Sweet Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Martunia napisał(a):Heja Bambus. Co tam u Was? hejo bambusie:) a u nas dobrze:) kupiłysmy prezent romkowi:multi::multi::multi: a ogólnie to fajnie:) dzisiaj moze tez wam dam foty kabika;D ale mniej bo tylko kilka po kąpieli..:) Izabela124. napisał(a):Witaneczko Aduś :) witam:):) Quote
Pusiakowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):(...) dzisiaj moze tez wam dam foty kabika;D ale mniej bo tylko kilka po kąpieli..:) To czekamy :lol: . Quote
Martunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O jaki w końcu wybrałaś ten prezent? Czekamy na foty. :) A coś w szkole było? Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):To czekamy :lol: . ok:D Martunia napisał(a):O jaki w końcu wybrałaś ten prezent? Czekamy na foty. :) A coś w szkole było? kupiłysmy z kolezankami spodnie takie te w kwiateczki fajne:D samochodzik i słodycze:D hihi:) nie w szkole nic ciekawego.. na matmie na dworze bylism ogólnie nudy ... Dominika znowu nie było... A w nastpenym tygodniu mamy takie konkursy szkolne takie w drugich i pierwszych klasach i pani od polaka mnie wybrała do konkursu z polaka a ja nie chce bo nie umiem polskiego...;/ ale jeszcze ma byc maks jak przyjdzie i kasia.... a co u ciebie ciekawego?? Quote
Martunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Aha no to fajne prezenty. ;) E tam, możesz spróbować w tym konkursie. :D U mnie nic. Jutro jak będzie pogoda mamy przyjść z rowerami pod szkołą. :cool3: Mam nadzieję, że nie będzie padać, bo się załamię. :( Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Martunia napisał(a):Aha no to fajne prezenty. ;) E tam, możesz spróbować w tym konkursie. :D U mnie nic. Jutro jak będzie pogoda mamy przyjść z rowerami pod szkołą. :cool3: Mam nadzieję, że nie będzie padać, bo się załamię. :( nom fajne mam nadzieje ze bedzie mu sie podobac:) i mamy nadzieje ze dobry rozmiar tych spodenek kupiłysmy:evil_lol: no ale mi sie nie chce juz myslec.. mam nadzieje że maks przyjdzie bo z kasią to szans nie mam bo ona tylko kuje wszystko na pamiec a tak to nic nie umie wiec wiesz musze liczyc tylko na siebie;/ wiec mysle że przyjdzie:) o fajnie:) pewnie bedzie ładnie:) chyba nie bedzie padac:D no a ja juz napewno ide na te urodziny a nie jade nad morze nawet jak rodzice pojadą... trudno sie mówi...:( ale mam nadzieje ze bedzie fajne na tych urodzinach:D a co robisz??:D Quote
Martunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Poradzisz sobie. ;) Dlaczego nie jedziesz? Pojedzie się następnym razem. ;) Ale Wy macie fajnie, bo nie macie tak daleko do morza, a ja mam ok. 5 godzin jazdy... Ja? Zamartwiam się i myślę nad tym, czy jutro ma padać. W pogodzie mówili ... :-( Ale ja chcę rowery... Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Martunia napisał(a):Poradzisz sobie. ;) Dlaczego nie jedziesz? Pojedzie się następnym razem. ;) Ale Wy macie fajnie, bo nie macie tak daleko do morza, a ja mam ok. 5 godzin jazdy... Ja? Zamartwiam się i myślę nad tym, czy jutro ma padać. W pogodzie mówili ... :-( Ale ja chcę rowery... e tam nie wiem.. no bo ide na urodziny... nom... czyli nie wiadomo kiedy... no ja mam 4-5 godzin nad morze wiec wcale jakos nie bliżej niż ty:eviltong: e tam w pogodzie nie zawsze mówią prawde... od wczoraj miało byc zimniej a co jest ciepło.... i guzik prawda:eviltong: Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 bede za niedługo bo ide podlac kwiatki:) z/w Quote
Martunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ale na pewno kiedyś jeszcze z nimi nad morze pojedziesz. Pewnie w te wakacje. Tylko, że ja mam nieco dalej. 5-6 godzin, gdzieś tak. :roll: No racja... mam nadzieję, że jutro nie będzie lało! :placz: O zdjęcia Kabisiątka po kąpieli! Ale kędziorki. :evil_lol: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1020789.jpg Tu jak maskotka! :loveu: Quote
Sweet Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Martunia']Ale na pewno kiedyś jeszcze z nimi nad morze pojedziesz. Pewnie w te wakacje. Tylko, że ja mam nieco dalej. 5-6 godzin, gdzieś tak. :roll: No racja... mam nadzieję, że jutro nie będzie lało! :placz: O zdjęcia Kabisiątka po kąpieli! Ale kędziorki. :evil_lol: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1020789.jpg Tu jak maskotka! :loveu: no moze... nie wiadomo... no to wcale nie tak daleko ... nad morze jezdża tacy co mają nawet po 12 godzin... wiec wiesz.. no pewnie nie bedzie:) heh;) no śmiesznie tu wyszedł:D Quote
Tepes Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witam:) A ten futrzak oblegający kanapę był u fryzjera czy mi się zdaje?:D Ale się kula,szaleje jaaazda:D Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Acctiually']Witam:) A ten futrzak oblegający kanapę był u fryzjera czy mi się zdaje?:D Ale się kula,szaleje jaaazda:D witam:) nie ten futrzak wybiera sie dopiero do fryzjera w czwartek:) hehe nom hehe:) Witam dzisiaj wszystkich:) mało was tutaj... anula tylko była... bambus zaginął gdzies po drodze pewnie a reszte zjadała głodzilla:eviltong: Niedawno wróciłam z balu gimnazjalnego mojej siostry bo nie chce mi sie tam siedziec... porobiłam zdjecia i wróciłam do domciu:) ale nie dam wam chyba tych zdjec..:eviltong: Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 heh:P dziwne:P prawie wszedzie jest bal gimnazjalny:) ja mam za rok.. o boże.. straszne... Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Hej. :) Bambus obecny. :D Nie ma to jak nuda na balu... :eviltong: Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) Bambus obecny. :D Nie ma to jak nuda na balu... :eviltong: o wreszcie gdzie cie wywiało??:evil_lol: no na balu zawsze nudno ale zdjec troszke porobiłam:) całe szczescie że im nie padało na tym balu... juz sobie wyobrażałam te niektóre laski co mają kilo tapety na twarzy jak to wszystko im spływa:cool3: hehe ogólnie to nudno było stała i robiłam zdjecia... mam nadzieje ze nie bedzie tego momentu nagranego na filmie co wyszłam na środek robic zdjecia a potem przebiegałam przez tych tańczących na druga strone:eviltong: a co u ciebie słychac?? Quote
Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nie miałam o czym mówić, to siedziałam cicho. :cool3: Oni to mieli na dworze? U mnie jest na dużej sali. :lol: A byłam na wycieczce rowerowej. :D Więcej na mym blogu, bo za dużo pisania. :cool3: A u Ciebie? Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Martunia napisał(a):Nie miałam o czym mówić, to siedziałam cicho. :cool3: Oni to mieli na dworze? U mnie jest na dużej sali. :lol: A byłam na wycieczce rowerowej. :D Więcej na mym blogu, bo za dużo pisania. :cool3: A u Ciebie? no wiesz... nie odezwałas sie nawet..:( nie przywitałas:( no u nas jest zawsze na dworze bo za dużo klas tańczy (7 klas po 24 osoby w moim roczniku 8 klas po wiecej osób..) na sali by sie nie zmieścili... o fajnie:) zaraz sobie poczytam:D a u mnie super;D ostatni taki prawdziwy dzien w szkole bo w przyszłym tyg to luzy juz;) Quote
Recommended Posts