Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Acctiually']O matko jak Ty tam miałaś fajnie:loveu:Super fotki oo mamoo:):) Zazdroszczę no miałam fajnie:) heh dziekuje:) nie ma co zazdrościć tylko pojechac tam:) Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 o mamo jak super!!:) Masz jeszcze jakies fotki?? Ta pojechać tam...mnie na takie cos nie stać.... Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Droga powrotna z Kairu: jeszcze jeden meczet: CDN:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 takie cusie z ręczników: krokodyl: serducho: wąż: troche z hotelu jeszcze: CDN:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 zabawy dla dzieci: z animacji: CDN jak sie znowu wgra:D:D Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 O delfinki! :D Ja też widziałam. Przywoływali u Ciebie takim gwizdkiem jakby nie? :D Krokodyl z ręczników! Też mi takie cusie robili. :D Łabądki itd. I moje maskotki też, bez pozwolenia. :diabloti: I piękne piramidy i sfinks! Chciałabym takie zobaczyć, szkoda że wtedy u mnie było za gorąco.. ponad 50 stopni... I co, idziesz na 19 do kościoła zobaczyć Piotrusia? :D O animatorzy! Najlepsze były te show'y, jak się wydurniali. :eviltong: Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Martunia napisał(a):O delfinki! :D Ja też widziałam. Przywoływali u Ciebie takim gwizdkiem jakby nie? :D Krokodyl z ręczników! Też mi takie cusie robili. :D Łabądki itd. I moje maskotki też, bez pozwolenia. :diabloti: I piękne piramidy i sfinks! Chciałabym takie zobaczyć, szkoda że wtedy u mnie było za gorąco.. ponad 50 stopni... I co, idziesz na 19 do kościoła zobaczyć Piotrusia? :D O animatorzy! Najlepsze były te show'y, jak się wydurniali. :eviltong: :) nie uni krzyczeli tylko:) bo wokół statków krażyły:) nom:D mojego misia tez ciągle układał gdzies..:eviltong: no zobaczysz jeszcze napewno:):) nie ja juz byłam w kościele... jeszcze wytrzymam tydzień bez niego za tydzień go zobacze a jak nie to pójde na wszystkie msze:eviltong::eviltong: nom oni mieli dobre te show:D:D a nie odpowiedziałas mi na pytanie który z animatorów był ładny:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 U mnie krzyczeli i gwizdali takim czymś. :eviltong: No najwyżej pójdziesz za tydzień. :cool3: U Ciebie? :eviltong: Quote
dog193 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Fajne zdjęcia;) musiało być super...:razz: I oni tak z tych ręczników to zawsze robili?? Słuchajcie mam taki problem. Bo jak chce edytować swój podpis to mi się włącza coś takiego: Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463 I nie wiem co z tym zrobić. Może mi ktoś pomóc?? Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Martunia napisał(a):U mnie krzyczeli i gwizdali takim czymś. :eviltong: No najwyżej pójdziesz za tydzień. :cool3: U Ciebie? :eviltong: aha:P u mnie tylko krzyczeli:) nom za tydzień pójde;) no z tych u mnie co byli:eviltong: globalnydog193 napisał(a):Fajne zdjęcia;) musiało być super...:razz: I oni tak z tych ręczników to zawsze robili?? Słuchajcie mam taki problem. Bo jak chce edytować swój podpis to mi się włącza coś takiego: Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463 I nie wiem co z tym zrobić. Może mi ktoś pomóc?? dziekuje:) no było super:cool3: no zawsze w tych hotelach tak robią ale nie codziennie hmm... nie wiem co jest może cos sie na dgm popsuło... jeszcze chwila i bedzie nastepna porcja zdjec:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 kilka z animacji: i jeszcze bedą tylko że sie nie wgrały inne narazie;/ Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Łazienka: jeszcze prysznic był tylko nie wgrało sie zdjecie:P CDN:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 taras: pokój w innych ujęciach: widok: CDN jak sie wgrają:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 na basenie: jakis widoczek: morze: kwiatki: CDN:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 hotel obok: stołówka: CDN:) teraz to juz bedzie koniec bo mało zostało fot a i tak nie dawałam wam wszystkich bo mam fot 990:) Quote
Pusiakowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 O jakie fajne delfinki :) . i wielblady!. kcialabym sie przejechac na wielbladzie! .Musze namówic rodziców na Egipt .! a ile tam bylo stopni .? :razz: jaka fajna stolówka ;) .{ Elegancka :cool1: } . Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No no, jaki elegancki hotelik i jakie ładne pokoiki. :) Jeeee show jest najlepsze! :lol: Ładnie wyszłaś na zdjęciu na basenie. :) Fajnie sobie tak tą grzywkę spięłaś z tyłu, ładnie Ci tak. :) Mi ładniej jest z grzywką, nie odkrywam czoła. :diabloti: Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):O jakie fajne delfinki :) . i wielblady!. kcialabym sie przejechac na wielbladzie! .Musze namówic rodziców na Egipt .! a ile tam bylo stopni .? :razz: jaka fajna stolówka ;) .{ Elegancka :cool1: } . :D nom:) na wielbłądzie jechałam juz kiedys jak byłam mała w zoo:D namawiaj namawiaj:D ja juz dziadka powoli przekonuje:D znaczy on by bez wachania pojechał tylko babcia nie chce:eviltong: stopni było teraz ponad 30:P hehe chyba tak 35:D w słońcu to nie do wytrzymania a w cieniu sie można opalic a na słońcu to wystarczy chwile postac ale trzeba miec dobre filtry do opalania conajmniej 30:D heh:) no stołówka fajna tez;) Martunia napisał(a):No no, jaki elegancki hotelik i jakie ładne pokoiki. :) Jeeee show jest najlepsze! :lol: Ładnie wyszłaś na zdjęciu na basenie. :) Fajnie sobie tak tą grzywkę spięłaś z tyłu, ładnie Ci tak. :) Mi ładniej jest z grzywką, nie odkrywam czoła. :diabloti: nom:) tak:D tylko 2 razy nie byłam w ciągu mojego pobytu tam:) mi sie nie podoba tak ze spiętą wole miec grzywke ale tam musiałam spinac bo mi wiatr ciągle psuł fryzure a po za tym gorąco w grzywce:eviltong: ja normalnie to też sie publicznie nie pokazuje bez grzywki:) hehe:) a na tym na basenie to wyszłam okropnie ale co tam najlepsze ma zdjecia niektóre mój tata co mu robiłam a nie wiedział jak gada albo cos:) hehe;) co powiesz?:D za niedługo zdjecia ze mną w roli głównej te co na nk:D hehe;) Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) tak:D tylko 2 razy nie byłam w ciągu mojego pobytu tam:) mi sie nie podoba tak ze spiętą wole miec grzywke ale tam musiałam spinac bo mi wiatr ciągle psuł fryzure a po za tym gorąco w grzywce:eviltong: ja normalnie to też sie publicznie nie pokazuje bez grzywki:) hehe:) a na tym na basenie to wyszłam okropnie ale co tam najlepsze ma zdjecia niektóre mój tata co mu robiłam a nie wiedział jak gada albo cos:) hehe;) co powiesz?:D za niedługo zdjecia ze mną w roli głównej te co na nk:D hehe;) A no rzeczywiście. :eviltong: Najgorszy jest właśnie wiatr, albo włosy tuż po kąpieli w basenie :roll: Ja tam wolę z grzywką. :) W ogóle grzywki mi się podobają, choć moja często mnie wkurza. :razz: O no to czekamy, czekamy. :cool3: A co do tych animatorów to nie wiem, musiałabym ich wszystkich jeszcze raz zobaczyć. :eviltong: Quote
Recommended Posts