a co u ciebie??

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z balu różne kreacje:

ta w czarnej sukience i lokach blond fajnie wyglada:)

nie ma to jak adidasy i różowe sznurówki ubrac na bal...:D

rózne sukienki. itp:)

rózowe sznurówki powrót...

fajna żółta sukienka;)

CDN:)

Posted

pierwsze 4 sukienki fajne..

ta czerwona i ta za nia :)

niebieska koszula i sukienka jego partnerki:)

fioletowa sukienka fajna ale fryz mi sie nie podoba...

pan w kapeluszu fajnie wylgadał:)

Zaraz inne foty ale juz nie z balu

Posted

Martunia napisał(a):
Krótko opisane... to nie w Twoim stylu. :roll:
U mnie nic. :cool3:

moze opisze jak dodam foty z urodzin:D:D hih:)
u mnie tez odespałam sobie dzisiaj:) bo wczoraj wrociłam po 23 i potem siedziałam do po 1, czy 2:) wiec spałam do 11 prawie:)
fotki sa na nk:D zobacz sobie:)

Posted

Martunia napisał(a):
O no to rozumiem. :) Zaraz wejdę na nk.
Fajne są te kreacje. Ile ludu! U mnie normalnie bieda w porównaniu z Twoją szkołą. :lol:

nom:):)
opisze jak dodam wszystkie zdjecia:)
no niektóre fajne byly:)
no ludu sporo było ale to i tak nie wszystko:eviltong:
nie no bez przesady... nas poprostu troszke tam jest:eviltong:

Posted

A teraz z urodzin:

prawie wszyscy

i tu wszyscy (od góry: klaudia, szymon, romek, maciej, w środku: martyna, ja i najniższy rząd: kasia, dorota, gosia, natalia)

ja z romkiem:) całkiem fajne zdjecie:)

z martynką

z martynką i dorotką:)

CDN:)

Posted

romek z prezentem:D

i w spodenkach od nas:D prawda ze fajne;)

chłopcy zajeci grą na komputerze:)

romek i szymon cieszący sie z gola:P

tort z resztek(troche tortu, kawy, widelec, pudełko po smietance itp mieszanka wybuchowa)

moze jeszcze jakies zaraz dam:)

Posted

ja w czapce romka (czyż mi w niej nie do twarzy:D) i klaudia unikająca zdjecia:P

maciej chowający sie przed zdjeciem

dorota i martynka;)

szymon i romek próbujący zainstalować playstation:P

i jeszcze tylko mam 3 zdjecia kabiego moze jego fot wiecej wieczor

Posted

Martunia napisał(a):
Noo widzę, że fajnie było na imprezie. ;)
Cudowny pyszczek Kabisia. :loveu:

super było:P
nawet nie chce mi sie opisywac:eviltong:
ale leniwa jestem ostatnio strasznie...
Dziekuje:)
dobra zaraz zabieram sie za opisywanie tego co było ale mi sie nie chce nawet nie wiem cyz wszystko pamietam:eviltong:

Posted

No wiec
O godzinie 17.30 spotkałam sie z dorotą u gosi i poslysmy po natalie i do romka bylysmy u niego ok godziny 17.40-17.45 akurat wtedy tez martyna, kasia i klaudia przyjechały to wszystkie razem wszłysmy:)
przy wejsciu spoewałysmy sto lat ale nam nie wyszło bo nawet nie po połowie zaczełysmy sie smiac
dąłysmy romkowi prezenty i usiadłysmy sobie w salonie...
Po ok.20-30 min przyszli chlopacy (maciej i szymon) na urodzinach romka przważały dziewczyny:D najpierw powiedzelismy troche potem był tort i romek dmuchał świeczki udało mu sie wszystkie odrazu no to usiedlismy do stoły jesc torcik... ogólnie cały czas maciej cos robił i wyszyscy sie smiali... martynie do herbaty dolał kawy a ona mu wsypała pełno cukru do kawy.. klaudii nalalismy na tort kawe i potem maciej w to włozył pudełko po smitarnce i na koniec polał tym cukrem co miał w szklance i sie nie rozpuściłnasze dzieło widac na zdjeciu..
potem rozłożyli taką gre na playstation Sing Star:) fajne to było napoczątek śpiewali chłopacy i oczywiscie smialismy sie z nich bo jak to oni takie ppowązne miny i próbują śpiewac wyszło im może za 5 razem:)
potem dziewczyny spiewały.... ładnie im wyszło:)
no i one cały czas przy tym siedziały... za chwile przyjechała pizza..
najedlismy sie i bylo rozpakowywanie prezentów
nasz na byl na koncu bo poprosilysmy romka zeby na koncu go otworzył:)
duzo tego wszystkieg dostał i od każdego czekolade;)
spodenki od nas i samochodzik bardzo mu sie podobały cały czas chodził potem w tych spodenkach..
chłopacy potem poszli grac na kompie.. czasami szłam ich odwiedzic ale byli bardzo zajeci wiec wracałam do dzwieczyn:)
magda przyniosła taką fajna piłke z usa która mówiła kolory i trzeba było rzucic do tej osoby co miała bransoletke w tym kolorze fajnie byly bo kazdy sie nie mógł połapac bo mówili po angielsku i trzeba bylo sie zorientowac kto ma taki kolor:P najpierw ja, klaudia i magda grałysmy a potem przyszedł maciej romek i hubert (jego brat)
ogólnie sie nasmialismy bo albo ktos nie złapał albo do nie tej osoby sie rzuciło i trzeba było od poczatku bo to polegało na tym by jak najwiecej razy rzucic ta piłką do odpowiednich osób
później gosia i natalia i kasia poszły juz do domu... martyna z dorota spiewaly a my gralismy w to z maciejem jeszce bo chłopcy poszli sobie grac na kompie..
potem ja posiedziałam troche z chłopakami jeszcze bo puszczali takie fajne filmiki smieszne
dorota tez poszła do domu wiec coraz mniej nas zostawało.. na koniec wszyscy przyszli na góre do romka pomoju i tam siedzielismy i gadalismy:)
martyna i klaudia tez poszły wiec zostałam tylko ja z maciejem... ale niedługo potem tez poszlismy bo moja mama przyjechała po mnie a maciej sam nie chciał zostac... wiec poszedł tez do domu na koniec robilismy jeszcze zdjecia...
ja z maciejem dostalismy po balonie bo dwa zostały i tak po 23 wrócilismy do domków;)
bardzo fajnie było

Posted

Martunia napisał(a):
No to widzę, że imprezka udana. :D

Izabela124. napisał(a):
Hejso
haha fotka gdzie dużo pepsi fajna
Widac imprezka udana

no a jakże by inaczej:):)
heh:) pepsi bylo sporo wkońcu kazdy musiał sie napic a bylo nas tam 13 chyba w sumie:)

co u was???