Sweet Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ha:) jestem juz po chórku i daje foty kabika;D:D I na końcu niespodzianka:P moze nie fajna ale co tam:P hehe:) Najpierw troszke takich zwykłych:D PS. na niektórych Kabiś ma kitke:D:D taka maciupcią:D Gapi sie na mnie co mu robie kolejne takie samo zdjecie z rzędu:P Gryzie Pikacza:D:D Chce iśc na dwór;P i tan wzrok:D Hehe:) trzymam pikacza do góry wiec sie patrzy:) zaraz reszta:D Quote
Sweet Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 dalej fotki;D haha;) znowu z pikaczem:) przerywam mu zabawe :D:D:D ogon odgryza:) A tu sie na mnie gapi zbój:P jeszcze 5 zdjec:D:D Quote
Sweet Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 I teraz takie: Wącha mamy kurtke:P I z łóżeczka mojego 2: haha:):) a tu już zły lezy że go nie chce wypuścić I niespodzianka;P Ja za kabiśkiem:) Pierwszy raz na dogomanii:D:P to lepsze;) blee;p ja ble oczywiście:D Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ooooo. ale fajnie, ze sie pokazalas Sliczniv siv prezentujvsz z tym lalusiem Quote
Sweet Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 No tak sobie myślałam że już czas na ujawnienie sie:D hehe;P Niektórzy już wiedza jak wyglądam ale pomino to nie zaszkodzi sie pokazać:P hehe:) w końcu nie tylko ja daje swoje foty:D hehe:) No i dziękuje ze sie ładnie razem prezentujemy:) heh:) Quote
Martunia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ahh mój ukochany Kabiś! :loveu::loveu::loveu: Mój pysio. :loveu: Śliczną ma kiteczkę. :D Ale cudownie razem wyglądacie. :) Quote
Sweet Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Martunia napisał(a):Ahh mój ukochany Kabiś! :loveu::loveu::loveu: Mój pysio. :loveu: Śliczną ma kiteczkę. :D Ale cudownie razem wyglądacie. :) Nom kabisiolec:D:D hehe:) i co idziesz na to że wyśle ci go poczta na wakacje nie?;p hehe:) Zobaczysz co to za zbój:P A kituchne ma maciupcią:D Ja sobie zrobiłam jego gumka kitke:D:D hehe:P:P heh;p te moje głupie pomysły:P A my razem cudnie?;p dobry żart:D chyba on sam cudnie:D Quote
Tepes Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ale się znęca nad pokemonem:D Bono miał takiego ale już dawno go zabił:P Quote
Sweet Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 No miejmy nadzieje ze kabi tak szybko go nie zamęczy:P heh:) Bo bedzie dla niego cięzko zniesc wyrzucienie pluszaka;P zawsze mu zaszywałam jak popsuł :) Quote
anmi0 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jaki on duuuzy:cool3: Zeby moja taka byla, hehe :) sliczne fotki i zapraszamy do nas! Quote
Sweet Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Jak sie miewa dzis Kabi? Hej:):) A dobrze dobrze;) A co u was??? anmi0 napisał(a):Jaki on duuuzy:cool3: Zeby moja taka byla, hehe :) sliczne fotki i zapraszamy do nas! Nom duży duży:) ale dobrze:) Przynajmniej nikt go nie zdepnie:P hehe:) A dziekuje :) Quote
Martunia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witam wtorkowo. :D http://img379.imageshack.us/img379/3600/kabidworzz8.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No jasne! :D :loveu: Ja cały czas się nim zachwycam. :D Quote
Sweet Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Martunia']No jasne! :D :loveu: Ja cały czas się nim zachwycam. :D hehe:) no bo pięknie wyszedł tam:D:D Ogólnie jest cudny:P a te jego niektóry miny:P aparat musiałabym miec w oczach:D:D fajnie by było:D [quote name='Mi.']hehe fajne psisko pzdr.:cool1: Wiadomo ze fajne:D:D [quote name='Izabela124.']U nas tvz wszystko dobrze :P To dobrze:):) A co u reszty???:D:D Quote
Martunia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Może uda Ci się uchwycić niektóre jego miny na aparacie? :D Choć i tak widziałam ich trochę, fajne ma minki. :D Mój kochany. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Nie no miny to on boskie szczela czasami:D heh:P albo jak jest obrażony:P heh:) smiac mi sie chce normalnie z niego czasem:P albo jak sie kłócimy:D:D hih:) A postaram sie wiecej tych jego zabójczych min uchwycić:D Quote
Martunia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A no to musisz porobić parę fot. :D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anmi0 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To czekam na fotki, a w tym czasie zapraszam do nas na urodzinki:loveu: Quote
Sweet Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 A fotek nie bedzie narazie bo nie mam kiedy robic:) A ja jestem paralitka:P hehe:) i na dodatek dziwna:) (wiem ze nie na temat ale komus to musze powiedziec:)) Quote
Recommended Posts