Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No co kupiłaś, zakupowiczko? :D
Hah Ty to masz tyle tych kreacji. :D Haha i jeszcze jutro kolejne zakupy. :lol:
Ja jutro idę bez mundurka, bo już oceny wystawione, a w mundurku niewygodnie. ;)
A dobrze, w sumie cały czas przy kompie byłam. :D I na dworze też, no ale. ;D
Hahahaha 2:0 xD Wiedziałam. :cool3:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
No co kupiłaś, zakupowiczko? :D
Hah Ty to masz tyle tych kreacji. :D Haha i jeszcze jutro kolejne zakupy. :lol:
Ja jutro idę bez mundurka, bo już oceny wystawione, a w mundurku niewygodnie. ;)
A dobrze, w sumie cały czas przy kompie byłam. :D I na dworze też, no ale. ;D
Hahahaha 2:0 xD Wiedziałam. :cool3:

no to kupiam bluzeczke pomarańczową z jakimis napisami:P i taki wisiorek z motylkiem i torebke taką meteriałową w kropeczki:D:D
no wiesz trzeba miec sie w co ubrac ale najgorsze gdy sie nie wie w co...
no ale to musze przed szkołą zdążć:D hehe:)
o fajnie masz:D ja tylko wezne ale chyba nie bede nosic zobacze:evil_lol::evil_lol:
to co mi odpisujesz tempem ślimaczym co... mi sie spieszy bo zaraz bede musiała kończyc a ty wolno odpisujesz...
o:) to wiadome że przegrają:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

No widzisz, same fajne ciuchy i rzeczy. :D
Haha to teraz sobie lepiej wybierz, bo się do szkoły spóźnisz i co. :D
No bo ja oglądam tv. :D
Przegraliśmy!!! Wiedziałam.
Bye. :buzi:

Posted

Martunia napisał(a):
No widzisz, same fajne ciuchy i rzeczy. :D
Haha to teraz sobie lepiej wybierz, bo się do szkoły spóźnisz i co. :D
No bo ja oglądam tv. :D
Przegraliśmy!!! Wiedziałam.
Bye. :buzi:

łe tam spóźnić to sie nie spóźnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hehe:)
cos sobie wybiore chyba
no wiedziałam od początku że przgramy:evil_lol:
A miałam ci wysłac te foty D..... w spodenkach:P
Dobranoc:*

Posted

Wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, radości z nowego dnia, ciągłego uśmiechu na twarzy i przede wszystkim pociechy z Kabisia! :bigcool: :ylsuper: :klacz: :BIG: :tort: :cunao: :beerchug: :laola: :smilecol:
Jak dzisiaj było w szkole, nasza wspaniała solenizantko? :D

Posted

Dziekuje za życzenie:loveu:
a w szkole dobrze:)
nie dostałam na dupe od chłopaków bo stwierdzili że dziewczyn nie bedą bić:evil_lol::multi:
hehe
ogólnie to dobrze:) rozdałam wszystkim lizaki...
ogólnie fajnie:)
i nawet ładnie wyglądałam:D hihi
po za tym to tatuś mi naprawił USB przy kompie i bede wam czesciej dawac zdjecia:D hihi
ale sie ciesze:)
ogólnie fajni
a co u ciebie??
ja zaraz jade na chórek do szoły a potem z koleżanką połazić po sklepach hehe:)

Posted

No to widzę, że fajny dzisiaj dzień. :) I wreszcie więcej zdjęć!
Hah wierna sklepoholiczka nie może obejść się bez wizyty w sklepie. :cool3:
Ja będę zaraz szła na basen itd. :roll: A w szkole (bez mundurka ^^) śmiałam się przez całą geografię z Kubów i Pawła. :lol: Uwielbiam geografię, zawsze się pośmieję. :cool3: Poza tym jej nie lubię. :D

Posted

[quote name='Acctiually']Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:*

dziekuje:*:*

[quote name='Martunia']No to widzę, że fajny dzisiaj dzień. I wreszcie więcej zdjęć!
Hah wierna sklepoholiczka nie może obejść się bez wizyty w sklepie. :cool3:
Ja będę zaraz szła na basen itd. :roll: A w szkole (bez mundurka ^^) śmiałam się przez całą geografię z Kubów i Pawła. :lol: Uwielbiam geografię, zawsze się pośmieję. :cool3: Poza tym jej nie lubię. :D

nom nawe
no bedzie teraz wiecej fotek:D
haha;p nic nie kupiłam sobie tylko byłam z koleżanką dla towarzystwa bo po wisiorek jechała sobie
o jak bylo na basenie??
ja tez byłam bez mundurka:D znaczy miałam w torbie:eviltong:
hehe;) a co robili takiego śmieszniego??:D

Posted

O nowość, zawsze coś kupowałaś, jak byłaś w jakimś sklepie. :eviltong:
No ja też miałam w torbie - w razie czego. ;) Ale nie sprawdzali. Mam nadzieję, że do czwartku nie będą sprawdzać (do tego jest generalne wystawienie wszystkich ocen). U mnie z klasy nikt nie był w mundurku. :D Tylko kilka osób z pierwszych klas.
Wydurniali się. :D Za dużo gadania. :D
A normalnie, jak w każdy poniedziałek. :roll: :cool3:

Posted

no widzisz specjalnie dla ciebie nic nie kupiłam żebys nie mówiła nic... nastpenr raz jak pojade do sklepu to ci nawet nie powiem:evil_lol::evil_lol:
no ja wziełam ale nawet nie założyłam... jutro mam tylko 5 lekcji:D super;)
ja juz mam wystawioną ocene z zachowania i sie ciesze bo mam wzorowe:multi::multi:
hehe;)
a myslałam ze mi nie wyjdzie...;)
chce jeszcze wiedzic co mam z histy bo nie wpisał pan ocen...;/
no opisz mi no..
bambus:eviltong:
a co ja mam ci powiedziec??:D

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Życzymy Wszystkiego Najlepszego i spełnienia najskrytrzych marzeń:Rose::BIG: Twoje zdrówko:drink1:

Kabi słodziak kochany:loveu:

dziekuje bardzo:*:*:*

no słodziak ale czy kochany to bym sie zastanowiła:eviltong::evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
Looohoho jaki foch. :cool3:
Fajnie Ci, ja mam 6...
Ja też taą mam, ale nienoszenie mundurka może obniżyć, choć wątpię. :D
Buźka :buzi:

gdzie foch/???:evil_lol::evil_lol:
DUżY???:d:d
A to tez mało masz lekcji:D
e tam komu bedzie sie chciało jeszcz obniżac:P ja biore mundurek ale go nie założe:evil_lol::evil_lol:
hehe:)
DOBRANOC:*

Posted

Martunia napisał(a):
Heja bambusie. :D
Co u Was? :cool3:

hej bambusowaty bambusie:evil_lol::evil_lol:
a u nas superancko:D:D
w szkole zarąbiście:)
wczoraj wieczorem przyszedł do mnie Kamilek(sąsiad, przyjaciel, przyszywany brat:eviltong:) i przyniósł mi prezencik:D:D
takiego superanckiego lewka pluszaka:D normalnie tak mi sie podoba ze nie wiem;):)
super jest;)
a w szkole to tez super było:D
na pierwszej lekcji mielismy zastpestwo i chłopacy sie nas pytają czy chcemy grac z nimi w państwo miasto.. my tak na początku niechętnie a potem z gosią posysmy do nich ... ja grłama z gosią w parze, maks z dominikiem i jeszcze szymon sam ale czasem mu maciej pomagał..
no i gramy ogólnie sie nasmialismy najlepszy był maks jak szymona wkurzał to my sie z nich lejemy... śmiesznie bardzo było:)
na końcu dominik narysował szymona i napisał na jego koszulce I love Pedals bo cos tam zeszło na ten temat.... no i szymon sie wkurzył wydzierał sie na nich itp.. jak to zdenerwowany szymon... w końcu pani kazała im pokazac ta kartke to powiedzieli że jaką kartke... no i nas sie spytała o kartke to my mówiłysmy ze nie widziąłysmy żadnej kartki:evil_lol::eviltong:
No potem jakos normalnie było i na końcu na WDŻ tez było fajnie:)
było o raku piersi.. no i chłopacy jak to chłopacy sie smiali wygłupiali i gadali rózne najróżniejsze rzeczy a jak było o samokontroli piersi zeby wyczuć guz to zaczęli sie macac po sutkach....:evil_lol: nie no nie mogłam z nich i cały czas cos gadali:eviltong: potem zaczeli wymyslac ze sobie zrobią w tym miejscu kolczyk (w wyżej wymienionym miejscu) ogólni bardzo fajnie bylo:) a chłopacy to mam namysli Maksa i Dominisia:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: hehe;)
A co u ciebie bambusie???

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hej bambusowaty bambusie:evil_lol::evil_lol:
a u nas superancko:D:D
w szkole zarąbiście:)
wczoraj wieczorem przyszedł do mnie Kamilek(sąsiad, przyjaciel, przyszywany brat:eviltong:) i przyniósł mi prezencik:D:D
takiego superanckiego lewka pluszaka:D normalnie tak mi sie podoba ze nie wiem;):)
super jest;)
a w szkole to tez super było:D
na pierwszej lekcji mielismy zastpestwo i chłopacy sie nas pytają czy chcemy grac z nimi w państwo miasto.. my tak na początku niechętnie a potem z gosią posysmy do nich ... ja grłama z gosią w parze, maks z dominikiem i jeszcze szymon sam ale czasem mu maciej pomagał..
no i gramy ogólnie sie nasmialismy najlepszy był maks jak szymona wkurzał to my sie z nich lejemy... śmiesznie bardzo było:)
na końcu dominik narysował szymona i napisał na jego koszulce I love Pedals bo cos tam zeszło na ten temat.... no i szymon sie wkurzył wydzierał sie na nich itp.. jak to zdenerwowany szymon... w końcu pani kazała im pokazac ta kartke to powiedzieli że jaką kartke... no i nas sie spytała o kartke to my mówiłysmy ze nie widziąłysmy żadnej kartki:evil_lol::eviltong:
No potem jakos normalnie było i na końcu na WDŻ tez było fajnie:)
było o raku piersi.. no i chłopacy jak to chłopacy sie smiali wygłupiali i gadali rózne najróżniejsze rzeczy a jak było o samokontroli piersi zeby wyczuć guz to zaczęli sie macac po sutkach....:evil_lol: nie no nie mogłam z nich i cały czas cos gadali:eviltong: potem zaczeli wymyslac ze sobie zrobią w tym miejscu kolczyk (w wyżej wymienionym miejscu) ogólni bardzo fajnie bylo:) a chłopacy to mam namysli Maksa i Dominisia:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: hehe;)
A co u ciebie bambusie???

No to rzeczywiscie beka :evil_lol::evil_lol: .

Posted

Wszystkiego najlepszego , zdrówka szczescia pomyslnosci !.
Pociechy z Kabisia i Rotka!. Spelnienia marzen!.
I zeby nie bylo gorzej!. :razz: .
I wszystkiego tego co pragniesz!.
100 lat!. :lol: .
I zeby na koniec roku byl pasek :) . Nie na tylku tylko na swiadectwie :cool1:.

Fajny ten lewek :loveu: .

Posted

Ej nie pozwalaj sobie na zbyt wiele! :diabloti:
O jaki fajny Leon. :D Śmiechowy. ^^
No i widzę, ze w szkole też śmiechowo było. :D
A u mnie dobrze, ogólnie jest luz i mundurków nie sprawdzają. :D Ja się nie mogę doczekać obozu... A no i piątku, czyli wycieczki rowerowej oraz basenu z dziewczynami i panem Jakubem (już Ci opowiadałam :D).

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Wszystkiego najlepszego , zdrówka szczescia pomyslnosci !.
Pociechy z Kabisia i Rotka!. Spelnienia marzen!.
I zeby nie bylo gorzej!. :razz: .
I wszystkiego tego co pragniesz!.
100 lat!. :lol: .
I zeby na koniec roku byl pasek :) . Nie na tylku tylko na swiadectwie :cool1:.

Fajny ten lewek :loveu: .

no dziekuje:)
z tych łobuzów pociechy?? marzenia:evil_lol:
no moze kiedys sie spełnią jakies..... ale wątpie:evil_lol:
gorzej juz być nie moze:evil_lol::eviltong:
chyba nie tak całkiem wszystkiego bo dla innych nic nie zostanie:evil_lol:
tak długo mam życ??:crazyeye:
no wiesz pasek bedzie ale czy na świadectwie czy na dupie to sie okaże

a tak na serio to bardzo dziekuje za życzenie:) i pasek na świadectwie oczywiscie bedzie;)

nom:D tez mi sie podoba;)

Martunia napisał(a):
Ej nie pozwalaj sobie na zbyt wiele! :diabloti:
O jaki fajny Leon. :D Śmiechowy. ^^
No i widzę, ze w szkole też śmiechowo było. :D
A u mnie dobrze, ogólnie jest luz i mundurków nie sprawdzają. :D Ja się nie mogę doczekać obozu... A no i piątku, czyli wycieczki rowerowej oraz basenu z dziewczynami i panem Jakubem (już Ci opowiadałam :D).

to ty se nie pozwalaj
jestem starasza od ciebie to moge:) hehe:)
no w szkole super było:D:D
hihi:)
no ja miałam tylko na chemii bo na tej lekcji wole miec:D
fajnie masz że jedziesz na obóz... tez bym gdzies chciała pojechac a tak bede sie nudzic pewnie cały czas...
No a ja teraz normalnie nie wiem co mam zrobic mam nadzieje ze w weekend bedzie padało i bedzie brzydko... bo :
jka bedzie ładnie to rodzice chcą jechac nad morze a jak brzydko to nie
w sobote kolega wyprawia urodziny i mnie zaprosił a chciałabym jechac nad morze i byc na tych urodzinach i jak bedzie ładna pogoda to nie wiem co mam wybrac...:(:(

Posted

Ojej, ależ się wkurzyłaś! :eviltong: Ty i tak zaczęłaś.
Ale wcześniej byłaś w Egipcie i co. ;)
A na ile nad morze jedziesz? No widzisz, cały czas gdzieś jeździsz, a Ty mi tu mówisz, że nigdzie nie jedziesz. :D

Posted

Martunia napisał(a):
Ojej, ależ się wkurzyłaś! :eviltong: Ty i tak zaczęłaś.
Ale wcześniej byłaś w Egipcie i co. ;)
A na ile nad morze jedziesz? No widzisz, cały czas gdzieś jeździsz, a Ty mi tu mówisz, że nigdzie nie jedziesz. :D

ja sie nie wkurzyłam ale starszy ma wieksze prawa moge np... e nie powiem ci bo niewypada:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: hehe:)
no to co ale ja chce na obóz pojechac.....
na sobote i niedziele jak bedzie ładnie... ale nie wiadomo..
nie jeżdże nigdzie ciągle...
no i taka jestes ja tu ci sie wyżalam że nie wiem co mam zrobic a ty nawet nie raczysz mi pomóc wiesz co...:roll::placz: