Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie no, ja lubię słuchać innych, gadaj do woli. :D
Haha, coś Was do siebie przyciągnęło, co sprawiło, że między wami zaiskrzyło... :cool3: :evil_lol: :loveu: Miłości się nie wybiera, ona przychodzi sama. :cool3:
Co ja mam gadać? :eviltong: Nie wiem. ^^

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Nie no, ja lubię słuchać innych, gadaj do woli. :D
Haha, coś Was do siebie przyciągnęło, co sprawiło, że między wami zaiskrzyło... :cool3: :evil_lol: :loveu: Miłości się nie wybiera, ona przychodzi sama. :cool3:
Co ja mam gadać? :eviltong: Nie wiem. ^^

ja tez lubie słuchac innych juz nic wiecej nie mówie...
nic nie zaiskrzyło no... wiesz co za dużo sobie wyobrażasz:evil_lol: my to tylko koledzy nic wiecej:eviltong: i nic wiecej nie bedzie dominik moze i jest ładny nawet pasuje do typu chłopaków co mi sie podobają tylko że... on nie pasuje do mnie... ja tam narazie mam na oku piotrusia tylko tyle że on mnie nie//
no i znowu sie rozgadałam
gadaj coś obojetnie co a jak nie wiesz co to wymyśl:)
hihi:)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
ja tez lubie słuchac innych juz nic wiecej nie mówie...
nic nie zaiskrzyło no... wiesz co za dużo sobie wyobrażasz:evil_lol: my to tylko koledzy nic wiecej:eviltong: i nic wiecej nie bedzie dominik moze i jest ładny nawet pasuje do typu chłopaków co mi sie podobają tylko że... on nie pasuje do mnie... ja tam narazie mam na oku piotrusia tylko tyle że on mnie nie//
no i znowu sie rozgadałam
gadaj coś obojetnie co a jak nie wiesz co to wymyśl:)
hihi:)

Nie no mów, bo tu zaraz cicho będzie. :D
A może wpadłaś w oko Dominikowi? :cool3: Może i nie jest aż tak, jak mówię, ale na pewno się lubicie. :cool3: :evil_lol:
Nie wiem, co gadać.......

Posted

Martunia napisał(a):
Nie no mów, bo tu zaraz cicho będzie. :D
A może wpadłaś w oko Dominikowi? :cool3: Może i nie jest aż tak, jak mówię, ale na pewno się lubicie. :cool3: :evil_lol:
Nie wiem, co gadać.......

no to teraz ja nie wiem co mam mówic:evil_lol::evil_lol:
haha:)
o dobry żart:eviltong::eviltong::eviltong: ja jemu:evil_lol::evil_lol: haha raczej wątpie:evil_lol::evil_lol:
no lubic to juz predzej chociaz nie wiem czy on mnie lubi ale ja go nawet lubie:eviltong: o nie przyznałam sie do tego tylko mu nie mów
a dzisiaj nie mogłam z maksa jak sie uderzyl w noge a potem sie łapie za nią bo cos go bolało i pokazje mi żę tam cos ma na nodze ale ja nic nie idziałam i opowieda mi całą historie jak to sie stało:evil_lol::evil_lol: normalnie nie mogłam juz ze smiechu nie z tej historii ale z tego że mi to opowiada:eviltong::eviltong:
no ja tez nie wiem juz co mam gadac.. teraz mi tu wpierasz że ja bede z dominikiem oj martus martuś..

Posted

No ale skoro się tak uśmiecha itd. :cool3:
Tak tak nic nie powiem. :cool3: I tak nie mam jak. :eviltong:
A czemu to było śmieszne? :eviltong:
Bo będziesz, zobaczysz. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No ale skoro się tak uśmiecha itd. :cool3:
Tak tak nic nie powiem. :cool3: I tak nie mam jak. :eviltong:
A czemu to było śmieszne? :eviltong:
Bo będziesz, zobaczysz. :evil_lol:

no to co ze sie usmiecha to nie znaczy odrazu ze sie mu podobam.. czy do ciebie sie nikt nie uśmiecha...
hehe:) no fakt i dobrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no bo maks tez mnie nie lubił a tak nagle obaj mnie lubią i wiesz takie to dziwne troszke...
nie bede zobaczysz:evil_lol:
to jest nie do spełnienia ... po za tym ja bym wolała byc z piotrusiem no ale to juz całkem nie do spełnienia bo to tylko moje marzenia..
wiesz co ja juz chyba ide bo potem rodzice bedą mnie wyzywac bo sie jeszcze nawet nie umyłam:eviltong:
no nic lece:placz::placz:
nie no ja tak lubie gadac z tobą ze nie chce mi sie isc
ale musze:(
Dobranoc kochanie:eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu:

Posted

Oj weź się tak nie denerwuj, żartuję tylko. :evil_lol:
Ale przyjemne, jak Cię lubią, i miłe też. :D
E tam, nie mów tak, może kiedyś on Cię w końcu zauważy i będzie wspaniale. ;) Ehh nie ma to jak nieodwzajemniona miłość. :shake:
Szkoda, że idziesz. :( Ale jutro znów pogadamy. ;)
Dobranoc. :buzi::buzi::buzi:

Posted

Martunia napisał(a):
Oj weź się tak nie denerwuj, żartuję tylko. :evil_lol:
Ale przyjemne, jak Cię lubią, i miłe też. :D
E tam, nie mów tak, może kiedyś on Cię w końcu zauważy i będzie wspaniale. ;) Ehh nie ma to jak nieodwzajemniona miłość. :shake:
Szkoda, że idziesz. :( Ale jutro znów pogadamy. ;)
Dobranoc. :buzi::buzi::buzi:

Oj ja sie wcale nie denerwuje:)
no fakt fajnie tak jak cie lubią a przede wszystkim jak maks lubi bo on jest takim jakby hmm.. jak to nazwac... uważa sie za najlepszego w klasie i wszyscy chłopacy chcą go naśladowac itp;D
tak w moich marzeniach chyba mnie zauważy...
no niestety... ja wogóle nie wiem czy on jak sie patrzy w moim kierunku to na mnie czy wogóle o mnie kiedy kolewiek myslał...:-(
no teraz to juz ide:)
DObranoc:(

Izabela124. napisał(a):
Witanko
A ja chcę wiecej fotek z twoich wakacji hihi
I znów tu gadulstwo ;p;p

ej tam czego jeszcze:) było juz sporo:) hehe:) ponad 100 jesli sie nie myle nawet nie wiem czy nie ok.150 bo na photobucket ma chyba 7 albo wiecej stron tych fot wgrywanych:)
no gadulstwo jak zawsze bo wróciłam:D:D

Posted

Hej. :)
Co tam u Ciebie? ;)
Nie ma to jak nieodwzajemniona miłość, z podobnym przypadkiem mam problem w szkole, moja koleżanka zakochała się nieszczęśliwie w takim, co jej nienawidzi, najgorsze jest to, że go cały czas spotyka np. na spotkaniach w kościele, w szkole itd. a on jej nienawidzi. :lol:

Posted

Hhhmmmm a ja mam takie niedyskretne pytanie. Czytam to wszystko i chciałabym wiedzieć czy Ty znasz tego Piotrka bliżej czy tylko tak z widzenia?? Sorki za zuchwałość, ale mnie to ciekawi:oops::cool3:.

Posted

Martunia napisał(a):
Hej. :)
Co tam u Ciebie? ;)
Nie ma to jak nieodwzajemniona miłość, z podobnym przypadkiem mam problem w szkole, moja koleżanka zakochała się nieszczęśliwie w takim, co jej nienawidzi, najgorsze jest to, że go cały czas spotyka np. na spotkaniach w kościele, w szkole itd. a on jej nienawidzi. :lol:

hej:)
a u mnie dobrze:)
nudno ogólnie..
no cóż.. całe szczescie że on mnie nie nie nawidzi bo nie zna nawet:)
to takie małe pocieszenie;)
a co u ciebie słychac?
wreszcie weekend:D

globalnydog193 napisał(a):
Hhhmmmm a ja mam takie niedyskretne pytanie. Czytam to wszystko i chciałabym wiedzieć czy Ty znasz tego Piotrka bliżej czy tylko tak z widzenia?? Sorki za zuchwałość, ale mnie to ciekawi:oops::cool3:.

tylko z widzenia ja sama sie o nim dowiaduje czegoś albo przez dziadka bo on jest w kościele takim pomocnikiem pana kościelnego no i dzieki niemu wiem dużo..:) no a on mnie nie zna wogóle:eviltong: moze najwyzej kojarzy jak wygladam ale nie wie jak mam na imie ani nic...
nie no spoko:)

Posted

Martunia napisał(a):
No wreszcie weekend. :cool3: Ale dla mnie ciężki... Nauka do 4 przedmiotów, plakat, praca i zadania domowe... Masakra. :razz:

nom:)
dla mnie tak sobie ciezki...
musze prezentacja zrobic zad dom na angielski sie nauczyc na kartkówke zeby na 5 napisac i miec na koniec 5;/
masakra... ja tego nie umiem..
ide bede wieczorkiem:) moze bedzie P ale wątpie

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):

tylko z widzenia ja sama sie o nim dowiaduje czegoś albo przez dziadka bo on jest w kościele takim pomocnikiem pana kościelnego no i dzieki niemu wiem dużo..:) no a on mnie nie zna wogóle:eviltong: moze najwyzej kojarzy jak wygladam ale nie wie jak mam na imie ani nic...
nie no spoko:)

To Ty i tak masz fajnie, że go widzisz... ja mojego "lubego" nawet nie widzę, a poznałam go (wzrokowo) na obozie, a on już na te obozy nie jeździ.. a ja dalej za nim szleję jak za... moim ONkiem;) Ale jest szansa że go zobaczę w czerwcu, bo mamy taki zjazd. A ogólnie to tak jak Ty ja go znam, a on tylko z widzenia(a nie widziałam go tak dawno, że penie zapomniał w ogóle o moim istnieniu..)

Posted

Martunia napisał(a):
U Ciebie mniej wymagają. :roll:
Na pewno ię nauczysz. Ja narazie robię plakat, pracę nie wiem jak, nauka będzie...

oj u mnie wymagają sporo ale przez cały rok a nie na sam koniec...
chociaz wiekszosc osób na sam koniec sie budzi dopiero ze ma zagrozenia...
no mam nadzieje bo musze miec 5 z anglika bo mi to inne oceny podciągnie troche...
a dzisiaj był spr z muzyki i tak mi sie trafiło że miałam ta grupe co miał dominik odp no i pokazywał mi cos tam zapamietałam nie dużo ale zawsze:)
a dominik dostał tą druga grupe i nie był zbyt szcześliwy:roll: ale za to ze spr z infy dzieki mojej kartce do nauki dostał 5:D i na koniec ma szanse na 6:D

globalnydog193 napisał(a):
To Ty i tak masz fajnie, że go widzisz... ja mojego "lubego" nawet nie widzę, a poznałam go (wzrokowo) na obozie, a on już na te obozy nie jeździ.. a ja dalej za nim szleję jak za... moim ONkiem;) Ale jest szansa że go zobaczę w czerwcu, bo mamy taki zjazd. A ogólnie to tak jak Ty ja go znam, a on tylko z widzenia(a nie widziałam go tak dawno, że penie zapomniał w ogóle o moim istnieniu..)

no mam fajnie że go widze tylko szkoda że on mnie nie zna... chciałabym go poznac ale boje sie zrobic pierwszy krok po za tym to nawet nie wiem czy on by chciał mnie poznac..
Oj to ty nie masz fajnie jak go nie widzisz... a zdjecie moze masz z nim jakies z tego obozu??
no ale moze sie spotkacie:):)
fajnie by było:)
a moze cie bedzie pamietał:) a wy sie znaliscie czy wogóle nie tylko tak on ci sie podobał..?
I widze że w podobnej sytuacji jestesmy oni nastylko z widzenia znali a my sie z nich kochamy:)
hehe;)

Posted

No jakoś u mnie jest więcej tego wszystkiego.
Ja mam nadzieję, że będę miała 5 z polskiego, bo narazie mi 4 wychodzi, a to mi wszystko popsuje...
O no to całkiem dobre wiadomości. :cool3:

Posted

Martunia napisał(a):
No jakoś u mnie jest więcej tego wszystkiego.
Ja mam nadzieję, że będę miała 5 z polskiego, bo narazie mi 4 wychodzi, a to mi wszystko popsuje...
O no to całkiem dobre wiadomości. :cool3:

nom ale ja sie ciesze ze u mnie tak duzo nie ma...
narazie najbardziej to nie chce mi sie robic prezentacji na historie..;/
eh..
no napewno bedziesz miała 5:)
nom nawet...
a co powiesz ciekawego??

Posted

Martunia napisał(a):
Ja nie wiem, jak tą pracę zrobić, kur....
Tak tak, napewno.....
Nie wiem, co mówić. Nie wiem, jak to napisać.

kurczaki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hehe:)
a co masz do zrobienia? jakis temat konkretny czy co??
no napewno:)
hehe ja tez nie wiem co mam mówić...
o moze tyle że dominik dzisiaj do mnie nie dzwonił:D:D
super:)
no i moja siostra wraca dzisiaj z wycieczki klasowej.. a było tak pieknie nikt mnie do niczego nie zmuszał.. nikt nie marudził... nie krzyczał na mnie...
no cóż wszystko co dobre szybko sie kończy...
i jeszcze mi popsuła słuchawki do mp3... eh... mówiłam ze jej nie dam bo popsuje a ta ze nie popsuje i co...:evil_lol:
po za tym piotrusia nie było dzisiaj w kościele...:-(
no i co jeszcze mam ci powiedziec.... ty gadaj cos bo ja juz nic nie bede wcale pisac...:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Mam napisać swoją ocenę obecnej Polski... nie mam pomysłu. :razz:
Nowość. :eviltong:
Jej, i teraz znowu będziesz musiała wytrzymywać z siostrą. :eviltong: Nie no, na pewno nie jest źle. :) Biedne słuchawki. :eviltong:
Szkoda. :(
Ale co? :eviltong: Myślałam nad wolontariatem... ale nie wiem, muszę się dowiedzieć więcej o schronisku w moim mieście itd. I czy w w ogóle mogę. :roll:
PS. Kurczę, właśnie przeczytałam, że trzeba mieć 18 lat. :razz:

Posted

Martunia napisał(a):
Mam napisać swoją ocenę obecnej Polski... nie mam pomysłu. :razz:
Nowość. :eviltong:
Jej, i teraz znowu będziesz musiała wytrzymywać z siostrą. :eviltong: Nie no, na pewno nie jest źle. :) Biedne słuchawki. :eviltong:
Szkoda. :(
Ale co? :eviltong: Myślałam nad wolontariatem... ale nie wiem, muszę się dowiedzieć więcej o schronisku w moim mieście itd. I czy w w ogóle mogę. :roll:
PS. Kurczę, właśnie przeczytałam, że trzeba mieć 18 lat. :razz:

oj to trudne ja bym nie wiedziała co mam napisac...
na polaka musze napisac secneriusz do jednej scacny z chłopów... a skad ja mam wiedziec jak to napisac..;/
no wiem że nowośc bo ja przecież nigdy nic nie gadam:evil_lol:
nom niestety...
no moje biedne słuchawki...
:( ale moze w niedziele bedzie:)
no ja tez myslałam kiedys ale u mnie tez od 18 lat chyba jest ale nawet nie wiem czy jest u mnie wolontariat w schronisku..
własnie sobie czytałam o mojej szkole przyszłej i chyba bede musiała ją zmienic sprawdzałam sobie na zumi.pl dojazd do niej z ronda rataje( odemnie to tam mam 30min autobusem) no i patrze a tam mi wyskakuje ze ponad godzine z tamtąd tam mam jechac... czyli 2 godz naprzód przed lekcjami bym musiała wyjeżdżac jak na 8 to o 6 albo przed...:crazyeye: nie no to to juz przesada lekka...
szkoła fajna i bardzo dobra ale na takie cos to ja nie ide...
po za tym to jest chyba szkoła na 3 miejscu w rankingu poznańskim no i tam pewnie same kujony chodza a ja do takich sie nie zaliczam niestety wiec chyba bym sie nie czuła dobrze w tej szkole...
no cóż musze szukac dalej...
eh..

Posted

No to nieźle z tą szkołą... Szkoda trochę, bo mogła być dobra, tylko ten dojazd... A nie masz bliższej szkoły jakiejś? No wiem, u mnie z klasy wszyscy się rozchodzą, niektórzy chcą iść do takich super liceum... Ale wiesz, ja nie chcę wkuwać całe dnie i ledwo 3 dostać, czy 2. No i też dojeżdżanie.. Niektórzy chcą dojeżdżać, ja tam wolę mieć bliżej.
Ja sobie wybrałam akurat takie liceum, co ma ogólnie dobre opinie i jest dość niedaleko mnie, gdzieś z 3 przystanki tramwajowe + trochę droga pieszo i tam ogólnie jest poziom dobry, boję się tylko, że mi na egzaminach nie pójdzie i nie będę miała wystarczająco punktów...

Posted

Martunia napisał(a):
No to nieźle z tą szkołą... Szkoda trochę, bo mogła być dobra, tylko ten dojazd... A nie masz bliższej szkoły jakiejś? No wiem, u mnie z klasy wszyscy się rozchodzą, niektórzy chcą iść do takich super liceum... Ale wiesz, ja nie chcę wkuwać całe dnie i ledwo 3 dostać, czy 2. No i też dojeżdżanie.. Niektórzy chcą dojeżdżać, ja tam wolę mieć bliżej.
Ja sobie wybrałam akurat takie liceum, co ma ogólnie dobre opinie i jest dość niedaleko mnie, gdzieś z 3 przystanki tramwajowe + trochę droga pieszo i tam ogólnie jest poziom dobry, boję się tylko, że mi na egzaminach nie pójdzie i nie będę miała wystarczająco punktów...

nom niestety;/
no szkoła mogła byc dobra nawet bardzo ale w sumie to bałabym sie czy tam dałabym rade....
wiesz co ja mam niedaleko szkołe jedną ale poziom kiepski po za tym u nas na swarzędzkim rynku jest szkołą tam idzie moja siostra i połowe tez szkoły wiec ja tam nie chce isc a inne szkoły to juz poznań mi tylko zostaje... jakies są blizej ale tak czy siak musze dojeżdżac ale chciałabym najwyżej miec godzine zeby dojechac a nie 2;/
bo to ot juz przesada...
nie wiem sama co mam wybrac za szkoła wszystko daleko ty masz dobrze bo mieszkasz we wrocławiu a ja nie w poznaniu tylko pod poznaniem i tu już jest problem z dojazdem... do poznania mam tylko jeden autobus i ciesze sie wogóle że jest jakis..
nie wiem gdzie pójde co bede robic dalej..
a o punkty z testu aż tak sie nie przejmuje bo z polaka teraz w 2 kl miałam 39p na 50 a z mat-przyr to nie wim ile z gegry mam pkt ale ok.40p w sumie mam z niego:)
no wiec nie jest źle bo to prawie 80..:)
a tak co robisz??