Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A co miałam napisać? Bambus? :lol: No tak, u Was to dużo osób, u nas w tym roku dwie klasy miały, a za rok będą miały 4 klasy. :eviltong: Potem 3... Mała szkoła. :roll: No dokładnie, luuuuuz. ^^ Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):A co miałam napisać? Bambus? :lol: No tak, u Was to dużo osób, u nas w tym roku dwie klasy miały, a za rok będą miały 4 klasy. :eviltong: Potem 3... Mała szkoła. :roll: No dokładnie, luuuuuz. ^^ przywitac sie miałas chociaz bambusie:eviltong: no rzeczywiście malutka.... nasza dość duża:) no naraszcie:):) a czytałam na blogu jak było dzisiaj:D tylko komentowac mi sie nie chce:) co powiesz??:D Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A od dziś mam robić to, co Ty chcesz? Spoko. :lol: No wiesz, nawet na komentarza Cię nie stać. :shake: A szablon to co? :diabloti: Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):A od dziś mam robić to, co Ty chcesz? Spoko. :lol: No wiesz, nawet na komentarza Cię nie stać. :shake: A szablon to co? :diabloti: no wiesz:cool3: heh no nie chce mi sie jakos pisac za bardzo dzisiaj:) szablon to eee... grafika i html:D nie no zrobie ci bo juz mam pomysł jutro moze nie ale w niedziele bo jutro czasu nie bede miała chyba... musze sie na imprezke szykowac:D hihi:) Ale powiem ci tylko tyle że w szkole był dzisiaj dominik:D:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A no tak. To ok, będę czekała na szablon cierpliwie (przynajmniej się postaram :eviltong:). Ooo wreszcie. :D A czemu nie chcesz mi powiedzieć szczegółów? :cool3: :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 postaraj sie:) bo pewnie bedzie eee taki jak zawsze czyli brzydki :evil_lol: no wiem że wreszcie i tak dzieki mnie został do muzyki tylko na polskich poszedł do domu:P a chciał juz po pierwszej lekcji isc do domu ale ten mój dar przekonywania:eviltong::evil_lol::p no a ogólnie fajnie było:) na infie smiałam sie z nim zdjeci takiej jednej kolezanki z klasy i on jej napisał takiego komentarza dla żartów a ona oczywiscie nie wie o mysli że to prawda i sie podniecac bedzie jak to ona zawsze dziwna jest:eviltong: no a na religii gralismy w państwa miasta i okazało sie że chłopacy mieli tyle pkt co my i wyszło na to że oni sa tak mądrzy jak my tyle że my grałysmy w 3 a oni w 5 A na muzyce nie chciało nam sie filmu ogladac to poszlismy do pani że niby idziemy podlewac kwiatki (ja, gosia, karolina, natalia) i zabralismy ze sobą Dominika i Romka i poszlismy do sklepiku.. to oni wpadli na pomysł ze bedziemy sprzatac sklepik no i dominik zamiatał a ja podłoge szmatka czyściłam znaczy tylko tam gdzie było rozlane bo chłopcy nasi kochani specjalnie rozlali picie:eviltong: no i ta szmata strasznie smierdziała ale noga wycierałam podłoge znaczy sie nadepnełam na szmate i wycierałam;P ale jak ją podnosiłam to dotknełam ją i mi rece smierdziały... no a potem dominik sie zaczepiał z kaśke i co chwile sie na mnie patrzył i śmiał:evil_lol: na matmie na dworze bylismy oni grali w kosza a ja byłam sie przejsc z klaudią po bieżni... ogólnie fajnie było chcielismy jeszcze zatrzymac chłopców na polskim ale nie udało sie no prawie bo wyszli i sie wrócili ale potem znowu sobie poszli i juz nie wrócili:eviltong: ale pani nie sprawdzała obecnosci wiec nie wiedziała że ich nie ma KONIEC Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jej i oczywiście znowu musiałaś się rozpisać. ;) Hah, no to śmiechowy w sumie miałaś dzień. :lol: Nie ma to jak olewanie lekcji. :cool3: No i co teraz ja mam powiedzieć? :lol: Mój komentarz zawsze jest krótszy od Twojego. Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):Jej i oczywiście znowu musiałaś się rozpisać. ;) Hah, no to śmiechowy w sumie miałaś dzień. :lol: Nie ma to jak olewanie lekcji. :cool3: No i co teraz ja mam powiedzieć? :lol: Mój komentarz zawsze jest krótszy od Twojego. Ej no przepraszam ale sama sie pytałas to ci mówie.. własciwie to czemu ja ci zdradzam szczegóły mojego prywatnego, intymnego życia:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: no śmiechowy:D tak olewanie lekcji jest najlepsze a w dobrym towarzystwie to juz całkiem:cool3: no nie wiem gadaj co chcesz mozesz zacząć bredziec tak jak ja:) a to juz nie moja wina jak chcesz miec dłuższe od moich to ja bede pisac tylko hej, tak ,nie, super, fajnie , ok:) i tyle juz nic wiecej nie napisze Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nie pytałam, tylko podejrzewałam Cię, jak napisałaś, że był Dominik i tylko to. :diabloti: Myślałam, że coś ukrywasz.. :cool3: Ty mnie się pytasz? :lol: Ej no nie, masz pisać dużo. :D Bo tak to się znowu nie będę odzywała, jak wczoraj. :eviltong: A właśnie, oglądałaś mecz? Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 infers1995 napisał(a):Ale żeście się tu rospisały:shake::shake:;) no bo my gaduły straszne przepraszamy....:( Martunia napisał(a):Nie pytałam, tylko podejrzewałam Cię, jak napisałaś, że był Dominik i tylko to. :diabloti: Myślałam, że coś ukrywasz.. :cool3: Ty mnie się pytasz? :lol: Ej no nie, masz pisać dużo. :D Bo tak to się znowu nie będę odzywała, jak wczoraj. :eviltong: A właśnie, oglądałaś mecz? no ja to odebrałam jako pytanie ale jak nie pytałas to zaraz usune co powiedziałam i tyle bedzie:eviltong: ja cos ukrywam że niby co? o co mnie podejrzewasz??:evil_lol: no nie bede bo pisze dużo masz pretensje pisze mało to tez zdecyduj sie kochanie:loveu: tak po części... ale ma sie tate w domu kolegów w klasie to sie wyszstko wie;D sedzia kalosz:eviltong: Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jak sobie chcesz, ja i tak przeczytałam wszystko. :lol: Hmmm... o co? Proste pytanie. :lol: Jak mi słodzisz. :cool3: Ale nie ma tak łatwo, najpierw coś na mnie mówisz, a potem słodzisz, no wiesz. :roll: To Ty się zdecyduj. :cool3: No dokładnie, nie powinno być żadnego karnego. :razz: Wkurzyłam się bardzo. Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):Jak sobie chcesz, ja i tak przeczytałam wszystko. :lol: Hmmm... o co? Proste pytanie. :lol: Jak mi słodzisz. :cool3: Ale nie ma tak łatwo, najpierw coś na mnie mówisz, a potem słodzisz, no wiesz. :roll: To Ty się zdecyduj. :cool3: No dokładnie, nie powinno być żadnego karnego. :razz: Wkurzyłam się bardzo. no wdzisz ty maszprzynajmniej co czytac a ja mam po 5 linijek tekstu na krzyż:P rozpisz sie kiedys tez:eviltong: No własnie nie wiem o co... powiesz mi?? bo nie wiem:eviltong: no wiesz... ja na ciebie mówie gdzie ? tylko masz sie zdecydowac czy mam pisac mało czy dużo bo juz nie wiem:placz: to bede ci słodzic słoneczki moje:loveu: no nie powinno ale dzisiaj jakas komisja sie zbierała i podobno stwierdzili ze miał byc ten karny...;/ Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ale ja wolę słuchać niż gadać. :D Tak tak, dobrze wiesz.. romans, a co?! :lol: :diabloti: No i znów: albo płaczesz, albo słodzisz. :cool3: Masz pisać normalnie, jak zawsze. :D Ale głupio. :razz: Beznadziejnie. A wcześniej też tak było ze strony Austriaków i karnego nie było. Ale spoko, to tylko gra. :D Branoc. :lol: :loveu: Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 a ja wole to i to lubie gadac jak mam o czym gadac:) oj martusiu kochanie o co ty mnie podejrzewasz przecież moja jedyna miłośc to ty:loveu: no dobra po tobie odrazu jest Piotruś:loveu: potem moze byc Dominiś:loveu: hehe:) nie prawda... ja jestem kochana normalnie czyli długo głupio i bez sensu:D nom niestety ale mówi sie trudno... Dobranoc;* ja tez ide bo nie chce mi sie czekac na rodziców i na siostre aż wrócą z balu bo mi zimno i ide do łóżeczka śnić o moich ukochanych:loveu: Quote
Martunia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hej. :) O 'Dominiś' też jest Twoją miłością, a jednak! :turn-l: :cool3: I ja też? ;) A Kabiś? :cool3: Długo jest u Was ten bal. U nas od 17.00 do gdzieś 21.00 :lol: Jak tam? Niedługo urodziny kolegi? :cool3: Quote
Sweet Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) O 'Dominiś' też jest Twoją miłością, a jednak! :turn-l: :cool3: I ja też? ;) A Kabiś? :cool3: Długo jest u Was ten bal. U nas od 17.00 do gdzieś 21.00 :lol: Jak tam? Niedługo urodziny kolegi? :cool3: hej:) oj tak mi sie napisało żeby pasowało do Piotruś:eviltong: nie jest moją miłością... oj a kabiś to wiadomo:loveu: no długo do 23 był po 23 mama,tata i siostra byli w domu ale o 18 sie zaczynał no juz niedługo fryzure juz mam ale nie wiem co mam ubrac napewno długie spodnie ale nie wiem jaka bluzke.. eh.. ja to mam probelmy:eviltong: Co u ciebie?? Martynia&Pusio napisał(a):Hejo RotkowoKabisiowa :loveu: hejo pusiowa Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witanko I znów musiałam dużo nadrabiac, aż wy gaduły moje kochane Dwaja Aduś fotki Quote
Mi. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 hello :loveu: tutaj też same gaduły i trze się o fotki domagać :mad: Quote
Martunia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 No to prawie tak samo trwał bal. ;) I jak tam po urodzinach? Bo pewnie już tam świętujecie. :D U mnie nic ciekawego. :eviltong: Quote
Avaloth Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 przeglądnęłam parę fotek starszych :eviltong: ładnie tak psa wodą straszyć? :evil_lol: (odezwała się ta co z wężem ogrodowym za psem latała :D) fajne to ft co się Kabik na grzbiet wywraca :eviltong::loveu: :buzi: a co nowego u gaduły?:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko I znów musiałam dużo nadrabiac, aż wy gaduły moje kochane Dwaja Aduś fotki witanko no co no:P fotki jutro bo dopiero niedawno wróciłam [quote name='Mi.']hello :loveu: tutaj też same gaduły i trze się o fotki domagać :mad: witam:) fotki jak wyzej [quote name='Martunia']No to prawie tak samo trwał bal. ;) I jak tam po urodzinach? Bo pewnie już tam świętujecie. :D U mnie nic ciekawego. :eviltong: no prawie po urodzinach super:D bardzo fajnie bylo:) [quote name='chester07']przeglądnęłam parę fotek starszych :eviltong: ładnie tak psa wodą straszyć? :evil_lol: (odezwała się ta co z wężem ogrodowym za psem latała :D) fajne to ft co się Kabik na grzbiet wywraca :eviltong::loveu: :buzi: a co nowego u gaduły?:evil_lol: nie starsze bo niedawno dawałam:P no ładnie a co:) nom Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 O matko ile tu gadania:D NAwet nie wiem czy są nowe fotki bo dokopać się nie idzie:D Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Biedna Anula. :eviltong: I jak tam po urodzinach? Quote
Recommended Posts