Sweet Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='DomixX']:evil_lol: A masz już termin.? Mam mam :diabloti: Dlatego się uczę testów, bo dzień sądu się zbliża :evil_lol: [quote name='Tepes']głowa by mi sie z brodą podobała http://republika.pl/blog_yp_4030578/5409612/tr/grover_2_latka_piesek_york_-_konkurs.jpg falbanka mi sie podobo i łapy troszka dziwnie upitolone:evil_lol: Z brodą brzydko wygląda, bo tak staro i jak się napije wody to chlapie po całym domu :evil_lol: No łapy to wiem nie musisz mi już wypominać :diabloti: Quote
junoo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='NightQueen']wszyscy jesteśmy na etapie prawka :evil_lol: ha! a ja mam to już za sobą :D w zeszłym roku zdałam :D :D http://img52.imageshack.us/img52/6222/dsc08684j.jpg genialne spojrzenie ;) Quote
Sweet Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='justyska2']ha! a ja mam to już za sobą :D w zeszłym roku zdałam :D :D http://img52.imageshack.us/img52/6222/dsc08684j.jpg genialne spojrzenie ;) Ja mam właśnie przed sobą i się troszkę denerwuję... Zazdroszczę że masz to już za sobą;) Głupie spojrzenie;P wygląda jak debil :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Wróciłam wczoraj z wyjazdu nad jezioro;) Było bardzo fajnie;) Mam trochę zdjęć ;) I oficjalnie ogłoszę: nie zdałam prawka... :evil_lol: Bywa... ;) Następne podejście za 3 tygodnie :) Chcecie zdjecia z nad jeziora? :) Quote
junoo Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 pewnie, że bywa ;) ja zdałam za trzecim razem :D Quote
Sweet Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 justyska2 napisał(a):pewnie, że bywa ;) ja zdałam za trzecim razem :D No ;) Na początku było mi przykro, ale teraz mi przeszło, nie ja pierwsza i nie ostatnia oblałam za pierwszym razem ;) Dobrze, że chociaż teorię zdałam ;) O za 3 to spoko ;) Moja siostra za 4 i się śmieje, że jeszcze mogę ją przebić i zdać wcześniej :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Witam wszystkich:) Cisza tutaj nastała ostatnio... Więc tak byłam ostatnio na wyjeździe w Krakowie ;) Było strasznie fajnie ;) spotkałam się z Iśką(Avaloth) i Pati (NightQueen) ;) Mam też trochę zdjęć z Oświęcimia, ZOO i ogólnie z Krakowa, więc zaczynam ;) Na początek Oświęcim: CDN:) Quote
Sweet Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 A teraz z wizyty u Iśki;) Chester:D CDN:) Quote
Sweet Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Głupie miny Chestiego ;D My 3 ;) Pati, Iś i ja;) Ja z Chesterem ;) CDN:) Quote
Sweet Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Na razie koniec:) Później jeszcze z ZOO, rynku, Wawelu i Wieliczki ;) Quote
Avaloth Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Pusiakowa napisał(a):jaki słodziak :loveu: Chyba Ada, bo Chester na pewno nie :diabloti::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Avaloth napisał(a):Chyba Ada, bo Chester na pewno nie :diabloti::evil_lol: Słodziak jakich mało :loveu: Quote
Sweet Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Izabela124. napisał(a):Fajne spotkanie miałyście :) No fajne ;) Będzie więcej zdjęć potem ;) Pusiakowa napisał(a):jaki słodziak :loveu: Zgadzam się:D Avaloth napisał(a):Chyba Ada, bo Chester na pewno nie :diabloti::evil_lol: Wiadomo, że Chester a nie ja :evil_lol: Pusiakowa napisał(a):Słodziak jakich mało :loveu: Oczywiście Chester :loveu: Quote
NightQueen Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 przestań upubliczniać moją gębę która wygląda jakby przez nią betoniarka przejechała :evil_lol: i koniecznie daj zdjęcia kotow z zoo :diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 NightQueen napisał(a):przestań upubliczniać moją gębę która wygląda jakby przez nią betoniarka przejechała :evil_lol: i koniecznie daj zdjęcia kotow z zoo :diabloti::evil_lol: haha jakie porównanie :evil_lol::evil_lol: głupiaś. a tak, to koniecznie :diabloti: ja mam tylko panter śnieżnych, ale Wy lepsze fotografki, tygrysy, lwy i w ogóle, chwal się :cool3::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Avaloth napisał(a):haha jakie porównanie :evil_lol::evil_lol: głupiaś. a tak, to koniecznie :diabloti: ja mam tylko panter śnieżnych, ale Wy lepsze fotografki, tygrysy, lwy i w ogóle, chwal się :cool3::evil_lol: realia :diabloti::evil_lol: oj to pewnie przez to żeśmy ci dupskami obiekty zasłoniły i nie mogłaś zrobić więcej zdjęć :-(:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='NightQueen']przestań upubliczniać moją gębę która wygląda jakby przez nią betoniarka przejechała :evil_lol: i koniecznie daj zdjęcia kotow z zoo :diabloti::evil_lol: Nie przesadzaj już :diabloti: Zaraz dodam kolejne zdjęcie ^^ i będą już nasze piękne kotki :loveu: [quote name='Avaloth']haha jakie porównanie :evil_lol::evil_lol: głupiaś. a tak, to koniecznie :diabloti: ja mam tylko panter śnieżnych, ale Wy lepsze fotografki, tygrysy, lwy i w ogóle, chwal się :cool3::evil_lol: No właśnie:P Z tym ostatnim se zgadzam :evil_lol: No wstawię moje :D [quote name='NightQueen']realia :diabloti::evil_lol: oj to pewnie przez to żeśmy ci dupskami obiekty zasłoniły i nie mogłaś zrobić więcej zdjęć :-(:evil_lol: E tam przesadzasz :P No niestety :( Jest nam smutno z tego powodu. CDN:) Quote
Sweet Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 SURYKATKI :diabloti: Pati Hiena Pręgowana (trochę zdjęcie się prześwietliło i nie widać napisu) :diabloti: :evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Isia i konik który ją użarł :evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Nasze cudowne zdjęcia kotków :loveu: :diabloti: I Pati z "Hermioną" :evil_lol: Która przez nas zwana była również Hedwigą :evil_lol: CDN;) Quote
Sweet Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 KONIEC:) Jeszcze mam zdjęcia z Krk ;) Quote
NightQueen Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 http://img847.imageshack.us/img847/6347/dsc09593p.jpg a cóż to za paskudne zwierze? :diabloti::diabloti: I Pati z "Hermioną" :evil_lol: Która przez nas zwana była również Hedwigą :evil_lol: hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts