bianka19 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cavy napisał(a):U mnie się właśnie zaczynają :turn-l: Ale się ekscytujesz :diabloti: Cześć walentynkowo :loveu: Quote
Sweet Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 bianka19 napisał(a):Ale się ekscytujesz :diabloti: Cześć walentynkowo :loveu: No własnie:P hej:):) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Sweet'] hej:D Ja mam lepszy pomysł:D masz ferie znaczy chora jesteś to przyjedź do nas:D:D:D:D Przypędzę na białym kuniu z odsieczą dla Kabisia Jak tam w szkole ? Quote
Sweet Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='halgre']Witam ****************************** hejo:):) [quote name='Bartiśkowa_']Przypędzę na białym kuniu z odsieczą dla Kabisia Jak tam w szkole ? Dobra:D chciałam oznajmić że obcięłam smrodka:D:D haha:P ale mi się nie podoba:eviltong::eviltong: W szkole jak w szkole.. masakra jak zawsze;/ a jak twoja choroba?:D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Sweet'] Dobra:D chciałam oznajmić że obcięłam smrodka:D:D haha:P ale mi się nie podoba:eviltong::eviltong: W szkole jak w szkole.. masakra jak zawsze;/ a jak twoja choroba?:D O suuper wstawiaj zdjecia Ja chcę zobaczyć metamorfozę Kabisia Powiem ci ze super. Dzisiaj ćwiczyliśmy komendę zdechł pies. Efekty czyli filmiki w galerii 2 str w przód chyba ;p Nareszcie odpoczac można.niema to jak ferie znaczy yy choroba Quote
Kaya93 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cześć walentynko moja :loveu: Dawaj zdj syna mego, po zabiegu kosmetycznym xD Quote
Sweet Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']O suuper wstawiaj zdjecia Ja chcę zobaczyć metamorfozę Kabisia Powiem ci ze super. Dzisiaj ćwiczyliśmy komendę zdechł pies. Efekty czyli filmiki w galerii 2 str w przód chyba ;p Nareszcie odpoczac można.niema to jak ferie znaczy yy choroba nie zobaczysz:P haha:P a przynajmniej nie prędko:P O to fajnie;D coś mi sie obiło:D No ja wiem czasami fajnie byc chorym:P [quote name='Kaya93']Cześć walentynko moja :loveu: Dawaj zdj syna mego, po zabiegu kosmetycznym xD Cześć kochanie:*:*:*:*:*:*:* Chyba śnisz;P haha;P Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 heloł:D i jak tam Ty w szkole a jo fajnie w piżamce przed kompem:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Anula & Bono']heloł:D i jak tam Ty w szkole a jo fajnie w piżamce przed kompem:evil_lol: hehe ja też xd I grzeję się w kocyku ;p Jak tam dużo zadanka masz na jt ? a może pouczyć się musisz ? Biedna Adulka przez nas się ząłamie :oops::loveu: Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 no tak pouczyć sie na pewno musi na coś nie ma inny opcji:evil_lol: a jo w dalszym ciągu w piżamce przed kompem:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziewczyny dołanczam sie do Was w terroryzowaniu Sweeta :diabloti: Ja też w piżamce, przy kompie, muzyczka i peeełny relax :evil_lol: Quote
Sweet Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='halgre']Witamy się [quote name='Anula & Bono']heloł:D i jak tam Ty w szkole a jo fajnie w piżamce przed kompem:evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']hehe ja też xd I grzeję się w kocyku ;p Jak tam dużo zadanka masz na jt ? a może pouczyć się musisz ? Biedna Adulka przez nas się ząłamie :oops::loveu: [quote name='Anula & Bono']no tak pouczyć sie na pewno musi na coś nie ma inny opcji:evil_lol: a jo w dalszym ciągu w piżamce przed kompem:evil_lol: [quote name='Kaya93']Dziewczyny dołanczam sie do Was w terroryzowaniu Sweeta :diabloti: Ja też w piżamce, przy kompie, muzyczka i peeełny relax :evil_lol: Ej nie ja was nie lubie już:(:(:(:(:(:( Nie dość że mnie męczycie to jeszcze mi tu o spaniu mówicie mojej ulubionej czynności:( Rozumiem o niechodzeniu do szkoły ,o tym gdzie to wyjeżdżacie ale o spaniu?? To był cios poniżej pasa:(:(:(:(:(:(:(:( Nie niw wybacze wam kara was spotka;( Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zła sweet = groźna i niebezpieczna sweet :crazyeye: nie wiem jak wy ale ja się boję.:placz: Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a jo nie:evil_lol: a jo spałach dzisiej do 11 bądź dłuży:D Quote
Sweet Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Zła sweet = groźna i niebezpieczna sweet :crazyeye: nie wiem jak wy ale ja się boję.:placz: Bój się bój...! dzisiaj dam ci spokój jeszcze bo mam troche do zrobienia ale jutro! [quote name='Anula & Bono']a jo nie:evil_lol: a jo spałach dzisiej do 11 bądź dłuży:D Osz ty wredna babo!!!! A ja o 11 to kończyłam Polski ha:D hahaha:D !!! Nie będzie fot kabika a już chciałam dać! Quote
Bartiśkowa_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A ja spałam tylko do 10 bo miał przyjść kurier z paczką Ale daaj fotki Quote
Sweet Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Anula & Bono']peszek nie byda płakać:evil_lol: To nie:P [quote name='Bartiśkowa_']A ja spałam tylko do 10 bo miał przyjść kurier z paczką Ale daaj fotki haha:P dobrze ci tak:P Ja sobie pospałam ładnie do 5.50:D ale wstałam o 6.10:P Nie dam bo Anula jest wredna;P Quote
Pestka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a jo nie a jo spałach dzisiej do 11 bądź dłuży Niezła jesteś, ja mimo, że mam ferie wstaje coś koło 6.40 :loveu: Quote
Sweet Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Pestka napisał(a):Niezła jesteś, ja mimo, że mam ferie wstaje coś koło 6.40 :loveu: No chociaż jedna która łączy się ze mną w bólu:D Specjalnie dla ciebie dam fotki jutro:D:D Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Pestka']Niezła jesteś, ja mimo, że mam ferie wstaje coś koło 6.40 :loveu: oooo matko tak wcześnie:evil_lol: do mie MINIMUM to jest do 11:D Quote
Sweet Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Anula & Bono']oooo matko tak wcześnie:evil_lol: do mie MINIMUM to jest do 11:D A ty już cicho siedź wredoto :evil_lol: Quote
Tepes Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 tsasasasa:evil_lol: sie wykimom jutro zaś mmmmmmmmm:D Quote
Recommended Posts