Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Martunia']A no rzeczywiście. :eviltong: Najgorszy jest właśnie wiatr, albo włosy tuż po kąpieli w basenie :roll: Ja tam wolę z grzywką. :) W ogóle grzywki mi się podobają, choć moja często mnie wkurza. :razz: O no to czekamy, czekamy. :cool3: A co do tych animatorów to nie wiem, musiałabym ich wszystkich jeszcze raz zobaczyć. :eviltong: nom nie lubie tego wiatru..;/ nie po basenie jeszcze nie takie złe chociaz raz to myslałam że ich nie rozczesze a jeszcze mam dość długie juz wiec juz całkiem.... ja tez wole grzywke... mi sie niektóre fryzury z grzywką strasznie podobają ale to nie na moje włosy tylko na proste a ja niestety mam falowane:( Moja mnie tez częśto wkurza bo na bok mi sie wywija:evil_lol: małpa jedna:evil_lol::evil_lol: czkajcie bo wgrało sie 10 na 21:evil_lol::evil_lol: To patrz tu: haha:) z zgaduj:):):) to chyba bedzie proste:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 No to już koniec na dzisiaj jutro dam wam jeszcze kilka zdjęc bo dzisiaj sie nie chciały wgrać juz DOBRANOC:* Quote
Martunia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom nie lubie tego wiatru..;/ nie po basenie jeszcze nie takie złe chociaz raz to myslałam że ich nie rozczesze a jeszcze mam dość długie juz wiec juz całkiem.... ja tez wole grzywke... mi sie niektóre fryzury z grzywką strasznie podobają ale to nie na moje włosy tylko na proste a ja niestety mam falowane:( Moja mnie tez częśto wkurza bo na bok mi sie wywija:evil_lol: małpa jedna:evil_lol::evil_lol: czkajcie bo wgrało sie 10 na 21:evil_lol::evil_lol: To patrz tu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010716.jpg haha:) z zgaduj:):):) to chyba bedzie proste:) Hej! :hand: No po basenie trudno się rozczesują, ale najgorszy jest wiatr. :razz: Mi się podobają tez niektóre grzywki, ale musiałyby być mniejsze czoła do takich fryzur. :eviltong: A moja też na bok leci, albo takie kosmki tylko mi na czole zostają i czoło jest nieco odkryte, jak ja tego niecierpię! :angryy: Haha, nie mogę z tego po prawej jako pierwszy. xD Quote
Sweet Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :hand: No po basenie trudno się rozczesują, ale najgorszy jest wiatr. :razz: Mi się podobają tez niektóre grzywki, ale musiałyby być mniejsze czoła do takich fryzur. :eviltong: A moja też na bok leci, albo takie kosmki tylko mi na czole zostają i czoło jest nieco odkryte, jak ja tego niecierpię! :angryy: Haha, nie mogę z tego po prawej jako pierwszy. xD hejo:) nom:) no mi sie strasznie podobają całe włosy długie proste i na prosto w prostą grzywką:D:D u wielu dziewczyn takie fryzury widziałam i bardzo mi sie podobały niestety ja nie mam włosów prostych i nie moge sobie na takie coś pozwolić chociaż i tak cały czas używam prostownicy.. ale musze jeszcze pozapuszczac włosy:) no tak to ja nie mam bo mam dośc gęsta grzywke choć bez przesady i zasze cos tam mam ale i tak najlepiej wygladam jak mi ją wiatr podwieje do góry i palcami ja sobie na dół szczesuje:D hehe:evil_lol::evil_lol: no ten mały był fajny:eviltong::eviltong: ale ja sie pytałam który ładny no...:angryy: odpowiesz mi wreszcie:mad: Quote
Martunia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:) nom:) no mi sie strasznie podobają całe włosy długie proste i na prosto w prostą grzywką:D:D u wielu dziewczyn takie fryzury widziałam i bardzo mi sie podobały niestety ja nie mam włosów prostych i nie moge sobie na takie coś pozwolić chociaż i tak cały czas używam prostownicy.. ale musze jeszcze pozapuszczac włosy:) no tak to ja nie mam bo mam dośc gęsta grzywke choć bez przesady i zasze cos tam mam ale i tak najlepiej wygladam jak mi ją wiatr podwieje do góry i palcami ja sobie na dół szczesuje:D hehe:evil_lol::evil_lol: no ten mały był fajny:eviltong::eviltong: ale ja sie pytałam który ładny no...:angryy: odpowiesz mi wreszcie:mad: Ja bym chciała mieć trochę włosy podkręcone. :D Ja mam zupełnie proste, ale długą grzywkę, by mogła zasłonić czoło. Wolałabym krótsze czoło i krótszą grzywkę. :roll: :eviltong: No Ty to masz fajnie, ja bym chciała mieć trochę gęstszą grzywkę. No i włosy. :roll: Ale Ty uparta. :eviltong: Może ten drugi od prawej? :roll: Quote
Sweet Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Martunia napisał(a):Ja bym chciała mieć trochę włosy podkręcone. :D Ja mam zupełnie proste, ale długą grzywkę, by mogła zasłonić czoło. Wolałabym krótsze czoło i krótszą grzywkę. :roll: :eviltong: No Ty to masz fajnie, ja bym chciała mieć trochę gęstszą grzywkę. No i włosy. :roll: Ale Ty uparta. :eviltong: Może ten drugi od prawej? :roll: hehe:P ja mam falowane i wcale nie sa fajne jeszcze ich dośc dużo mam wiec juz całkiem:P mogłabym sie nimi przykryc;/ takie dziwne sa... ale co zrobić... to masz fajnie;) ja bym chciła z natury takie jak po prostownicy:) ja mam ogólnie nie za długą grzywke bo nie mam czoła jakiegoś wysokiego czy coś ale w grzywce lepiej poprostu wyglądam... no wreszcie odpowiedziałas:D zgadłas:):):) fajny był tylko wiesz co mi sie wydawało bo on takie bluzki obcisłe nosił jakby gejem był ale ładny ogólnie może tylko takie odnosiłam wrażenie... a teraz ci coś powiem normalnie to trzeba miec takiego pecha jak ja... moi dziadkowie byli dzisiaj w kościele na procesji bo do końca tygodnia sa i był Piotruś a mnie nie było:angryy::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to trzeba miec pecha no normalnie..... jutro ide w środe tez i w czwartek i piątek bo w czw i pt jest zakończenie procesji i jakies swieto.. moze bedzie.... no nic ale normalnie to trzeba miec pecha:placz::placz: Quote
Sweet Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 jeszcze jakies fotki ostatnie i wiecej wam nie dam juz:P troche mnie: człoweik grabiący plaze:P wróbelki jedzące chleb: CDN:) Quote
Sweet Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 animator ustawiający sie do zdjęcia;) (pseudonim jego to TURBO) hehe;) z samolotu: mój egipski misiek: nad szczecinem: I koniec;) nie chce mi sie wiecej wgrywac...:) hehe;) Quote
Pusiakowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Fajnie powychodzilas na fotach :) . ja tez bym kciala miec krecone wlosy :P . i gestrza grzywke .. :roll: fajny misiek :loveu: . o lecialas ponad chmurami ;). Fajnie taaaak! jaki smieszny animator { Turbo :evil_lol: } . Quote
Sweet Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Fajnie powychodzilas na fotach :) . ja tez bym kciala miec krecone wlosy :P . i gestrza grzywke .. :roll: fajny misiek :loveu: . o lecialas ponad chmurami ;). Fajnie taaaak! jaki smieszny animator { Turbo :evil_lol: } . dziekuje:) ja bym nie chciała... grzywke mam taką średnią teraz ale wcześniej to miałam juz grybsza:eviltong: jak sobie nie zrobie troche prostownicą jak mam krótką to mam taką śmieszną pokręcona troszke:evil_lol: ja bym wolała proste ale trudno... wole już takie niż jak niektóry mają naprawde takie mocne loki... nom chyba zawsze sie tak leci chociaz nie wiem bo pierwszy raz leciałam samolotem:) no on był śmieszny:) śmiech miał boski aż żałuje że nie narałam tego gdzies;) Quote
dog193 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010776.jpg To ja już bym po tym wyglądała jak pokręcony pawian(włosy) (woda+moje włosy=nieułożone afro:eviltong:) Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='globalnydog193']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010776.jpg To ja już bym po tym wyglądała jak pokręcony pawian(włosy) (woda+moje włosy=nieułożone afro:eviltong:) hehe:) ale na włosy nie leciała woda tylko niżej:) hehe:) Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 KONIEC:) wiecej dam po szkole albo jutro;) papa;* Quote
Tepes Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 O ile fotek:loveu: Na pewno Kabiś bardzo szczęśliwy jak wróciłaś:) Quote
Kasia_zg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witamy :) Ale sie naoglądałam foteczek i to prześlicznych foteczek Pozazdrościć tylko takiego bajecznego wyjazdu:lol: I Kabi z uroczymi minkami:loveu: Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hej! :hand: Ja w każdym razie chciałabym mieć falowane. ;) Proste to takie ... proste. :lol: Ja tez o wiele lepiej wyglądam w grzywce. No, ale czoło mam wysokie i mam problema. :roll: Ooo zgadłam! :multi: Już myślałam, że źle powiedziałam. :lol: Nie martw się, może go właśnie w te dni, co napisałaś, zobaczysz. :) Co do zdjęć: piękne. :cool3: :loveu: Aaa spoko, ludź grabiący piasek ... :lol::lol::lol: Matko, w Turcji były okropne wróble. One się w ogóle nie bały ludzi, siadały Ci na krzesło, leżak,... Ja to się ich na początku bałam i przez nie rozwaliłam colę itd. :lol: Jakie agresywne nieco... Przecież w samolocie nie można robić zdjęć! :diabloti: Nie ładnie! :evil_lol:[i kto to mówi :lol:]. A ja leciałam w chmurach! I wtedy nad Polską były deszczowe chmury i dużo ich było. I czułam się, jakbym w jakiejś wacie była, bo za wszystkimi oknami samolotu były chmury. :cool3: Piękny Kabi, brakowało mi go! :loveu: Jak Ci pokazuje języczek. :evil_lol: Pięknie wyglądacie. :loveu: CO tam? ;) Rozpisałam się nieco. :roll: :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Acctiually']O ile fotek:loveu: Na pewno Kabiś bardzo szczęśliwy jak wróciłaś:) No postarałam sie;) no cieszył sie i nadal mu nie przeszło jeszcze:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: [quote name='Kasia_zg']Witamy :) Ale sie naoglądałam foteczek i to prześlicznych foteczek Pozazdrościć tylko takiego bajecznego wyjazdu:lol: I Kabi z uroczymi minkami:loveu: witam:) a dziekuje;) nie ma co zazdrościć tylko jechac tam:) No on zawsze strzela jakies miny:eviltong: Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Martunia napisał(a): [...] ps. nie cytowałam bo wyszło za dużo buziek:eviltong::oops::evil_lol: no widzisz a ja chce proste:P nigdy nam sie nie dogodzi:eviltong: no zgadłas zgadłas.. A kurcze ja to mam pecha... byłam w kościele dzisiaj ale oczywiscie go nie widziałam:( nie ma to jak miec takiego pecha jak ja:( no mam nadzieje ze bedzie jutro albo w nastpene dwa dni...:( no grabił piasek śmieszne to było:P tam były takie same wróble tylko może mniej "drapieżne" :evil_lol: ej tam ja robiła zdjecia a ktoś na kompie grał co siedział niedaleko wiec wiesz... ja w chmurach tez leciałam jak zlatywałam ale nad chmurami fajnie jest;) Jak sniego wygladają te chmury:) no pokazuje języczek bo juz cie nie lubi ...:evil_lol::evil_lol: nie no żartuje oczywiście;) ale musimy wpaśc do ciebie kiedyś latem:) i ty do nas:) chociaż raz sie rozpisałas;) a u mnie dobrze;) dzisiaj w szkole luz:) na polaku bylismy na dworze i znalazłam 4-listną koniczynke:) nie chciało mi sie wiecej szukac wiec mam tylko jedną.. po za tym koleżanka mi zrobiła wianuszek:D:D No i co jeszcze chciałam ci powiedziec... eee... o wiem a dominik ciągle sie do mnie uśmiecha:evil_lol::evil_lol: hehe nie no zartuje oczywiście nie znowu tak ciągle:eviltong: ale co jakiś czas jak sie obróce w jego strone to sie uśmiecha albo śmieje:eviltong: haha:) a ja chce juz zobaczyc piotrusia wreszcie no... wiem że ci ciągle o nim nadaje ale to nie moja wina... przepraszam cie z góry a co u ciebie słychac?? Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Pewnie w te dwa dni, co napisałaś będzie, nie martw się. ;) Nie ma to jak miłość. :cool3: No fajnie się wtedy czuje, normalnie jesteś w chmurach. :cool3: Już mnie nie kocha? :placz: No musimy się kiedyś spotkać, fajnie by było. :D Albo na te same wakacje za rok pojedziemy, co? :cool3: Ale miałaś dziś szczęście. ;) Ha, wiedziałam, że coś między Wami nie gra! :evil_lol: U mnie dobrze. ;) Plakat i pracę mam na wos za tydzień... Pojutrze spr z fizyki, w pon z chemii i kartka z geografi... :placz: Quote
Sweet Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Martunia']Pewnie w te dwa dni, co napisałaś będzie, nie martw się. ;) Nie ma to jak miłość. :cool3: No fajnie się wtedy czuje, normalnie jesteś w chmurach. :cool3: Już mnie nie kocha? :placz: No musimy się kiedyś spotkać, fajnie by było. :D Albo na te same wakacje za rok pojedziemy, co? :cool3: Ale miałaś dziś szczęście. ;) Ha, wiedziałam, że coś między Wami nie gra! :evil_lol: U mnie dobrze. ;) Plakat i pracę mam na wos za tydzień... Pojutrze spr z fizyki, w pon z chemii i kartka z geografi... :placz: no zobaczymy niech chociaż raz bedzie:) no niestety:eviltong: nom:) fajne uczucie:) no kocha kocha żartowałam przecież:eviltong: no przyjedziemy pociągiem do ciebie kiedys:) w wakacje oczywiscie:) no tylko że ta koniczynka przynioła mi pecha bo piotrus nie przyzedł cos sugerujesz??:roll::mad::evil_lol: ja mam spr z histy w czw i z muzy w pt oraz z anglika w wt. Z ostatniej chwili.. byłam na podwórku z kabim przed chwila i sobie biegał, gonilismy sie i nagle na zakrecie strasznie mocno nakrecił i by prawie w płot uderzył i potem idzie do mnie babcia sprawdza mu łapki czy sobie nie zdarł i patrzymy i jednej tylniej mu leci strasznie mocno krew... no to polalismy mu woda utleniona i zabandazowalismy a teraz maluda spi u mnie na kolankach... mój mały kaleka biedaczek:( Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No ja mam nadzieję, nie żartuj tak. :placz: Moje kochanie. :loveu: A do Ciebie? :eviltong: Sugeruję. :diabloti: ...... :cool3: :cool3: :cool3: Nie ma to jak trudny czas w szkole. Nieeeeeee, moje kochane biedactwo! :placz: Zdrowiej szybko, Kabiś. :loveu: Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hmmm... że tworzy się nowa para w Twojej szkole! :cool3: :evil_lol: :diabloti: 17 lipca wyjeżdżam. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mój ukochany Kabulek. :) Kiedy nowe foty? :D Ja chcę już wakacje. :placz: Quote
Recommended Posts