Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NightQueen napisał(a):
di di di jaki on słit :loveu::loveu: jaka kochana sunia z nigo :loveu::loveu:

haha :evil_lol:
rozwaliłaś mnie pati :diabloti:
Sunia:P nawet nie ma różowej obroży ani spinki:P
ta obroża od mamy świeci na zdjęciach :evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
haha :evil_lol:
rozwaliłaś mnie pati :diabloti:
Sunia:P nawet nie ma różowej obroży ani spinki:P
ta obroża od mamy świeci na zdjęciach :evil_lol:

dla mnie każdy jork jak sunia wygląda :evil_lol: taka specyfika rasy. Nic nie mam do jorków, ale przez wzgląd na to że je często strzygę mam ich dość :diabloti: bo to takie małe (no Kabii to wyjątek :diabloti:) że się tego złapać nie da :evil_lol: myślę że trzymam nogę a to plecy są - bez różnicy :eviltong:

Posted

NightQueen napisał(a):
dla mnie każdy jork jak sunia wygląda :evil_lol: taka specyfika rasy. Nic nie mam do jorków, ale przez wzgląd na to że je często strzygę mam ich dość :diabloti: bo to takie małe (no Kabii to wyjątek :diabloti:) że się tego złapać nie da :evil_lol: myślę że trzymam nogę a to plecy są - bez różnicy :eviltong:

haha:D no w sumie to trochę prawdy w tym jest:P
No właśnie kabi to nie mały:P
zresztą nawet nie zachowuje się jak mały pies:P Śmieję się że go zamknęli w złym ciele i że powinien być jakimś większym psem;P

Posted

Sweet napisał(a):
haha:D no w sumie to trochę prawdy w tym jest:P
No właśnie kabi to nie mały:P
zresztą nawet nie zachowuje się jak mały pies:P Śmieję się że go zamknęli w złym ciele i że powinien być jakimś większym psem;P

jakby nie było to ja też mam joreczka - 9 kg żywej wagi :diabloti: i do tego totalny brak wychowania :loveu:

Posted

NightQueen napisał(a):
jakby nie było to ja też mam joreczka - 9 kg żywej wagi :diabloti: i do tego totalny brak wychowania :loveu:

No tak zapomniałabym o twoim Joreczku:D
Ona jest bardzo wychowana:D W porównaniu z moim okropnym psem;p

Posted

Sweet napisał(a):
No tak zapomniałabym o twoim Joreczku:D
Ona jest bardzo wychowana:D W porównaniu z moim okropnym psem;p

ona wcale nie jest wychowana :mad::mad:
wyobraź sobie że ostatnio na mnie burczała jak chciałam ją o 5 rano na spacer z łóżka wywalić :diabloti: ale zapewne więcej już tego nie zrobi :evil_lol: co nie zmienia faktu że to niewychowany imbecyl :eviltong:

Posted

[quote name='NightQueen']ona wcale nie jest wychowana :mad::mad:
wyobraź sobie że ostatnio na mnie burczała jak chciałam ją o 5 rano na spacer z łóżka wywalić :diabloti: ale zapewne więcej już tego nie zrobi :evil_lol: co nie zmienia faktu że to niewychowany imbecyl :eviltong:

Tak wierze ci że nie jest:P Chociaż to jej niewychowanie to prawie jak wychowanie:P
Nie no jak ona mogła w ogóle kto by nie chciał o 5 wstawać z łóżka :evil_lol: :diabloti:

[quote name='Onomato-Peja']http://img52.imageshack.us/img52/3388/dsc02500x.jpg fajne kolory

Dzieki;)

Posted

Sweet napisał(a):
Tak wierze ci że nie jest:P Chociaż to jej niewychowanie to prawie jak wychowanie:P
Nie no jak ona mogła w ogóle kto by nie chciał o 5 wstawać z łóżka :evil_lol: :diabloti:

no na bank ta wczesna godzina byłą powodem niezadowolenia, ale żeby burczeć od razu :diabloti: w sumie jak mnie by tak wcześnie obudzono to też bym warczała :evil_lol:

Może i M. wielu problemów nie sprawia, ale ideałem też nie jest i wypadałoby popracować z nią, tyle że żadna z nas nie ma do tego chęci :diabloti: wolimy pochasać po trawie zamiast tłuc po raz kolejny że nie wolno szczekać pod drzwiamki jak ktoś wchodzi, co zresztą mnie do szału doprowadza :p
kupię obrożę elektryczną z pilotem i jak będzie szczekać to ją będę prądem kopać :cooldevi::cooldevi:

Posted

NightQueen napisał(a):
no na bank ta wczesna godzina byłą powodem niezadowolenia, ale żeby burczeć od razu :diabloti: w sumie jak mnie by tak wcześnie obudzono to też bym warczała :evil_lol:

Może i M. wielu problemów nie sprawia, ale ideałem też nie jest i wypadałoby popracować z nią, tyle że żadna z nas nie ma do tego chęci :diabloti: wolimy pochasać po trawie zamiast tłuc po raz kolejny że nie wolno szczekać pod drzwiamki jak ktoś wchodzi, co zresztą mnie do szału doprowadza :p
kupię obrożę elektryczną z pilotem i jak będzie szczekać to ją będę prądem kopać :cooldevi::cooldevi:

haha ja bym nie warczała bo i tak wstaje przed 6 codziennie :evil_lol: wiec godzinka mi nie robi:P

hah:D mam to samo z kabim:P
A on to ostatnio nie szczeka tylko się wydziera jak ktoś idzie nawet ulicą;/ albo jak wychodzimy z domu to masakra;/
Musze też w taką zainwestować :diabloti:

Posted

Sweet napisał(a):
haha ja bym nie warczała bo i tak wstaje przed 6 codziennie :evil_lol: wiec godzinka mi nie robi:P

hah:D mam to samo z kabim:P
A on to ostatnio nie szczeka tylko się wydziera jak ktoś idzie nawet ulicą;/ albo jak wychodzimy z domu to masakra;/
Musze też w taką zainwestować :diabloti:

mnie to szczekanie dobija, a teraz od czasu zagipsowania ujada jeszcze więcej :shake: to ujadania na bank ma po tatusiu czyli po joreczkach :diabloti:

Posted

Jak jest tak samo denerwujące jak darcie się mojego to na pewno :diabloti:
ostatnio to już naprawdę tak głośno szczeka że na łeb dostaje :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Sweet napisał(a):
Jak jest tak samo denerwujące jak darcie się mojego to na pewno :diabloti:
ostatnio to już naprawdę tak głośno szczeka że na łeb dostaje :evil_lol:

jakaś ty humanitarna :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
jakaś ty humanitarna :diabloti: