Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No co kupiłaś, zakupowiczko? :D Hah Ty to masz tyle tych kreacji. :D Haha i jeszcze jutro kolejne zakupy. :lol: Ja jutro idę bez mundurka, bo już oceny wystawione, a w mundurku niewygodnie. ;) A dobrze, w sumie cały czas przy kompie byłam. :D I na dworze też, no ale. ;D Hahahaha 2:0 xD Wiedziałam. :cool3: Quote
Sweet Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Martunia napisał(a):No co kupiłaś, zakupowiczko? :D Hah Ty to masz tyle tych kreacji. :D Haha i jeszcze jutro kolejne zakupy. :lol: Ja jutro idę bez mundurka, bo już oceny wystawione, a w mundurku niewygodnie. ;) A dobrze, w sumie cały czas przy kompie byłam. :D I na dworze też, no ale. ;D Hahahaha 2:0 xD Wiedziałam. :cool3: no to kupiam bluzeczke pomarańczową z jakimis napisami:P i taki wisiorek z motylkiem i torebke taką meteriałową w kropeczki:D:D no wiesz trzeba miec sie w co ubrac ale najgorsze gdy sie nie wie w co... no ale to musze przed szkołą zdążć:D hehe:) o fajnie masz:D ja tylko wezne ale chyba nie bede nosic zobacze:evil_lol::evil_lol: to co mi odpisujesz tempem ślimaczym co... mi sie spieszy bo zaraz bede musiała kończyc a ty wolno odpisujesz... o:) to wiadome że przegrają:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No widzisz, same fajne ciuchy i rzeczy. :D Haha to teraz sobie lepiej wybierz, bo się do szkoły spóźnisz i co. :D No bo ja oglądam tv. :D Przegraliśmy!!! Wiedziałam. Bye. :buzi: Quote
Sweet Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Martunia napisał(a):No widzisz, same fajne ciuchy i rzeczy. :D Haha to teraz sobie lepiej wybierz, bo się do szkoły spóźnisz i co. :D No bo ja oglądam tv. :D Przegraliśmy!!! Wiedziałam. Bye. :buzi: łe tam spóźnić to sie nie spóźnie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe:) cos sobie wybiore chyba no wiedziałam od początku że przgramy:evil_lol: A miałam ci wysłac te foty D..... w spodenkach:P Dobranoc:* Quote
Martunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, radości z nowego dnia, ciągłego uśmiechu na twarzy i przede wszystkim pociechy z Kabisia! :bigcool: :ylsuper: :klacz: :BIG: :tort: :cunao: :beerchug: :laola: :smilecol: Jak dzisiaj było w szkole, nasza wspaniała solenizantko? :D Quote
Sweet Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dziekuje za życzenie:loveu: a w szkole dobrze:) nie dostałam na dupe od chłopaków bo stwierdzili że dziewczyn nie bedą bić:evil_lol::multi: hehe ogólnie to dobrze:) rozdałam wszystkim lizaki... ogólnie fajnie:) i nawet ładnie wyglądałam:D hihi po za tym to tatuś mi naprawił USB przy kompie i bede wam czesciej dawac zdjecia:D hihi ale sie ciesze:) ogólnie fajni a co u ciebie?? ja zaraz jade na chórek do szoły a potem z koleżanką połazić po sklepach hehe:) Quote
Martunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No to widzę, że fajny dzisiaj dzień. :) I wreszcie więcej zdjęć! Hah wierna sklepoholiczka nie może obejść się bez wizyty w sklepie. :cool3: Ja będę zaraz szła na basen itd. :roll: A w szkole (bez mundurka ^^) śmiałam się przez całą geografię z Kubów i Pawła. :lol: Uwielbiam geografię, zawsze się pośmieję. :cool3: Poza tym jej nie lubię. :D Quote
Tepes Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:* Quote
Sweet Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Acctiually']Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:* dziekuje:*:* [quote name='Martunia']No to widzę, że fajny dzisiaj dzień. I wreszcie więcej zdjęć! Hah wierna sklepoholiczka nie może obejść się bez wizyty w sklepie. :cool3: Ja będę zaraz szła na basen itd. :roll: A w szkole (bez mundurka ^^) śmiałam się przez całą geografię z Kubów i Pawła. :lol: Uwielbiam geografię, zawsze się pośmieję. :cool3: Poza tym jej nie lubię. :D nom nawe no bedzie teraz wiecej fotek:D haha;p nic nie kupiłam sobie tylko byłam z koleżanką dla towarzystwa bo po wisiorek jechała sobie o jak bylo na basenie?? ja tez byłam bez mundurka:D znaczy miałam w torbie:eviltong: hehe;) a co robili takiego śmieszniego??:D Quote
Martunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 O nowość, zawsze coś kupowałaś, jak byłaś w jakimś sklepie. :eviltong: No ja też miałam w torbie - w razie czego. ;) Ale nie sprawdzali. Mam nadzieję, że do czwartku nie będą sprawdzać (do tego jest generalne wystawienie wszystkich ocen). U mnie z klasy nikt nie był w mundurku. :D Tylko kilka osób z pierwszych klas. Wydurniali się. :D Za dużo gadania. :D A normalnie, jak w każdy poniedziałek. :roll: :cool3: Quote
Sweet Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 no widzisz specjalnie dla ciebie nic nie kupiłam żebys nie mówiła nic... nastpenr raz jak pojade do sklepu to ci nawet nie powiem:evil_lol::evil_lol: no ja wziełam ale nawet nie założyłam... jutro mam tylko 5 lekcji:D super;) ja juz mam wystawioną ocene z zachowania i sie ciesze bo mam wzorowe:multi::multi: hehe;) a myslałam ze mi nie wyjdzie...;) chce jeszcze wiedzic co mam z histy bo nie wpisał pan ocen...;/ no opisz mi no.. bambus:eviltong: a co ja mam ci powiedziec??:D Quote
Kasia_zg Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Życzymy Wszystkiego Najlepszego i spełnienia najskrytrzych marzeń:Rose::BIG: Twoje zdrówko:drink1: Kabi słodziak kochany:loveu: Quote
Sweet Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Kasia_zg']Życzymy Wszystkiego Najlepszego i spełnienia najskrytrzych marzeń:Rose::BIG: Twoje zdrówko:drink1: Kabi słodziak kochany:loveu: dziekuje bardzo:*:*:* no słodziak ale czy kochany to bym sie zastanowiła:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Looohoho jaki foch. :cool3: Fajnie Ci, ja mam 6... Ja też taą mam, ale nienoszenie mundurka może obniżyć, choć wątpię. :D Buźka :buzi: Quote
Sweet Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Martunia napisał(a):Looohoho jaki foch. :cool3: Fajnie Ci, ja mam 6... Ja też taą mam, ale nienoszenie mundurka może obniżyć, choć wątpię. :D Buźka :buzi: gdzie foch/???:evil_lol::evil_lol: DUżY???:d:d A to tez mało masz lekcji:D e tam komu bedzie sie chciało jeszcz obniżac:P ja biore mundurek ale go nie założe:evil_lol::evil_lol: hehe:) DOBRANOC:* Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martunia napisał(a):Heja bambusie. :D Co u Was? :cool3: hej bambusowaty bambusie:evil_lol::evil_lol: a u nas superancko:D:D w szkole zarąbiście:) wczoraj wieczorem przyszedł do mnie Kamilek(sąsiad, przyjaciel, przyszywany brat:eviltong:) i przyniósł mi prezencik:D:D takiego superanckiego lewka pluszaka:D normalnie tak mi sie podoba ze nie wiem;):) super jest;) a w szkole to tez super było:D na pierwszej lekcji mielismy zastpestwo i chłopacy sie nas pytają czy chcemy grac z nimi w państwo miasto.. my tak na początku niechętnie a potem z gosią posysmy do nich ... ja grłama z gosią w parze, maks z dominikiem i jeszcze szymon sam ale czasem mu maciej pomagał.. no i gramy ogólnie sie nasmialismy najlepszy był maks jak szymona wkurzał to my sie z nich lejemy... śmiesznie bardzo było:) na końcu dominik narysował szymona i napisał na jego koszulce I love Pedals bo cos tam zeszło na ten temat.... no i szymon sie wkurzył wydzierał sie na nich itp.. jak to zdenerwowany szymon... w końcu pani kazała im pokazac ta kartke to powiedzieli że jaką kartke... no i nas sie spytała o kartke to my mówiłysmy ze nie widziąłysmy żadnej kartki:evil_lol::eviltong: No potem jakos normalnie było i na końcu na WDŻ tez było fajnie:) było o raku piersi.. no i chłopacy jak to chłopacy sie smiali wygłupiali i gadali rózne najróżniejsze rzeczy a jak było o samokontroli piersi zeby wyczuć guz to zaczęli sie macac po sutkach....:evil_lol: nie no nie mogłam z nich i cały czas cos gadali:eviltong: potem zaczeli wymyslac ze sobie zrobią w tym miejscu kolczyk (w wyżej wymienionym miejscu) ogólni bardzo fajnie bylo:) a chłopacy to mam namysli Maksa i Dominisia:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: hehe;) A co u ciebie bambusie??? Quote
Pusiakowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej bambusowaty bambusie:evil_lol::evil_lol: a u nas superancko:D:D w szkole zarąbiście:) wczoraj wieczorem przyszedł do mnie Kamilek(sąsiad, przyjaciel, przyszywany brat:eviltong:) i przyniósł mi prezencik:D:D takiego superanckiego lewka pluszaka:D normalnie tak mi sie podoba ze nie wiem;):) super jest;) a w szkole to tez super było:D na pierwszej lekcji mielismy zastpestwo i chłopacy sie nas pytają czy chcemy grac z nimi w państwo miasto.. my tak na początku niechętnie a potem z gosią posysmy do nich ... ja grłama z gosią w parze, maks z dominikiem i jeszcze szymon sam ale czasem mu maciej pomagał.. no i gramy ogólnie sie nasmialismy najlepszy był maks jak szymona wkurzał to my sie z nich lejemy... śmiesznie bardzo było:) na końcu dominik narysował szymona i napisał na jego koszulce I love Pedals bo cos tam zeszło na ten temat.... no i szymon sie wkurzył wydzierał sie na nich itp.. jak to zdenerwowany szymon... w końcu pani kazała im pokazac ta kartke to powiedzieli że jaką kartke... no i nas sie spytała o kartke to my mówiłysmy ze nie widziąłysmy żadnej kartki:evil_lol::eviltong: No potem jakos normalnie było i na końcu na WDŻ tez było fajnie:) było o raku piersi.. no i chłopacy jak to chłopacy sie smiali wygłupiali i gadali rózne najróżniejsze rzeczy a jak było o samokontroli piersi zeby wyczuć guz to zaczęli sie macac po sutkach....:evil_lol: nie no nie mogłam z nich i cały czas cos gadali:eviltong: potem zaczeli wymyslac ze sobie zrobią w tym miejscu kolczyk (w wyżej wymienionym miejscu) ogólni bardzo fajnie bylo:) a chłopacy to mam namysli Maksa i Dominisia:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: hehe;) A co u ciebie bambusie??? No to rzeczywiscie beka :evil_lol::evil_lol: . Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):No to rzeczywiscie beka :evil_lol::evil_lol: . nom i to jeszcze jaka:eviltong::evil_lol::evil_lol: hehe:) Quote
Pusiakowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wszystkiego najlepszego , zdrówka szczescia pomyslnosci !. Pociechy z Kabisia i Rotka!. Spelnienia marzen!. I zeby nie bylo gorzej!. :razz: . I wszystkiego tego co pragniesz!. 100 lat!. :lol: . I zeby na koniec roku byl pasek :) . Nie na tylku tylko na swiadectwie :cool1:. Fajny ten lewek :loveu: . Quote
Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ej nie pozwalaj sobie na zbyt wiele! :diabloti: O jaki fajny Leon. :D Śmiechowy. ^^ No i widzę, ze w szkole też śmiechowo było. :D A u mnie dobrze, ogólnie jest luz i mundurków nie sprawdzają. :D Ja się nie mogę doczekać obozu... A no i piątku, czyli wycieczki rowerowej oraz basenu z dziewczynami i panem Jakubem (już Ci opowiadałam :D). Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Wszystkiego najlepszego , zdrówka szczescia pomyslnosci !. Pociechy z Kabisia i Rotka!. Spelnienia marzen!. I zeby nie bylo gorzej!. :razz: . I wszystkiego tego co pragniesz!. 100 lat!. :lol: . I zeby na koniec roku byl pasek :) . Nie na tylku tylko na swiadectwie :cool1:. Fajny ten lewek :loveu: . no dziekuje:) z tych łobuzów pociechy?? marzenia:evil_lol: no moze kiedys sie spełnią jakies..... ale wątpie:evil_lol: gorzej juz być nie moze:evil_lol::eviltong: chyba nie tak całkiem wszystkiego bo dla innych nic nie zostanie:evil_lol: tak długo mam życ??:crazyeye: no wiesz pasek bedzie ale czy na świadectwie czy na dupie to sie okaże a tak na serio to bardzo dziekuje za życzenie:) i pasek na świadectwie oczywiscie bedzie;) nom:D tez mi sie podoba;) Martunia napisał(a):Ej nie pozwalaj sobie na zbyt wiele! :diabloti: O jaki fajny Leon. :D Śmiechowy. ^^ No i widzę, ze w szkole też śmiechowo było. :D A u mnie dobrze, ogólnie jest luz i mundurków nie sprawdzają. :D Ja się nie mogę doczekać obozu... A no i piątku, czyli wycieczki rowerowej oraz basenu z dziewczynami i panem Jakubem (już Ci opowiadałam :D). to ty se nie pozwalaj jestem starasza od ciebie to moge:) hehe:) no w szkole super było:D:D hihi:) no ja miałam tylko na chemii bo na tej lekcji wole miec:D fajnie masz że jedziesz na obóz... tez bym gdzies chciała pojechac a tak bede sie nudzic pewnie cały czas... No a ja teraz normalnie nie wiem co mam zrobic mam nadzieje ze w weekend bedzie padało i bedzie brzydko... bo : jka bedzie ładnie to rodzice chcą jechac nad morze a jak brzydko to nie w sobote kolega wyprawia urodziny i mnie zaprosił a chciałabym jechac nad morze i byc na tych urodzinach i jak bedzie ładna pogoda to nie wiem co mam wybrac...:(:( Quote
Martunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ojej, ależ się wkurzyłaś! :eviltong: Ty i tak zaczęłaś. Ale wcześniej byłaś w Egipcie i co. ;) A na ile nad morze jedziesz? No widzisz, cały czas gdzieś jeździsz, a Ty mi tu mówisz, że nigdzie nie jedziesz. :D Quote
Sweet Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Martunia napisał(a):Ojej, ależ się wkurzyłaś! :eviltong: Ty i tak zaczęłaś. Ale wcześniej byłaś w Egipcie i co. ;) A na ile nad morze jedziesz? No widzisz, cały czas gdzieś jeździsz, a Ty mi tu mówisz, że nigdzie nie jedziesz. :D ja sie nie wkurzyłam ale starszy ma wieksze prawa moge np... e nie powiem ci bo niewypada:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: hehe:) no to co ale ja chce na obóz pojechac..... na sobote i niedziele jak bedzie ładnie... ale nie wiadomo.. nie jeżdże nigdzie ciągle... no i taka jestes ja tu ci sie wyżalam że nie wiem co mam zrobic a ty nawet nie raczysz mi pomóc wiesz co...:roll::placz: Quote
Recommended Posts