Izabela124. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Oj a czemu dziwna? A jak tam nozka? Zwichnelas? Quote
Martunia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czemu dziwna? ;) A co do nogi to na pewno do jutro Cię przestanie gnębić i będzie z nia wszystko dobrze. :) Może ją tylko nadwyrężyłaś. Quote
Sweet Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 No dziwna dziwna:P kto normalny jechał by specjalnie po bilety i tracił godznie;P i jeszcze z boląca noga gdzie ledwo łaziłam:P heh;) no a nóżka chyba zwichnięta;/ 2 tygodnie temu albo juz 3 miałam druga zwichniętą;/ i tez w środe..;/ Quote
Izabela124. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wivsz ja to jetem wariatka, tak znajomi i mama na mniv gadaj, bo mam swira na punkcie psow haha Quote
Sweet Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 heh:) Ja tam psy uwilebiam:P i to bardzo bardzo:) Moze nie mam na ich punkcie fioła ale jaki ide z koleżankami gdzies to tylko ja ogladam sie za psami:P heh:) takie piekne a moje kolezanki w wiekszosci sie ich boja;P Quote
Izabela124. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 haha u mniv jest podobnie tylko kol sie ich niv boja, bo juz przyzwyczajone hihi wiedza, ze kazdego musze poglaskac Quote
Sweet Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 heh:) ja tez bym najlepiej kazdego głaskała i jeszcze foty mu robiła:P hehe:) no cóż taki urok miłośników psów:D Quote
Martunia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja z tym cały czas żyję. :D Uwielbiam wszystkie psy i kiedy każdego spotkam, już się nim zachwycam. :d :loveu: Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 hej:) a ty co tak wczesniej juz na kompie??:D nie zadobrze ci??:P hehe;) mnie o tej godzinie dawno w domu nie było:P hehe:) Quote
Izabela124. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 hejv Milam dzis na 10.45 to i milam chwilkv na kompku posiedziec Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Aaa to dorze miałas:) ja tam mam w środy:) A jutro na 9.50 i sie wyśpie:D:D hehe:) a chciałam isc na droge krzyżową (niektórzy wiedzą z jakiego powodu) i sobie nie pójde;/:(:(;( Bo byłam u przeswietlenia mojej nogi i pani mi powiedziała ze nie mam za duzo chodzić...;/ suchar..;/ ja chce isc na droge krzyżową..:(:(:( Musze mame przekonac zeby mnie pusciła;) hehe:P Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Witam wieczorkiem. :cool3: Jednak byłaś na prześwietleniu? I co, skręcona jest? A to nie chodź dużo, może do jutra będzie lepiej i będziesz mogła pójść. :) A ja jutro też mam na 9.50, bo nie mam dwóch lekcji. :D I też się w końcu wyśpię. :) I skończę prawdopodobnie o 12.25, bo też nam odwołali ostatnią lekcję. :lol: Mi tam pasuje. :) A co tam u Kabisia? Kiedy nowe zdjęcia? :D Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 No skręcona tylko... A mame jeszcze przekonam i pójde;D:D moze to jednak kawałak jest drogi i dobrze tej nodze nie zrobie ale zobacze:) chciałabym strasznie iść... ale znając upartośc mojej mamy to mnie nie puści:P szkoda:( ale w niedziele są sznase:D:D Ale masz dobrze:) Ja siedze do 15.25;/ a nie mam pierwszej lekcji dlatego na 9.50 ide.. masakra ja chce juz święta... A u kabiśka dobrze;) a zdjęcia pewnie w sobote bo bede miała możliwośc wieczorem zgrania ich:) Bo jak wiadomo mi siadło usb.. a jak ma działac to trzeba wymieniac płyte główną co oplaca sie bardziej kupić nowy laptop wiec jakos sobie radze:):) trzeba:) Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oj znowu skręcona? :( Może jutro już będzie lepiej? :) Ja myślę, że będzie dobrze. :) I będziesz mogła jutro isć i w niedzielę do kościoła. :) Ja już też chcę święta... Ale jeszcze tydzień musimy wytrzymać. ;) W takim razie czekamy cierpliwie na zdjęcia. ;) Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 No niestety po 3 tygodniach znowu... tamta mi sie zagoiła to teraz następna;/ tyle ze ta jest dosc mocno opuchnieta i ma pod sopdem takiego mocno fioletowego siniaka;/ masakra;/ a nie wiem czy pójde jutro jeszcze sie zobaczy:) ale w niedziele napewno pójde:) no juz tylko 4 dni do szkoły:D:D A Martusia wybierasz sie na zlot dogomaniaków??:) Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ojej biedactwo. :( Powrotu do zdrowia! :) Noo już niewiele dni zostało do świąt. ;) A wiesz może, kiedy już mamy przychodzić, którego dnia? We wtorek czy środę? Czy się wybieram? Jeszcze nie wiem. Wątpię. A Ty? ;) Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 No ma sie moje szczęście:P hehe:) I nie dziekuje:) No malutko:) A z tego co wiem ostatni dzien idziemy do szkoły w środe:):) ale nie wiem kiedy potem wracamy:P A ja chciałabym ale rodzice;/ napewno mnie nie puszczą:((:( ale moze bede ich namawiac zobacze;) Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aha, szkoda. ;) Bo właśnie się nad tym zastanawiam i każdy mówi co innego. ;p Ja nie wiem, czy bym mogła i czy bym chciała... Bo pewnie nikt by mi nie towarzyszył, psa przecież nie mam. Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 A ja tez bym z psem nie jechała bo nie mogła bym go napewno wziąść;/ Ja bym ci towarzyszyła tam na miejscu jak bysmy jechały obie:) fajnie by było:) heh:) Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No fajnie by było. :) Ale ja bym pewnie nie mogła ... Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Znając moich rodziców tez bym nie mogla pewnie;/ ale chciałabym i to bardzo... Quote
Recommended Posts