Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Acctiually']O matko jak Ty tam miałaś fajnie:loveu:Super fotki oo mamoo:):)
Zazdroszczę

no miałam fajnie:)
heh dziekuje:)
nie ma co zazdrościć tylko pojechac tam:)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O delfinki! :D Ja też widziałam. Przywoływali u Ciebie takim gwizdkiem jakby nie? :D
Krokodyl z ręczników! Też mi takie cusie robili. :D Łabądki itd. I moje maskotki też, bez pozwolenia. :diabloti: I piękne piramidy i sfinks! Chciałabym takie zobaczyć, szkoda że wtedy u mnie było za gorąco.. ponad 50 stopni...
I co, idziesz na 19 do kościoła zobaczyć Piotrusia? :D
O animatorzy! Najlepsze były te show'y, jak się wydurniali. :eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
O delfinki! :D Ja też widziałam. Przywoływali u Ciebie takim gwizdkiem jakby nie? :D
Krokodyl z ręczników! Też mi takie cusie robili. :D Łabądki itd. I moje maskotki też, bez pozwolenia. :diabloti: I piękne piramidy i sfinks! Chciałabym takie zobaczyć, szkoda że wtedy u mnie było za gorąco.. ponad 50 stopni...
I co, idziesz na 19 do kościoła zobaczyć Piotrusia? :D
O animatorzy! Najlepsze były te show'y, jak się wydurniali. :eviltong:

:) nie uni krzyczeli tylko:)
bo wokół statków krażyły:)
nom:D mojego misia tez ciągle układał gdzies..:eviltong:
no zobaczysz jeszcze napewno:):)
nie ja juz byłam w kościele... jeszcze wytrzymam tydzień bez niego za tydzień go zobacze a jak nie to pójde na wszystkie msze:eviltong::eviltong:
nom oni mieli dobre te show:D:D a nie odpowiedziałas mi na pytanie który z animatorów był ładny:evil_lol::evil_lol:

Posted

Fajne zdjęcia;) musiało być super...:razz: I oni tak z tych ręczników to zawsze robili??

Słuchajcie mam taki problem. Bo jak chce edytować swój podpis to mi się włącza coś takiego: Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463
I nie wiem co z tym zrobić. Może mi ktoś pomóc??

Posted

Martunia napisał(a):
U mnie krzyczeli i gwizdali takim czymś. :eviltong:
No najwyżej pójdziesz za tydzień. :cool3:
U Ciebie? :eviltong:

aha:P
u mnie tylko krzyczeli:)
nom za tydzień pójde;)
no z tych u mnie co byli:eviltong:

globalnydog193 napisał(a):
Fajne zdjęcia;) musiało być super...:razz: I oni tak z tych ręczników to zawsze robili??

Słuchajcie mam taki problem. Bo jak chce edytować swój podpis to mi się włącza coś takiego: Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463
I nie wiem co z tym zrobić. Może mi ktoś pomóc??

dziekuje:)
no było super:cool3:
no zawsze w tych hotelach tak robią ale nie codziennie

hmm... nie wiem co jest może cos sie na dgm popsuło...

jeszcze chwila i bedzie nastepna porcja zdjec:)

Posted

O jakie fajne delfinki :) .
i wielblady!. kcialabym sie przejechac na wielbladzie! .Musze namówic rodziców na Egipt .! a ile tam bylo stopni .? :razz:
jaka fajna stolówka ;) .{ Elegancka :cool1: } .

Posted

No no, jaki elegancki hotelik i jakie ładne pokoiki. :)
Jeeee show jest najlepsze! :lol: Ładnie wyszłaś na zdjęciu na basenie. :) Fajnie sobie tak tą grzywkę spięłaś z tyłu, ładnie Ci tak. :) Mi ładniej jest z grzywką, nie odkrywam czoła. :diabloti:

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
O jakie fajne delfinki :) .
i wielblady!. kcialabym sie przejechac na wielbladzie! .Musze namówic rodziców na Egipt .! a ile tam bylo stopni .? :razz:
jaka fajna stolówka ;) .{ Elegancka :cool1: } .

:D nom:)
na wielbłądzie jechałam juz kiedys jak byłam mała w zoo:D
namawiaj namawiaj:D
ja juz dziadka powoli przekonuje:D znaczy on by bez wachania pojechał tylko babcia nie chce:eviltong:
stopni było teraz ponad 30:P hehe chyba tak 35:D w słońcu to nie do wytrzymania a w cieniu sie można opalic a na słońcu to wystarczy chwile postac ale trzeba miec dobre filtry do opalania conajmniej 30:D
heh:)
no stołówka fajna tez;)

Martunia napisał(a):
No no, jaki elegancki hotelik i jakie ładne pokoiki. :)
Jeeee show jest najlepsze! :lol: Ładnie wyszłaś na zdjęciu na basenie. :) Fajnie sobie tak tą grzywkę spięłaś z tyłu, ładnie Ci tak. :) Mi ładniej jest z grzywką, nie odkrywam czoła. :diabloti:

nom:)
tak:D tylko 2 razy nie byłam w ciągu mojego pobytu tam:)
mi sie nie podoba tak ze spiętą wole miec grzywke ale tam musiałam spinac bo mi wiatr ciągle psuł fryzure a po za tym gorąco w grzywce:eviltong:
ja normalnie to też sie publicznie nie pokazuje bez grzywki:) hehe:)
a na tym na basenie to wyszłam okropnie ale co tam najlepsze ma zdjecia niektóre mój tata co mu robiłam a nie wiedział jak gada albo cos:)
hehe;)
co powiesz?:D
za niedługo zdjecia ze mną w roli głównej te co na nk:D hehe;)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
nom:)
tak:D tylko 2 razy nie byłam w ciągu mojego pobytu tam:)
mi sie nie podoba tak ze spiętą wole miec grzywke ale tam musiałam spinac bo mi wiatr ciągle psuł fryzure a po za tym gorąco w grzywce:eviltong:
ja normalnie to też sie publicznie nie pokazuje bez grzywki:) hehe:)
a na tym na basenie to wyszłam okropnie ale co tam najlepsze ma zdjecia niektóre mój tata co mu robiłam a nie wiedział jak gada albo cos:)
hehe;)
co powiesz?:D
za niedługo zdjecia ze mną w roli głównej te co na nk:D hehe;)

A no rzeczywiście. :eviltong: Najgorszy jest właśnie wiatr, albo włosy tuż po kąpieli w basenie :roll: Ja tam wolę z grzywką. :) W ogóle grzywki mi się podobają, choć moja często mnie wkurza. :razz:
O no to czekamy, czekamy. :cool3:
A co do tych animatorów to nie wiem, musiałabym ich wszystkich jeszcze raz zobaczyć. :eviltong: