Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie gorąco jest, ale całe szczęście lekki wiaterek sprawia, że jest ciepło i przyjemnie. :) Jutro tylko ma u mnie padać, mam nadzieję, że tak nie będzie. :roll: Ale rzeczywiście jest ciepło. ;)
Poradzisz sobie. ;)
A u mnie średnio... narazie niektóre oceny wystawiono i ogólnie jestem zadowolona. Ale oczywiście musiałam coś spaprać i na fizyce było okropnie i prawdopodobnie 2 dostanę, z 3 bym się cieszyła, a z matmy 3. :razz: Zawsze coś muszę spaprać... Ale ok, to dopiero 2 klasa, w 3 klasie ma być dobrze. :roll:

Posted

Martunia napisał(a):
Heja! :D
O ile zdjęć. :cool3: Fajnie musiało być, bardzo ładnie razem powychodziłyście. :)
Co u Ciebie? :eviltong:

hejo:)
no i to jeszcze nie koniec:D:D
hihi:)
no fajnie było:D:D
a dziekuje:)
a u mnie dobrze...
ale wytrzymac nie idzie jest tak gorąco że zaraz chyba wykituje...
normalnie nie wiadomo co ubrac bo we wszystkim ciepło...
byłam przed chwila na spacerze z koleżankami:) fajnie było:)
no a co u ciebie??
jutro mam ten angielski pisac a nic nie umiem prezentacje na historie mam tylko nie moge znaleźć tak żeby było krótko opisany przebieg powstania styczniowego....

Posted

Martunia napisał(a):
U mnie gorąco jest, ale całe szczęście lekki wiaterek sprawia, że jest ciepło i przyjemnie. :) Jutro tylko ma u mnie padać, mam nadzieję, że tak nie będzie. :roll: Ale rzeczywiście jest ciepło. ;)
Poradzisz sobie. ;)
A u mnie średnio... narazie niektóre oceny wystawiono i ogólnie jestem zadowolona. Ale oczywiście musiałam coś spaprać i na fizyce było okropnie i prawdopodobnie 2 dostanę, z 3 bym się cieszyła, a z matmy 3. :razz: Zawsze coś muszę spaprać... Ale ok, to dopiero 2 klasa, w 3 klasie ma być dobrze. :roll:

u mnie wiało do południa a teraz to wcale i chociaz juz wieczór sie robi to gorąco...
u mnie moze padac bo mamy na wf biegac na 800m;/ ja chce miec czas chociaż 5min:D to bedzie dobrze:):)
e tam napewno dobrze ci poszło co mi tu gadasz że źle...
ja dzisiaj miałam ten dzien sportu i pomagałam z kolezankami pani przy konkurencjach klas 1... a potem nasi grali mecz w ręczną i przegrali i juz wiecej nie grali i szlismy do domku:evil_lol:
hehe:)
ogólnie taki luźny dzien dzisiaj był:)
o powiesz jeszcze??:D:D

Posted

Ty tylko zdjęcia tam robiłaś. :evil_lol: Ale ładnie. :)
Dobrze, że ja nie muszę. ;) I tak to już zdałyśmy, tylko jeszcze skok w dal. :razz:
No naprawdę źle! Ja się tam mało nie poryczałam, nic nie umiałam! Uczyłam się pojęć, a nie, jak się oblicza zadania ... Super, lepiej być nie mogło, teraz z 4 końcowa ocena spadnie mi na 3. :razz:
Fajnie Wam. :) Co nie spytam, to dzień sportu jakiś ktoś ma, a my nie, jak zawsze. =.='
Zaraz wracam, za ok. 30 min będę na pewno. ;)

Posted

ps prosze mi tu nie wspominac o mojej minie na poprzednim zdjeciu..

KONIEC:))
jeszcze kabigo moze wam dam jakies dzisiaj jak ładnie poprosicie:)

Posted

Post na poprzedniej stronie ...
ALE FAJNA MINA! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Prooooooooooosiiiiiiiiiimyyyyyyyyyyyyyyyy! :grins:

Posted

Martunia napisał(a):
Ty tylko zdjęcia tam robiłaś. :evil_lol: Ale ładnie. :)
Dobrze, że ja nie muszę. ;) I tak to już zdałyśmy, tylko jeszcze skok w dal. :razz:
No naprawdę źle! Ja się tam mało nie poryczałam, nic nie umiałam! Uczyłam się pojęć, a nie, jak się oblicza zadania ... Super, lepiej być nie mogło, teraz z 4 końcowa ocena spadnie mi na 3. :razz:
Fajnie Wam. :) Co nie spytam, to dzień sportu jakiś ktoś ma, a my nie, jak zawsze. =.='
Zaraz wracam, za ok. 30 min będę na pewno. ;)

no bo ja lubie robic zdjecia:):)
tylko szkoda ze słońce takie było bo prawie wszystkie poprzepalane powychodziły;/
no fajnie masz... ja bede biegła jak dam rade i nikt mnie nie bedzie pośpieszał... przebiegłam ostatnio 12 kółek i 5 przeszłam wiec dam rade bo biegniem 3 kółeczka:) wiec nie tak źle:)
jakos pójdzie tylko ze dawno nie ćwiczyłam na wf bo mnie nie było a wczesniej pani nie było...
e tam da ci pani 4:D:D wierze w ciebie:D:D hihi:)
no to było z okazji dnia dziecka:D:D
a robiłam na początku zdjecia naszej klasie jak tam grali:D:D
jak ładnie w rządku stoją:D:D dominik tez grał:evil_lol: a nie mogłam z niego bo nowe spodenki sobie kupił i fajnie w nich wyglądał:D:D powiem ci coś na ucho (znaczy na PW:eviltong:)
ok bede czekac tylko wróc napewno:)

weź mi nie mów o tej minie wogóle nie wiem czemu wstawiłam to zdjecie.. jestem gruba brzydka i okropna... i głupia jeszcze
No moze cos wam dam;) zastanowie sie jeszcze

Posted

My zawsze na rozgrzewkę mamy 3 duże okrążenia (poniżej 1 km). Dasz radę. :)
U nas tak nie robili. :( Mam nadzieję, że 4 będzie, bo to mi wszystko zepsuje!
To pisz to PW i pokazuj zdjęcia! :D
Nie zastanawiaj się, tylko dawaj! :D
Nie mów tak, bo to nieprawda! Jesteś ładna i mądra, a co ja mówię, to zawsze prawda! :cool3:
Zaraz znikam, bo będzie SMS. :cool3: