Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']A no rzeczywiście. :eviltong: Najgorszy jest właśnie wiatr, albo włosy tuż po kąpieli w basenie :roll: Ja tam wolę z grzywką. :) W ogóle grzywki mi się podobają, choć moja często mnie wkurza. :razz:
O no to czekamy, czekamy. :cool3:
A co do tych animatorów to nie wiem, musiałabym ich wszystkich jeszcze raz zobaczyć. :eviltong:

nom nie lubie tego wiatru..;/
nie po basenie jeszcze nie takie złe chociaz raz to myslałam że ich nie rozczesze a jeszcze mam dość długie juz wiec juz całkiem....
ja tez wole grzywke...
mi sie niektóre fryzury z grzywką strasznie podobają ale to nie na moje włosy tylko na proste a ja niestety mam falowane:(
Moja mnie tez częśto wkurza bo na bok mi sie wywija:evil_lol: małpa jedna:evil_lol::evil_lol:
czkajcie bo wgrało sie 10 na 21:evil_lol::evil_lol:
To patrz tu:

haha:) z zgaduj:):):) to chyba bedzie proste:)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']nom nie lubie tego wiatru..;/
nie po basenie jeszcze nie takie złe chociaz raz to myslałam że ich nie rozczesze a jeszcze mam dość długie juz wiec juz całkiem....
ja tez wole grzywke...
mi sie niektóre fryzury z grzywką strasznie podobają ale to nie na moje włosy tylko na proste a ja niestety mam falowane:(
Moja mnie tez częśto wkurza bo na bok mi sie wywija:evil_lol: małpa jedna:evil_lol::evil_lol:
czkajcie bo wgrało sie 10 na 21:evil_lol::evil_lol:
To patrz tu:
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010716.jpg
haha:) z zgaduj:):):) to chyba bedzie proste:)

Hej! :hand:
No po basenie trudno się rozczesują, ale najgorszy jest wiatr. :razz:
Mi się podobają tez niektóre grzywki, ale musiałyby być mniejsze czoła do takich fryzur. :eviltong:
A moja też na bok leci, albo takie kosmki tylko mi na czole zostają i czoło jest nieco odkryte, jak ja tego niecierpię! :angryy:
Haha, nie mogę z tego po prawej jako pierwszy. xD

Posted

Martunia napisał(a):
No po basenie trudno się rozczesują, ale najgorszy jest wiatr. :razz:
Mi się podobają tez niektóre grzywki, ale musiałyby być mniejsze czoła do takich fryzur. :eviltong:
A moja też na bok leci, albo takie kosmki tylko mi na czole zostają i czoło jest nieco odkryte, jak ja tego niecierpię! :angryy:
Haha, nie mogę z tego po prawej jako pierwszy. xD

hejo:)
nom:)
no mi sie strasznie podobają całe włosy długie proste i na prosto w prostą grzywką:D:D
u wielu dziewczyn takie fryzury widziałam i bardzo mi sie podobały niestety ja nie mam włosów prostych i nie moge sobie na takie coś pozwolić chociaż i tak cały czas używam prostownicy.. ale musze jeszcze pozapuszczac włosy:)
no tak to ja nie mam bo mam dośc gęsta grzywke choć bez przesady i zasze cos tam mam ale i tak najlepiej wygladam jak mi ją wiatr podwieje do góry i palcami ja sobie na dół szczesuje:D hehe:evil_lol::evil_lol:
no ten mały był fajny:eviltong::eviltong:
ale ja sie pytałam który ładny no...:angryy: odpowiesz mi wreszcie:mad:

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hejo:)
nom:)
no mi sie strasznie podobają całe włosy długie proste i na prosto w prostą grzywką:D:D
u wielu dziewczyn takie fryzury widziałam i bardzo mi sie podobały niestety ja nie mam włosów prostych i nie moge sobie na takie coś pozwolić chociaż i tak cały czas używam prostownicy.. ale musze jeszcze pozapuszczac włosy:)
no tak to ja nie mam bo mam dośc gęsta grzywke choć bez przesady i zasze cos tam mam ale i tak najlepiej wygladam jak mi ją wiatr podwieje do góry i palcami ja sobie na dół szczesuje:D hehe:evil_lol::evil_lol:
no ten mały był fajny:eviltong::eviltong:
ale ja sie pytałam który ładny no...:angryy: odpowiesz mi wreszcie:mad:

Ja bym chciała mieć trochę włosy podkręcone. :D Ja mam zupełnie proste, ale długą grzywkę, by mogła zasłonić czoło. Wolałabym krótsze czoło i krótszą grzywkę. :roll: :eviltong:
No Ty to masz fajnie, ja bym chciała mieć trochę gęstszą grzywkę. No i włosy. :roll:
Ale Ty uparta. :eviltong: Może ten drugi od prawej? :roll:

Posted

Martunia napisał(a):
Ja bym chciała mieć trochę włosy podkręcone. :D Ja mam zupełnie proste, ale długą grzywkę, by mogła zasłonić czoło. Wolałabym krótsze czoło i krótszą grzywkę. :roll: :eviltong:
No Ty to masz fajnie, ja bym chciała mieć trochę gęstszą grzywkę. No i włosy. :roll:
Ale Ty uparta. :eviltong: Może ten drugi od prawej? :roll:

hehe:P
ja mam falowane i wcale nie sa fajne jeszcze ich dośc dużo mam wiec juz całkiem:P mogłabym sie nimi przykryc;/
takie dziwne sa... ale co zrobić...
to masz fajnie;) ja bym chciła z natury takie jak po prostownicy:)
ja mam ogólnie nie za długą grzywke bo nie mam czoła jakiegoś wysokiego czy coś ale w grzywce lepiej poprostu wyglądam...
no wreszcie odpowiedziałas:D
zgadłas:):):) fajny był tylko wiesz co mi sie wydawało bo on takie bluzki obcisłe nosił jakby gejem był ale ładny ogólnie może tylko takie odnosiłam wrażenie...
a teraz ci coś powiem normalnie to trzeba miec takiego pecha jak ja...
moi dziadkowie byli dzisiaj w kościele na procesji bo do końca tygodnia sa i był Piotruś a mnie nie było:angryy::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
to trzeba miec pecha no normalnie..... jutro ide w środe tez i w czwartek i piątek bo w czw i pt jest zakończenie procesji i jakies swieto.. moze bedzie....
no nic ale normalnie to trzeba miec pecha:placz::placz:

Posted

animator ustawiający sie do zdjęcia;) (pseudonim jego to TURBO) hehe;)

z samolotu:

mój egipski misiek:

nad szczecinem:

I koniec;) nie chce mi sie wiecej wgrywac...:) hehe;)

Posted

Fajnie powychodzilas na fotach :) .
ja tez bym kciala miec krecone wlosy :P .
i gestrza grzywke .. :roll:
fajny misiek :loveu: .
o lecialas ponad chmurami ;). Fajnie taaaak!
jaki smieszny animator { Turbo :evil_lol: } .

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Fajnie powychodzilas na fotach :) .
ja tez bym kciala miec krecone wlosy :P .
i gestrza grzywke .. :roll:
fajny misiek :loveu: .
o lecialas ponad chmurami ;). Fajnie taaaak!
jaki smieszny animator { Turbo :evil_lol: } .

dziekuje:)
ja bym nie chciała... grzywke mam taką średnią teraz ale wcześniej to miałam juz grybsza:eviltong: jak sobie nie zrobie troche prostownicą jak mam krótką to mam taką śmieszną pokręcona troszke:evil_lol:
ja bym wolała proste ale trudno... wole już takie niż jak niektóry mają naprawde takie mocne loki...
nom chyba zawsze sie tak leci chociaz nie wiem bo pierwszy raz leciałam samolotem:)
no on był śmieszny:) śmiech miał boski aż żałuje że nie narałam tego gdzies;)

Posted

Ja w każdym razie chciałabym mieć falowane. ;) Proste to takie ... proste. :lol: Ja tez o wiele lepiej wyglądam w grzywce. No, ale czoło mam wysokie i mam problema. :roll:
Ooo zgadłam! :multi: Już myślałam, że źle powiedziałam. :lol:
Nie martw się, może go właśnie w te dni, co napisałaś, zobaczysz. :)
Co do zdjęć: piękne. :cool3: :loveu:
Aaa spoko, ludź grabiący piasek ... :lol::lol::lol:
Matko, w Turcji były okropne wróble. One się w ogóle nie bały ludzi, siadały Ci na krzesło, leżak,... Ja to się ich na początku bałam i przez nie rozwaliłam colę itd. :lol: Jakie agresywne nieco...
Przecież w samolocie nie można robić zdjęć! :diabloti: Nie ładnie! :evil_lol:[i kto to mówi :lol:]. A ja leciałam w chmurach! I wtedy nad Polską były deszczowe chmury i dużo ich było. I czułam się, jakbym w jakiejś wacie była, bo za wszystkimi oknami samolotu były chmury. :cool3:
Piękny Kabi, brakowało mi go! :loveu: Jak Ci pokazuje języczek. :evil_lol: Pięknie wyglądacie. :loveu:
CO tam? ;) Rozpisałam się nieco. :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Acctiually']O ile fotek:loveu:
Na pewno Kabiś bardzo szczęśliwy jak wróciłaś:)

No postarałam sie;)
no cieszył sie i nadal mu nie przeszło jeszcze:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kasia_zg']

Witamy :)
Ale sie naoglądałam foteczek i to prześlicznych foteczek Pozazdrościć tylko takiego bajecznego wyjazdu:lol:
I Kabi z uroczymi minkami:loveu:

witam:)
a dziekuje;) nie ma co zazdrościć tylko jechac tam:)
No on zawsze strzela jakies miny:eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
[...]

ps. nie cytowałam bo wyszło za dużo buziek:eviltong::oops::evil_lol:
no widzisz a ja chce proste:P nigdy nam sie nie dogodzi:eviltong:
no zgadłas zgadłas..
A kurcze ja to mam pecha...
byłam w kościele dzisiaj ale oczywiscie go nie widziałam:(
nie ma to jak miec takiego pecha jak ja:(
no mam nadzieje ze bedzie jutro albo w nastpene dwa dni...:(
no grabił piasek śmieszne to było:P
tam były takie same wróble tylko może mniej "drapieżne" :evil_lol:
ej tam ja robiła zdjecia a ktoś na kompie grał co siedział niedaleko wiec wiesz...
ja w chmurach tez leciałam jak zlatywałam ale nad chmurami fajnie jest;) Jak sniego wygladają te chmury:)
no pokazuje języczek bo juz cie nie lubi ...:evil_lol::evil_lol:
nie no żartuje oczywiście;) ale musimy wpaśc do ciebie kiedyś latem:) i ty do nas:)
chociaż raz sie rozpisałas;)
a u mnie dobrze;)
dzisiaj w szkole luz:)
na polaku bylismy na dworze i znalazłam 4-listną koniczynke:)
nie chciało mi sie wiecej szukac wiec mam tylko jedną..
po za tym koleżanka mi zrobiła wianuszek:D:D
No i co jeszcze chciałam ci powiedziec... eee... o wiem a dominik ciągle sie do mnie uśmiecha:evil_lol::evil_lol: hehe nie no zartuje oczywiście nie znowu tak ciągle:eviltong:
ale co jakiś czas jak sie obróce w jego strone to sie uśmiecha albo śmieje:eviltong:
haha:)
a ja chce juz zobaczyc piotrusia wreszcie no...
wiem że ci ciągle o nim nadaje ale to nie moja wina... przepraszam cie z góry
a co u ciebie słychac??

Posted

Pewnie w te dwa dni, co napisałaś będzie, nie martw się. ;) Nie ma to jak miłość. :cool3:
No fajnie się wtedy czuje, normalnie jesteś w chmurach. :cool3:
Już mnie nie kocha? :placz: No musimy się kiedyś spotkać, fajnie by było. :D Albo na te same wakacje za rok pojedziemy, co? :cool3:
Ale miałaś dziś szczęście. ;) Ha, wiedziałam, że coś między Wami nie gra! :evil_lol:
U mnie dobrze. ;) Plakat i pracę mam na wos za tydzień... Pojutrze spr z fizyki, w pon z chemii i kartka z geografi... :placz:

Posted

[quote name='Martunia']Pewnie w te dwa dni, co napisałaś będzie, nie martw się. ;) Nie ma to jak miłość. :cool3:
No fajnie się wtedy czuje, normalnie jesteś w chmurach. :cool3:
Już mnie nie kocha? :placz: No musimy się kiedyś spotkać, fajnie by było. :D Albo na te same wakacje za rok pojedziemy, co? :cool3:
Ale miałaś dziś szczęście. ;) Ha, wiedziałam, że coś między Wami nie gra! :evil_lol:
U mnie dobrze. ;) Plakat i pracę mam na wos za tydzień... Pojutrze spr z fizyki, w pon z chemii i kartka z geografi... :placz:

no zobaczymy niech chociaż raz bedzie:)
no niestety:eviltong:
nom:) fajne uczucie:)
no kocha kocha żartowałam przecież:eviltong:
no przyjedziemy pociągiem do ciebie kiedys:)
w wakacje oczywiscie:)
no tylko że ta koniczynka przynioła mi pecha bo piotrus nie przyzedł
cos sugerujesz??:roll::mad::evil_lol:
ja mam spr z histy w czw i z muzy w pt oraz z anglika w wt.

Z ostatniej chwili..

byłam na podwórku z kabim przed chwila i sobie biegał, gonilismy sie i nagle na zakrecie strasznie mocno nakrecił i by prawie w płot uderzył i potem idzie do mnie babcia sprawdza mu łapki czy sobie nie zdarł i patrzymy i jednej tylniej mu leci strasznie mocno krew...
no to polalismy mu woda utleniona i zabandazowalismy a teraz maluda spi u mnie na kolankach...
mój mały kaleka biedaczek:(

Posted

No ja mam nadzieję, nie żartuj tak. :placz: Moje kochanie. :loveu:
A do Ciebie? :eviltong:
Sugeruję. :diabloti: ...... :cool3: :cool3: :cool3:
Nie ma to jak trudny czas w szkole.
Nieeeeeee, moje kochane biedactwo! :placz: Zdrowiej szybko, Kabiś. :loveu:

Posted

Hmmm... że tworzy się nowa para w Twojej szkole! :cool3: :evil_lol: :diabloti:
17 lipca wyjeżdżam. :cool3:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mój ukochany Kabulek. :) Kiedy nowe foty? :D
Ja chcę już wakacje. :placz: