Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Pusiakowa']no, bo nie jestem ładna. ; ooooooooooo . nie, akurat teraz ucze sie na fizyke. samo zUo . :roll:[/QUOTE] ja tez nie i sie nie chwale;P Oj tak... wiem coś o tym:P Nie wybieraj sie pod żadnym pozorem do Lo na profil z rozszerzoną matmą i fizą:P haha:P Quote
Pusiakowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Sweet']ja tez nie i sie nie chwale;P Oj tak... wiem coś o tym:P Nie wybieraj sie pod żadnym pozorem do Lo na profil z rozszerzoną matmą i fizą:P haha:P[/QUOTE] ;P. no ja nie jestem taka głupia jak ty i nie wybiorę się. :D Quote
Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Pusiakowa'];P. no ja nie jestem taka głupia jak ty i nie wybiorę się. :D[/QUOTE] :P to dobrze;D haha:D nie popełniaj mojego błędu:D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No wygląd nie jest najważniejszy ale to przeszło samo siebię I nawet charakteru nie miał fajnego. Jak dla mnie. Jak wy nie jesteście ładne to co dopiero ja mam powiedziec hah xd Śpicie jush ? Quote
Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']No wygląd nie jest najważniejszy ale to przeszło samo siebię I nawet charakteru nie miał fajnego. Jak dla mnie. Jak wy nie jesteście ładne to co dopiero ja mam powiedziec hah xd Śpicie jush ? haha:P znam to skądś:P znam takich kilku osobników:P Ty jesteś ładna przecież:) ja nie śpie;P nie chce mi sie miałam sie uczyc:P a ty?:D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Sweet']haha:P znam to skądś:P znam takich kilku osobników:P Ty jesteś ładna przecież:) ja nie śpie;P nie chce mi sie miałam sie uczyc:P a ty?:D[/QUOTE] A widzisz hehe xd a najgorsze jest to że nadal do mnie pisze wrr...;p No coś ty xd chyba ty Mi tak samo siedzę i myślę czy pisac ściągę czy rano się będę uczyć bo mam na późniejszą xd Co jeszcze powiesz ? Bardzo ciężko jest na mat fiz ? Quote
Sweet Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']A widzisz hehe xd a najgorsze jest to że nadal do mnie pisze wrr...;p No coś ty xd chyba ty Mi tak samo siedzę i myślę czy pisac ściągę czy rano się będę uczyć bo mam na późniejszą xd Co jeszcze powiesz ? Bardzo ciężko jest na mat fiz ?[/QUOTE] haha to pecha masz kobieto:P ja z takimi do klasy chodze:P haha:P ale dobrze masz... ja nie mogę na tym ściągać... dlatego będę się na dwóch religiach uczyć;D Wiesz co różnie to bywa ale lekko nie jest nie powiem.. I jeszcze mam infę rozszerzoną:P Fizyki to ja w ogóle nie kapuje ale to też wina nauczycielki:P no ale moja tez bo sie nie ucze:P Quote
Pusiakowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Sweet']:P to dobrze;D haha:D nie popełniaj mojego błędu:D[/QUOTE] spokojna rozczochrana. :D:D:D Anito. ;ooooooooo czy jak cie tam zwą :diabloti: jesteś ładna ! mówi ci to ekspert. ;d więc nie masz prawa zaprzeczać! Quote
Sweet Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Pusiakowa']spokojna rozczochrana. :D:D:D Anito. ;ooooooooo czy jak cie tam zwą :diabloti: jesteś ładna ! mówi ci to ekspert. ;d więc nie masz prawa zaprzeczać![/QUOTE] :D to sie ciesze:D Ja tez potwierdzam:D :D Quote
Pusiakowa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Ale tu u was uciechło ;p co u was? uciEchło bo mnie nie ma. :D:D no właśnie słitaśna do nas zapraszam :mad: Quote
halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://www.paczekdlaciebie.pl/189929 Smacznego ! *********************** Quote
Bartiśkowa_ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Czyżby szkoła i nauka hihi xd ? A my już od poniedziałku ferie łiii :) Quote
Sweet Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć Kabiki :D hej:) Bartiśkowa_ napisał(a):Ale tu u was uciechło ;p co u was? a no tak jakos:P bianka19 napisał(a):Witanko ;) Co u was ? :D hej:) Pusiakowa napisał(a):uciEchło bo mnie nie ma. :D:D no właśnie słitaśna do nas zapraszam :mad: wlewaj sobie jeszcze;P i tak cię nie kocham:P bianka19 napisał(a):Siemanko ;) hej:) halgre napisał(a):http://www.paczekdlaciebie.pl/189929 Smacznego ! *********************** dziekuje:):) Bartiśkowa_ napisał(a):Czyżby szkoła i nauka hihi xd ? A my już od poniedziałku ferie łiii :) ej nie mów mi nic... ten tydzień to był najgorszy tydzień w moim życiu.... I jeszcze jutro... te przeklęte szkolne walentynki...:P Ej nie wy nie macie ferii i tyle;P Quote
Bartiśkowa_ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 hehe Dobra już nie mówię o feriach:cool3: uświadomię ci to jak juz bd miec bo jeszcze nam naprawdę odwołają xdd Ojj to przychodze z pocieszeniem po ciężkim tygodniu :buzi: Quote
Sweet Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):hehe Dobra już nie mówię o feriach:cool3: uświadomię ci to jak juz bd miec bo jeszcze nam naprawdę odwołają xdd Ojj to przychodze z pocieszeniem po ciężkim tygodniu :buzi: No:P ale szybko ci miną haha:D ale i tak ich nie masz;P Słuchaj mnie;P dziękuje:* ja chce już po prostu jutro po południe po szkole bo wreszcie stamtąd wyjdę i od tamtych ludzi... Quote
halgre Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No ja nie mam ferii, ale kiedyś tam miałam też Quote
Sweet Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 halgre napisał(a):No ja nie mam ferii, ale kiedyś tam miałam też To byly dawne czasy:P hehe:) nie no żartuje sobie;) na pewno nie aż tak dawno miałaś:) Quote
Pusiakowa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Sweet napisał(a):wlewaj sobie jeszcze;P i tak cię nie kocham:P i tak wiem, że mnie kochasz tylko się wstydzisz. :diabloti: a ja ferie sobie od dziś zrobiłam. :D nie poszłam do sql, bo zaspałam a pierwszą miałam gegre,a ostatnio też na geografii nie byłam, bo sie źle czułam i teraz by morde darla, że ja na gegre nie chodze. ;/ i w ogóle wkurzyła mnie moja wych. ;/ po tej wczorajszej wywiadówce. musiałam się wyżalić. :grins: Quote
bianka19 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Siemka ;) A my od poniedziałku do sql .. ;P Skończyły już nam się ferie.. ;pp Quote
Cavy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 bianka19 napisał(a):Siemka ;) A my od poniedziałku do sql .. ;P Skończyły już nam się ferie.. ;pp U mnie się właśnie zaczynają :turn-l: Quote
Recommended Posts