Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

infers1995 napisał(a):
Gadacie tu, a fotek ni ma:shake::shake::shake:

fotki beda jutro wieczorem ew. w poniedziałek:)

Martunia napisał(a):
No właśnie - fotki! :D
Porób jutro też jakieś. ;)

jutro dam kabika i te z tego redbula i z kolezankami:)
hehe:)
chyba ze nie zdąze dac jutro to dopiero w poniedziałek:)
a jutro porobie duzo:)

Martynia&Pusio napisał(a):
Posty skacza :angryy::angryy::angryy::mad:. I mi nie odpisalas ... :roll:

no skacza...
przepraszam juz odpisuje nie zauważyłam...:(

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u mnie dobrze :):):) .
Puszek juz nie ma ochoty na 2 godzinne spacerki :shake: .
Bo za goraco kcial wracac po mniej niz godzince ... Pomimo ze wzielam dla niego wode ..

Ja tez zaraz na grilla ide :):):):) .
To milego grila ;) .
Wymiziaj dwóch czworonogów :loveu::loveu: .

to dobrze:)
mój kabi ma ochote ale ja nie mam ochoty:eviltong:
zmeczył sie tą pogodą... ja chyba za tydzien na weekend jade nad morze z rodzicami wiec kabiego pewnie tez weźmiemy bo sam nie zostanie to beda fajne fotki:D:D
ale nie jest pewne ze pojedziemy:) tylko to podsłuchałam:D
o to smaznego równiez:)
ok:D
ty pusia tez:)

Martunia napisał(a):
:multi: Będziemy cierpliwie czekać. :loveu:

no mam nadzieje:)

Posted

Ja też trzymam kciuki za Ciebie i Piotrka. Ale musisz jakoś do niego zagadać bo chłopaki to nigdy pierwszego krok nie robą:eviltong: Ty to masz jeszcze okazje ku temu, a ja nie za bardzo:eviltong: ale cóż trzeba żyć dalej. Cały czas sobie wmawiam, że to tylko zauroczenie..
No pokaż te swoje potwory:cool3: A czy Roki o mieszka tam gdzie Ty czy gdzieś Ciebie na działce??:razz: Bo Kabi to u Ciebie w domu podejrzewam:eviltong:

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
to dobrze:)
mój kabi ma ochote ale ja nie mam ochoty:eviltong:
zmeczył sie tą pogodą... ja chyba za tydzien na weekend jade nad morze z rodzicami wiec kabiego pewnie tez weźmiemy bo sam nie zostanie to beda fajne fotki:D:D
ale nie jest pewne ze pojedziemy:) tylko to podsłuchałam:D
o to smaznego równiez:)
ok:D
ty pusia tez:)

aha :eviltong: .
Nad morze?!
a gdzie?
Moze sie spotkamy ;) ?
( jak bedzie blisko :lol: ) .
no mam nadzieje :D .
haha ^ . Gumowe Ucho , Gumowe Ucho! . :eviltong: :diabloti: :evil_lol::evil_lol: .
dzieki:p .
Ok :razz:

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Ja też trzymam kciuki za Ciebie i Piotrka. Ale musisz jakoś do niego zagadać bo chłopaki to nigdy pierwszego krok nie robą:eviltong: Ty to masz jeszcze okazje ku temu, a ja nie za bardzo:eviltong: ale cóż trzeba żyć dalej. Cały czas sobie wmawiam, że to tylko zauroczenie..
No pokaż te swoje potwory:cool3: A czy Roki o mieszka tam gdzie Ty czy gdzieś Ciebie na działce??:razz: Bo Kabi to u Ciebie w domu podejrzewam:eviltong:

hehe:) to możesz juz puścic bo my i tak nigdy nie bedziemy razem...
on nawet mnie pewnie na zauważa wie tylko że jestem wnuczką tego pana co pomaga panu kościelnemu bo mam takiego mądrego dziadka który sie go pytał czy wie kto ja jestem i mu mnie pokazał...;/ znaczy ja sobie siedze w ławce a on przez okienko w drzwiach pokazuje mu cos a ja juz nie moge ze śmiechu ale tak naprawde to mi było głupio...
no a ja pierwszego kroku nie zrobie bo nie mam na tyle odwagi...
Spotkasz go pewnie teraz na tym obozie :D
jutro wam pokaże bo nie mam fot na kompie..
roki mieszke tam gdzie ja tylko ze nie w domu a w budzie z tyłu domu za warsztatem..
a ty masz psa bądź psy i galeriie jego/ich??

Posted

Hmmm ja nie mam do końca psa to znaczy to nie mój pies do końca jest.. taki ONeczek...ale będę mieć za rok. A półki co to mam tylko królika. Niby fajny, ale to nie to samo co pies. Ale za rok już będę mieć na pewno długowłosą suczkę ONka:loveu: Ja w ogóle kocham ONki:loveu: Mogłam mieć labradora, ale nie chciałam... po prostu wychodząc na ulicę nie czułabym sie z nim bezpiecznie.. Ja muszę mieć psa-kompana, który byłby miły dla obcych, ale bronił by mnie i nie podlatywał do każdego tylko byłby przywiązany do jednej osoby (do mnie oczywiście;))... to moje marzenie. I do tego pasuje owczarek niemieki.

Posted

Hmmm ja nie mam do końca psa to znaczy to nie mój pies do końca jest.. taki ONeczek...ale będę mieć za rok. A półki co to mam tylko królika. Niby fajny, ale to nie to samo co pies. Ale za rok już będę mieć na pewno długowłosą suczkę ONka:loveu: Ja w ogóle kocham ONki:loveu: Mogłam mieć labradora, ale nie chciałam... po prostu wychodząc na ulicę nie czułabym sie z nim bezpiecznie.. Ja muszę mieć psa-kompana, który byłby miły dla obcych, ale bronił by mnie i nie podlatywał do każdego tylko byłby przywiązany do jednej osoby (do mnie oczywiście;))... to moje marzenie. I do tego pasuje owczarek niemieki.
A z jakiej hodowli będzie owczarek?:razz:

Posted

aha :eviltong: .
Nad morze?!
a gdzie?
Moze sie spotkamy ;) ?
( jak bedzie blisko :lol: ) .
no mam nadzieje :D .
haha ^ . Gumowe Ucho , Gumowe Ucho! . :eviltong: :diabloti: :evil_lol::evil_lol: .
dzieki:p .
Ok :razz:

nom:D:D
fajnie by było ale raczej to nie blisko... ja pojade do miedzywodzia (to jest niedaleko miedzyzdroi)
heh:)
no co teraz to juz sie mamy pytałam i powiedziala ze moze pojedziemy ale jeszcze nie wie...
:D

aa:):)
o to juz niedługo ten rok szybko minie:)
labladory sa cudowne:) chociaż wole małe psy...
to tak niebezpiecznie masz na ulicach że bałabys sie wyjsc z labradorem??:D hehe:)
nie no żartuje oczywiscie :)
kazdy ma jakąs ulubioną rase :)
ja np. mojego yorka na nic innego bym nie zamieniła;) bardzo podoba mi sie jego charakter:D świetny jest i chyba nie ma drugiego takiego psa (każdy tak oczywiście o swoim psie powie)
napewno twoje marzenie sie spełni:) jeśli twoi rodzice zgadzają sie na psa to juz niedługo bedziesz go miec:D
a z rodowodem bedzie nie??

Posted

chester07 napisał(a):
Uwaga ! Kot złapał mysz ! Super-york kabi wkracza do akcji ! :evil_lol:
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010928.jpg biegnijmy na pomoc myszy ! :D:D:D
super fotki :eviltong: czekam na nowe :)
:buzi:
a co u Ciebie gaduło? :eviltong:

czemu akurat na pomoc myszy???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no jutro cos dam:) i dam wam z lotów redbulla bo jade na to z koleżankami nad malte do poznania:):) hihi:)
a u mnie dobrze ale nudy:eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Zagadaj o czymś. :evil_lol:

hmm... łatwo powiedziec tylko o czym...
ee dobra wiem ze bede juz zanudzac ale czy wiesz że moze jutro zobacze piotrusia:D:D
hihi:)
a co jutro robisz w koncu dzien dziecka:D:D

Posted

No trzymam kciuki za to, żebyś go zobaczyła. :cool3:
Co będę robiła? No uczyć się, rowerować :eviltong:, no i dokładnie nie mam planów. :roll: Jakoś ten dzień minie, ja odliczam do wakacji. :diabloti:

Posted

Martunia napisał(a):
No trzymam kciuki za to, żebyś go zobaczyła. :cool3:
Co będę robiła? No uczyć się, rowerować :eviltong:, no i dokładnie nie mam planów. :roll: Jakoś ten dzień minie, ja odliczam do wakacji. :diabloti:

:D:D to trzymaj moze bedzie:)
mam nadzieje .. ale cóż.. zobaczy sie jutro chociaz sądze że bedzie...
musze bilety kupic po kościele..
o 14.55 mam autobus..
bedzie fajnie:):)
no ja tez juz chce wakacje:D:D
a co dostaniesz na dzien dziecka??:D:D hehe:)

z/w ide sie umyc:evil_lol: bedziesz jeszcze??

Posted

Hej. ;)
Niestety wczoraj już dłużej nie mogłam być - fizyka mnie wzywała. :razz:
Jeszcze nie wiem, co dostanę, jak narazie czekoladę od znajomych i lizaka od wychowawcy w piątek. :evil_lol: A dziś mam jechać do sklepu. :)
I co dostałaś dzisiaj? Widziałaś Piotrucha? [:diabloti:]

Posted

aa:):)
o to juz niedługo ten rok szybko minie:)
labladory sa cudowne:) chociaż wole małe psy...
to tak niebezpiecznie masz na ulicach że bałabys sie wyjsc z labradorem??:D hehe:)
nie no żartuje oczywiscie :)
kazdy ma jakąs ulubioną rase :)
ja np. mojego yorka na nic innego bym nie zamieniła;) bardzo podoba mi sie jego charakter:D świetny jest i chyba nie ma drugiego takiego psa (każdy tak oczywiście o swoim psie powie)
napewno twoje marzenie sie spełni:) jeśli twoi rodzice zgadzają sie na psa to juz niedługo bedziesz go miec:D
a z rodowodem bedzie nie??

Izabela124. napisał(a):
A z jakiej hodowli będzie owczarek?:razz:

No ja już rozmawiałam z rodzicami na ten temat i albo zrobimy niefajnie i weźmiemy szczeniaka od suni cioci(pokrytej ONkiem)<ech:oops:>, albo (co bardziej prawdopodobne) weźmiemy z hodowli z rodowodem. Myślałam już nad wyborem hodowli i bardzo ineresuje mnie hodowla "Arkadia". Psy z tamtąd bardzo mi się podobają, mają ekstra warunki i są zadbane (a nie jak w niektórych hodowlach).
A co do bezpieczeństwa to już w naszej okolicy dwa razy na mnie napadnięto i ukradziono telefon:angryy:. A labek co by zrobił??Polizał?? A poza tym już mówiłam, że ja potzrebuję psa, który nie wyczuwając mojego zagrożenia będzie miły dla obcych, ale ja i tylko ja będę dla nieo "przewodnikiem", a nie żeby się do wszystkich łasił. A poza tym Onki bardzo mi się podobaja wizualnie:eviltong:
No widzisz, a mi się właśnie podobają duże psy, a małe to mnie nigdy nie "ciągnęły".:eviltong:

Posted

No ja już rozmawiałam z rodzicami na ten temat i albo zrobimy niefajnie i weźmiemy szczeniaka od suni cioci(pokrytej ONkiem)<ech:oops:>, albo (co bardziej prawdopodobne) weźmiemy z hodowli z rodowodem. Myślałam już nad wyborem hodowli i bardzo ineresuje mnie hodowla "Arkadia". Psy z tamtąd bardzo mi się podobają, mają ekstra warunki i są zadbane (a nie jak w niektórych hodowlach).
A co do bezpieczeństwa to już w naszej okolicy dwa razy na mnie napadnięto i ukradziono telefon:angryy:. A labek co by zrobił??Polizał?? A poza tym już mówiłam, że ja potzrebuję psa, który nie wyczuwając mojego zagrożenia będzie miły dla obcych, ale ja i tylko ja będę dla nieo "przewodnikiem", a nie żeby się do wszystkich łasił. A poza tym Onki bardzo mi się podobaja wizualnie:eviltong:
No widzisz, a mi się właśnie podobają duże psy, a małe to mnie nigdy nie "ciągnęły".:eviltong:

aa:)
to jak bym miała taki wybór to tez bym wolała z rodowodem...
no to nie zbyt przyjamna okolica...
fakt...
no tylko żeby on napewno ciebie najbardziej polubił... ja o mojego psa dbam wszystko mu kupuje i daje a on i tak najbardziej kocha moją mame;/
no każdy lubi inne psy:)

A twój Kabi z rodowodem jest??

nie niestety nie ma rodowodu kabi...

Posted

aa:)
to jak bym miała taki wybór to tez bym wolała z rodowodem...
no to nie zbyt przyjamna okolica...
fakt...
no tylko żeby on napewno ciebie najbardziej polubił... ja o mojego psa dbam wszystko mu kupuje i daje a on i tak najbardziej kocha moją mame;/
no każdy lubi inne psy:)

nie niestety nie ma rodowodu kabi...

Już ja tak zrobię, że on będzie do mnie:eviltong: I to nie jest tak, że ja mam wybór. To już od rodziców zależy. Pokazywałam im psy z "Arkadi" i bardzo im sie podobały. Więc myślę, że będę miała z tej hodowli.
A jak twój jest bez rodowodu to ci się udało, że przypomina yorka, a nie np. sznaucera;):roll: Chyba że kuowałaś tak jak ja mogłabym kupić mojego Onka czyli o rodziny, albo innych zaufanych osób. Wiesz dzięki temu, że rodzice są (w moim przypadku) ONkami, a nie jakimiś burkami z podwórka.

Posted

Już ja tak zrobię, że on będzie do mnie:eviltong: I to nie jest tak, że ja mam wybór. To już od rodziców zależy. Pokazywałam im psy z "Arkadi" i bardzo im sie podobały. Więc myślę, że będę miała z tej hodowli.
A jak twój jest bez rodowodu to ci się udało, że przypomina yorka, a nie np. sznaucera;):roll: Chyba że kuowałaś tak jak ja mogłabym kupić mojego Onka czyli o rodziny, albo innych zaufanych osób. Wiesz dzięki temu, że rodzice są (w moim przypadku) ONkami, a nie jakimiś burkami z podwórka.

heh:) napewno bedzie:)
pewnie wczesniej niz za rok:)
no wiadomo że od rodziców zalezy ale i tak ich przekonasz:)
No miałam szczęście:) co prawda jest troche wiekszy niz normalne yorki ale ja tam sie ciesze:)
jego mama tez była dość duża:)
zresztą to mój tata wybrał panią od której kupowalismy psa.. zreszta to nie bylo jakos z góry planowane że akurta od nich bedzie kabi tylko tak przez przypadek bo tata znalazł w necie oferte zadzwonił tam i przychodzi do mnie że jedziemy do psa a ja normalnie szok bo nikt nie chciał miec psa w domu a teraz to nie wyobraza sobie nikt życia bez niego;)
A mam juz imie wybrane dla psa?

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA
:grins::grins::smilecol::smilecol::ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!::laola::laola::drink1::drink1::knajpa::knajpa:

oto mój prezent dla was fotki :D :

CDN:)