Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Martunia napisał(a):No ja mam nadzieję, nie żartuj tak. :placz: Moje kochanie. :loveu: A do Ciebie? :eviltong: Sugeruję. :diabloti: ...... :cool3: :cool3: :cool3: Nie ma to jak trudny czas w szkole. Nieeeeeee, moje kochane biedactwo! :placz: Zdrowiej szybko, Kabiś. :loveu: hehe no dobranie bede wiecej:) a u mnie dobrze nudy:eviltong::eviltong: no co sugerujesz??:evil_lol::evil_lol: nom niestety ale za chwile juz wolne:) kiedy jedziesz na kolonie?? no bedzie dobrze narazie maly slodko spi:):) a co powiesz ciekawego?? Quote
anmi0 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ho ho oja tu reszcie zawitałam:loveu: co się stało Kabisiowi? Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No tak, a jak inaczej... Post na poprzedniej stronie. :razz: Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 anmi0 napisał(a):ho ho oja tu reszcie zawitałam:loveu: co się stało Kabisiowi? no nareszcie dawno cie nie było:) na poprzedniej stronie pisze .. Martunia napisał(a):Hmmm... że tworzy się nowa para w Twojej szkole! :cool3: :evil_lol: :diabloti: 17 lipca wyjeżdżam. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mój ukochany Kabulek. :) Kiedy nowe foty? :D Ja chcę już wakacje. :placz: haha bardzo smieszne:eviltong: zresztą on by mnie nie chciał miec za dziewczyne a ja jego za chłopaka tez nie... lubie go ale kocham piotrusia...:) o tak szybko nastepnym razem pojade z tobą na obóz:D:D hihi:) dzisiaj były foty:) no ja tez chce wakacje miałam niedawno ale 2 tyg wolnego to za mało...:evil_lol: zaraz ide oglądac jakis filmik z tatą:) :evil_lol: ale wpadne do ciebie napewno latem :) pociągiem przyjade rano i do wieczora bede:) hihi:) ale ja mam plany:eviltong: hehe ale moze sie uda;) albo ty do nas przyjedziesz:) tez bedzie fajnie:) Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):haha bardzo smieszne:eviltong: zresztą on by mnie nie chciał miec za dziewczyne a ja jego za chłopaka tez nie... lubie go ale kocham piotrusia...:) o tak szybko nastepnym razem pojade z tobą na obóz:D:D hihi:) dzisiaj były foty:) no ja tez chce wakacje miałam niedawno ale 2 tyg wolnego to za mało...:evil_lol: zaraz ide oglądac jakis filmik z tatą:) :evil_lol: ale wpadne do ciebie napewno latem :) pociągiem przyjade rano i do wieczora bede:) hihi:) ale ja mam plany:eviltong: hehe ale moze sie uda;) albo ty do nas przyjedziesz:) tez bedzie fajnie:) No tak, najukochańszy jest tylko jeden. ;) Ale Dominik chyba Cię b. lubi, nie? :cool3: :diabloti: Taaaak, fajnie by było na obozie! Byłybyśmy razem w pokoju. :cool3: Dzisiaj? Ja chcę jeszcze! :D Ale plany knujesz. :evil_lol: Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no jeden jedyny:) nie wiem moze i mnie lubi:eviltong: czy bardzo to nie wiem ale..:evil_lol: nom:D super by było e tam dzisiaj juz wiecej nie dostaniesz:eviltong::eviltong::eviltong: No ja zawsze mam plany:) mało z nich sie udaje ale co tam:) lepiej miec plany niz ich nie miec wcale:lol: no ide ogladac juz mnie nie bedzie raczej dzisiaj wiec dobranoc i do jutra:*:*:*:* Ale... ? :evil_lol: No wiesz, dlaczego? :-( Szczegół. :eviltong: Dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Martunia napisał(a):No tak, najukochańszy jest tylko jeden. ;) Ale Dominik chyba Cię b. lubi, nie? :cool3: :diabloti: Taaaak, fajnie by było na obozie! Byłybyśmy razem w pokoju. :cool3: Dzisiaj? Ja chcę jeszcze! :D Ale plany knujesz. :evil_lol: no jeden jedyny:) nie wiem moze i mnie lubi:eviltong: czy bardzo to nie wiem ale..:evil_lol: nom:D super by było e tam dzisiaj juz wiecej nie dostaniesz:eviltong::eviltong::eviltong: No ja zawsze mam plany:) mało z nich sie udaje ale co tam:) lepiej miec plany niz ich nie miec wcale:lol: no ide ogladac juz mnie nie bedzie raczej dzisiaj wiec dobranoc i do jutra:*:*:*:* Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Martunia napisał(a):Ale... ? :evil_lol: No wiesz, dlaczego? :-( Szczegół. :eviltong: Dobranoc. :buzi: no ale nie wiem:evil_lol::eviltong: no bo jestes niegrzeczna dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczegółów sie nie czepiajmy:) hehe:) Dobranoc... PS. Kabisiek liże sobie ciągle łapke i sie boi chowa sie gdzieś ciągle..:( Quote
Martunia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hej. :hand: Biedny mój Kabiś. :placz: Zdrowiej mi kochany. :-( Ha, a jednak coś między Wami zaszło. :diabloti: Co tam? :) Ja zaraz do szkoły idę. :roll: Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :hand: Biedny mój Kabiś. :placz: Zdrowiej mi kochany. :-( Ha, a jednak coś między Wami zaszło. :diabloti: Co tam? :) Ja zaraz do szkoły idę. :roll: hej:):) no biedny ale dzisiaj juz lepiej:) normalnie chodzi i wariuje:) na łapce nie ma juz krwi bo wczoraj mu zdjęłam bandaż bo nie umiał w nim chodzic i sie bał wszystkiego taki dziki był... a dzisiaj juz normalnie:):) i dobrze;) co zaszło miedzy nami??:crazyeye:pierwsze słysze... to że do mnie dzwonił czesto i przychodził po zeszyty o niczym nie świadczy:eviltong: chociaz moja mama i siostra cos podejrzewają bo kto normalny przychodzi po zeszyty do kogoś kogo nie było w szkole...:roll: no ale dobra:eviltong: po za tym to nic sie miedzy nami nie wydarzło i nie bedziesz ciocią:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a u mnie dobrze:) ja ide do szkoły na 10.50:) ha przed chwilka wstała i pomyslałam sobie ze nikogo nie ma w domu to skorzystam z okazji i wejde na kompa:) bo tak to by mnie wyzywali że juz od rana siedze na kompie:evil_lol: no a co u ciebie?? jak w szkole??:D:D ja wracam o 15.25 chyba to w domu bede przed 16 i na 18 ide do kościoła wiec na kompa wejde ok.20 pewnie bo na historie musze sie uczyc..;/;/;/ Quote
Izabela124. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hejka No nareszcie wróciłaś:multi::multi: Ale miałam nadrabiania, ale w końcu bedę na bierząco, pozdrawiam Quote
Martunia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej:):) no biedny ale dzisiaj juz lepiej:) normalnie chodzi i wariuje:) na łapce nie ma juz krwi bo wczoraj mu zdjęłam bandaż bo nie umiał w nim chodzic i sie bał wszystkiego taki dziki był... a dzisiaj juz normalnie:):) i dobrze;) co zaszło miedzy nami??:crazyeye:pierwsze słysze... to że do mnie dzwonił czesto i przychodził po zeszyty o niczym nie świadczy:eviltong: chociaz moja mama i siostra cos podejrzewają bo kto normalny przychodzi po zeszyty do kogoś kogo nie było w szkole...:roll: no ale dobra:eviltong: po za tym to nic sie miedzy nami nie wydarzło i nie bedziesz ciocią:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a u mnie dobrze:) ja ide do szkoły na 10.50:) ha przed chwilka wstała i pomyslałam sobie ze nikogo nie ma w domu to skorzystam z okazji i wejde na kompa:) bo tak to by mnie wyzywali że juz od rana siedze na kompie:evil_lol: no a co u ciebie?? jak w szkole??:D:D ja wracam o 15.25 chyba to w domu bede przed 16 i na 18 ide do kościoła wiec na kompa wejde ok.20 pewnie bo na historie musze sie uczyc..;/;/;/ No to dobrze, że z moim maluszkiem jest lepiej. :multi: :loveu: Tak tak, a te słodkie uśmieszki w szkole? :eviltong: I ja również coś podejrzewam, chciał Cię po prostu zobaczyć! Jaka szkoda, ale nic nie wiadomo, życie jest pełne niespodzianek. :evil_lol: Miłej nauki. :roll: Ja muszę się na jutro uczyć na spr z fizyki i na kartkę z matmy oraz religii... :roll: Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka No nareszcie wróciłaś:multi::multi: Ale miałam nadrabiania, ale w końcu bedę na bierząco, pozdrawiam hejka;) no juz dawno wróciłam :) tydzień temu:eviltong: No to nadrabiaj bo było dużo fot:D:D Buźka;* Martunia napisał(a):No to dobrze, że z moim maluszkiem jest lepiej. :multi: :loveu: Tak tak, a te słodkie uśmieszki w szkole? :eviltong: I ja również coś podejrzewam, chciał Cię po prostu zobaczyć! Jaka szkoda, ale nic nie wiadomo, życie jest pełne niespodzianek. :evil_lol: Miłej nauki. :roll: Ja muszę się na jutro uczyć na spr z fizyki i na kartkę z matmy oraz religii... :roll: No juz lepiej lepiej i to znacznie:) wczoraj nie mógł chodzic bo go łapka bolała a dzisiaj juz zasuwa po podwórku :evil_lol::eviltong: no wiesz usmieszki to nie wszystko:eviltong: po za tym ja z reguły sie uśmiecham po za tym on nie tylko do mnie sie usmiecha choć do mnie najczęściej:evil_lol: No wiesz kiedys napewno bedziesz ciocią ale narazie ja nie zamierzam ci zrobić tej przyjemności:evil_lol::evil_lol: A nie dziekuje bo nigdy miła nie jest:eviltong: oj...;/ ja jeszcze sie nie uczyłam na histe poucze sie jak przyjde z kościoła bo za niecałą godzinke ide musze jeszcze wosy wysuszyc... może dzisiaj bedzie Piotruś... no foty beda tez wieczorem:) Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 KONIEC:) to są zdjecia z przed wczoraj wiec jeszcze nie miał nic z łapką zrobione zresztą teraz to bym mu nie pozwoliła tak biegac jak na zdjeciach niektórych biegnie... no cóż taki z niego dzikus że kiedyś coś musiał sobie zrobić... ale jego to nie nauczyło nic i nadal biega jak szalony:evil_lol: No nic ja ide sobie bo musze sie nauczyc na Historie;/ bede za godzinke gdzieś... Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Acctiually']Hyh Kabiś szaleje na podwórku:) no jak zawsze on to jest dzikus... ale dobrze lepiej że jest taki jak jest niz by miał siedziec tylko w kącie i sie nie odzywac:evil_lol: Quote
Martunia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No juz lepiej lepiej i to znacznie:) wczoraj nie mógł chodzic bo go łapka bolała a dzisiaj juz zasuwa po podwórku :evil_lol::eviltong: no wiesz usmieszki to nie wszystko:eviltong: po za tym ja z reguły sie uśmiecham po za tym on nie tylko do mnie sie usmiecha choć do mnie najczęściej:evil_lol: No wiesz kiedys napewno bedziesz ciocią ale narazie ja nie zamierzam ci zrobić tej przyjemności:evil_lol::evil_lol: A nie dziekuje bo nigdy miła nie jest:eviltong: oj...;/ ja jeszcze sie nie uczyłam na histe poucze sie jak przyjde z kościoła bo za niecałą godzinke ide musze jeszcze wosy wysuszyc... może dzisiaj bedzie Piotruś... no foty beda tez wieczorem:) No no, Ty patrz, co piszesz, zaraz mi tu wszystko rozpiszesz o waszym związku. :evil_lol: Dlaczego nie, miło mi będzie. :evil_lol: I co, widziałaś Piotrusia? :D Co do fot... po prostu cudowne! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Piękny jest mój Kabulek, takie ma piękniutkie oczka :loveu: Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Martunia napisał(a):No no, Ty patrz, co piszesz, zaraz mi tu wszystko rozpiszesz o waszym związku. :evil_lol: Dlaczego nie, miło mi będzie. :evil_lol: I co, widziałaś Piotrusia? :D Co do fot... po prostu cudowne! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Piękny jest mój Kabulek, takie ma piękniutkie oczka :loveu: no wypraszam sobie to żaden związek nie jest chyba że koleżeński.. dzisiaj do mnie dzwonił czy mi zeszyt musi oddac to mu powiedzialam ze nie i moze jutro a potem zeszło na to że poprosimy pana z historii zebysmy pisali spr we wtorek a nie jutro i wtedy bedziemy miec odp na pytania na sprawdzian...:) hehe:) ogólnie z nim sie fajnie gada jak przy nim nie ma maksa bo wtedy sie wygłupia strasznie... no nie widziałam piotrusia kurcze nie było go znowu mam nadzieje że jutro bedzie bo jest zakończenie czy cos takiego;) no nic moze bede miała szczeście jutro;) a dziekuje:D no śliczne ma oczka uwielbiam brązowe oczy:D PS. dominik tez ma brązowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha ale piotruś tez chyba:loveu::loveu: co u ciebie?? bo mi sie nie chce uczyc na historie strasznie...:placz: Quote
Martunia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no wypraszam sobie to żaden związek nie jest chyba że koleżeński.. dzisiaj do mnie dzwonił czy mi zeszyt musi oddac to mu powiedzialam ze nie i moze jutro a potem zeszło na to że poprosimy pana z historii zebysmy pisali spr we wtorek a nie jutro i wtedy bedziemy miec odp na pytania na sprawdzian...:) hehe:) ogólnie z nim sie fajnie gada jak przy nim nie ma maksa bo wtedy sie wygłupia strasznie... no nie widziałam piotrusia kurcze nie było go znowu mam nadzieje że jutro bedzie bo jest zakończenie czy cos takiego;) no nic moze bede miała szczeście jutro;) a dziekuje:D no śliczne ma oczka uwielbiam brązowe oczy:D PS. dominik tez ma brązowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha ale piotruś tez chyba:loveu::loveu: co u ciebie?? bo mi sie nie chce uczyc na historie strasznie...:placz: Aha no to fajnie. :) No wiadomo, chłopakom zawsze odwala przy kumplach, chcą się popisać. Chyba zostanę feministką. :diabloti: No pewnie jutro będzie, na zakończeniu powinien być. ;) Ja też mam brązowe oczy, jak Kabisiątko. :loveu: Ja mam jutro sprawdzian z fizyki, a się wcale nie uczę. :evil_lol: Nie chce mi się po prostu. Quote
Sweet Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Martunia napisał(a):Aha no to fajnie. :) No wiadomo, chłopakom zawsze odwala przy kumplach, chcą się popisać. Chyba zostanę feministką. :diabloti: No pewnie jutro będzie, na zakończeniu powinien być. ;) Ja też mam brązowe oczy, jak Kabisiątko. :loveu: Ja mam jutro sprawdzian z fizyki, a się wcale nie uczę. :evil_lol: Nie chce mi się po prostu. Nom:) no cóż tacy sa ci nasi chłopcy:evil_lol::evil_lol: ja nie bede feministką:eviltong: to juz wole chłopaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No mam nadzieje:) ogromną nadzieje :) no a wiesz co ostatnio podoba mi sie go nazywac Pietrek:eviltong::eviltong: tak śmiesznie) no ja tez mam brązowe:) brązowe sa najlepsze:):):loveu::loveu: o fajnie masz:) ja tez bym tak chciała ale musze troche bo wiekszosc jest na podstawie tekst ale chyba z 6 ostatnich albo wiecej jest juz z wiedzy z lekcji wiec moze byc kiepsko... niby pamietam cos z lekcji ale nie wszystko... ide pozmywac naczynia a potem sie poucze ale na kompie i tak bede cały czas wiec mozemy pisac:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts