Pusiakowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Czesc Adusia :multi: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010928.jpg szaleniec :loveu: . Jaki on sliczny jest!. Taki malutki sie wydaje :loveu: . Jakby mial okolo roczku lub mniej :loveu::loveu: . A jakie ma fajne szeleczki :p . Zdrówka kochanie ;) . Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Czesc Adusia :multi: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010928.jpg szaleniec :loveu: . Jaki on sliczny jest!. Taki malutki sie wydaje :loveu: . Jakby mial okolo roczku lub mniej :loveu::loveu: . A jakie ma fajne szeleczki :p . Zdrówka kochanie ;) . cześć martynka:):) hehe:) fakt szaleniec:) :loveu: no wydaje sie malutki a wcale nie jest malutki bo jest wielkości westie bądź sznaucera miniaturowego:) no nowe ma:D:D juz zdrowy kabilek jest:) szaleje to zdrowy:) Quote
Martunia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom:) no cóż tacy sa ci nasi chłopcy:evil_lol::evil_lol: ja nie bede feministką:eviltong: to juz wole chłopaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No mam nadzieje:) ogromną nadzieje :) no a wiesz co ostatnio podoba mi sie go nazywac Pietrek:eviltong::eviltong: tak śmiesznie) no ja tez mam brązowe:) brązowe sa najlepsze:):):loveu::loveu: o fajnie masz:) ja tez bym tak chciała ale musze troche bo wiekszosc jest na podstawie tekst ale chyba z 6 ostatnich albo wiecej jest juz z wiedzy z lekcji wiec moze byc kiepsko... niby pamietam cos z lekcji ale nie wszystko... ide pozmywac naczynia a potem sie poucze ale na kompie i tak bede cały czas wiec mozemy pisac:evil_lol::evil_lol: Z feministką żartowałam. :lol: Poza tym w takim wieku chłopacy nie są 'normalni'. :lol: Mam nadzieję, że w liceum będą bardziej wychowani i dojrzalsi. :roll: Pietrek? :evil_lol: Piotruch. :evil_lol: A mnie się podobają też błękitne oczy. :) Brązowe również są ładne. :cool3: Ja zaraz na YCD idę. :eviltong: No i się już raczej pożegnam, potem zajrzę trochę do fizyki i religii... Jakoś pójdzie. Dobranoc i do jutra. :) :buzi: Quote
Pusiakowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):juz zdrowy kabilek jest:) szaleje to zdrowy:) To dobrze :p . Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Martunia napisał(a):Z feministką żartowałam. :lol: Poza tym w takim wieku chłopacy nie są 'normalni'. :lol: Mam nadzieję, że w liceum będą bardziej wychowani i dojrzalsi. :roll: Pietrek? :evil_lol: Piotruch. :evil_lol: A mnie się podobają też błękitne oczy. :) Brązowe również są ładne. :cool3: Ja zaraz na YCD idę. :eviltong: No i się już raczej pożegnam, potem zajrzę trochę do fizyki i religii... Jakoś pójdzie. Dobranoc i do jutra. :) :buzi: hehe tak tak zartowałas teraz mi tu nie kłam:evil_lol::evil_lol: chłopacy nigdy nie sa normalni:eviltong::eviltong: ale cóż taka ich naura ktoś musi byc nienormalny:):evil_lol: ja tez wsumie jestem nienormalna no nie wiadomo ale może... zobaczymy za rok? niestety juz za rok:(:( ja nie wiem jak zniose rozstanie z moją klasa w końcu teraz moge miec juz tylko gorszą klase:placz: e tam niebieskie takie zwyczajne brązowe sa wspaniałe uwielbiam ten kolor oczu:) w sumie nie jestem pewna jakie ma piotruś ale chyba brązowe albo zielone jego brat ma chyba niebieskie z tego co pamietam:eviltong: o to ucz sie ucz ja musze na histe sie pouczyc bo nic nie umiem:roll::shake: Dobranoc i do jutra moje słoneczko, kochanie:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Martynia&Pusio napisał(a):To dobrze :p . nom:) ja chyba ta ide ogladac YCD bo musze wszystko dobrze widziec a przy kompie sie nie skupie:eviltong: DOBRANOC:* Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe tak tak zartowałas teraz mi tu nie kłam:evil_lol::evil_lol: chłopacy nigdy nie sa normalni:eviltong::eviltong: ale cóż taka ich naura ktoś musi byc nienormalny:):evil_lol: ja tez wsumie jestem nienormalna no nie wiadomo ale może... zobaczymy za rok? niestety juz za rok:(:( ja nie wiem jak zniose rozstanie z moją klasa w końcu teraz moge miec juz tylko gorszą klase:placz: e tam niebieskie takie zwyczajne brązowe sa wspaniałe uwielbiam ten kolor oczu:) w sumie nie jestem pewna jakie ma piotruś ale chyba brązowe albo zielone jego brat ma chyba niebieskie z tego co pamietam:eviltong: o to ucz sie ucz ja musze na histe sie pouczyc bo nic nie umiem:roll::shake: Dobranoc i do jutra moje słoneczko, kochanie:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: No racja, chłopacy nie są normalni. :lol: Szkoda, ja tez nie wiem, ale chyba lepsze istnieją klasy na tym świecie. :eviltong: Nie narzekam na nią, ale po prostu czasem jest denerwująca i niezgrana. Jak mi słodzisz. :evil_lol: Nie lubię poniedziałków. :( Spr. z fizy chemii oraz kartka z geo. Dodatkowo praca semestralna z wosu i plakat. :placz: Quote
Pusiakowa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Czesc kochana :loveu: . Jak Kabisiatek .? :p Martunia napisał(a):Nie lubię poniedziałków. :( Spr. z fizy chemii oraz kartka z geo. Dodatkowo praca semestralna z wosu i plakat. :placz: Ja tez nie ubie poniedzialków :P . :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: , u nas nie moze tak byc ze 2 spr w jeden dzien :crazyeye: . Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):No racja, chłopacy nie są normalni. :lol: Szkoda, ja tez nie wiem, ale chyba lepsze istnieją klasy na tym świecie. :eviltong: Nie narzekam na nią, ale po prostu czasem jest denerwująca i niezgrana. Jak mi słodzisz. :evil_lol: Nie lubię poniedziałków. :( Spr. z fizy chemii oraz kartka z geo. Dodatkowo praca semestralna z wosu i plakat. :placz: hehe:) no wiadomo ze nie są normalni:) no wiesz od mojej klasy lepszej nie ma:evil_lol::eviltong::eviltong: ja tam moją klase kocham:loveu: (no oczywiście są wyjątki i nie kocham ich bardziej niz piotrusia...:loveu:) no wiesz czasem trzeba sie podlizac:) w weekend napisze ci list chociaz nie wiem co mam napisac ale cos wymysle;) hihi:) ja tez bo po odpoczynku wraca sie do szkoły... oj... współczuje ci.. ja mam jutro spr z muzy i musze go dobrze napisac;) a ten dzisiejszy spr z histy to masakra:shake: jakies nieporozumienie tak trudny że nie wiem... jak dostane 2 to bedzie dobrze... i jeszcze pewnie mi wyjdzie 3 na koniec z histy bo mam prawie same 3;/ ja nie wiem juz co sie ze mna dzieje... eh... z muzy musze miec 6 a nie wiem co mi wyjdzie musze spr na 5 napisac no i poprawic jedną kartkówke... straszne coraz bardziej boje sie tego wszystkiego... musze z mamą pogadac na temat moich urodzin czy bede wyprawiac czy nie... zaprosiłabym cie ale pewnie ci rodzice by nie pozwolili przyjechac....:-( no a co u ciebie?? ja musze włosy wysuyszc bo na 18 do kosciółka moze piotruś bedzie... hmm.. zobaczymy... może wreszcie mi sie poszczęści:) Martynia&Pusio napisał(a):Czesc kochana :loveu: . Jak Kabisiatek .? :p Ja tez nie ubie poniedzialków :P . :crazyeye::crazyeye::crazyeye: , u nas nie moze tak byc ze 2 spr w jeden dzien :crazyeye: . hej:) a kabisiek dobrze:):):) ja tez nie... u nas tez nie moze byc ale i tak tak robią...:roll: Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 U nas też, ale z dzisiaj został przeniesiony sprawdzian na poniedziałek i to musi być taki termin, by potem oceny wystawić przed końcem 6 czerwca. Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No to fajnie masz. :cool3: Moja nienajlepsza. :roll: Czekam w takim razie na list. ;) Znając Cię będziesz miała dobrze, zawsze masz dobre oceny na koniec na świadectwie. :eviltong: Już nie gadaj, bo Ty dobrze się uczysz. Mnie tam zabardzo te oceny z tej klasy nie przejmują, najważniejsze, by w 3 klasie dobrze wyszło. ;) A kiedy Ty masz urodziny? No pewnie nie mogłabym przyjechać, trochę daleko mam... A jak ja mam organizować urodziny, jak mam w święta? :lol: Chyba przed albo po nich... Akurat dziś tak rozmawiałam z Magdą i Martą. :eviltong: Trzymam kciuki za to, by się pojawił. :kciuki: A u mnie nic w sumie... Mam ok. 7 zadań z chemii i 4 z nich nie wiem jak zrobić. :shake: Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):No to fajnie masz. :cool3: Moja nienajlepsza. :roll: Czekam w takim razie na list. ;) Znając Cię będziesz miała dobrze, zawsze masz dobre oceny na koniec na świadectwie. :eviltong: Już nie gadaj, bo Ty dobrze się uczysz. Mnie tam zabardzo te oceny z tej klasy nie przejmują, najważniejsze, by w 3 klasie dobrze wyszło. ;) A kiedy Ty masz urodziny? No pewnie nie mogłabym przyjechać, trochę daleko mam... A jak ja mam organizować urodziny, jak mam w święta? :lol: Chyba przed albo po nich... Akurat dziś tak rozmawiałam z Magdą i Martą. :eviltong: Trzymam kciuki za to, by się pojawił. :kciuki: A u mnie nic w sumie... Mam ok. 7 zadań z chemii i 4 z nich nie wiem jak zrobić. :shake: nom wiem żę mam fajnie:) no nie wiem zawsze miałam a narazie z fizy pani chce mi dac 3 bo powiedziałam że mam ze spr 3,3 i 4 i jej wychodzi 3 a z reszty kartkówek mam same 5 i jedno 2;/ suchar.. moze i sie ucze dobrze ale nie jestem dobra ze wszystkiego.. no 3 klasa to najwazniejsza musze miec srednia 5.5:eviltong: marzenia no jak daleko tylko 2 godziny jazdy bez przesady... ja mam 9 czerwca:) heh:) w święta:D no to trzymaj:D uu.. to masz spror zadane je jeszcze nie robiłam lekcji zrobie jak przyjde i sie bede uczyc:) Ide bo babcia i dziadek juz czekają:eviltong::eviltong::eviltong: Do napisania wieczorem:) Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jesteś dobra, już nie gadaj. ;) Każdemu się jakaś niska ocena zdarzy. Ja bym się z paska cieszyła, 5.0 nawet nie musi być :eviltong: No nie wiem, mi się wydaje, że trochę dłużej się jedzie... O no to już niedługo. :) No wiem, teraz tak piłują... :shake: Jeszcze 6 dni szkolnych i dadzą spokój. Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):Jesteś dobra, już nie gadaj. ;) Każdemu się jakaś niska ocena zdarzy. Ja bym się z paska cieszyła, 5.0 nawet nie musi być :eviltong: No nie wiem, mi się wydaje, że trochę dłużej się jedzie... O no to już niedługo. :) No wiem, teraz tak piłują... :shake: Jeszcze 6 dni szkolnych i dadzą spokój. e tam nie jestem dobra:eviltong: no kazdemu ale nie miałam nigdy 3 na koniec na świadectwie;/ nawet na półrocze nie miałam 3;/ no ja chyba bede miała 5.0 ale nie jestem pewna jeszcze... no mi sie wydaje że tak 2 góra 3 godzinki bo to jest chyba 200 pare kilometrów:) moja kolezanka miała chłopaka z wrocławia i do niej przyjeżdżał to jechał ok.2 godz nom juz za ponad tydzień:) No niestety;/ no nam i tak nie dadzą spokoju...;/ u nas zawsze trzeba sie uczyc i trudno przekonac jakis nauczycieli aby na dwór z nami wyszli... No a był Piotruś.. Normalnie jestem cała szczęśliwa;):) wreszcie go widziałam normalnie jak go zobaczyłam to myslałam że jak by sie teraz ktos na mnie spojrzał to powie że szalona jestem niewiadomo czemu sie uśmiechał ogolnie cały czas sie czułam jakbym miała takiego banana(usmiech) na buzi:eviltong::eviltong: i wydawało mi sie ża patrzył sie na mnie piotruś choć nie jestem pewna... zresztą zawsze mi sie tak wydaje a on sie pewnie wcale nie patrzy... ogólnie sie bardzo ciesze że był wreszcie:) niósł krzyż na procesji i był bardzo na przodzie to ja podeszłam jak najbliżej czyli do mojej babci która szła ze świeca gdzies ok.5,6 osób za nim:D normalnie jeszcze tak blisko niego nie szłam no chyba że do komunii jak aurat trzymał ot coś takie ten talerzyk nie wiem jak sie to nazywa zresztą niewazne:) kurcze jaki on jest piekny...:loveu::loveu: No dobra kończe bo zanudzam juz.... CO u ciebie martuś?? ja zaraz sie troszke poucze na spr z muzy..:roll: Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 I tak te wszystkie 6 i 5 Ci 'zasłonią' tą 3, ale na pewno poprawisz i będzie ok. ;) No gdzieś tak z 3 godziny... No widzisz, Ty będziesz miała ok. 5.0 na koniec, a u mnie zależy, co mi nauczyciele postawią. Tzn. nie jestem pewna, co chcą mi dać. Ale musiałabyś być szczęśliwa. :) No w końcu nie widziałaś go ok. 3 tygodnie, co się dziwić. :eviltong: U mnie nic w sumie... Nie wiem, jak napisać tą pracę z wosu. Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):I tak te wszystkie 6 i 5 Ci 'zasłonią' tą 3, ale na pewno poprawisz i będzie ok. ;) No gdzieś tak z 3 godziny... No widzisz, Ty będziesz miała ok. 5.0 na koniec, a u mnie zależy, co mi nauczyciele postawią. Tzn. nie jestem pewna, co chcą mi dać. Ale musiałabyś być szczęśliwa. :) No w końcu nie widziałaś go ok. 3 tygodnie, co się dziwić. :eviltong: U mnie nic w sumie... Nie wiem, jak napisać tą pracę z wosu. no ale zawsze bedzie to 3 na świadectwie;/ No to co nie dużo.. co to sa 3 godzinki:) no chyba bede miała 5.0 ale to nie jest pewne... ja sama sobie mysle co dostane i tak mniej wiecej udaje mi sie trafic:) No byłam i jeszcze jestem:) no prawie 4 tyg go nie wdziałam... no ale juz ci nie bede o nim mówić bo pewnie cie to nie obchodzi... hmm.. a co masz do napisania?? Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 E tam, przejmujesz się. ;) Ja bym się bardziej 3 klasą przejmowała. I tak bym nie mogła... Ja w niektórych przedmiotach nie mogę. I tu właśnie problem. Jak nie obchodzi, czemu tak stwierdzasz? :roll: Nie mam... Nudno mi trochę. :eviltong: Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Na pewno jakoś to poprawisz. Nie zanudzasz. :eviltong: Ooo i znowu do Ciebie dzwoni, hm hm. :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):E tam, przejmujesz się. ;) Ja bym się bardziej 3 klasą przejmowała. I tak bym nie mogła... Ja w niektórych przedmiotach nie mogę. I tu właśnie problem. Jak nie obchodzi, czemu tak stwierdzasz? :roll: Nie mam... Nudno mi trochę. :eviltong: no pewnie że sie przejmuje... a 3 to całkiem sie bede przejmowac no szkoda:( ale jak bys mogła to zapraszam:D aha... ja tak tylko orientacyjnie zawsze mysle:) no nie wiem czemu ale tak ciągle ci o nim gadam no i pewnie cie tym zanudzam.. mi tez nudno musze sie na tą muzyke uczyc a mi sie nie chce... eh.. ale co zrobic przeczytam zeszyt i podręcznik... a wiesz co ci powiem.. dominik do mnie dzwonił 2 razy jak w kościele byłam ale nie mogłam odebrc ciekawe co chciał :evil_lol: ale ja mu nie oddzwonie bo to on cos chciał a nie ja:eviltong: Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):Na pewno jakoś to poprawisz. Nie zanudzasz. :eviltong: Ooo i znowu do Ciebie dzwoni, hm hm. :cool3: :loveu: :loveu: no nie wiem zobaczymy... na histe musze prezentacje zrobić na kompie i dac panu.. napewno zanudzam przyznaj sie... no bo pewnie znowu coś chce:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: hehe:) co ja mam z tymi chłopakami tylko mnie wykorzystują a w zamian nic nie dawają...:roll: Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie, bo nie zanudzasz. ;) Tak mówisz, a potem ten Dominik będzie się do Ciebie pchał. :cool3: Już ja to wiem. :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):Nie, bo nie zanudzasz. ;) Tak mówisz, a potem ten Dominik będzie się do Ciebie pchał. :cool3: Już ja to wiem. :evil_lol: nie wcale przyznaj sie wreszcie ze zanudzam ja ciągle ci cos gadam a ty mi nic... hahaha bardzo śmieszne... w jakim sensie bedzie sie do mnie pchał?? bo troche nie kapuje:evil_lol: a dzwonił 3 raz i teraz odebrałam pytał sie czy wiem co bedzie na poprawie kartkówki z muzyki i mówił że ma odp na muzyke z jednej grupy i że mi pokaże w szkole a on za to dał 15 zł a mi za darmo pokaże:eviltong::evil_lol::evil_lol: haha:) jednak ma sie te znajomości:):) no to teraz ty mo cos powiedz?? masz jakas nowa miłosc?? podoba ci sie ktoś??:D Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie. ;) Ja tam wolę słuchać, niż mówić. :cool3: Haha, ale Ty masz skojarzenia. :evil_lol: No będzie chciał być z Tobą. :eviltong: Czy czasem nie powiedziałam za dużo? :roll: No widzisz, nie ma to jak dobry kolega. :eviltong: Eeee... jak narazie moja klasa mnie denerwuje więc wątpię. :eviltong: Quote
Sweet Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Martunia napisał(a):Nie. ;) Ja tam wolę słuchać, niż mówić. :cool3: Haha, ale Ty masz skojarzenia. :evil_lol: No będzie chciał być z Tobą. :eviltong: Czy czasem nie powiedziałam za dużo? :roll: No widzisz, nie ma to jak dobry kolega. :eviltong: Eeee... jak narazie moja klasa mnie denerwuje więc wątpię. :eviltong: ja z reguły tez wole słuchać wiec nie wiem czemu teraz tak gadam:eviltong::evil_lol: przepraszam z góry ale tak jakos... no mam skojarzenia ale z tym pchał to ...... nic mi sie nie kojarzyło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no w to to raczej wątpie... a o co za dużo??:eviltong: no wiesz jak sie na znajomosci:) szerze powiedziawszy to nie pomyslałabym że on czy maks bedą mnie lubic... bo bo sama nie wiem czemu ale tak jakos...:eviltong: nie no teraz ty cos gadaj ja sie zamkne w sobie i ty masz mówić coś... Quote
Recommended Posts