Martunia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No tak, u mnie też nawet bliżej ( kilka kroków) jest liceum, ale również poziom kiepski, wszystkie opinie są złe itd. To wolę iść do lepszego. No nieźle... A u mnie jest b. dużo liceów, ale większość daleko oczywiście i każdy idzie do innego (prawie). Ale na normalnym egzaminie będą inne pytania itd, więc wiesz. :eviltong: Może trafić się akurat słaby temat albo co. Siedzę na dgm, tv, nk. :eviltong: A Ty? ;p Quote
Sweet Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Martunia napisał(a):No tak, u mnie też nawet bliżej ( kilka kroków) jest liceum, ale również poziom kiepski, wszystkie opinie są złe itd. To wolę iść do lepszego. No nieźle... A u mnie jest b. dużo liceów, ale większość daleko oczywiście i każdy idzie do innego (prawie). Ale na normalnym egzaminie będą inne pytania itd, więc wiesz. :eviltong: Może trafić się akurat słaby temat albo co. Siedzę na dgm, tv, nk. :eviltong: A Ty? ;p no u mnie w swarzedzu są 2 za to w poznaniu chyba ponad 30:evil_lol::evil_lol: ale teraz jak nie jestes z poznania to skad masz wiedziec gdzie jaka ulica lezy czyli jakie jest najblizej liceum w poznaniu:eviltong: no u mnie tez kazdy idzie do innego pewnie:) ale to nic dam rade jakos cos poszukam jeszcze... no wiem ze bedą inne ale jak narazie to samego egzaminu sie najmniej boje... bo testy umiem pisac... ja na dgm siedzie i nk troche bo w tv nie ma nic ciekawego... po za tym to odpoczywam bo jutro trzeba troche lekcji zrobić w niedziele rano do koscioła a po południu jade z koleżankami do poznania nad matle autobusem bo są jakies te zawody red bull:) hehe:) popatrzymy sobie a potem pojedziemy do kol na działke która jest po drodze:) bedzie fajnie zdjec narobie:evil_lol::evil_lol: hihi:) a ty jakie masz plany na weekend?? a pon tez mam wolny bo jest taki dzien sportu z okazji dnia dziecka:) i idziemy na 8.30 bo pomagamy pani z 1kl a do domu o 10.50 bo sie nasze zawody kończą...:) Quote
Martunia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No trochę głupio... Musisz trochę jakiś informacji ze Swarzędza w swojej szkole zaczerpnąć np. od nauczycieli, uczniów itd. A ja ogólnie tego wszystkiego się boję, chodzi o liceum i przed liceum, czyli też i oceny... O no to fajne masz plany. ^^ Będziemy czekać na zdjęcia. :D Ale Wam fajnie! U mnie będzie normalna szkoła. A plany... Nauka, dokończenie plakatu, praca, rower oczywiście, i w sumie nic. :roll: Plakat prawie skończony, jeszcze zdjęcia, nauka jakoś przejdzie, ale ta praca............ :placz: Quote
Sweet Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Martunia napisał(a):No trochę głupio... Musisz trochę jakiś informacji ze Swarzędza w swojej szkole zaczerpnąć np. od nauczycieli, uczniów itd. A ja ogólnie tego wszystkiego się boję, chodzi o liceum i przed liceum, czyli też i oceny... O no to fajne masz plany. ^^ Będziemy czekać na zdjęcia. :D Ale Wam fajnie! U mnie będzie normalna szkoła. A plany... Nauka, dokończenie plakatu, praca, rower oczywiście, i w sumie nic. :roll: Plakat prawie skończony, jeszcze zdjęcia, nauka jakoś przejdzie, ale ta praca............ :placz: jakich informacji?? no ja tez sie boje najbardziej ze nie starczy mi punktów zeby sie dostac do wybranej szkoły i klasy... no i rozsania z klasa sie boje... wszystkiego ..... no nawet fajne:) no zdjecia beda;) a wczesniej kabiemu porobie w przysłym tyg pójde wreszcie z nim na spacer jakis bo dawno nie był.. no nam zawsze fajnie:):) ja tez zawsze nic nie robie w weekend:eviltong: no a ty masz nauki dużo?? ja tak sobie... no tej pracy to ci współczuje... Quote
Martunia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No informacji w sprawie wyboru szkoły, jaka może być dobra, do jakiej warto pójść, jak gdzie jest itd. W takim razie czekamy na zdjęcia. :D Noo... 4 przedmioty - na poniedziałek muszę się nauczyć. Ok, ja lecę, dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Martunia napisał(a):No informacji w sprawie wyboru szkoły, jaka może być dobra, do jakiej warto pójść, jak gdzie jest itd. W takim razie czekamy na zdjęcia. :D Noo... 4 przedmioty - na poniedziałek muszę się nauczyć. u nas w 3kl jest takie cos spotkania z pedagogiem na wych i pomoc w wyborze szkoły itp:) nom dopiero po jutrze ale beda:) hehe:) wiesz co musiałabym sie umyc ale zaraz bede a ty bedziesz jeszcze/??:D oj to dużo jak 4 przedmioty:roll: Quote
dog193 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): no mam fajnie że go widze tylko szkoda że on mnie nie zna... chciałabym go poznac ale boje sie zrobic pierwszy krok po za tym to nawet nie wiem czy on by chciał mnie poznac.. Oj to ty nie masz fajnie jak go nie widzisz... a zdjecie moze masz z nim jakies z tego obozu?? no ale moze sie spotkacie:):) fajnie by było:) a moze cie bedzie pamietał:) a wy sie znaliscie czy wogóle nie tylko tak on ci sie podobał..? I widze że w podobnej sytuacji jestesmy oni nastylko z widzenia znali a my sie z nich kochamy:) hehe;) To ja opowiem wszystko jak jest. Ja chodzę na aikido. I te obozy co roku są organizowane w lato z całej naszej sekcji aikido (w całej Polsce). Od 17 lat przechodzi się do grupy dorosłych(czyi już się nie jeździ na obozy). Ja byłam już na 4 obozach i na trzech z nich był Tomek. Na pierwszych dwóch w ogóle mnie nie ruszał(ale byłam wtedy małym bajtlem:evil_lol:). Wzięło mnie dopiero na trzecim...ne wiem co się stało ale jak na niego spojrzałam to przez cały obóz nie mogłam od niego oczu oderwać. I on mi nawet jedną technike pokazał(jako czarny pas):loveu: No ale niestety to był ostatni raz kiedy go widziałam... nie mam jego zdjęcia, on mieszka w Lublińcu, a ja w Bytomiu. No i on mnie nie zna w ogóle(tylko z imienia, które pewnie zapomniał). Na ostatnim obozie sie nie pojawił..(już ma ukończone 17 lat) no i lipa. A traz jest nadzieja bo w czerwcu przyjeżdża taki trener z Australi czy gdzieś i znowu ci co chcą to się zjadą i będiemy z nim ćwiczyć. Myślę że on jako czary pas się zjawi..a raczej mam taką nadzieję:eviltong: Ot cała historia Nom jesteśmy w podobnej sytuacji:eviltong: Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Hej. ;) Nie zauważyłaś, jak się pożegnałam, bo już miałam lekko dosyć komputera. :razz: I jak, wybrałaś jakąś szkołę? I co u Ciebie? ;) Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 globalnydog193 napisał(a):To ja opowiem wszystko jak jest. Ja chodzę na aikido. I te obozy co roku są organizowane w lato z całej naszej sekcji aikido (w całej Polsce). Od 17 lat przechodzi się do grupy dorosłych(czyi już się nie jeździ na obozy). Ja byłam już na 4 obozach i na trzech z nich był Tomek. Na pierwszych dwóch w ogóle mnie nie ruszał(ale byłam wtedy małym bajtlem:evil_lol:). Wzięło mnie dopiero na trzecim...ne wiem co się stało ale jak na niego spojrzałam to przez cały obóz nie mogłam od niego oczu oderwać. I on mi nawet jedną technike pokazał(jako czarny pas):loveu: No ale niestety to był ostatni raz kiedy go widziałam... nie mam jego zdjęcia, on mieszka w Lublińcu, a ja w Bytomiu. No i on mnie nie zna w ogóle(tylko z imienia, które pewnie zapomniał). Na ostatnim obozie sie nie pojawił..(już ma ukończone 17 lat) no i lipa. A traz jest nadzieja bo w czerwcu przyjeżdża taki trener z Australi czy gdzieś i znowu ci co chcą to się zjadą i będiemy z nim ćwiczyć. Myślę że on jako czary pas się zjawi..a raczej mam taką nadzieję:eviltong: Ot cała historia Nom jesteśmy w podobnej sytuacji:eviltong: aaa:) no zawsze tak jest ża nagle ci sie spodoba ktos czy zakochasz sie w nim.. o to twój tomek wiedział jak masz na imie przynajmniej:) to bede trzymała kciuki zeby sie pojawil i zebys go bardziej poznała:D:D ja piotrusia wogóle na początku nie zauważałam ani nic.. pamietam jeszcze jak kiedys rozmawiałam z koleżanką przed kosciołem i on z bratem stał i sie na nas gapili albo jak kiedys siedziałam obok niego w kolejce do spowiedzi... nawet nie wiedziałam ze on kiedys bedzie mi sie podobał... w sumie nawet nie wiem kiedy mi sie spodobał... ani kiedy sie w nim zakochałam... Martunia napisał(a):Hej. ;) Nie zauważyłaś, jak się pożegnałam, bo już miałam lekko dosyć komputera. :razz: I jak, wybrałaś jakąś szkołę? I co u Ciebie? ;) hej:) nie nie zauwazyłam:eviltong: zamysliłam sie widac... nie narazie nie szukałam nic jeszcze nie chce mi sie.. a u mnie dobrze ogólnie nudy bede ci chyba robic na chwilke szablon bo potem wcale go nie zrobie bo zapomne albo bede miała cos do roboty:eviltong: a co u ciebie?? Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dzięki. :loveu: Nie no, rób kiedy chcesz, mi się nie spieszy. :) U mnie nic, jest nowa fota na nk. :cool3: Ale widzę, ze skomentowałaś, byłam dziś na spacerze. :roll: A praca nadal nie zrobiona, nie mam pojęcia jak ją napisać.............. :placz: :placz: :placz: Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Martunia napisał(a):Dzięki. :loveu: Nie no, rób kiedy chcesz, mi się nie spieszy. :) U mnie nic, jest nowa fota na nk. :cool3: Ale widzę, ze skomentowałaś, byłam dziś na spacerze. :roll: A praca nadal nie zrobiona, nie mam pojęcia jak ją napisać.............. :placz: :placz: :placz: nie no bo potem w tyg to nie bedzie mi sie chciało moze nawet nie to ze nie bede miała czasu.. nom widziałam i skomantowałam:D ja jutro bede miec nowe z koleżankami sobie porobie jakies:) hihi:) o fajnie:D a z kim??:D:D widziałam po focie ze macie fajny park czy cos:) u mnie nie ma parków:( tylko w poznaniu sa... jakos dasz rade:) ja nadal nie mam prezentacji na historie a na wtorek musze miec a jutro prawie cały dzien mnie nie ma w domu... nie wiem kiedy to zrobie a musze bo ze spr mam pewnie słabą ocene.. za tydzień moze pojade do babci i dziadka nad morze na weekend bo jadą jutro... ale to zalezy od rodziców... ale chciałabym przynajmniej nie bedzie mi smutno że urodzin nie bede wyprawiac:) a tak co powiesz jeszcze?? jak było na spacerku??:D Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Z siostrą byłam. ;) No przyznam, park jest bardzo fajny, a po prawej stronie są wały dla rowerów, potem taka łąka nad Odrą. :) Poradzisz sobie jakoś. ;) Zrób sobie taki 'szkic' jak to będzie wyglądało, a potem zrobisz. O fajnie. :) Dobrze było. ;) Normalnie. :lol: Quote
Pusiakowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):cześć martynko:):) co tam u ciebie?? narazie ide na grila bede potem:) A u mnie dobrze :):):) . Puszek juz nie ma ochoty na 2 godzinne spacerki :shake: . Bo za goraco kcial wracac po mniej niz godzince ... Pomimo ze wzielam dla niego wode .. Ja tez zaraz na grilla ide :):):):) . To milego grila ;) . Wymiziaj dwóch czworonogów :loveu::loveu: . Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Czesc Kochanaa :loveu::loveu::loveu: . cześć martynko:):) co tam u ciebie?? Martunia napisał(a):Z siostrą byłam. ;) No przyznam, park jest bardzo fajny, a po prawej stronie są wały dla rowerów, potem taka łąka nad Odrą. :) Poradzisz sobie jakoś. ;) Zrób sobie taki 'szkic' jak to będzie wyglądało, a potem zrobisz. O fajnie. :) Dobrze było. ;) Normalnie. :lol: aa:) fajnie:) o ale fajnie macie:):) a bym sobie po takim parku pochodziła z kabim bo tak po ulicach głupio.. u nas jest tylko taka polanka ale tam to nie lubie chodzic bo naokoło sa bloki i ulica... po a tym mała jest... no jakos zrobie w sume to dużo czasu nie zajmie tylko te info poszukac i hiperłącza wszystkie itp... nom:) narazie ide na grila bede potem:) Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Aha no to trochę głupio, po ulicy nie ma gdzie Kabiś pobiegać. U nas to puszczają psy, a te mogą się wyszaleć. :) Czekamy na relacje. :cool3: Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Martunia napisał(a):Aha no to trochę głupio, po ulicy nie ma gdzie Kabiś pobiegać. U nas to puszczają psy, a te mogą się wyszaleć. :) Czekamy na relacje. :cool3: nom ja i tak go na spacerach ze smyczy nie spuszczam bo on jest nieusłuchany i jakby cos zobaczył to by poleciał i juz nie wrócił... nom tez bym tak chciała kabiego spuszczac ale jego sie nie da:( na relacje z czego??:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom ja i tak go na spacerach ze smyczy nie spuszczam bo on jest nieusłuchany i jakby cos zobaczył to by poleciał i juz nie wrócił... nom tez bym tak chciała kabiego spuszczac ale jego sie nie da:( na relacje z czego??:evil_lol::evil_lol: No to podobnie jak Bazyl... On to by tylko do ludzi i psów się rwał. A za sąsiadką chodzi cały czas, choć czasem też nieźle rwał smyczą. No z grilla i jutrzejszego dnia. :diabloti: Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Martunia napisał(a):No to podobnie jak Bazyl... On to by tylko do ludzi i psów się rwał. A za sąsiadką chodzi cały czas, choć czasem też nieźle rwał smyczą. No z grilla i jutrzejszego dnia. :diabloti: heh:) kabi sie taty tylko słucha a tak to nikogo a mnie to juz wcale:eviltong: z grilla nie ma co relacjonować bo nic sie nie działo po prostu był na obiad a z jutrzejszego dnia to zdam szczegółowe relacje:D:D hihi:) co powiesz?? nie mam pomysłu jak ten szablon zrobic;/ Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) kabi sie taty tylko słucha a tak to nikogo a mnie to juz wcale:eviltong: z grilla nie ma co relacjonować bo nic sie nie działo po prostu był na obiad a z jutrzejszego dnia to zdam szczegółowe relacje:D:D hihi:) co powiesz?? nie mam pomysłu jak ten szablon zrobic;/ No to będziemy czekać. :) Nie musisz od razu robić tego szablonu. ;) Możesz w następnym tygodniu, mi się nie spieszy. :D Zrobiłam tą pracę i plakat! :multi: Udało się! Jeszcze nauka na 4 przedmioty, ale to to już mniej więcej umiem. :loveu: Quote
Sweet Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Martunia napisał(a):No to będziemy czekać. :) Nie musisz od razu robić tego szablonu. ;) Możesz w następnym tygodniu, mi się nie spieszy. :D Zrobiłam tą pracę i plakat! :multi: Udało się! Jeszcze nauka na 4 przedmioty, ale to to już mniej więcej umiem. :loveu: ok:):) hihi:) ok zrobie jak mi przyjdzie pomysł.:) o to super:D:D hihi:) masz juz z głowy wszystko prawie;):) hehe:) nie wiem co mam mówic nudno strasznie ja chce juz jutro... Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No właśnie - fotki! :D Porób jutro też jakieś. ;) Quote
Pusiakowa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Posty skacza :angryy::angryy::angryy::mad:. I mi nie odpisalas ... :roll: Quote
Recommended Posts