Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
No bo spanie jest najlepsze. :D
Nie, marzenia Twoje. :D Twój Twój. ^^
Na pewno wyjdzie coś z tego chytrego planu. ;) A taki sam cel też mam. :D
No mówiłaś. :D
Hah, same N dałam tu na początek. :lol:

no :D:D mnie tata zawsze wyzywa że długo spie:) poprostu zazdrosny ze moge spac a on musi do pracy rano...
haha nie moja raczej twoje zeby był mój;P i nie jest mój:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:
moze cos wyjdzie ale co to nie wiadomo:)
:D
no bo ja zawsze mam racje:D
ja tez czesto daje same N:D
a boje sie poniedziałku w szkole...

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hah, bo my to śpiochy jesteśmy. :D W dodatku lenie, ślimaki i komputeromaniacy. :evil_lol:
Jest Twoj. :D Jej jak ja lubię tak gadać. :D Już Karolinie cały czas tak wmawiam, lubię po prostu ludzi denerwować, jestem w swoim żywiole. :evil_lol: Ale jestem okrutna. :diabloti:
Czemu się boisz? ;) Co ja mam powiedzieć, jak pojutrze mam próbny? :roll:

Posted

Martunia napisał(a):
Hah, bo my to śpiochy jesteśmy. :D W dodatku lenie, ślimaki i komputeromaniacy. :evil_lol:
Jest Twoj. :D Jej jak ja lubię tak gadać. :D Już Karolinie cały czas tak wmawiam, lubię po prostu ludzi denerwować, jestem w swoim żywiole. :evil_lol: Ale jestem okrutna. :diabloti:
Czemu się boisz? ;) Co ja mam powiedzieć, jak pojutrze mam próbny? :roll:

oj tak;D z tym to sie w 10000000% zgadzam:D:D
a wiesz że jak tak ludzią bedziesz wmawiać to potem moze sie rzeczywicie tamta osoba komus podobac??:evil_lol::evil_lol: hehe:)
dominik jest ładny w moim guście ale nie nadaje sie do mnie jako chłopak...
hehe;) ja taz lubie denerwowac ludzi:D najbardziej siostre::diabloti::evil_lol::evil_lol:
boje sie bo chłopacy bedą mi dawc 15 klapsów oj bedzie bolało....... moja biedna dupa:eviltong: i nie wiem czy mam przyniesc cukierki bo tak głupio jakos w tym wieku...

Posted

Heja. :D
No wiem, Karolina już tak miała, kiedy ją 2 lata temu chcieli 'sfatać' z tamtym i do dzisiaj ona się w nim buja. :cool3:
No rozumiem już, rozumiem. :cool3: Postaram się już tak nie denerwować. :D
Za co Ciebie będą bili? Ooooojjj niech tylko jakiś spróbuje, to mnie popamięta. :mad:
Co u Ciebie? :evil_lol: Ja zaraz lecę do szkoły...

Posted

Martunia napisał(a):
Heja. :D
No wiem, Karolina już tak miała, kiedy ją 2 lata temu chcieli 'sfatać' z tamtym i do dzisiaj ona się w nim buja. :cool3:
No rozumiem już, rozumiem. :cool3: Postaram się już tak nie denerwować. :D
Za co Ciebie będą bili? Ooooojjj niech tylko jakiś spróbuje, to mnie popamięta. :mad:
Co u Ciebie? :evil_lol: Ja zaraz lecę do szkoły...

aa:D no bo tak czesto jest...
ale kurcze nie wiem czy przez ciebie on mi sie nie bedzie podobal ... wszystko twoja wina...
no:) nie denerwujesz mnie:)
bo na urodziny sie daje klapsy w dupe tyle ile ma sie lat.. dzisiaj miał urodziny romek i tak dostał że nie wiem jak słyszałam ten huk od paska o jego dupe to sie modliłam żebym tak nie dostała...
bo chyba nie usiąde...
chyba ze zapomną że mam urodziny...
a nie wiem czy mam te cukierki brac czy nie...;/
a u mnie dobrze:D
dzisiaj oglądalismy próbe poloneza klas III i sie smialismy z szymona z naszej klasy bo on tańczy bo nie wszyscy z tych klasa mają pary i sobie moga dobierac z młodszych klas:) ja miałam tańczyc z kolega mojej siostry ale nie chciałam...
ogólnie fajnie było:)
Dominik chciał na muzyce ze mną usiąśc zebym mu pomagała i normalnie na przerwie to był w 100% przekonany ze ze mną siada a potem usiadł z maksem ja z eweliną bo z dorota nie mogłam bo tez pisała kartkówke i ewelina mi pomogła jedno pytanie a ja jak oddałam kartkówke to powiedziałam to dominikowi bo siedział ze mną:):D
po za tym popodkreslałam mu metafory i epitety na polski na 4 zeby zdawał... i jak sie go zapytałam co za to dostane to nic nie odpowiedział bo nie wiedział co ma wymyslic.:evil_lol:
ogólnie to ja nie wiem ale on sie patrzy na mnie często i ogólnie... takie to dziwne...
albo jak wczoraj jak przyjechał i mówił że sie dwa razy wywalił to sie dziwiłam że takie szczególy mi zdradza no ale stwierdziłam że tacy juz są chłopcy...:)
no a ogólnie to fajnie w szkole... dobrze ze juz koniec:D:D
a co u ciebie??:D

Posted

Ooo a cóż to, czyżby zaczynał Ci się podobać? :cool3: Coś zaszło? :diabloti:
Haha nieeeeźle. :lol: I tak zasłużyłaś sobie, nawet na więcej klapsów. :cool3:
Najlepiej nic nie mów, że masz urodziny, choć pewnie taki plan nie będzie dobry. :evil_lol:
Kurde, u mnie dzisiaj był polonez... Ja się boję, jak to będzie wyglądało za rok... Boję się, że głupio wypadnę. :evil_lol:
Hmm... skomplikowane z tym siedzeniem. :eviltong:
Ha wiedziałam! Podobasz mu się! : :cool3:
U mnie dobrze. :D Dziś na basenie się śmiałam przez całą lekcję z Ulki i nowego kolegi - Pana Jakuba. :lol:

Posted

Martunia napisał(a):
Ooo a cóż to, czyżby zaczynał Ci się podobać? :cool3: Coś zaszło? :diabloti:
Haha nieeeeźle. :lol: I tak zasłużyłaś sobie, nawet na więcej klapsów. :cool3:
Najlepiej nic nie mów, że masz urodziny, choć pewnie taki plan nie będzie dobry. :evil_lol:
Kurde, u mnie dzisiaj był polonez... Ja się boję, jak to będzie wyglądało za rok... Boję się, że głupio wypadnę. :evil_lol:
Hmm... skomplikowane z tym siedzeniem. :eviltong:
Ha wiedziałam! Podobasz mu się! : :cool3:
U mnie dobrze. :D Dziś na basenie się śmiałam przez całą lekcję z Ulki i nowego kolegi - Pana Jakuba. :lol:

nie no jeszcze nie ale jak mi tak bedziesz wmawiac to kto wie...
a co miało zajść co??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:
haha ale smieszne... na wiecej?? Tzn?? a dominik najmocniej go bił...
ale oni juz wiedzą że mam chyba że zapomną:D:D
hihi:)
no moi mają próby a tańczą za tydzien:D ale ide popatrzec:D:D
a ja sie boje z kim bede tanczyc jak z jakims brzydkim albo głupim to nie tańcze... ja moge tańczyc tylko z 4 osobami (Dominikiem, Maksem, Maciejem lub Romkiem) z nikim wiecej nie bede tańczyc...
no wiesz...
ha ale smieszne... ja mu sie napewno nie podobam... w życiu...
a co robili??
i co tak mało mi mówisz?? ja sie rozpisuje a ty co ... nie mam co czytac przez ciebie:(

Posted

No wiesz... :eviltong: Hah nieźle, chcę to zobaczyć, będę Ci tak codziennie wmawiała, bo jesteście dla siebie przeznaczeni. :D
Dominik jest zły. :D Ciebie najbardziej pewnie też będzie bił.
Ja właśnie niedawno słyszałam swoich, jak ze szkoły wychodzili. :eviltong:
Hah nieźle, aj bym chciała, żeby mnie ktoś wybrał, oby nie było wybierania wg wzrostu, bo nie wiem, co zrobię. :eviltong: Ja mogę ... sama nie wiem z kim, boję się tego. :D
Jasne, inaczej by się tak na Ciebie nie patrzył. :D
Nie moja wina, że nic u mnie ciekawego. :eviltong: Hmm jutro od 9.00 masz mi trzymać kciuki, bo będę pisała próbny mat-przyr. Już się boję. :placz:

Posted

Martunia napisał(a):
No wiesz... :eviltong: Hah nieźle, chcę to zobaczyć, będę Ci tak codziennie wmawiała, bo jesteście dla siebie przeznaczeni. :D
Ja właśnie niedawno słyszałam swoich, jak ze szkoły wychodzili. :eviltong:
Hah nieźle, aj bym chciała, żeby mnie ktoś wybrał, oby nie było wybierania wg wzrostu, bo nie wiem, co zrobię. :eviltong: Ja mogę ... sama nie wiem z kim, boję się tego. :D
Jasne, inaczej by się tak na Ciebie nie patrzył. :D
Nie moja wina, że nic u mnie ciekawego. :eviltong: Hmm jutro od 9.00 masz mi trzymać kciuki, bo będę pisała próbny mat-przyr. Już się boję. :placz:

haha... nie jestesmy sobie przeznaczeni...
no i on mi sie nie podoba ale nie moge powiedziec ze nie jest ładny:evil_lol::eviltong:... ale mi sie nie podoba...:evil_lol::evil_lol:
aaa:)
no ja tez bym wolała zeby mnie ktos wybrał ale watpie ze ktos bedzie chciał ze mna tańczyc...
hehe;) a z kim bys chciała??:D z kuba:D:D
no ja tez..
no tak.... ja nie jestem w jego guscie bo on pewnie woli ładne chude itp... jak kazdy chłopak zreszta...
twoja..:evil_lol::evil_lol: ej no ja o 9 to jeszcze spac bede:evil_lol::evil_lol::eviltong:
e tam napiszesz dobrze:) ja miałam chyba ok.40 bo nie wiem co z gegry miałam z polaka miałam 39:D:D
hihi:)
co tam??

Posted

No tak tak, wymówka. :evil_lol: Nie trudź się, znam tą sztuczkę. :evil_lol:
Hah ja też w to wątpię, ale cóż poradzić. ;) No z nim mogę. :D I z drugim też. :roll: A reszta by mnie nie chciała. :D
No i Ci tego zazdroszczę, bo ja będę o 8.00 wstawała do tego głupiego próbnego.. A WY z czego mieliście?
No to dobry miałaś wynik.. a ile jest maxymalnie?

Posted

Martunia napisał(a):
No tak tak, wymówka. :evil_lol: Nie trudź się, znam tą sztuczkę. :evil_lol:
Hah ja też w to wątpię, ale cóż poradzić. ;) No z nim mogę. :D I z drugim też. :roll: A reszta by mnie nie chciała. :D
No i Ci tego zazdroszczę, bo ja będę o 8.00 wstawała do tego głupiego próbnego.. A WY z czego mieliście?
No to dobry miałaś wynik.. a ile jest maxymalnie?

haha ty nic nie wiesz i nie znasz...:eviltong::eviltong: ja mówie poprostu prawde...
o co ty mnie podejrzewasz wiesz co... to pewnie przez to do czego przyznałam ci sie w pw
no wiesz ze mna by nie chcieli tanczyc nie to ze mnie nie lubią ale do tanca biora zawsze te najładniejsze z klasy...
mnie nie wiem czy wogóle ktos by chciał...
głupio masz...
my nie pamietam juz:) ale proste było:)
nasi nauczyciele wymyslali:)
no na 50 pkt tyle miałam:D prawie 80 albo 80 bo jak mam 5 z gegry pkt to mam tyle:D

Posted

Tak tak, znam te wymówki. :cool3:
Hah szczerze to zapomniałam o tym, ale dzięki za przypomnienie, to też bardzo dobry argument do Waszego związku! :cool3:
No zawsze tak jest, chcą ładnie przy nich wyglądać, popisać itd.
Na pewno ktoś Cię wybierze. ;)
Wiem, zawsze mam głupio.
Ciekawe, ile ja będę miała. :roll:

Posted

Martunia napisał(a):
Tak tak, znam te wymówki. :cool3:
Hah szczerze to zapomniałam o tym, ale dzięki za przypomnienie, to też bardzo dobry argument do Waszego związku! :cool3:
No zawsze tak jest, chcą ładnie przy nich wyglądać, popisać itd.
Na pewno ktoś Cię wybierze. ;)
Wiem, zawsze mam głupio.
Ciekawe, ile ja będę miała. :roll:

tak jasne...
no i po co ci przypominałam ale ja głupia jestem... żaden argument... ale jak zgram to foto to ci wysle i zobaczysz:evil_lol: albo nie bo tobie sie jeszcze spodoba...
no własnie i to jest głupie nawet jak nie lubią tamtej dziewczyny to wola z nią tańczyc niz z tą co luba co jest brzydsza...
sucharskie to ...
ta jasne kto niby??
albo nie odpowiadaj bo wiem co powiesz....:eviltong:
nie zawsze...
dużo pewnie:D

Posted

Kincia napisał(a):
Jeju jak mnie tu dawno nie bylo:roll:
Widze same gadaniny a zero fotek :diabloti:
Foty chce !:cool3:

no bardzo dawno cie nie było u nas..
jak nie było fotek... były wczoraj nawet czy przed wczoraj.. ale byly...
foty moze jutro jakies:)

Martunia napisał(a):
Haha ale jesteś. :eviltong: No pokaż. :D
Noo tacy chłopacy. :shake:
DOMINIK! :evil_lol:

no nie wiem zastanowie sie:evil_lol:
musze na kompa z komy zgrac zdjecia...
no cóż takie życie...
haha wiedziałam że to powiesz:evil_lol::evil_lol:

Dobranoc:*

Posted

wstałam wstałam:D
juz byłam na zakupach i fajne bluzeczki sobie kupiłam:D:D
zdjecia kabisiolka dam wieczorem bo musze mu sesje zrobic:D:D
jak ci poszło??:D:D zgrałam zdjecia co robiłam D..... w tych spodenkach fajnych:D:D
hehe:)

bede wieczorkiem bo jestem na chwile tylko na kompie mamy i juz lece:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']wstałam wstałam:D
juz byłam na zakupach i fajne bluzeczki sobie kupiłam:D:D
zdjecia kabisiolka dam wieczorem bo musze mu sesje zrobic:D:D
jak ci poszło??:D:D zgrałam zdjecia co robiłam D..... w tych spodenkach fajnych:D:D
hehe:)

bede wieczorkiem bo jestem na chwile tylko na kompie mamy i juz lece:)
Hello :loveu: .
Czekamy na Kabisiatko :loveu: .
Zrób foty tych bluzek :cool3: .

GRATULUJE!!. :laola::laola:!.

Posted

O jakie kupiłaś? :D Zrób sobie w nich zdjęcia. ;)
Czekamy również na fotki Kabisiowe. ;) I na tamte, co mi obiecałaś. :D
A poszło tak średnio. :D Nie zrobiłam dwóch zadań, reszta to tak pół na pół. :eviltong: Dość trudne było, ale się tym nie przejmuję.

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']Hello .
Czekamy na Kabisiatko .
Zrób foty tych bluzek .

GRATULUJE!!. :laola::laola:!.

hejo
beda juz sie wgrywają:D
o dziekuje juz 200:laola:

[quote name='Martunia'] ......

kupiłam sobie 3 (jedna taka niebieska fajna:D druga ciemnofioletowa:D i jeszcze taka w paski zielono- białe z jakims czyms) a foty w nich sobie porobie jak je założe:D
jutro do kościoła chyba ta fioletową ubiore bo mi sie podoba
no zaraz daje kabisiowe a ta co ci obiecałam dam ci na końcu:D
aa pewnie dobrze ci poszło:)
a co u ciebie?? jak ci minał dzien??:D

Posted

a dziekuje
ok to czekaj cierpliwie:D
hihi
jak nic ciekawego...
u mnie był dzisiaj dominik jak ci juz mówiłam:D przyjechał z jakims kolegą na skuterze... no i dałam mu ten zeszyt a potem sie popatrzyłam na niego bo sie wiercił zeby wejsc na ten skuter a miał te fajne spodenki... kurcze ale ja jestem nienormalna...:evil_lol:
gdzie ja sie patrze wogóle... eh;p

A może jutro piotruś bedzie:loveu:

CDN:)