Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co miałam napisać? Bambus? :lol:
No tak, u Was to dużo osób, u nas w tym roku dwie klasy miały, a za rok będą miały 4 klasy. :eviltong: Potem 3... Mała szkoła. :roll:
No dokładnie, luuuuuz. ^^

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
A co miałam napisać? Bambus? :lol:
No tak, u Was to dużo osób, u nas w tym roku dwie klasy miały, a za rok będą miały 4 klasy. :eviltong: Potem 3... Mała szkoła. :roll:
No dokładnie, luuuuuz. ^^

przywitac sie miałas chociaz bambusie:eviltong:
no rzeczywiście malutka....
nasza dość duża:)
no naraszcie:):)
a czytałam na blogu jak było dzisiaj:D tylko komentowac mi sie nie chce:)
co powiesz??:D

Posted

Martunia napisał(a):
A od dziś mam robić to, co Ty chcesz? Spoko. :lol:
No wiesz, nawet na komentarza Cię nie stać. :shake: A szablon to co? :diabloti:

no wiesz:cool3:
heh
no nie chce mi sie jakos pisac za bardzo dzisiaj:)
szablon to eee... grafika i html:D
nie no zrobie ci bo juz mam pomysł jutro moze nie ale w niedziele bo jutro czasu nie bede miała chyba... musze sie na imprezke szykowac:D
hihi:)
Ale powiem ci tylko tyle że w szkole był dzisiaj dominik:D:evil_lol:

Posted

A no tak. To ok, będę czekała na szablon cierpliwie (przynajmniej się postaram :eviltong:).
Ooo wreszcie. :D A czemu nie chcesz mi powiedzieć szczegółów? :cool3: :evil_lol:

Posted

postaraj sie:) bo pewnie bedzie eee taki jak zawsze czyli brzydki :evil_lol:
no wiem że wreszcie i tak dzieki mnie został do muzyki tylko na polskich poszedł do domu:P a chciał juz po pierwszej lekcji isc do domu ale ten mój dar przekonywania:eviltong::evil_lol::p
no a ogólnie fajnie było:)
na infie smiałam sie z nim zdjeci takiej jednej kolezanki z klasy i on jej napisał takiego komentarza dla żartów a ona oczywiscie nie wie o mysli że to prawda i sie podniecac bedzie jak to ona zawsze dziwna jest:eviltong:
no a na religii gralismy w państwa miasta i okazało sie że chłopacy mieli tyle pkt co my i wyszło na to że oni sa tak mądrzy jak my tyle że my grałysmy w 3 a oni w 5
A na muzyce nie chciało nam sie filmu ogladac to poszlismy do pani że niby idziemy podlewac kwiatki (ja, gosia, karolina, natalia) i zabralismy ze sobą Dominika i Romka i poszlismy do sklepiku.. to oni wpadli na pomysł ze bedziemy sprzatac sklepik no i dominik zamiatał a ja podłoge szmatka czyściłam znaczy tylko tam gdzie było rozlane bo chłopcy nasi kochani specjalnie rozlali picie:eviltong: no i ta szmata strasznie smierdziała ale noga wycierałam podłoge znaczy sie nadepnełam na szmate i wycierałam;P ale jak ją podnosiłam to dotknełam ją i mi rece smierdziały...
no a potem dominik sie zaczepiał z kaśke i co chwile sie na mnie patrzył i śmiał:evil_lol:
na matmie na dworze bylismy oni grali w kosza a ja byłam sie przejsc z klaudią po bieżni...
ogólnie fajnie było
chcielismy jeszcze zatrzymac chłopców na polskim ale nie udało sie no prawie bo wyszli i sie wrócili ale potem znowu sobie poszli i juz nie wrócili:eviltong: ale pani nie sprawdzała obecnosci wiec nie wiedziała że ich nie ma

KONIEC

Posted

Jej i oczywiście znowu musiałaś się rozpisać. ;)
Hah, no to śmiechowy w sumie miałaś dzień. :lol: Nie ma to jak olewanie lekcji. :cool3:
No i co teraz ja mam powiedzieć? :lol: Mój komentarz zawsze jest krótszy od Twojego.

Posted

Martunia napisał(a):
Jej i oczywiście znowu musiałaś się rozpisać. ;)
Hah, no to śmiechowy w sumie miałaś dzień. :lol: Nie ma to jak olewanie lekcji. :cool3:
No i co teraz ja mam powiedzieć? :lol: Mój komentarz zawsze jest krótszy od Twojego.

Ej no przepraszam ale sama sie pytałas to ci mówie..
własciwie to czemu ja ci zdradzam szczegóły mojego prywatnego, intymnego życia:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:
no śmiechowy:D
tak olewanie lekcji jest najlepsze a w dobrym towarzystwie to juz całkiem:cool3:
no nie wiem gadaj co chcesz mozesz zacząć bredziec tak jak ja:)
a to juz nie moja wina
jak chcesz miec dłuższe od moich to ja bede pisac tylko hej, tak ,nie, super, fajnie , ok:) i tyle juz nic wiecej nie napisze

Posted

Nie pytałam, tylko podejrzewałam Cię, jak napisałaś, że był Dominik i tylko to. :diabloti: Myślałam, że coś ukrywasz.. :cool3:
Ty mnie się pytasz? :lol:
Ej no nie, masz pisać dużo. :D Bo tak to się znowu nie będę odzywała, jak wczoraj. :eviltong:
A właśnie, oglądałaś mecz?

Posted

infers1995 napisał(a):
Ale żeście się tu rospisały:shake::shake:;)

no bo my gaduły straszne przepraszamy....:(

Martunia napisał(a):
Nie pytałam, tylko podejrzewałam Cię, jak napisałaś, że był Dominik i tylko to. :diabloti: Myślałam, że coś ukrywasz.. :cool3:
Ty mnie się pytasz? :lol:
Ej no nie, masz pisać dużo. :D Bo tak to się znowu nie będę odzywała, jak wczoraj. :eviltong:
A właśnie, oglądałaś mecz?

no ja to odebrałam jako pytanie ale jak nie pytałas to zaraz usune co powiedziałam i tyle bedzie:eviltong:
ja cos ukrywam że niby co? o co mnie podejrzewasz??:evil_lol:
no nie bede bo pisze dużo masz pretensje pisze mało to tez zdecyduj sie kochanie:loveu:
tak po części...
ale ma sie tate w domu kolegów w klasie to sie wyszstko wie;D sedzia kalosz:eviltong:

Posted

Jak sobie chcesz, ja i tak przeczytałam wszystko. :lol:
Hmmm... o co? Proste pytanie. :lol:
Jak mi słodzisz. :cool3: Ale nie ma tak łatwo, najpierw coś na mnie mówisz, a potem słodzisz, no wiesz. :roll: To Ty się zdecyduj. :cool3:
No dokładnie, nie powinno być żadnego karnego. :razz: Wkurzyłam się bardzo.

Posted

Martunia napisał(a):
Jak sobie chcesz, ja i tak przeczytałam wszystko. :lol:
Hmmm... o co? Proste pytanie. :lol:
Jak mi słodzisz. :cool3: Ale nie ma tak łatwo, najpierw coś na mnie mówisz, a potem słodzisz, no wiesz. :roll: To Ty się zdecyduj. :cool3:
No dokładnie, nie powinno być żadnego karnego. :razz: Wkurzyłam się bardzo.

no wdzisz ty maszprzynajmniej co czytac a ja mam po 5 linijek tekstu na krzyż:P rozpisz sie kiedys tez:eviltong:
No własnie nie wiem o co... powiesz mi?? bo nie wiem:eviltong:
no wiesz... ja na ciebie mówie gdzie ?
tylko masz sie zdecydowac czy mam pisac mało czy dużo bo juz nie wiem:placz:
to bede ci słodzic słoneczki moje:loveu:
no nie powinno ale dzisiaj jakas komisja sie zbierała i podobno stwierdzili ze miał byc ten karny...;/

Posted

Ale ja wolę słuchać niż gadać. :D
Tak tak, dobrze wiesz.. romans, a co?! :lol: :diabloti:
No i znów: albo płaczesz, albo słodzisz. :cool3: Masz pisać normalnie, jak zawsze. :D
Ale głupio. :razz: Beznadziejnie. A wcześniej też tak było ze strony Austriaków i karnego nie było. Ale spoko, to tylko gra. :D
Branoc. :lol: :loveu:

Posted

a ja wole to i to lubie gadac jak mam o czym gadac:)
oj martusiu kochanie o co ty mnie podejrzewasz przecież moja jedyna miłośc to ty:loveu: no dobra po tobie odrazu jest Piotruś:loveu: potem moze byc Dominiś:loveu: hehe:)
nie prawda... ja jestem kochana
normalnie czyli długo głupio i bez sensu:D
nom niestety ale mówi sie trudno...
Dobranoc;*
ja tez ide bo nie chce mi sie czekac na rodziców i na siostre aż wrócą z balu bo mi zimno i ide do łóżeczka śnić o moich ukochanych:loveu:

Posted

Hej. :)
O 'Dominiś' też jest Twoją miłością, a jednak! :turn-l: :cool3: I ja też? ;) A Kabiś? :cool3:
Długo jest u Was ten bal. U nas od 17.00 do gdzieś 21.00 :lol:
Jak tam? Niedługo urodziny kolegi? :cool3:

Posted

Martunia napisał(a):
Hej. :)
O 'Dominiś' też jest Twoją miłością, a jednak! :turn-l: :cool3: I ja też? ;) A Kabiś? :cool3:
Długo jest u Was ten bal. U nas od 17.00 do gdzieś 21.00 :lol:
Jak tam? Niedługo urodziny kolegi? :cool3:

hej:)
oj tak mi sie napisało żeby pasowało do Piotruś:eviltong:
nie jest moją miłością...
oj a kabiś to wiadomo:loveu:
no długo do 23 był po 23 mama,tata i siostra byli w domu
ale o 18 sie zaczynał
no juz niedługo
fryzure juz mam ale nie wiem co mam ubrac napewno długie spodnie ale nie wiem jaka bluzke.. eh.. ja to mam probelmy:eviltong:
Co u ciebie??

Martynia&Pusio napisał(a):
Hejo RotkowoKabisiowa :loveu:

hejo pusiowa

Posted

przeglądnęłam parę fotek starszych :eviltong:
ładnie tak psa wodą straszyć? :evil_lol: (odezwała się ta co z wężem ogrodowym za psem latała :D)
fajne to ft co się Kabik na grzbiet wywraca :eviltong::loveu:
:buzi: a co nowego u gaduły?:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
I znów musiałam dużo nadrabiac, aż wy gaduły moje kochane
Dwaja Aduś fotki

witanko
no co no:P
fotki jutro bo dopiero niedawno wróciłam

[quote name='Mi.']hello :loveu:

tutaj też same gaduły i trze się o fotki domagać :mad:

witam:)
fotki jak wyzej

[quote name='Martunia']No to prawie tak samo trwał bal. ;)
I jak tam po urodzinach? Bo pewnie już tam świętujecie. :D
U mnie nic ciekawego. :eviltong:

no prawie
po urodzinach super:D
bardzo fajnie bylo:)

[quote name='chester07']przeglądnęłam parę fotek starszych :eviltong:
ładnie tak psa wodą straszyć? :evil_lol: (odezwała się ta co z wężem ogrodowym za psem latała :D)
fajne to ft co się Kabik na grzbiet wywraca :eviltong::loveu:
:buzi: a co nowego u gaduły?:evil_lol:

nie starsze bo niedawno dawałam:P
no ładnie a co:)
nom