Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 no wiesz jak sie rozpisze to samo przychodzi tak:D ok postaram sie przyzwyczaić:eviltong: no mądre to nie jest dobrze powiedziane bo ja mądra to nie jestem... chyba chciałas powiedziec głupie osoby które mają fuksa :evil_lol: aha to głupio z tym ocenianiem takim..;/ no my zawsze mamy śmiesznie no mamy fajna nauczycielke jedna z najlepszych od wf w szkole bo jest jeszcze jedną fajna co ma naszych chłopców i jeszce taka głupia jest i to strasznie głupia...;/ no ja tam bym ci dała 5:D:D no ja teraz tak ostatnio w sumie tez ale wczesniej było dobrze nie wiem czemu tak jest... ale teraz taką jak miałam to mi pani wyprostowała a potem obcięła to normalnie miałam za oczy że nic nie widziałam:eviltong: smiesznie to wygladało:) a to masz fajnie bo mi wyskakuje po polskiemu ze mozna tylko 10 dac usmieszków... sucharsko.. Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Zaraz idę, będzie finał YCD! Idę kibicować Arturowi. :cool3: Nie prawda, mądra jesteś, kujonku. :evil_lol: No właśnie, rok temu też mieliśmy fajną nauczycielkę, a teraz... szkoda słów. :shake: A pokaż na zdjęciu (zrób najpierw :cool3:) jaki masz fryz, prooooszę. :D Buźka. :buzi: Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Martunia napisał(a):Zaraz idę, będzie finał YCD! Idę kibicować Arturowi. :cool3: Nie prawda, mądra jesteś, kujonku. :evil_lol: No właśnie, rok temu też mieliśmy fajną nauczycielkę, a teraz... szkoda słów. :shake: A pokaż na zdjęciu (zrób najpierw :cool3:) jaki masz fryz, prooooszę. :D Buźka. :buzi: ja też ogladam:D ja kibicuje kasi:D ale mi głos co chwile wysiada nie wiem czy to ich wina czy mojego tv;/ no dobra niech ci bedzie ale jestem głupia:P hmm.. to głupio... mam zdjecie tylko ze nie zgrałam narazie:eviltong: ale zaraz moze zgram zobacze i dam:D Buźka;* Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 specjalnie dla martusi: :) hehe:) dam jeszcze kilka kabika zdjec:) Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 e chciałam napisac dobranoc ale jeszcze bede:D Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Widziałaś to?!?!?!? Jutro! :shake: :shake: :shake: :razz: A tak się przygotowałam.... No mnie też tvn coś się psuło, to właśnie przez to tak zrobili, że jutro dopiero będzie... Piękne zdjęcia! :loveu: Kabiś jak zawsze mój słodziuchny, a Ty jaką masz fajną fryzurkę. :D OK, ja mówię dobranoc i lecę się uczyć... Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 no własnie jaki suchar.. ja chciałam juz dzisiaj sie dowiedziec kto wygra a ci jutro... :shake::shake: no to widac przez to ... a dziekuje:) no kabik zawsze jest słodziak:D ja mam fryzurke taką jak zawsze:D tyle że włoski proste:D ale jak bede miec juz całkiem długie to ścinam sobie na prosto włosy całe żeby nie były takie pocieniowane:) hehe;) a co powiesz?? bo ja pewnie zaraz musze kończyc... Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hej. ;) No, ale dzisiaj będzie finał, to dzisiaj się obejrzy. ;) Fajny sposób, ja też sama sobie muszę ją obcinać, bo czasem to nic przez nią nie widzę. ;) Ja już lecę do szkoły, masz mi powiedzieć potem, jak było i co się działo. :D Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Marta a Ty nie w szkole?:D Ja mam na 8:20 i zaraz mykam:P Quote
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale dobity już ten kurczak musi być:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Acctiually']Marta a Ty nie w szkole?:D Ja mam na 8:20 i zaraz mykam:P Po pierwsze - mam 2 kroki od szkoły. :D Po drugie - akurat na szybko siadłam na Dogo i poodpisywałam na posty, o 7:55 wyszłam z domu. :D Quote
Sweet Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Martunia napisał(a):Hej. ;) No, ale dzisiaj będzie finał, to dzisiaj się obejrzy. ;) Fajny sposób, ja też sama sobie muszę ją obcinać, bo czasem to nic przez nią nie widzę. ;) Ja już lecę do szkoły, masz mi powiedzieć potem, jak było i co się działo. :D hej:) no trzeba ogladac dzisiaj:D:D ciekawe kto wygra:D:D no innego sposobu nie ma zebuy cos widziec jak sie ma grzywke:D ja dzisiaj szlam na 8.55 i ty tu pisalss posta a ja spałam jeszcze:D:D hehe:) co mam ci opowiedziec co w szkole??:D:D powiem ci jak z chórku przyjade:D bp zaraz jede sobie rowerkiem z koleżanka na chórek:D infers1995 napisał(a):Ale dobity już ten kurczak musi być:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie dosc ze brudny to zobacyzyłam ostatnio ze ma dziure:D ale co sie dziwic po dwóch latach użytkowania GO:d on gryzie ta kure jak sie złości zeby pohałasować i zwrocic na siebie uwage.... PRZYJDE POTEM DO WAS BO JADE NA CHÓREK::eviltong: Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja trzymam kciuki za Artura! :D I finału się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że dzisiaj będzie, bo jeszcze były lekkie zakłócenia ... Ale śpioch. :cool3: No, ale cóż ja poradzę. :D No to wracaj i mi opowiesz potem. ;) A a tymczasem pochwalę się 5 z geo i z fizyki! :multi: Mam szansę na pasek! Quote
Sweet Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Martunia napisał(a):Ja trzymam kciuki za Artura! :D I finału się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że dzisiaj będzie, bo jeszcze były lekkie zakłócenia ... Ale śpioch. :cool3: No, ale cóż ja poradzę. :D No to wracaj i mi opowiesz potem. ;) A a tymczasem pochwalę się 5 z geo i z fizyki! :multi: Mam szansę na pasek! a ja za kasie:D no zobaczymy:D ja tam nie ogladałam dzisiaj jeszcze tv:eviltong: no wiesz trzeba sie wyspac:D no wróciłam ale jestem ślimak jak to powiedziałas i dopiero tutaj dotarłam:D o super:D:D ja mam z fizy 5:D z gegry mam na koniec 6 bo sie z pania wykłóciłam znaczy spytałam czy mam szanse na 6 a ona mi powiedziała że nie a potem spojrzała na innych co mieli 5 no i stwierdziła że jako jedyna mam same 5 i mi da:D:D hehe:) ciesze sie bardzo bo jak dostane z histy nawet 3 to bede miała 5.0;d A ten spr napisałam:D nauczyłam sie odp i napisałam;D mysle ze bedzie 5 bo tylko jednego otwartego nie wiedziałam i napisałam bzdury bo bylo cos o armii czerwonych koszul to ja napisałam ze to bylo wojsko ubrane w czerwone koszule:evil_lol::evil_lol: mądra jednak jestem:D:D hihi:D ogólnie to dobrze w szkole... dominik dostał od pani z matmy zad bo nie umiał czegos przy tablicy i jak tego na pon nie zrobi to bedzie miał 3 na koniec a nie 4:eviltong: no i ogólnie to powiedział że przyjdzie do mnie po ćwiczenia z gegry bo ma dac pani jutro zeby miec 5 na koniec... zobaczymy kiedy przyjedzie... a pani od wf powiedziała ze mam lody postawi bo jak miała urodziny to jej sto lat śpiewalismy:D No a co u ciebie?? bo ja jak zwykle sie rozpisałam:D Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja tam zawsze, jak idę do szkoły, to się nie wysypiam - idę spać po 23.00 i się o 7.00 budzę, więc wiesz. :eviltong: Bo jesteś ślimak. :D No i ja też mam 5 z fizy i gegry. Tzn. z gegry ma mi wstawić. Haha nie ma to jak mądrość Ady. :eviltong: Ooo znowu się spotkacie.... :cool3::cool3::cool3: U mnie dobrze. :D Jak będę miała z polskiego 5, to też jest możliwe, że będę miała 5.0, co będzie u mnie już drugi raz w moim życiu, w dodatku to najlepsza jaką dostałam i mogę dostać. :D I się cieszę. Od poniedziałku nie zakładam mundurka, bo i tak nikt nie sprawdza, prawie nikt nie nosi, a oceny będą wystawione do jutra. :D Ale głupio, mam mieć 10 buziek, jak Ty od wczoraj ... Quote
Sweet Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Martunia napisał(a):Ja tam zawsze, jak idę do szkoły, to się nie wysypiam - idę spać po 23.00 i się o 7.00 budzę, więc wiesz. :eviltong: Bo jesteś ślimak. :D No i ja też mam 5 z fizy i gegry. Tzn. z gegry ma mi wstawić. Haha nie ma to jak mądrość Ady. :eviltong: Ooo znowu się spotkacie.... :cool3::cool3::cool3: U mnie dobrze. :D Jak będę miała z polskiego 5, to też jest możliwe, że będę miała 5.0, co będzie u mnie już drugi raz w moim życiu, w dodatku to najlepsza jaką dostałam i mogę dostać. :D I się cieszę. Od poniedziałku nie zakładam mundurka, bo i tak nikt nie sprawdza, prawie nikt nie nosi, a oceny będą wystawione do jutra. :D Ale głupio, mam mieć 10 buziek, jak Ty od wczoraj ... ja tez nie ale jak moge pospac to śpie:D to juz w mojej naturze jest:D:D no wiem no przepraszam ślimak leń i co jeszcze?? no wiadomo:D:D hehe:) no juz był po ćwiczenia ale nie mogłam jak mi powidział że sie dwa razy wywalił jak jechał na rowerze... nie ma to jak byc Dominikiem:evil_lol::evil_lol: na prostej drodze sie dwa razy wywalic:eviltong: tego to nawet ja nie potrafie... ale dzisiaj bym sie zabiła podjeżdżając pod kawężnik bo nie trafiłam na szczęście sie nie wywaliam:) o to super:D ja miałam najwieksza w 6kl:D 5.7:D:D o fajnie:) ja nie wiem moze bede brała ale nie nosiła ... zobacze jeszcze... haha:) a dzisiaj mam normalnie uz 30:D:D Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja też tak mam, jak jest szansa na dłuższe spanie, to śpię. :D Haha, nie no. :evil_lol: Na prostej drodze. :lol: Noo ale pojechałaś. :D Ale wiesz, ja nie jestem kujonem, mi 5.0 starczy, nawet 4,77 może być. :eviltong: No ja w rezie czego też wezmę, żeby nie było, że nagle sprawdzają. :eviltong: Quote
Sweet Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Martunia napisał(a):Ja też tak mam, jak jest szansa na dłuższe spanie, to śpię. :D Haha, nie no. :evil_lol: Na prostej drodze. :lol: Noo ale pojechałaś. :D Ale wiesz, ja nie jestem kujonem, mi 5.0 starczy, nawet 4,77 może być. :eviltong: No ja w rezie czego też wezmę, żeby nie było, że nagle sprawdzają. :eviltong: ja tam uwielbiam spac a co przespie to nikt mi nie odbierze:D:D hihi:) no wiesz to terzeba byc nim ale nie zaznaczyłam ze na piaszczystej drodze no sa dziury ale to i tak trzeba byc mądrym zeby sie wywalic jedąc prosto przed siebie:evil_lol::evil_lol: no wiem:D:D dobra jestem:D na koniec gim chce miec 5.5 juz powoli wiem jak ma mi sie to udac musze miec 6 z muzy i wosu (to juz mam zapewnione) z plastyki, gegry i reli i bede miała z reszty 5 to bedzie 5,5 moze z infy 6 jeszcze:D:D a teraz starczy mi 5.1 bo ja lubie sie tak polepszac to mnie troche motywuje:D:D nom:D:D Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No ja też uwielbiam spać. :D Właśnie, nie ma to jak Twój Dominik. :evil_lol: No to fajnie masz, już wiesz jak opracować plan na następny rok, jakie oceny. :D Ja też muszę miej więcej tak samo jak teraz wypaść, jak najlepiej. A ja się nie nastawiałam, na pasek, mówiłam, że w drugiej klasie nie muszę mieć paska, ale patrz - jakimś cudem się udało. :D Quote
Sweet Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Martunia napisał(a):No ja też uwielbiam spać. :D Właśnie, nie ma to jak Twój Dominik. :evil_lol: No to fajnie masz, już wiesz jak opracować plan na następny rok, jakie oceny. :D Ja też muszę miej więcej tak samo jak teraz wypaść, jak najlepiej. A ja się nie nastawiałam, na pasek, mówiłam, że w drugiej klasie nie muszę mieć paska, ale patrz - jakimś cudem się udało. :D ;D to mamy to samo zainteresowanie:) spanie:) eee że co... mój? wątpie:eviltong: marzenia twoje:evil_lol: no ja mam opracowany plan a co z niego wyjdzie to nie wiem:eviltong: no ja musze lepiej:D ale wiedziałam że na koniec musze miec srednią jak na półrocze albo wyższą:) heh;) taki mój cel jest zawsze;) no widzisz mówiłam że bedziesz miała pasek:D a co powiesz??:D Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No bo spanie jest najlepsze. :D Nie, marzenia Twoje. :D Twój Twój. ^^ Na pewno wyjdzie coś z tego chytrego planu. ;) A taki sam cel też mam. :D No mówiłaś. :D Hah, same N dałam tu na początek. :lol: Quote
Recommended Posts