Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ojej, no i co? Młodszym jest być o wiele lepiej, powiem Ci. ;) No to fajnie. I Ty chcesz nieładną pogodę? Ja bym tam pojechała. Ale ja nie wiem, bo to od Ciebie zależy. :roll: No i od pogody, jak mówisz. Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Martunia']Ojej, no i co? Młodszym jest być o wiele lepiej, powiem Ci. ;) No to fajnie. I Ty chcesz nieładną pogodę? Ja bym tam pojechała. Ale ja nie wiem, bo to od Ciebie zależy. :roll: No i od pogody, jak mówisz. no i nic:P ale starszy wiecej może hehe:D:D wcale nie lepiej byc młodszym:eviltong: no fajnie ale co mam wybrac.. ja bym chciała obie rzeczy... npo nie wiem juz sama.... [quote name='Acctiually']No no witamy Adę i lwa Leona:D witamy serdecznie:):) Dam wam moze dzisiaj kilka fot zalezy czy uda mi sie je zgrac bo kabi własnie na mnie lezy wykąpany i ma spac ale mu sie nie chce i sie kręci chociaz znajac go to bedzie spal w pozycji najmniej wygodnej dla mnie:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A wcale, że tak! ^^ Ja tam wolę być młodsza. Jeszcze zobaczysz, bo podobno w weekend w całej Polsce ma padać (od czwartku). To pewnie na następny weekend pojedziesz. :D Będą foty? :D Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martunia napisał(a):A wcale, że tak! ^^ Ja tam wolę być młodsza. Jeszcze zobaczysz, bo podobno w weekend w całej Polsce ma padać (od czwartku). To pewnie na następny weekend pojedziesz. :D Będą foty? :D wcale że nie:eviltong: ja starsza czuje sie taka dowartościowana:cool3::cool3: no własnie tez tak słyszałam wiec wtedy ide do romka na urodziny a jak bedzie ładnie co mam nadzeje ze nie bedzie to nie wiem co zrobie... a w nastpeny weekend nie pojade bo siostra konczy gim i musi pozawozic papiery do szkoły a mama musi z nią jechac wiec nie pojade... chyba ze w wakacje na tydzien moze tata sie zdecyduje zalezy jak kasa na to pozwoli... nie bo photobucket odmawia posłuszeństwa:( Quote
Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 E tam, gadasz. :D Nie wiek się liczy. Mi się wydaje, że chyba będzie padać, więc będziesz na urodzinach i sprawa rozwiązana. :D No widzisz, to jednak pojedziesz w wakacje nad morze, i coooo? :D No nie, ja chcę foooty! Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martunia napisał(a):E tam, gadasz. :D Nie wiek się liczy. Mi się wydaje, że chyba będzie padać, więc będziesz na urodzinach i sprawa rozwiązana. :D No widzisz, to jednak pojedziesz w wakacje nad morze, i coooo? :D No nie, ja chcę foooty! no wiesz... ta nie wiek sie liczy ale serce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha:) ja to jestem mądra:D:D no niby tak ale nigdy nie wiadomo jeszcze sie zastanowie... a po za tym to co mam mu kupic... najpierw chciałam maskotke ale chłopak to sie nie bedzie chyba za bardzo cieszył a po za tym to ja zawsze takie ładne wybieram i potem to bym sobie najlepiej zostawiła bo kocham maskotki:D no nie wiadomo jeszcze... no ja wam chciałam dac a to nie chce załadowac fot bo pisze zę jakis bład... jutro spróbuje moze przed szkoła... bo ide na 10.50... Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 dobra wgrały sie 3 foty to dam wam bo juz mam dosc tego photobucket... jutro cos sprobuję rano wgrac przed szkoła... DOBRANOC:*:*:* Quote
Martunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Witam Bambusa numero 2. Kabiś. :loveu: Hahaha no wiesz, ale z Ciebie chciwa dziewczynka. :D Nie no, żart, kup mu np. bluzkę markową typu Nike itd. Oni za tym przepadają. :roll: A no i grę komputerową w typie fifa też. Ja to co rok chłopakowi muszę kupować prezenty na organizowane przez niego imieniny, więc wiem mniej więcej. :eviltong: Co u Was? :D Quote
Sweet Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 witam bambusa numer 1;D (tak nawiasem mówiąc to to słowo numero to kojarzy mi sie z egiptem:D bo tam na show tak mówili jak było drugie przedstawienie albo któres tam inne:D) no wiesz:D ja bardzo chciwa być no własnie tak myslałam nad bluzką tyle ze taka bluzka kosztuje 40 zł a to dużo jak na prezent..;/ chciałam mu z kolezanką kupic takie fajne galotki (spodenki) ale w sumie same nie wiemy co u kupic. juz miałysmy pomysły: depilator:evil_lol: golarka:evil_lol: maszynka do golenia:evil_lol: perfum albo piłka... ale juz same nie wiemy... ja nie lubie chłopakowi prezentu kupowac bo nigdy nie wiem co kupic... trudno dogodzic chłopakowi:eviltong: a u nas jakos leci... nudy w sumie;) Dominika dzisiaj nie było dzwonił do mnie na drugiej lekcji i sie pytał czy jet Maks no a że go nie było to stwierdził że nie przychodzi do szkoły..:eviltong: to trzeba byc mądrym... A co u ciebie/? Quote
Martunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No to musicie trochę pomyśleć nad prezentami. Najlepiej jakąś grę. :eviltong: O u Ciebie też zaczynają wagarować? :cool3: My mieliśmy zwiać całą klasą z ostatniej lekcji, ale nam pni pozwoliła wyjść na boisko. :cool3: U mnie bez zmian. ;) Quote
Sweet Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Martunia napisał(a):No to musicie trochę pomyśleć nad prezentami. Najlepiej jakąś grę. :eviltong: O u Ciebie też zaczynają wagarować? :cool3: My mieliśmy zwiać całą klasą z ostatniej lekcji, ale nam pni pozwoliła wyjść na boisko. :cool3: U mnie bez zmian. ;) nom.. do soboty mamy czas... no tak ale tez nie kazdy lubi kazdy typ gry..... no wiesz co moze nie tyle co wagarowac co poprostu juz lenistwo:eviltong: dzisiaj nie było chyba 5 osób... o fajnie;) my jutro idziemy z panią od matmy:D hihi:) i chyba ide do szkoły godzine później bo pani od bioli nie ma...:eviltong: Nic sie u ciebie nie dzieje nigdy wiesz co bambusie:eviltong: Quote
Martunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No, ale może lubi (tak jak przynajmniej spora większość chłopaków) gry typu fifa, jakieś mecze piłkarskie itd. U mnie to tylko w takie grają. U mnie niewiele osób poszło na wagary, ale na pewno dzień po dniu pójdzie więcej. My właśnie z nauczycielką od matmy na boisku byliśmy. ;) No bo nie mam nic do opisywania. :lol: Quote
Kendra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] Świetne zdjęcie :diabloti: A tego psa wprost ubóstwiam :loveu: Quote
Sweet Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Kendra napisał(a):Świetne zdjęcie :diabloti: A tego psa wprost ubóstwiam :loveu: hehe:) dziekuje kabiś ma kolejną wielbicielke:loveu: Martunia napisał(a):No, ale może lubi (tak jak przynajmniej spora większość chłopaków) gry typu fifa, jakieś mecze piłkarskie itd. U mnie to tylko w takie grają. U mnie niewiele osób poszło na wagary, ale na pewno dzień po dniu pójdzie więcej. My właśnie z nauczycielką od matmy na boisku byliśmy. ;) No bo nie mam nic do opisywania. :lol: hmmm... nie wiem zobacze jeszcze co mu kupie ale moze sie z koleżankami złozymy na jeden bardziej konkretny prezent:) zobaczy sie a u mnie róznie chyba:eviltong: no u mnie nie bylo tylko kilka osób mało w sumie ale wydawało sie tak pusto i cicho... o fajnie;) nam pani juz 2 tyg temu obiecała to musi z nami isc:D jak nic... zawsze jest co opisac... Quote
Martunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No tak też będzie dobrze. U mnie jeszcze dużo ludzi nie wagaruje, gdzieś może z 2 osoby. Ty masz co pisać, ja nie. :roll: Quote
Sweet Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Martunia napisał(a):No tak też będzie dobrze. U mnie jeszcze dużo ludzi nie wagaruje, gdzieś może z 2 osoby. Ty masz co pisać, ja nie. :roll: nom zobaczy sie... u mnie w szkole coraz mnie osób chodzi... mało osób teraz jest w szkole ogólnie ja tez nie mam co pisac... cały czas mysle nad tym prezentem ale nie moge nic wymyslec.. chciałam dac wam foty ale nie wiem co sie dzieje z tym photobucket ładowac nie chce mi fot;/ i suchar;/ Quote
Kendra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) dziekuje kabiś ma kolejną wielbicielke:loveu: Nie dziwię się :diabloti: Mój Lintu tez ma wielbicielkę, tolleropodobną Dianę ;-) Quote
Sweet Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Kendra napisał(a):Nie dziwię się :diabloti: Mój Lintu tez ma wielbicielkę, tolleropodobną Dianę ;-) hehe:) ja twojego lintu tez uwielbiam:D a moze ty mi pomożesz co mozna kupic koledze na urodziny?... (mam dwie opcje kupowania: bede sama kupowac albo złoze sie z koleżankami na jakis prezent:)) jak bys mogła mi pomóc i najlepiej podac prezenty na te dwie opcje byłabym bardzo wdzięczna;):D Quote
Kendra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 hmmm... zależy, co twój kolega lubi ;-) Moi to cieszyliby się z wody kolońskiej, bo są na takim etapie dojrzewania. Chociaż interesują ich też inne sprawy... ;P A czym sie interesuje? Quote
Martunia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 U mnie też niewiele, bo niektóre klasy albo gdzieś wyjechały, albo mają jakieś wyjścia, a inni to wagarują. Może spróbuj na tinypic? ;) Quote
Sweet Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Kendra']hmmm... zależy, co twój kolega lubi ;-) Moi to cieszyliby się z wody kolońskiej, bo są na takim etapie dojrzewania. Chociaż interesują ich też inne sprawy... ;P A czym sie interesuje? hmm.. szczerze ci powiem że nie wiem co on lubi jakos nie wnikałam w to nigdy to tylko kolega z klasy w końcu wiec nie wiem za bardzo co lubi czym sie interesuje.. ale tak chłopakowi w wieku 15 lat co bys kupiła/?? bo dla mnie to chłopacy z mojej klasy to takie dzieci lekko... [quote name='Martunia']U mnie też niewiele, bo niektóre klasy albo gdzieś wyjechały, albo mają jakieś wyjścia, a inni to wagarują. Może spróbuj na tinypic? ;) no... wiekszosc wagaruje ze szkoły bo juz im sie nie chce chodzic do szkoły... wkoncu nauki juz prawie nie ma no a moja siostra jutro z klasą jedzie do zoo fajnie mają:) ja tez chce hehe jakos powoli dam rade ne tym photobucket narazie ładuje po jednym zdjeciu i jakos idzie:) spróbuje 3 zaraz wam dam pierwsze 6 hihi CDN jak sie wgrają Quote
Sweet Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Acctiually']Śłiczne fotki:loveu: Kabi podlewa żywopłot:D dziekuje:) a no on tak czesto:) boje sie że kiedys to zgnije:eviltong: ostatnio mamie prosto w doniczke do jej ulubionych kwiatków nasikał:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts