Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Acctiually']O matko ile tu gadania:D NAwet nie wiem czy są nowe fotki bo dokopać się nie idzie:D no co:P fotek nie ma nowych chyba że nie widziałas tych co go z węża lałam:eviltong: ale dzisiaj wam dam takie fajne z urodzin romka, jego psa foty i z balu najlepsze kreacje:D i moze na koniec cos kabika:) albo na początek:D [quote name='Martunia']Biedna Anula. :eviltong: I jak tam po urodzinach? no biedna ale co nie nasza wina:evil_lol: A super:D bosko było:D a co u ciebie?? Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Z balu różne kreacje: ta w czarnej sukience i lokach blond fajnie wyglada:) nie ma to jak adidasy i różowe sznurówki ubrac na bal...:D rózne sukienki. itp:) rózowe sznurówki powrót... fajna żółta sukienka;) CDN:) Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Krótko opisane... to nie w Twoim stylu. :roll: Ładne kreacje.. u nas chłopacy mają z tyłu różę. :D U mnie nic. :cool3: Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 pierwsze 4 sukienki fajne.. ta czerwona i ta za nia :) niebieska koszula i sukienka jego partnerki:) fioletowa sukienka fajna ale fryz mi sie nie podoba... pan w kapeluszu fajnie wylgadał:) Zaraz inne foty ale juz nie z balu Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Martunia napisał(a):Krótko opisane... to nie w Twoim stylu. :roll: U mnie nic. :cool3: moze opisze jak dodam foty z urodzin:D:D hih:) u mnie tez odespałam sobie dzisiaj:) bo wczoraj wrociłam po 23 i potem siedziałam do po 1, czy 2:) wiec spałam do 11 prawie:) fotki sa na nk:D zobacz sobie:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Daisy pies Romka: ogladamy prezenty:D CDN:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 CDN:) teraz z urodzin:) I taka ciekawostka dotycząca psa: najpierw przebiła balon a potem go zjadła:P Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 O no to rozumiem. :) Zaraz wejdę na nk. Fajne są te kreacje. Ile ludu! U mnie normalnie bieda w porównaniu z Twoją szkołą. :lol: Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Martunia napisał(a):O no to rozumiem. :) Zaraz wejdę na nk. Fajne są te kreacje. Ile ludu! U mnie normalnie bieda w porównaniu z Twoją szkołą. :lol: nom:):) opisze jak dodam wszystkie zdjecia:) no niektóre fajne byly:) no ludu sporo było ale to i tak nie wszystko:eviltong: nie no bez przesady... nas poprostu troszke tam jest:eviltong: Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jaki fajny piesio. :) Czekamy na następne zdjęcia. :D Te z nk oglądnęłam. ;) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 A teraz z urodzin: prawie wszyscy i tu wszyscy (od góry: klaudia, szymon, romek, maciej, w środku: martyna, ja i najniższy rząd: kasia, dorota, gosia, natalia) ja z romkiem:) całkiem fajne zdjecie:) z martynką z martynką i dorotką:) CDN:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 szymon śpiewa a .... reszta sie śmieje o i ci tez sie smieja:) romek i szymon śpiewają:) i kasia również:) CDN:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 romek z prezentem:D i w spodenkach od nas:D prawda ze fajne;) chłopcy zajeci grą na komputerze:) romek i szymon cieszący sie z gola:P tort z resztek(troche tortu, kawy, widelec, pudełko po smietance itp mieszanka wybuchowa) moze jeszcze jakies zaraz dam:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 brat romka ja z jego psem:) Maciej i kawałek Magdy siostry romka natalia maciuś:) CDN:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 szymon wygladający jak naćpany:P romek z siostrą romek z zawałem serca:P gool:P romek:P CDN:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 spodenki:D klaudia:) martynka z kasia:) gosia i dorota;) CDN:) Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ja w czapce romka (czyż mi w niej nie do twarzy:D) i klaudia unikająca zdjecia:P maciej chowający sie przed zdjeciem dorota i martynka;) szymon i romek próbujący zainstalować playstation:P i jeszcze tylko mam 3 zdjecia kabiego moze jego fot wiecej wieczor Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 3 foty kabiego: KONIEC:):) wiecej fot na poprzedniej stronie:) Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Noo widzę, że fajnie było na imprezie. ;) Cudowny pyszczek Kabisia. :loveu: Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Martunia napisał(a):Noo widzę, że fajnie było na imprezie. ;) Cudowny pyszczek Kabisia. :loveu: super było:P nawet nie chce mi sie opisywac:eviltong: ale leniwa jestem ostatnio strasznie... Dziekuje:) dobra zaraz zabieram sie za opisywanie tego co było ale mi sie nie chce nawet nie wiem cyz wszystko pamietam:eviltong: Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 No wiec O godzinie 17.30 spotkałam sie z dorotą u gosi i poslysmy po natalie i do romka bylysmy u niego ok godziny 17.40-17.45 akurat wtedy tez martyna, kasia i klaudia przyjechały to wszystkie razem wszłysmy:) przy wejsciu spoewałysmy sto lat ale nam nie wyszło bo nawet nie po połowie zaczełysmy sie smiac dąłysmy romkowi prezenty i usiadłysmy sobie w salonie... Po ok.20-30 min przyszli chlopacy (maciej i szymon) na urodzinach romka przważały dziewczyny:D najpierw powiedzelismy troche potem był tort i romek dmuchał świeczki udało mu sie wszystkie odrazu no to usiedlismy do stoły jesc torcik... ogólnie cały czas maciej cos robił i wyszyscy sie smiali... martynie do herbaty dolał kawy a ona mu wsypała pełno cukru do kawy.. klaudii nalalismy na tort kawe i potem maciej w to włozył pudełko po smitarnce i na koniec polał tym cukrem co miał w szklance i sie nie rozpuściłnasze dzieło widac na zdjeciu.. potem rozłożyli taką gre na playstation Sing Star:) fajne to było napoczątek śpiewali chłopacy i oczywiscie smialismy sie z nich bo jak to oni takie ppowązne miny i próbują śpiewac wyszło im może za 5 razem:) potem dziewczyny spiewały.... ładnie im wyszło:) no i one cały czas przy tym siedziały... za chwile przyjechała pizza.. najedlismy sie i bylo rozpakowywanie prezentów nasz na byl na koncu bo poprosilysmy romka zeby na koncu go otworzył:) duzo tego wszystkieg dostał i od każdego czekolade;) spodenki od nas i samochodzik bardzo mu sie podobały cały czas chodził potem w tych spodenkach.. chłopacy potem poszli grac na kompie.. czasami szłam ich odwiedzic ale byli bardzo zajeci wiec wracałam do dzwieczyn:) magda przyniosła taką fajna piłke z usa która mówiła kolory i trzeba było rzucic do tej osoby co miała bransoletke w tym kolorze fajnie byly bo kazdy sie nie mógł połapac bo mówili po angielsku i trzeba bylo sie zorientowac kto ma taki kolor:P najpierw ja, klaudia i magda grałysmy a potem przyszedł maciej romek i hubert (jego brat) ogólnie sie nasmialismy bo albo ktos nie złapał albo do nie tej osoby sie rzuciło i trzeba było od poczatku bo to polegało na tym by jak najwiecej razy rzucic ta piłką do odpowiednich osób później gosia i natalia i kasia poszły juz do domu... martyna z dorota spiewaly a my gralismy w to z maciejem jeszce bo chłopcy poszli sobie grac na kompie.. potem ja posiedziałam troche z chłopakami jeszcze bo puszczali takie fajne filmiki smieszne dorota tez poszła do domu wiec coraz mniej nas zostawało.. na koniec wszyscy przyszli na góre do romka pomoju i tam siedzielismy i gadalismy:) martyna i klaudia tez poszły wiec zostałam tylko ja z maciejem... ale niedługo potem tez poszlismy bo moja mama przyjechała po mnie a maciej sam nie chciał zostac... wiec poszedł tez do domu na koniec robilismy jeszcze zdjecia... ja z maciejem dostalismy po balonie bo dwa zostały i tak po 23 wrócilismy do domków;) bardzo fajnie było Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hejso haha fotka gdzie dużo pepsi fajna Widac imprezka udana Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Martunia napisał(a):No to widzę, że imprezka udana. :D Izabela124. napisał(a):Hejso haha fotka gdzie dużo pepsi fajna Widac imprezka udana no a jakże by inaczej:):) heh:) pepsi bylo sporo wkońcu kazdy musiał sie napic a bylo nas tam 13 chyba w sumie:) co u was??? Quote
Recommended Posts