Sweet Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Martunia napisał(a):No bo spanie jest najlepsze. :D Nie, marzenia Twoje. :D Twój Twój. ^^ Na pewno wyjdzie coś z tego chytrego planu. ;) A taki sam cel też mam. :D No mówiłaś. :D Hah, same N dałam tu na początek. :lol: no :D:D mnie tata zawsze wyzywa że długo spie:) poprostu zazdrosny ze moge spac a on musi do pracy rano... haha nie moja raczej twoje zeby był mój;P i nie jest mój:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: moze cos wyjdzie ale co to nie wiadomo:) :D no bo ja zawsze mam racje:D ja tez czesto daje same N:D a boje sie poniedziałku w szkole... Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hah, bo my to śpiochy jesteśmy. :D W dodatku lenie, ślimaki i komputeromaniacy. :evil_lol: Jest Twoj. :D Jej jak ja lubię tak gadać. :D Już Karolinie cały czas tak wmawiam, lubię po prostu ludzi denerwować, jestem w swoim żywiole. :evil_lol: Ale jestem okrutna. :diabloti: Czemu się boisz? ;) Co ja mam powiedzieć, jak pojutrze mam próbny? :roll: Quote
Sweet Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Martunia napisał(a):Hah, bo my to śpiochy jesteśmy. :D W dodatku lenie, ślimaki i komputeromaniacy. :evil_lol: Jest Twoj. :D Jej jak ja lubię tak gadać. :D Już Karolinie cały czas tak wmawiam, lubię po prostu ludzi denerwować, jestem w swoim żywiole. :evil_lol: Ale jestem okrutna. :diabloti: Czemu się boisz? ;) Co ja mam powiedzieć, jak pojutrze mam próbny? :roll: oj tak;D z tym to sie w 10000000% zgadzam:D:D a wiesz że jak tak ludzią bedziesz wmawiać to potem moze sie rzeczywicie tamta osoba komus podobac??:evil_lol::evil_lol: hehe:) dominik jest ładny w moim guście ale nie nadaje sie do mnie jako chłopak... hehe;) ja taz lubie denerwowac ludzi:D najbardziej siostre::diabloti::evil_lol::evil_lol: boje sie bo chłopacy bedą mi dawc 15 klapsów oj bedzie bolało....... moja biedna dupa:eviltong: i nie wiem czy mam przyniesc cukierki bo tak głupio jakos w tym wieku... Quote
Martunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Heja. :D No wiem, Karolina już tak miała, kiedy ją 2 lata temu chcieli 'sfatać' z tamtym i do dzisiaj ona się w nim buja. :cool3: No rozumiem już, rozumiem. :cool3: Postaram się już tak nie denerwować. :D Za co Ciebie będą bili? Ooooojjj niech tylko jakiś spróbuje, to mnie popamięta. :mad: Co u Ciebie? :evil_lol: Ja zaraz lecę do szkoły... Quote
Sweet Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Martunia napisał(a):Heja. :D No wiem, Karolina już tak miała, kiedy ją 2 lata temu chcieli 'sfatać' z tamtym i do dzisiaj ona się w nim buja. :cool3: No rozumiem już, rozumiem. :cool3: Postaram się już tak nie denerwować. :D Za co Ciebie będą bili? Ooooojjj niech tylko jakiś spróbuje, to mnie popamięta. :mad: Co u Ciebie? :evil_lol: Ja zaraz lecę do szkoły... aa:D no bo tak czesto jest... ale kurcze nie wiem czy przez ciebie on mi sie nie bedzie podobal ... wszystko twoja wina... no:) nie denerwujesz mnie:) bo na urodziny sie daje klapsy w dupe tyle ile ma sie lat.. dzisiaj miał urodziny romek i tak dostał że nie wiem jak słyszałam ten huk od paska o jego dupe to sie modliłam żebym tak nie dostała... bo chyba nie usiąde... chyba ze zapomną że mam urodziny... a nie wiem czy mam te cukierki brac czy nie...;/ a u mnie dobrze:D dzisiaj oglądalismy próbe poloneza klas III i sie smialismy z szymona z naszej klasy bo on tańczy bo nie wszyscy z tych klasa mają pary i sobie moga dobierac z młodszych klas:) ja miałam tańczyc z kolega mojej siostry ale nie chciałam... ogólnie fajnie było:) Dominik chciał na muzyce ze mną usiąśc zebym mu pomagała i normalnie na przerwie to był w 100% przekonany ze ze mną siada a potem usiadł z maksem ja z eweliną bo z dorota nie mogłam bo tez pisała kartkówke i ewelina mi pomogła jedno pytanie a ja jak oddałam kartkówke to powiedziałam to dominikowi bo siedział ze mną:):D po za tym popodkreslałam mu metafory i epitety na polski na 4 zeby zdawał... i jak sie go zapytałam co za to dostane to nic nie odpowiedział bo nie wiedział co ma wymyslic.:evil_lol: ogólnie to ja nie wiem ale on sie patrzy na mnie często i ogólnie... takie to dziwne... albo jak wczoraj jak przyjechał i mówił że sie dwa razy wywalił to sie dziwiłam że takie szczególy mi zdradza no ale stwierdziłam że tacy juz są chłopcy...:) no a ogólnie to fajnie w szkole... dobrze ze juz koniec:D:D a co u ciebie??:D Quote
Martunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ooo a cóż to, czyżby zaczynał Ci się podobać? :cool3: Coś zaszło? :diabloti: Haha nieeeeźle. :lol: I tak zasłużyłaś sobie, nawet na więcej klapsów. :cool3: Najlepiej nic nie mów, że masz urodziny, choć pewnie taki plan nie będzie dobry. :evil_lol: Kurde, u mnie dzisiaj był polonez... Ja się boję, jak to będzie wyglądało za rok... Boję się, że głupio wypadnę. :evil_lol: Hmm... skomplikowane z tym siedzeniem. :eviltong: Ha wiedziałam! Podobasz mu się! : :cool3: U mnie dobrze. :D Dziś na basenie się śmiałam przez całą lekcję z Ulki i nowego kolegi - Pana Jakuba. :lol: Quote
Sweet Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Martunia napisał(a):Ooo a cóż to, czyżby zaczynał Ci się podobać? :cool3: Coś zaszło? :diabloti: Haha nieeeeźle. :lol: I tak zasłużyłaś sobie, nawet na więcej klapsów. :cool3: Najlepiej nic nie mów, że masz urodziny, choć pewnie taki plan nie będzie dobry. :evil_lol: Kurde, u mnie dzisiaj był polonez... Ja się boję, jak to będzie wyglądało za rok... Boję się, że głupio wypadnę. :evil_lol: Hmm... skomplikowane z tym siedzeniem. :eviltong: Ha wiedziałam! Podobasz mu się! : :cool3: U mnie dobrze. :D Dziś na basenie się śmiałam przez całą lekcję z Ulki i nowego kolegi - Pana Jakuba. :lol: nie no jeszcze nie ale jak mi tak bedziesz wmawiac to kto wie... a co miało zajść co??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: haha ale smieszne... na wiecej?? Tzn?? a dominik najmocniej go bił... ale oni juz wiedzą że mam chyba że zapomną:D:D hihi:) no moi mają próby a tańczą za tydzien:D ale ide popatrzec:D:D a ja sie boje z kim bede tanczyc jak z jakims brzydkim albo głupim to nie tańcze... ja moge tańczyc tylko z 4 osobami (Dominikiem, Maksem, Maciejem lub Romkiem) z nikim wiecej nie bede tańczyc... no wiesz... ha ale smieszne... ja mu sie napewno nie podobam... w życiu... a co robili?? i co tak mało mi mówisz?? ja sie rozpisuje a ty co ... nie mam co czytac przez ciebie:( Quote
Martunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No wiesz... :eviltong: Hah nieźle, chcę to zobaczyć, będę Ci tak codziennie wmawiała, bo jesteście dla siebie przeznaczeni. :D Dominik jest zły. :D Ciebie najbardziej pewnie też będzie bił. Ja właśnie niedawno słyszałam swoich, jak ze szkoły wychodzili. :eviltong: Hah nieźle, aj bym chciała, żeby mnie ktoś wybrał, oby nie było wybierania wg wzrostu, bo nie wiem, co zrobię. :eviltong: Ja mogę ... sama nie wiem z kim, boję się tego. :D Jasne, inaczej by się tak na Ciebie nie patrzył. :D Nie moja wina, że nic u mnie ciekawego. :eviltong: Hmm jutro od 9.00 masz mi trzymać kciuki, bo będę pisała próbny mat-przyr. Już się boję. :placz: Quote
Sweet Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Martunia napisał(a):No wiesz... :eviltong: Hah nieźle, chcę to zobaczyć, będę Ci tak codziennie wmawiała, bo jesteście dla siebie przeznaczeni. :D Ja właśnie niedawno słyszałam swoich, jak ze szkoły wychodzili. :eviltong: Hah nieźle, aj bym chciała, żeby mnie ktoś wybrał, oby nie było wybierania wg wzrostu, bo nie wiem, co zrobię. :eviltong: Ja mogę ... sama nie wiem z kim, boję się tego. :D Jasne, inaczej by się tak na Ciebie nie patrzył. :D Nie moja wina, że nic u mnie ciekawego. :eviltong: Hmm jutro od 9.00 masz mi trzymać kciuki, bo będę pisała próbny mat-przyr. Już się boję. :placz: haha... nie jestesmy sobie przeznaczeni... no i on mi sie nie podoba ale nie moge powiedziec ze nie jest ładny:evil_lol::eviltong:... ale mi sie nie podoba...:evil_lol::evil_lol: aaa:) no ja tez bym wolała zeby mnie ktos wybrał ale watpie ze ktos bedzie chciał ze mna tańczyc... hehe;) a z kim bys chciała??:D z kuba:D:D no ja tez.. no tak.... ja nie jestem w jego guscie bo on pewnie woli ładne chude itp... jak kazdy chłopak zreszta... twoja..:evil_lol::evil_lol: ej no ja o 9 to jeszcze spac bede:evil_lol::evil_lol::eviltong: e tam napiszesz dobrze:) ja miałam chyba ok.40 bo nie wiem co z gegry miałam z polaka miałam 39:D:D hihi:) co tam?? Quote
Martunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No tak tak, wymówka. :evil_lol: Nie trudź się, znam tą sztuczkę. :evil_lol: Hah ja też w to wątpię, ale cóż poradzić. ;) No z nim mogę. :D I z drugim też. :roll: A reszta by mnie nie chciała. :D No i Ci tego zazdroszczę, bo ja będę o 8.00 wstawała do tego głupiego próbnego.. A WY z czego mieliście? No to dobry miałaś wynik.. a ile jest maxymalnie? Quote
Sweet Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Martunia napisał(a):No tak tak, wymówka. :evil_lol: Nie trudź się, znam tą sztuczkę. :evil_lol: Hah ja też w to wątpię, ale cóż poradzić. ;) No z nim mogę. :D I z drugim też. :roll: A reszta by mnie nie chciała. :D No i Ci tego zazdroszczę, bo ja będę o 8.00 wstawała do tego głupiego próbnego.. A WY z czego mieliście? No to dobry miałaś wynik.. a ile jest maxymalnie? haha ty nic nie wiesz i nie znasz...:eviltong::eviltong: ja mówie poprostu prawde... o co ty mnie podejrzewasz wiesz co... to pewnie przez to do czego przyznałam ci sie w pw no wiesz ze mna by nie chcieli tanczyc nie to ze mnie nie lubią ale do tanca biora zawsze te najładniejsze z klasy... mnie nie wiem czy wogóle ktos by chciał... głupio masz... my nie pamietam juz:) ale proste było:) nasi nauczyciele wymyslali:) no na 50 pkt tyle miałam:D prawie 80 albo 80 bo jak mam 5 z gegry pkt to mam tyle:D Quote
Martunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tak tak, znam te wymówki. :cool3: Hah szczerze to zapomniałam o tym, ale dzięki za przypomnienie, to też bardzo dobry argument do Waszego związku! :cool3: No zawsze tak jest, chcą ładnie przy nich wyglądać, popisać itd. Na pewno ktoś Cię wybierze. ;) Wiem, zawsze mam głupio. Ciekawe, ile ja będę miała. :roll: Quote
Sweet Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Martunia napisał(a):Tak tak, znam te wymówki. :cool3: Hah szczerze to zapomniałam o tym, ale dzięki za przypomnienie, to też bardzo dobry argument do Waszego związku! :cool3: No zawsze tak jest, chcą ładnie przy nich wyglądać, popisać itd. Na pewno ktoś Cię wybierze. ;) Wiem, zawsze mam głupio. Ciekawe, ile ja będę miała. :roll: tak jasne... no i po co ci przypominałam ale ja głupia jestem... żaden argument... ale jak zgram to foto to ci wysle i zobaczysz:evil_lol: albo nie bo tobie sie jeszcze spodoba... no własnie i to jest głupie nawet jak nie lubią tamtej dziewczyny to wola z nią tańczyc niz z tą co luba co jest brzydsza... sucharskie to ... ta jasne kto niby?? albo nie odpowiadaj bo wiem co powiesz....:eviltong: nie zawsze... dużo pewnie:D Quote
Martunia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Haha ale jesteś. :eviltong: No pokaż. :D Noo tacy chłopacy. :shake: DOMINIK! :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jeju jak mnie tu dawno nie bylo:roll: Widze same gadaniny a zero fotek :diabloti: Foty chce !:cool3: Quote
Sweet Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Kincia napisał(a):Jeju jak mnie tu dawno nie bylo:roll: Widze same gadaniny a zero fotek :diabloti: Foty chce !:cool3: no bardzo dawno cie nie było u nas.. jak nie było fotek... były wczoraj nawet czy przed wczoraj.. ale byly... foty moze jutro jakies:) Martunia napisał(a):Haha ale jesteś. :eviltong: No pokaż. :D Noo tacy chłopacy. :shake: DOMINIK! :evil_lol: no nie wiem zastanowie sie:evil_lol: musze na kompa z komy zgrac zdjecia... no cóż takie życie... haha wiedziałam że to powiesz:evil_lol::evil_lol: Dobranoc:* Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witam! :cool3: Wstawaj, śpiochu i szoruj mi tu po zdjęcia Kabisia! :eviltong: Quote
Sweet Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 wstałam wstałam:D juz byłam na zakupach i fajne bluzeczki sobie kupiłam:D:D zdjecia kabisiolka dam wieczorem bo musze mu sesje zrobic:D:D jak ci poszło??:D:D zgrałam zdjecia co robiłam D..... w tych spodenkach fajnych:D:D hehe:) bede wieczorkiem bo jestem na chwile tylko na kompie mamy i juz lece:) Quote
Pusiakowa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']wstałam wstałam:D juz byłam na zakupach i fajne bluzeczki sobie kupiłam:D:D zdjecia kabisiolka dam wieczorem bo musze mu sesje zrobic:D:D jak ci poszło??:D:D zgrałam zdjecia co robiłam D..... w tych spodenkach fajnych:D:D hehe:) bede wieczorkiem bo jestem na chwile tylko na kompie mamy i juz lece:) Hello :loveu: . Czekamy na Kabisiatko :loveu: . Zrób foty tych bluzek :cool3: . GRATULUJE!!. :laola::laola:!. Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 O jakie kupiłaś? :D Zrób sobie w nich zdjęcia. ;) Czekamy również na fotki Kabisiowe. ;) I na tamte, co mi obiecałaś. :D A poszło tak średnio. :D Nie zrobiłam dwóch zadań, reszta to tak pół na pół. :eviltong: Dość trudne było, ale się tym nie przejmuję. Quote
Sweet Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Hello . Czekamy na Kabisiatko . Zrób foty tych bluzek . GRATULUJE!!. :laola::laola:!. hejo beda juz sie wgrywają:D o dziekuje juz 200:laola: [quote name='Martunia'] ...... kupiłam sobie 3 (jedna taka niebieska fajna:D druga ciemnofioletowa:D i jeszcze taka w paski zielono- białe z jakims czyms) a foty w nich sobie porobie jak je założe:D jutro do kościoła chyba ta fioletową ubiore bo mi sie podoba no zaraz daje kabisiowe a ta co ci obiecałam dam ci na końcu:D aa pewnie dobrze ci poszło:) a co u ciebie?? jak ci minał dzien??:D Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [SIZE="4"]Gratuluję również. :Rose: :smilecol: :popcorn: No to czekam na foty: Kabisia, obiecaną i koszulek. ;) Dobrze. ;) Normalnie, nic ciekawego. :) Quote
Sweet Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 a dziekuje ok to czekaj cierpliwie:D hihi jak nic ciekawego... u mnie był dzisiaj dominik jak ci juz mówiłam:D przyjechał z jakims kolegą na skuterze... no i dałam mu ten zeszyt a potem sie popatrzyłam na niego bo sie wiercił zeby wejsc na ten skuter a miał te fajne spodenki... kurcze ale ja jestem nienormalna...:evil_lol: gdzie ja sie patrze wogóle... eh;p A może jutro piotruś bedzie:loveu: CDN:) Quote
Recommended Posts