Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 mama nie widzi to dam kilka bo sie wgrały własnie:) CDN:) Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 niestety dwa sa do góry nogami:P I potem dam jeszcze:) Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 u siu siu siu siu siu u siu siu siu siu siu siu siu żubr w trawie puszczy:P:P CDN:) Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Heja! :D O ile zdjęć. :cool3: Fajnie musiało być, bardzo ładnie razem powychodziłyście. :) Co u Ciebie? :eviltong: Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 U mnie gorąco jest, ale całe szczęście lekki wiaterek sprawia, że jest ciepło i przyjemnie. :) Jutro tylko ma u mnie padać, mam nadzieję, że tak nie będzie. :roll: Ale rzeczywiście jest ciepło. ;) Poradzisz sobie. ;) A u mnie średnio... narazie niektóre oceny wystawiono i ogólnie jestem zadowolona. Ale oczywiście musiałam coś spaprać i na fizyce było okropnie i prawdopodobnie 2 dostanę, z 3 bym się cieszyła, a z matmy 3. :razz: Zawsze coś muszę spaprać... Ale ok, to dopiero 2 klasa, w 3 klasie ma być dobrze. :roll: Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Martunia napisał(a):Heja! :D O ile zdjęć. :cool3: Fajnie musiało być, bardzo ładnie razem powychodziłyście. :) Co u Ciebie? :eviltong: hejo:) no i to jeszcze nie koniec:D:D hihi:) no fajnie było:D:D a dziekuje:) a u mnie dobrze... ale wytrzymac nie idzie jest tak gorąco że zaraz chyba wykituje... normalnie nie wiadomo co ubrac bo we wszystkim ciepło... byłam przed chwila na spacerze z koleżankami:) fajnie było:) no a co u ciebie?? jutro mam ten angielski pisac a nic nie umiem prezentacje na historie mam tylko nie moge znaleźć tak żeby było krótko opisany przebieg powstania styczniowego.... Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Martunia napisał(a):U mnie gorąco jest, ale całe szczęście lekki wiaterek sprawia, że jest ciepło i przyjemnie. :) Jutro tylko ma u mnie padać, mam nadzieję, że tak nie będzie. :roll: Ale rzeczywiście jest ciepło. ;) Poradzisz sobie. ;) A u mnie średnio... narazie niektóre oceny wystawiono i ogólnie jestem zadowolona. Ale oczywiście musiałam coś spaprać i na fizyce było okropnie i prawdopodobnie 2 dostanę, z 3 bym się cieszyła, a z matmy 3. :razz: Zawsze coś muszę spaprać... Ale ok, to dopiero 2 klasa, w 3 klasie ma być dobrze. :roll: u mnie wiało do południa a teraz to wcale i chociaz juz wieczór sie robi to gorąco... u mnie moze padac bo mamy na wf biegac na 800m;/ ja chce miec czas chociaż 5min:D to bedzie dobrze:):) e tam napewno dobrze ci poszło co mi tu gadasz że źle... ja dzisiaj miałam ten dzien sportu i pomagałam z kolezankami pani przy konkurencjach klas 1... a potem nasi grali mecz w ręczną i przegrali i juz wiecej nie grali i szlismy do domku:evil_lol: hehe:) ogólnie taki luźny dzien dzisiaj był:) o powiesz jeszcze??:D:D Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ty tylko zdjęcia tam robiłaś. :evil_lol: Ale ładnie. :) Dobrze, że ja nie muszę. ;) I tak to już zdałyśmy, tylko jeszcze skok w dal. :razz: No naprawdę źle! Ja się tam mało nie poryczałam, nic nie umiałam! Uczyłam się pojęć, a nie, jak się oblicza zadania ... Super, lepiej być nie mogło, teraz z 4 końcowa ocena spadnie mi na 3. :razz: Fajnie Wam. :) Co nie spytam, to dzień sportu jakiś ktoś ma, a my nie, jak zawsze. =.=' Zaraz wracam, za ok. 30 min będę na pewno. ;) Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 ps prosze mi tu nie wspominac o mojej minie na poprzednim zdjeciu.. KONIEC:)) jeszcze kabigo moze wam dam jakies dzisiaj jak ładnie poprosicie:) Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Post na poprzedniej stronie ... ALE FAJNA MINA! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Prooooooooooosiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyyyyyy! :grins: Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Martunia napisał(a):Ty tylko zdjęcia tam robiłaś. :evil_lol: Ale ładnie. :) Dobrze, że ja nie muszę. ;) I tak to już zdałyśmy, tylko jeszcze skok w dal. :razz: No naprawdę źle! Ja się tam mało nie poryczałam, nic nie umiałam! Uczyłam się pojęć, a nie, jak się oblicza zadania ... Super, lepiej być nie mogło, teraz z 4 końcowa ocena spadnie mi na 3. :razz: Fajnie Wam. :) Co nie spytam, to dzień sportu jakiś ktoś ma, a my nie, jak zawsze. =.=' Zaraz wracam, za ok. 30 min będę na pewno. ;) no bo ja lubie robic zdjecia:):) tylko szkoda ze słońce takie było bo prawie wszystkie poprzepalane powychodziły;/ no fajnie masz... ja bede biegła jak dam rade i nikt mnie nie bedzie pośpieszał... przebiegłam ostatnio 12 kółek i 5 przeszłam wiec dam rade bo biegniem 3 kółeczka:) wiec nie tak źle:) jakos pójdzie tylko ze dawno nie ćwiczyłam na wf bo mnie nie było a wczesniej pani nie było... e tam da ci pani 4:D:D wierze w ciebie:D:D hihi:) no to było z okazji dnia dziecka:D:D a robiłam na początku zdjecia naszej klasie jak tam grali:D:D jak ładnie w rządku stoją:D:D dominik tez grał:evil_lol: a nie mogłam z niego bo nowe spodenki sobie kupił i fajnie w nich wyglądał:D:D powiem ci coś na ucho (znaczy na PW:eviltong:) ok bede czekac tylko wróc napewno:) weź mi nie mów o tej minie wogóle nie wiem czemu wstawiłam to zdjecie.. jestem gruba brzydka i okropna... i głupia jeszcze No moze cos wam dam;) zastanowie sie jeszcze Quote
Martunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 My zawsze na rozgrzewkę mamy 3 duże okrążenia (poniżej 1 km). Dasz radę. :) U nas tak nie robili. :( Mam nadzieję, że 4 będzie, bo to mi wszystko zepsuje! To pisz to PW i pokazuj zdjęcia! :D Nie zastanawiaj się, tylko dawaj! :D Nie mów tak, bo to nieprawda! Jesteś ładna i mądra, a co ja mówię, to zawsze prawda! :cool3: Zaraz znikam, bo będzie SMS. :cool3: Quote
Recommended Posts