Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Martunia']My zawsze na rozgrzewkę mamy 3 duże okrążenia (poniżej 1 km). Dasz radę. :) U nas tak nie robili. :( Mam nadzieję, że 4 będzie, bo to mi wszystko zepsuje! To pisz to PW i pokazuj zdjęcia! :D Nie zastanawiaj się, tylko dawaj! :D Nie mów tak, bo to nieprawda! Jesteś ładna i mądra, a co ja mówię, to zawsze prawda! :cool3: Zaraz znikam, bo będzie SMS. :cool3: o to sporo tych okrążeń robicie... my pewnie z jedno na rozgrzewke albo wiecej... a potem biegac.. ale wole juz miec to z głowy.. no bedzie 4:) zdjecie zaraz daje bo sie własnie wgrały:) pw napisane:D nie śmiej sie tylko...:evil_lol::evil_lol: nie prawda... O ja tez to ogladam:D CDN:) Quote
infers Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1020282.jpg A co on tu jakiś taki przestraszony:roll: Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 moja owłosiona łapeczka od krwi...:( KONIEC:) komentowac:) fotek dużo dzisiaj było:D:D Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ile fotasów ! :loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz054-3.jpg :loveu::loveu: Fajnie sie bawilyscie ;) . Oj Kabulek .. :-(! A jak byl na redbulu? :lol: Pozdrawiamy ;) . Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Heja! :D Piękny mój Kabiś, jak ucieszony. :cool3: A co u Ciebie? :) Ja dziś się dowiedziałam, że wcale mi źle nie poszło - pani mi powiedziała (bo się jej spytałam o poprawę), że mam podobno 4. :multi: A o mało co się nie poryczałam. :eviltong: Quote
Sweet Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ile fotasów ! :loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz054-3.jpg :loveu::loveu: Fajnie sie bawilyscie ;) . Oj Kabulek .. :-(! A jak byl na redbulu? :lol: Pozdrawiamy ;) . no powstarałam sie:) no fajnie fajnie:D:D nom zawsze sobie cos zrobi..;/ a bardzo tłoczno i za długo tam nie siedziałysmy gdzies chyba 5 albo wiecej stron temu dawałam z tego foty które zrobiłam:D buziaczki:* [quote name='Martunia']Heja! :D Piękny mój Kabiś, jak ucieszony. :cool3: A co u Ciebie? :) Ja dziś się dowiedziałam, że wcale mi źle nie poszło - pani mi powiedziała (bo się jej spytałam o poprawę), że mam podobno 4. :multi: A o mało co się nie poryczałam. :eviltong: hejo:) no kabis szczęśliwy:) a u mnie dobrze:) jako leci:P o widzisz mówiłam:D:D ja z fizy mam 4 na koniec bo pani juz długopisem wpisała oceny a pani od wdż mi sprawdziła bo sie jej pytałam:D:D i sie ciesze:) za to z histy jak nie poprawie spr na 5 to bede miała 3;/ ale mam kochanych chłopaków (maksa i dominik:D) i załatwią mi odp na ten spr:D:D jedną grupe juz mam a drugą mają miec na jutro:) a tak co u ciebie?:D:D Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No to fajnie, ja też prawdopodobnie 4 będę miała na koniec. ^^ Ja dziś z historii chciałam na 5 odpowiadać, ale nie wyszło. :roll: No niezłe znajomości, same odp już będziesz miała i zdarz ten spr. na 5. ^^ 17 dni do wakacji! :multi: Quote
Sweet Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Martunia napisał(a):No to fajnie, ja też prawdopodobnie 4 będę miała na koniec. ^^ Ja dziś z historii chciałam na 5 odpowiadać, ale nie wyszło. :roll: No niezłe znajomości, same odp już będziesz miała i zdarz ten spr. na 5. ^^ 17 dni do wakacji! :multi: nom:D super:D:D o szkoda:( ja mam w tym półroczu kiepskie oceny z histy ale mam nadzieje ze jednak nawet jak napisze na 4 to pan dam mi 4 a nie 3;/ no ale po za tym jest jedno proste za 2 pkt i 3 otwarte po 2 pkt czyli w sumie mam 16 pkt z odp bo tyle jest zamkniętych.. na reszte musze liczyc że uda mi sie dobrze napisac... wogóle ciesze sie że moge to poprawiac bo mozna tylko 1 poprawiac ale pan dał mi szanse bo jakos nie specjalnie chciał mi wpisac 3 bo wie ze sie staram i ogólnie... no a odp sie na pamiec naucze tylko musze sobie te otwarte przypomniec co tam było mniej wiecej 3 z 6 wiem... bo obie grupy musze znac... eh... ale dopiero na czwartek.. a muzyki mam 4 z testu....;/ no i na koniec nie wiem jaką ocene mam bo mam wpisane 4/5/6 hehe;) fajna ocena:D musze kartkówke jedną poprawic zresztą na którą bede sie zaraz uczyc.. mama pojechała na zebranie oj nie wiem co bedzie jak wróci...:shake::shake::evil_lol::evil_lol: ja tam juz żyje tym co bedzie za 2 tyg bo tyle mniej wiecej zostało nauki:D:D Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nie no, dobrze pójdzie. ;) Będę trzymała kciuki za historię i muzykę. :D Tak w ogóle jaką przewidujesz średnią? 5.0? :cool3: No nieładnie, zaraz mama przyjdzie i dostaniesz za brzydkie oceny. :evil_lol: Ja już ogólnie się prawie w ogóle nie uczę. Do piątku wystawienie ocen, więc jest luz. ;) A w sobotę mamy pisać egzamin próbny mat-przyr. Też będziecie, czy już pisaliście? Ciekawe, jak pójdzie. :roll: Quote
Sweet Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, dobrze pójdzie. ;) Będę trzymała kciuki za historię i muzykę. :D Tak w ogóle jaką przewidujesz średnią? 5.0? :cool3: No nieładnie, zaraz mama przyjdzie i dostaniesz za brzydkie oceny. :evil_lol: Ja już ogólnie się prawie w ogóle nie uczę. Do piątku wystawienie ocen, więc jest luz. ;) A w sobotę mamy pisać egzamin próbny mat-przyr. Też będziecie, czy już pisaliście? Ciekawe, jak pójdzie. :roll: no mysle... ale zobaczy sie w czwartek.. ok nie dziekuje:eviltong:no jak z histy bede miała 4 to raczej 5.0 albo nawet 5.1 bo narazie mam jedną 4 i 3/4 z histy i zobaczymy co bedzie... 6 mam z wosu i gegry chyba i z muzy jak poprawie kartkówke... no zaraz mi sie dostanie predzej za gadanie na lekcjach niż za brzydkie oceny:evil_lol: o to dobrze masz ja musze sie jeszcze ostatnie dni pouczyc zeby miec potem spokój po wystawieniu ocen bo jak cos potem załapie to i tak juz oceny zmienic nie można:evil_lol::evil_lol: hehe nie my nic nie piszemy... tylko pisalismy co z 3 kl ten mat-przyr i human:) no a dzisiaj w szkole dominik zrobił taką kartke na zastepstwie gdzie pisało Żydek no i postawił ja tak że na kasie wskazywała bo strzałke dorobił.. no i romek z nim siedział to specjalnie cos robił żeby pani to zauwazyła nie wiem po co ale cóż chłopacy... no i pani zaważyła i na romka bylo:eviltong::eviltong: potem zrobili jeszcze jedną kartke z napisem fajfus i cos jeszcze tylko nie pamietam co to pani ich obu wyzwała:evil_lol: potem na przerwie chcieli ewelinie sprzedac odp na historie za 10 zł i ja do nich podchodze i mówie że tez mi mogą dac... no i powiedzieli że mi mogą dac za darmo:evil_lol::evil_lol: hehe:) i na nastepnej przewrwie gadali o tym co maks ma w telefonie i wyszło że ma same takie wiesz jakie rzeczy:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: hehe:) a jutro ide do fryzjera podciąć grzywke wreszcie bo juz nic nie widze:eviltong::evil_lol::evil_lol: haha:) musze jeszcze podlac wieczorem kwiatki bo nie ma dziadka a ktos musi je podlac... no i na tą muzyke sie nauczyc... a co powiesz jeszcze?:?:D Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No to dobre masz oceny, czego chcesz! :D Ja tu się staram ledwo ledwo o pasek, a Ty mi tu powyżej 5.0 wyskakujesz. :D Aha... a my mamy mieć w sobotę. :roll: No widzisz, kochają Cię. :D Nieźli, nie ma to jak szkolne kawały. :eviltong: Fajne plany. :D Głowa mnie boooli. :placz: Quote
Sweet Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Martunia napisał(a):No to dobre masz oceny, czego chcesz! :D Ja tu się staram ledwo ledwo o pasek, a Ty mi tu powyżej 5.0 wyskakujesz. :D Aha... a my mamy mieć w sobotę. :roll: No widzisz, kochają Cię. :D Nieźli, nie ma to jak szkolne kawały. :eviltong: Fajne plany. :D Głowa mnie boooli. :placz: no dobre ale mogły by byc lepsze... no wiesz ja sie staram o zachowanie wzorowe a watpie żę mi wyjdzie.;/ aha to głupio macie... jeszcze w sobote do szkoły;/ no tak mnie przecież wszyscy kochają bo jak mnie nie kochac:D:D hihi:) no wiadomo takie sa najlepsze:D no takie sobie ale co tam:) oj... weź jakąs tabletke:D nauczyłam sie chyba:) napisałam ten scenariusz ale przypomniało mi sie że mamy na kartce wypisac sobie co zrobilismy w tym semestrze na punkty... eh... znowu musze cos robic... a ty co jutro robisz??:D Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Wyjdzie Ci, pozazdrościć takich ocen. ^^ No tak, nie ma to jak ma wspaniała szkoła. :roll: Spoko, przeszło mi niedawno. ^^ Bo nie siedziałam już na kompie, jak zawsze przyczyna jest ta sama. :D Poradzisz sobie. ;) Ja właśnie weszłam na chwilkę na komputer i spadam, bo jeszcze nauka czeka. :roll: Dobranoc, pchły na noc. :evil_lol: :buzi::buzi: Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Martunia']Wyjdzie Ci, pozazdrościć takich ocen. ^^ No tak, nie ma to jak ma wspaniała szkoła. :roll: Spoko, przeszło mi niedawno. ^^ Bo nie siedziałam już na kompie, jak zawsze przyczyna jest ta sama. :D Poradzisz sobie. Ja właśnie weszłam na chwilkę na komputer i spadam, bo jeszcze nauka czeka. Dobranoc, pchły na noc. :evil_lol: :buzi: wyjdzie mi nawet jak dostane z histy 3 jesli z angola pani da mi 5... kurcze niech mi da tą 5 i bedzie miała spokój a nie.. przecież ja na nią zasługuje nie to co np. bliźniaczki z mojej klasy ale dobra bo one na pamiec kują wszystko a tak naprawde nic nie umią i 5 mają;/ sucharskie to i niesprawiedliwe.. a jak z hity bede miała 4 i z anglika 5 to mam 5.1 średnią hihi:) mam odp na spr z histy:D oj no zostawiłas mnie wczoraj samą.. wiesz ty co... mam nadzieje musze sie jeszcze tych pytan nauczyc i odp na pytania otwarte które pamietam no weszłas jak mnie nie było... nie mogłas wczesniej wiesz co... co tam u ciebie?? [quote name='Acctiually']Oho Kabiś przy bramie pilnuje:D no on zawsze bramy piluje bo tam najciekawsze rzeczy ludzie przechodzą przejeżdżają przebiegają samochody jeżdża:D czasem jakis pies przejdzie:evil_lol: hehe:) Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No wiesz, takie życie - niesprawiedliwe i okrutne. Przepraszam, ale jak ja wczoraj weszłam, to jeszcze byłaś na Dogo, ale po 10 min już znikłaś. Wiesz, że w ogólnopolskiej olimpiadzie z biologii zajęłam 26 miejsce?! :multi: Jej, tam było gdzieś ponad 1 000 uczniów, a nawet i więcej i jestem z siebie dumna! :multi: Uwierzysz? :lol: I chyba mam szansę na pasek, bo z biologii mam 6 na koniec dzięki temu! :multi: :multi: :multi: Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 no niestety ale bedzie dobrze:D tak... ja nawet nie wiem do której byłam:eviltong: ale jak wychodziłam to jeszcze nie było napisanego twojego posta.. o to super:D o to naprawde dobrze jak na tyle osób:D gratulacje:multi: o ale super:D mówilam ze bedziesz miała pasek:multi: ja sie własnie prawie nauczyłam na histe odp:d Taka rymowanka mi wyszla jak to sobie podzieliłam na części;D znaczy literkowa rymowanka:D a na pyt otwarte umiem:D mam nadzieje ze napisze na 5 a jak nie to musze sie pogodzic z 3 z histy...:-( a tak co powiesz?? jak ci minał dzień?? Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Może wtedy akurat odpisywałam; a wyszłaś, kiedy już napisałam? Dzięki! :multi: Mam nadzieję, że będzie. :D Na pewno poprawisz i będziesz miała na koniec 4. ^^ Zawsze tak masz, kujonie. :cool3: A dobrze. ^^ Pisałam poprawę matmy i 4 będę pewnie miała. A jutro dyktando i trzymaj za mnie kciuki! Bo z h i ch jest najgorsze... Quote
Sweet Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 a nie wiem w kazdym razie długo czekałam aż odpiszesz a że nie odp to poszłam sobie nom:D napewno no mam nadzieje że poprawie a za tego kujona to sie obraże zaraz juz druga osoba mnie tak nazywa najpierw anula teraz ty no jak bym była kujon to bym sie cały czas uczyła z ksiazek i zeszytu itp a nie z odp:D po za tym nie lubie sie uczyc... i miałabym same 5 i 6 a nie 3,4,5,6 o to dobrze e tam dyktando jest proste:D ja jutro pisze ten spr... boje sie bo jak jakies inne powymysla to bede miała 3 na koniec... i dupa... po za tym dzisiaj było fajnie:) najbardziej mi sie chciało śmiac jak ściemniałam kasi i ewelinie że nie mam tych odp na histe i jak ewelina chciała je od maksa a on jej chciał za 10zł sprzedac:evil_lol: a mi i anicie dał za darmo hehe poza tym smiesznie było jak kasia wypaliła że maks chodzi z anita a ona ma chłopaka juz:evil_lol: to tez nie mogłam ze smiechu wtedy.. ogólnie fajnie tez było jak maks czytał na polskim opowiadanie:D on zawsze fajnie czyta bo przynajmniej nawet z najnudniejszego tekstu zrobi cos smiesznego i ciekawego bo sie wygłupia jak czyta:evil_lol: no i co jeszcze na wf był luz mam 5 z wf:D ale sie ciesze bo normalnie to powinnam miec 4 ale pani daje nie tylko za oceny ale tez za to jak ktos sie przykłada do przedmoitu stara sie i ogólnie...:) a byłam dzisiaj u fryzjera ale czuje jakbym miała za krótką grzywke.. eh... co powiesz jeszcze bo ja sie znowu rozpisałam.. tez tak masz ze moszesz miec tylko 10 buziek w poście?? głupio bo kiedys było 30;/ suchar... Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Matko, jak Tobie się chce tyle pisać, kobieto? :evil_lol: Spokojnie, musisz się przyzwyczaić, bo ja lubię ludzi denerwować, serio. :evil_lol: A powyżej 5.0 to mają ... no dobra... mądre osoby. :cool3: :lol: No wiem, dla mnie też zawsze dyktanda były proste, ale od jakiegoś czasu pojawił się okropne słowa, w dodatku 1 błąd = 1 ocena w dół. To śmiesznie macie w tej szkole. :D Kurde, zazdroszczę... My mamy okropnego nauczyciela z tego przedmiotu i 5 dostaną tylko dobre osoby, które ze wszystkiego mają 5. :razz: Mi wychodzi z ocen ledwo 4, to nie fair, bo się przykładam... Super. ;/ Ja zawsze po fryzjerze czuję się, że mam za krótką grzywkę, jak mi obcina. Ja mam nadal 30 dozwolone... Quote
Recommended Posts