Martunia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Haha no wiadomo. :evil_lol: I tylko 2 tygodnie starania, by ładne świadectwo wyszło i paktycznie będzie po tym wolne. :D Aduś, wracaj! :buzi::buzi::buzi: Tęsknimy! Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 o jacie.. weź mnie nie strasz ! a jaka Ci się średnia szykuje, jeśli mogę wiedzieć? :eviltong: Aduś czekamy na Ciebie ! :buzi: Quote
Martunia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jeszcze nie wiem dokładnie, zależy od nauczycieli. Jak dostanę z jednego przedmiotu choć jedną ocenę w dół to nie będzie paska, choć na niego liczę. :cool3: Nie wiem czy się uda, ale mam nadzieję, że tak. A u Ciebie, Majaczeńko? :D Aducha wracaj już! :buzi: Quote
Martunia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dzisiaj wraca! :multi: :multi: :multi: PS. z dnia 23.V: No i gdzie jesteś? :( Quote
Pusiakowa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Martunia napisał(a):Dzisiaj wraca! :multi: :multi: :multi: PS. z dnia 23.V: No i gdzie jesteś? :( no wlasnie . gdzie jestes .? :-( Quote
Martunia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Odezwij się, bo się tu o Ciebie martwimy. :placz: Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 jestem jestem:) nie zginełam w katastrofie lotniczej, nie porwali mnie egipcjanie, nie zgwałcili, nie zabili ani nic w tym stylu:) Witam was zdrowa i wypoczęta po wakacjach:) zaraz sobie poczytam co tu nawypisywaliscie:D:D hehe:) jutro bede miała dla was sporą porcje egipskich fotek:D:D Kurcze ale mam wszystkiego do nadrabiania;/ Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Martunia']Śliczny mój miś - Roki. :loveu: I jakie ładne kwiatki i fajny telefon. :cool3: Szkoda, że Ciebie tu przez 2 tygodnie nie będzie. :( Nie będę miała z kim pogadać, łeeeee. :placz: :placz: :placz: :placz: :cry::cry::cry: Miłego pobytu w Egipcie, odpocznij sobie od nas, zrelaksuj się i szalej tam, kobieto, szalej! :evil_lol: Założę się, że następnego sobie wypatrzysz. :roll: :diabloti: PS. Przesyłam dla wszystkich pozdrowienia od Ady! ;) Niedługo będzie już w samolocie i wyleci do Egiptu. :cool3: Tęsknimy, Aduś! :-( :loveu: a dziekuje:) hehe no 2 tyg to nie az tak dużo a pogadac zawsze jest z kim jak widze:) no odpoczełam zrelaksowałam sie itp:D a ja sobie nikogo nie wypatrzyłam teraz to marze juz aby zobaczyc Piotrusia... eh.. tak wyleciałam o 20.45 czasu polskiego i byłam na miejscu ok. 2.20 czasu egipskiego a w hotelu po 3:eviltong: [quote name='Izabela124.']Hej Adus:multi: Obejrzalam wszytskie fotki, sliczne sa, troche nieostre Rokiego, ale chociaz go widac Zyzce milego pobytu w Egipcie, mysl tam o nas:evil_lol: Pozdrawiam:loveu: hejo spóźnione:) no troche to mało powiedziane:) pewnie że o was myslałam marzyłam żeby wejsc na neta chciałam tam ale godzine 10 euro kosztowała wiec troche przesada... [quote name='chester07']Aduniu wracaj już ! :-(:buzi: już wróciłam:) wczoraj o 23.50 byłam w domku samolot wylądował o 20 i dojechalam do domku:) Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Oj Adus .. Jak ja ci zazdroszcze .!. do szkoly nie bedziesz chodzic!! A my musimy sie meczyc . :roll: Mialas mnie zabrac i co .?! :diabloti: Ze mna mozesz pogadac w mojej galeri :razz: :diabloti: . No wlasnie Adus tesknimy.! Mileho pobytu w Egipcie i nie zapominaj o nas ;) . My o tobie caly czas myslimy :) . Dobranoc . ;* heh nie ma co zazdrościc tylko jechac:) no niestety nie zabrałam cie bo nie mogłam za duzo chętnych na jedno miejsce bagażowe było:eviltong: Ja też tęskniłam:) [quote name='Izabela124.']Ciekawe czy Ada mysli o nas hihi Pewnie że myśle:) i myślałam:) [quote name='Acctiually']Hej:) O Rokuś:loveu: Okropną ma tą ranę na tej łapie... Śliczne kwiatuszki miłego pobytu!!!!!!!!!!!! hejo:) nom:) niestety:( dziekuje:)znaczy juz nie ma co dziekowac bo był miły:) [quote name='globalnydog193']Przepraszam że się wtrącam ale czy w tej galerii oprócz tych ostatnich zdjęć to nie ma już innych fotek Rokiego??? Tylko same zdjęcia tego yorka??? Jeśli są jeszcze jakieś fotki Rokiego to można mi podać strony bo mi się nie chce wszystkich przeglądać (mówiąc szczerze to weszłam tutaj tylko ze względu na rottka bo nie lubię małych psów) I czy ten rottek jest ciągle na dworze???:roll: roki był kilka razy ale juz nie pamietam ile ale chyba ok.5-6 a yorka jest wiecej zdjec gdyz mam wiecej okazji aby mu robic zdjecia tak rotek jest na dworze ciągle.. Quote
Martunia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 No masz trochę zalegości, ale cóż. ;) Czekamy na wrażenia z pobycie w Egipcie oraz na zdjęcia! :multi: :loveu: Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 chester07 napisał(a):Jeszce chyba dwa razy były dawane fotki Rokiego, zaraz wkleję stronki.. Większość zdjęć jest 'tego yorka' .. Roki jest cały czas na dworze, śpi w kojcu. Jak coś mówię źle to mnie poprawiać. Stronki : 145,141 i jeszcze gdzieś wcześniej, ale nie mogę znaleźć Adusiu wróciłabyś już..:-( wiecej niż 2 conajmniej 5 razy dobrze mówisz ale jest spuszczany na podwórko na całą noc i pół dnia.. Juz wróciłam nie smucić mi sie;) Martynia&Pusio napisał(a):Tak sa .. A na jakich stronach to musisz sie spytac Ady . ja nie pamietam na jakich stronach nie chce mi sie szukac:eviltong: Martunia napisał(a):Jeszcze 6 dni do powrotu. :cool3: Ale jej musi być fajnie. :roll: Podobno ma dobre powodzenie tam w Egipcie. :evil_lol: Jeeej, ja chcę wrócić do tych miejsc, gdzie ja byłam, tam to też ode mnie odpędzić sie nie mogli. :diabloti: Fajni tam są ludzie. ^^ Wracaj! :loveu: trzeba było dodac tylko 6 dni:) ta powodzenie mam wśród egipcjan:eviltong: a oni brzydcy i wszyscy mniej wiecej 20-30lat albo wiecej a dla mnie to za starzy juz:evil_lol: no fajnie bylo:) hihi:) co do fajnych ludzi to bym sie zastanowiła mocno troche mnie denerwowało to jak sie w ciebie wgapiali;/ bardzo to denerwujące bo chcesz sie przejśc po hotelu a tu wszyscy sie na ciebie gapią jakby nie widzieli nigdy człowieka:shake: straszne... ale trudno dajmy im sie ponapalac:evil_lol::diabloti: globalnydog193 napisał(a):Dzięki;) A i nie złośćcie się za 'tego yorka' :roll: Po prostu tak napisałam, bo mnie za bardzo nie interesuje....:roll::oops: Ale za to rottek jest wspaniały ;) P.S twój owczarek też jest przepiękny ;) ok rozumiem wszystko ale okreslenie tego nie było za miłe... dziekuje z tym sie zgadzam chesti jest cudny:) chester07 napisał(a):ale ja się nie złoszczę :eviltong: tylko tak napisałaś no tak no xD mój? a dziękuję:loveu: Ale ona opalona pewnie wróci.. takiej to dobrze, my musimy do szkoły chodzić :roll::evil_lol: opalona troche:) to zachorowac trzeba było byś do szkoły nie chodziła:evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Martunia napisał(a):Mów za siebie! Bo ja nie. :multi: :evil_lol: Ada, wracaj już! ;) Jeszcze 3 dni! :multi: Nie mogę się doczekać tych wielkiej ilości zdjęć. :roll: :cool3: heh dobrze miałas:) juz jestem przeciez:D:D hihi:) no zdjeci sporo bo ponad 900 mam:evil_lol: Izabela124. napisał(a):Ciekawe jak tam wrażenia Ady wrażenia super:) wiecej wam jutro napisze:) infers1995 napisał(a):A kiedy ona wkońcu się zjawi? juz sie zjawiłam:) Martunia napisał(a):W czwartek ma wylot. ;) tak miałam wylot w czwartek czyli wczoraj:) dzisiaj odsypiałam i lekcje odrabiałam ;/ ale ogólnie to fajnie:eviltong: maks z dominikiem byli dzisiaj u mnie to sie smiali że murzynka jestem ale sie mocno nie opaliłam ale jak to chłopacy żartowac lubią:evil_lol: hehe:) ciesze sie w sumie że ich zobaczyłam bo wreszcie polacy a nie rumuni jak to mój tata nazywał egipcjan... o boże co ja wygaduje ciesze sie że ich zobaczyłam.. aa :crazyeye::crazyeye: bredze juz:evil_lol::evil_lol: chester07 napisał(a):To już jutro :) Aduś czekamy :) no bo ty jesteś Majaczko farciara jedna i do szkoły nie musisz chodzić ! :D juz wczoraj:) heh:) no dobrze miałam ze nie musiała do szkoły chodzic:D ale juz od pon do szkoły:) Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Martunia napisał(a):Haha no wiadomo. :evil_lol: I tylko 2 tygodnie starania, by ładne świadectwo wyszło i paktycznie będzie po tym wolne. :D Aduś, wracaj! :buzi::buzi: Tęsknimy! no 2 tyg ale troche nadrobć musze ty martusia masz dobrze:) no szkoły juz mało zostało to tak na pocieszenia dla tych co musieli do niej chodzic hehe:) chester07 napisał(a):o jacie.. weź mnie nie strasz ! a jaka Ci się średnia szykuje, jeśli mogę wiedzieć? :eviltong: Aduś czekamy na Ciebie ! :buzi: Już nie musicie czekac:) hehe:) Martunia napisał(a):Jeszcze nie wiem dokładnie, zależy od nauczycieli. Jak dostanę z jednego przedmiotu choć jedną ocenę w dół to nie będzie paska, choć na niego liczę. :cool3: Nie wiem czy się uda, ale mam nadzieję, że tak. A u Ciebie, Majaczeńko? :D Aducha wracaj już! :buzi: pewnie bedzie pasek:D jak by mogło byc inaczej martusia wierze w ciebie:) aducha wiesz co mnie tak nazwac...:roll: Martunia napisał(a):Dzisiaj wraca! :multi: :multi: PS. z dnia 23.V: No i gdzie jesteś? :( wczoraj wróciłam co do ps to w domu jestem:D Martynia&Pusio napisał(a):no wlasnie . gdzie jestes .? :-( w domu:D Martunia napisał(a):Odezwij się, bo się tu o Ciebie martwimy. :placz: juz sie odwezwałam dawno:D hih:) Martunia napisał(a):No masz trochę zalegości, ale cóż. ;) Czekamy na wrażenia z pobycie w Egipcie oraz na zdjęcia! :multi: :loveu: e tam zaległosci juz prawie nadrobiłam musze tylko sie nauczyc na biole, matme, anglika i potem na historie na czw pewnie;) a z tych wczesniejszych przedmiotów na pon ale przepisane juz prawie mam wszystko dam rade:) Quote
Martunia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Hah, no wiesz, musieli się tak gapić, bo wyraźnie im się podobałaś. :cool3: Musiałaś mnieć niezłe powodzenie. :cool3: Dobrze, że już trochę nadrobiłaś tych zaległości. :) Hah musiałaś się za nimi stęsknić. :cool3: Czekamy niecierpliwie na zdjęcia z Egiptu, na pewno się dobrze opaliłaś. ;) Hahaha Aducha. :lol: :loveu: Quote
Pusiakowa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 O czesc Aduska . :lol: Jak wrazenia .? :p Czeakmy na zdjecia z Egiptu ;) . Kabis byl z wami .? ;) Dobranoc . ;* jutro raczej nie zajrze . bo o 6 wstaje i jade do Babci . :p Ps: u nas sa fotki ;) . Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Martunia napisał(a):Hah, no wiesz, musieli się tak gapić, bo wyraźnie im się podobałaś. :cool3: Musiałaś mnieć niezłe powodzenie. :cool3: Dobrze, że już trochę nadrobiłaś tych zaległości. :) Hah musiałaś się za nimi stęsknić. :cool3: Czekamy niecierpliwie na zdjęcia z Egiptu, na pewno się dobrze opaliłaś. ;) Hahaha Aducha. :lol: :loveu: haha:eviltong::eviltong: ale czy ktoś im sie pozwolił gapić:evil_lol: o pozwolenie nie pytali wiec jakim prawem sie patrzyli:eviltong::eviltong: ta z tym to narzekac nie mogłam:eviltong: no juz troszke:) no szczerze to sie stęskniłam ale cii... nie mów tego nikomu czasem bo mi głupio bedzie... ale nie no naprawde sie za nimi stęskniłam.. wreszcie jacyś normalni chłopacy ale nie no nie mów teg nikomu... ale i tak najbardziej steskniłam sie za Piotrusiem nawet nie za koleżankami a za nimi sie mocniej steskniłam.... za kolezankami to moze za martyną, klaudią i gosią sie steskniłam a tak to za chłopakami nawet troszke za maciejem:eviltong::eviltong:no i oczywiscie za tobą, isią, anulą, izą i innymi dogomaniakami:) opaliłam sobie rece, dekold, placy, twarz ,nogi troche i nic po za tym brzuch to wcale prawie nie mam opalony:evil_lol: smiesznie to wyglada:) jutro pogadamy sobie ja juz lece:) Dobranoc wszystkim:*:*:* Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']O czesc Aduska . :lol: Jak wrazenia .? :p Czeakmy na zdjecia z Egiptu ;) . Kabis byl z wami .? ;) Dobranoc . ;* jutro raczej nie zajrze . bo o 6 wstaje i jade do Babci . :p Ps: u nas sa fotki ;) . czesc czesc:):) wrażenia super:D jutro wam opisze wszystkie dni jesli to was nie zanudzi:eviltong::eviltong: no i zdjecia oczywiscie bedą:D:D Kabisia nie było... w domku był z siostrą moją, dziadkami i mamą:) bo ja z tatą tylko byłam:) heh:) a szkoda ale zajrzysz po jutrze:) widziałam foteczki wasze:D:D Buźka;* i dobranoc;* Quote
Avaloth Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wróciłaś ! :multi::buzi::multi::buzi::multi::buzi::multi: zdjęć chcemy :evil_lol: a no był więcej Rokiego, wtedy mi się nie chciało już szukać :eviltong: jak tam ogólne wrażenia?:cool3: a doszedł list ? :) Quote
dog193 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): ok rozumiem wszystko ale okreslenie tego nie było za miłe... dziekuje z tym sie zgadzam chesti jest cudny:) Przepraszam.... już nie będę:oops::roll: Troszkę mi głupio....:oops::roll: Quote
Martunia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):haha:eviltong::eviltong: ale czy ktoś im sie pozwolił gapić:evil_lol: o pozwolenie nie pytali wiec jakim prawem sie patrzyli:eviltong::eviltong: ta z tym to narzekac nie mogłam:eviltong: no juz troszke:) no szczerze to sie stęskniłam ale cii... nie mów tego nikomu czasem bo mi głupio bedzie... ale nie no naprawde sie za nimi stęskniłam.. wreszcie jacyś normalni chłopacy ale nie no nie mów teg nikomu... ale i tak najbardziej steskniłam sie za Piotrusiem nawet nie za koleżankami a za nimi sie mocniej steskniłam.... za kolezankami to moze za martyną, klaudią i gosią sie steskniłam a tak to za chłopakami nawet troszke za maciejem:eviltong::eviltong:no i oczywiscie za tobą, isią, anulą, izą i innymi dogomaniakami:) opaliłam sobie rece, dekold, placy, twarz ,nogi troche i nic po za tym brzuch to wcale prawie nie mam opalony:evil_lol: smiesznie to wyglada:) jutro pogadamy sobie ja juz lece:) Dobranoc wszystkim:*:*:* Hej! :hand: Co tam u Ciebie? :loveu: A no tak, teraz każdy musi mieć pozwolenie, żeby się na Adusię patrzyć. :diabloti: Nie martw się, będę cicho. ;) No tak, a jutro wreszcie po 2 tygodniach go zobaczysz! Ale radość będzie na Twojej twarzy! :cool3: :multi: O za mną też się stęskniłaś! :multi: Ty nie wiesz, jak mi tu smutno było. :roll: Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 chester07 napisał(a):Wróciłaś ! :multi::buzi::multi: zdjęć chcemy :evil_lol: a no był więcej Rokiego, wtedy mi się nie chciało już szukać :eviltong: jak tam ogólne wrażenia?:cool3: a doszedł list ? :) nom wróciłam juz koniec tego dobrego zdjecia bedą kiedyś tam bo nie nagrałam jeszcze na płyte:eviltong: nom nic sie nie stało mi tez sie szukac nie chce:eviltong: a wrażenia super:D mogłabym tam jeszcze zostac dłużej ale juz czas do domciu niestety...:( list doszedł na dzień przed wyjazdem globalnydog193 napisał(a):Przepraszam.... już nie będę:oops::roll: Troszkę mi głupio....:oops::roll: nie musisz przepraszac nic sie nie stało tylko tak mówie... Martunia napisał(a):Hej! :hand: Co tam u Ciebie? :loveu: A no tak, teraz każdy musi mieć pozwolenie, żeby się na Adusię patrzyć. :diabloti: Nie martw się, będę cicho. ;) No tak, a jutro wreszcie po 2 tygodniach go zobaczysz! Ale radość będzie na Twojej twarzy! :cool3: O za mną też się stęskniłaś! :multi: Ty nie wiesz, jak mi tu smutno było. :roll: hejo:) a u mnie dobrze;) jeszcze nauka mnie czeka ale to jutro bo dzisiaj juz nie mam ochoty:eviltong: no wiadomo że trzeba miec pozwolenie;) jak ktoś mi sie podoba to takie pozwolenie z góry otrzymuje a jak nie to wogóle jakim prawem sie gapi:evil_lol: ok trzymam cie za słowo bo jak by sie ktoś dowiedział... no może zobacze bo nie wiadomo czy nie pojechał gdzies znowu na weekend bo jak jechałam obok jego domu to samochodów jego rodziców nie było.. tak a jak go zobacze to bede sie napewno usmiechac bo to radośc bedzie niesamowita... 2 tyg go nie widziałam a jak jutro go nie zobacze to bedą 3 tyg...;/ ale trudno dam jakos rade:) pewnie że za tobą sie stęskniłam:) a jak by inaczej... mi tez smutno było...:( Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 o teraz wam dam troszke zdjęc z egiptu:) samolot: pokój: widok z okna w nocy: CDN:) Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Widok z okna za dnia: wodospad i rzeczka: CDN:) Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 basen: morze: Rumun*(egipcjanin) hehe:evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Nie martw się, dasz radę. ;) Może akurat gdzieś dzisiaj pojechał, może do rodziny czy coś. Myślę, że go jutro zobaczysz, mam taką nadzieję. :lol: Ale tam musiało być fajnie. :) Fajne pokoiki, a hotel to Ty miałaś taki w stylu 'miasteczka', ja też taki miałam. :D Ładni tam musiało być, i jaki Egipcjanin. :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts