Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej, no i co? Młodszym jest być o wiele lepiej, powiem Ci. ;)
No to fajnie. I Ty chcesz nieładną pogodę? Ja bym tam pojechała.
Ale ja nie wiem, bo to od Ciebie zależy. :roll: No i od pogody, jak mówisz.

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Ojej, no i co? Młodszym jest być o wiele lepiej, powiem Ci. ;)
No to fajnie. I Ty chcesz nieładną pogodę? Ja bym tam pojechała.
Ale ja nie wiem, bo to od Ciebie zależy. :roll: No i od pogody, jak mówisz.

no i nic:P ale starszy wiecej może hehe:D:D
wcale nie lepiej byc młodszym:eviltong:
no fajnie ale co mam wybrac.. ja bym chciała obie rzeczy...
npo nie wiem juz sama....

[quote name='Acctiually']No no witamy Adę i lwa Leona:D

witamy serdecznie:):)

Dam wam moze dzisiaj kilka fot zalezy czy uda mi sie je zgrac bo kabi własnie na mnie lezy wykąpany i ma spac ale mu sie nie chce i sie kręci chociaz znajac go to bedzie spal w pozycji najmniej wygodnej dla mnie:eviltong::evil_lol:

Posted

A wcale, że tak! ^^ Ja tam wolę być młodsza.
Jeszcze zobaczysz, bo podobno w weekend w całej Polsce ma padać (od czwartku). To pewnie na następny weekend pojedziesz. :D
Będą foty? :D

Posted

Martunia napisał(a):
A wcale, że tak! ^^ Ja tam wolę być młodsza.
Jeszcze zobaczysz, bo podobno w weekend w całej Polsce ma padać (od czwartku). To pewnie na następny weekend pojedziesz. :D
Będą foty? :D

wcale że nie:eviltong:
ja starsza czuje sie taka dowartościowana:cool3::cool3:
no własnie tez tak słyszałam wiec wtedy ide do romka na urodziny a jak bedzie ładnie co mam nadzeje ze nie bedzie to nie wiem co zrobie...
a w nastpeny weekend nie pojade bo siostra konczy gim i musi pozawozic papiery do szkoły a mama musi z nią jechac wiec nie pojade... chyba ze w wakacje na tydzien moze tata sie zdecyduje zalezy jak kasa na to pozwoli...
nie bo photobucket odmawia posłuszeństwa:(

Posted

E tam, gadasz. :D Nie wiek się liczy.
Mi się wydaje, że chyba będzie padać, więc będziesz na urodzinach i sprawa rozwiązana. :D
No widzisz, to jednak pojedziesz w wakacje nad morze, i coooo? :D
No nie, ja chcę foooty!

Posted

Martunia napisał(a):
E tam, gadasz. :D Nie wiek się liczy.
Mi się wydaje, że chyba będzie padać, więc będziesz na urodzinach i sprawa rozwiązana. :D
No widzisz, to jednak pojedziesz w wakacje nad morze, i coooo? :D
No nie, ja chcę foooty!

no wiesz... ta nie wiek sie liczy ale serce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha:) ja to jestem mądra:D:D
no niby tak ale nigdy nie wiadomo jeszcze sie zastanowie...
a po za tym to co mam mu kupic... najpierw chciałam maskotke ale chłopak to sie nie bedzie chyba za bardzo cieszył a po za tym to ja zawsze takie ładne wybieram i potem to bym sobie najlepiej zostawiła bo kocham maskotki:D
no nie wiadomo jeszcze...
no ja wam chciałam dac a to nie chce załadowac fot bo pisze zę jakis bład... jutro spróbuje moze przed szkoła... bo ide na 10.50...

Posted

Witam Bambusa numero 2.
Kabiś. :loveu:
Hahaha no wiesz, ale z Ciebie chciwa dziewczynka. :D Nie no, żart, kup mu np. bluzkę markową typu Nike itd. Oni za tym przepadają. :roll: A no i grę komputerową w typie fifa też. Ja to co rok chłopakowi muszę kupować prezenty na organizowane przez niego imieniny, więc wiem mniej więcej. :eviltong:
Co u Was? :D

Posted

witam bambusa numer 1;D
(tak nawiasem mówiąc to to słowo numero to kojarzy mi sie z egiptem:D bo tam na show tak mówili jak było drugie przedstawienie albo któres tam inne:D)
no wiesz:D ja bardzo chciwa być
no własnie tak myslałam nad bluzką tyle ze taka bluzka kosztuje 40 zł a to dużo jak na prezent..;/ chciałam mu z kolezanką kupic takie fajne galotki (spodenki) ale w sumie same nie wiemy co u kupic.
juz miałysmy pomysły: depilator:evil_lol: golarka:evil_lol: maszynka do golenia:evil_lol: perfum albo piłka...
ale juz same nie wiemy...
ja nie lubie chłopakowi prezentu kupowac bo nigdy nie wiem co kupic... trudno dogodzic chłopakowi:eviltong:
a u nas jakos leci...
nudy w sumie;)
Dominika dzisiaj nie było dzwonił do mnie na drugiej lekcji i sie pytał czy jet Maks no a że go nie było to stwierdził że nie przychodzi do szkoły..:eviltong:
to trzeba byc mądrym...
A co u ciebie/?

Posted

No to musicie trochę pomyśleć nad prezentami. Najlepiej jakąś grę. :eviltong:
O u Ciebie też zaczynają wagarować? :cool3: My mieliśmy zwiać całą klasą z ostatniej lekcji, ale nam pni pozwoliła wyjść na boisko. :cool3:
U mnie bez zmian. ;)

Posted

Martunia napisał(a):
No to musicie trochę pomyśleć nad prezentami. Najlepiej jakąś grę. :eviltong:
O u Ciebie też zaczynają wagarować? :cool3: My mieliśmy zwiać całą klasą z ostatniej lekcji, ale nam pni pozwoliła wyjść na boisko. :cool3:
U mnie bez zmian. ;)

nom.. do soboty mamy czas...
no tak ale tez nie kazdy lubi kazdy typ gry.....
no wiesz co moze nie tyle co wagarowac co poprostu juz lenistwo:eviltong:
dzisiaj nie było chyba 5 osób...
o fajnie;) my jutro idziemy z panią od matmy:D hihi:)
i chyba ide do szkoły godzine później bo pani od bioli nie ma...:eviltong:
Nic sie u ciebie nie dzieje nigdy wiesz co bambusie:eviltong:

Posted

No, ale może lubi (tak jak przynajmniej spora większość chłopaków) gry typu fifa, jakieś mecze piłkarskie itd. U mnie to tylko w takie grają.
U mnie niewiele osób poszło na wagary, ale na pewno dzień po dniu pójdzie więcej.
My właśnie z nauczycielką od matmy na boisku byliśmy. ;)
No bo nie mam nic do opisywania. :lol:

Posted

Kendra napisał(a):
Świetne zdjęcie :diabloti: A tego psa wprost ubóstwiam :loveu:

hehe:) dziekuje
kabiś ma kolejną wielbicielke:loveu:

Martunia napisał(a):
No, ale może lubi (tak jak przynajmniej spora większość chłopaków) gry typu fifa, jakieś mecze piłkarskie itd. U mnie to tylko w takie grają.
U mnie niewiele osób poszło na wagary, ale na pewno dzień po dniu pójdzie więcej.
My właśnie z nauczycielką od matmy na boisku byliśmy. ;)
No bo nie mam nic do opisywania. :lol:

hmmm... nie wiem zobacze jeszcze co mu kupie ale moze sie z koleżankami złozymy na jeden bardziej konkretny prezent:)
zobaczy sie
a u mnie róznie chyba:eviltong:
no u mnie nie bylo tylko kilka osób mało w sumie ale wydawało sie tak pusto i cicho...
o fajnie;) nam pani juz 2 tyg temu obiecała to musi z nami isc:D
jak nic... zawsze jest co opisac...

Posted

Martunia napisał(a):
No tak też będzie dobrze.
U mnie jeszcze dużo ludzi nie wagaruje, gdzieś może z 2 osoby.
Ty masz co pisać, ja nie. :roll:

nom zobaczy sie...
u mnie w szkole coraz mnie osób chodzi...
mało osób teraz jest w szkole ogólnie
ja tez nie mam co pisac...
cały czas mysle nad tym prezentem ale nie moge nic wymyslec..
chciałam dac wam foty ale nie wiem co sie dzieje z tym photobucket ładowac nie chce mi fot;/
i suchar;/

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hehe:) dziekuje
kabiś ma kolejną wielbicielke:loveu:

Nie dziwię się :diabloti:
Mój Lintu tez ma wielbicielkę, tolleropodobną Dianę ;-)

Posted

Kendra napisał(a):
Nie dziwię się :diabloti:
Mój Lintu tez ma wielbicielkę, tolleropodobną Dianę ;-)

hehe:)
ja twojego lintu tez uwielbiam:D
a moze ty mi pomożesz co mozna kupic koledze na urodziny?... (mam dwie opcje kupowania: bede sama kupowac albo złoze sie z koleżankami na jakis prezent:)) jak bys mogła mi pomóc i najlepiej podac prezenty na te dwie opcje byłabym bardzo wdzięczna;):D

Posted

hmmm...
zależy, co twój kolega lubi ;-) Moi to cieszyliby się z wody kolońskiej, bo są na takim etapie dojrzewania. Chociaż interesują ich też inne sprawy... ;P
A czym sie interesuje?

Posted

[quote name='Kendra']hmmm...
zależy, co twój kolega lubi ;-) Moi to cieszyliby się z wody kolońskiej, bo są na takim etapie dojrzewania. Chociaż interesują ich też inne sprawy... ;P
A czym sie interesuje?

hmm.. szczerze ci powiem że nie wiem co on lubi
jakos nie wnikałam w to nigdy to tylko kolega z klasy w końcu wiec nie wiem za bardzo co lubi czym sie interesuje..
ale tak chłopakowi w wieku 15 lat co bys kupiła/??
bo dla mnie to chłopacy z mojej klasy to takie dzieci lekko...

[quote name='Martunia']U mnie też niewiele, bo niektóre klasy albo gdzieś wyjechały, albo mają jakieś wyjścia, a inni to wagarują.
Może spróbuj na tinypic? ;)

no... wiekszosc wagaruje ze szkoły bo juz im sie nie chce chodzic do szkoły...
wkoncu nauki juz prawie nie ma
no a moja siostra jutro z klasą jedzie do zoo fajnie mają:) ja tez chce hehe
jakos powoli dam rade ne tym photobucket narazie ładuje po jednym zdjeciu i jakos idzie:) spróbuje 3
zaraz wam dam pierwsze 6
hihi

CDN jak sie wgrają

Posted

[quote name='Acctiually']Śłiczne fotki:loveu:
Kabi podlewa żywopłot:D

dziekuje:)
a no on tak czesto:) boje sie że kiedys to zgnije:eviltong: ostatnio mamie prosto w doniczke do jej ulubionych kwiatków nasikał:evil_lol::evil_lol: