Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000672.jpg Aaaa moje ukochane Kabisiątko! :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 dobra Kabisia koniec:) teraz będzie roki i jakieś kwiateczki:) hihi:) Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Zaraz jeszcze kwiatki i żegnam sie z wami na 2 tyg:(:(:(:( Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ale mi nie ostre powychodziły foty rokiego...:/ ostatnie foty i lece... mój telefonik:D tylko to zdjecie nie oddaje jego koloru w pełni:) TO DO NAPISANIA ZA 2 TYGODNIE:) (chyba że uda mi sie w Egipcie wejśc na neta:) ) Quote
Martunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Śliczny mój miś - Roki. :loveu: I jakie ładne kwiatki i fajny telefon. :cool3: Szkoda, że Ciebie tu przez 2 tygodnie nie będzie. :( Nie będę miała z kim pogadać, łeeeee. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::cry::cry::cry: Miłego pobytu w Egipcie, odpocznij sobie od nas, zrelaksuj się i szalej tam, kobieto, szalej! :evil_lol: Założę się, że następnego sobie wypatrzysz. :roll: :diabloti: PS. Przesyłam dla wszystkich pozdrowienia od Ady! ;) Niedługo będzie już w samolocie i wyleci do Egiptu. :cool3: Tęsknimy, Aduś! :-( :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hej Adus:multi: Obejrzalam wszytskie fotki, sliczne sa, troche nieostre Rokiego, ale chociaz go widac Zyzce milego pobytu w Egipcie, mysl tam o nas:evil_lol: Pozdrawiam:loveu: Quote
Pusiakowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Oj Adus .. Jak ja ci zazdroszcze .!. do szkoly nie bedziesz chodzic!! A my musimy sie meczyc . :roll: Mialas mnie zabrac i co .?! :diabloti: [quote name='Martunia']Śliczny mój miś - Roki. :loveu: I jakie ładne kwiatki i fajny telefon. :cool3: Szkoda, że Ciebie tu przez 2 tygodnie nie będzie. :( Nie będę miała z kim pogadać, łeeeee. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::cry::cry::cry: Miłego pobytu w Egipcie, odpocznij sobie od nas, zrelaksuj się i szalej tam, kobieto, szalej! :evil_lol: Założę się, że następnego sobie wypatrzysz. :roll: :diabloti: PS. Przesyłam dla wszystkich pozdrowienia od Ady! ;) Niedługo będzie już w samolocie i wyleci do Egiptu. :cool3: Tęsknimy, Aduś! :-( :loveu: Ze mna mozesz pogadac w mojej galeri :razz: :diabloti: . No wlasnie Adus tesknimy.! Mileho pobytu w Egipcie i nie zapominaj o nas ;) . My o tobie caly czas myslimy :) . Dobranoc . ;* Quote
Tepes Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hej:) O Rokuś:loveu: Okropną ma tą ranę na tej łapie... Śliczne kwiatuszki miłego pobytu!!!!!!!!!!!! Quote
dog193 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Przepraszam że się wtrącam ale czy w tej galerii oprócz tych ostatnich zdjęć to nie ma już innych fotek Rokiego??? Tylko same zdjęcia tego yorka??? Jeśli są jeszcze jakieś fotki Rokiego to można mi podać strony bo mi się nie chce wszystkich przeglądać (mówiąc szczerze to weszłam tutaj tylko ze względu na rottka bo nie lubię małych psów) I czy ten rottek jest ciągle na dworze???:roll: Quote
Pusiakowa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 globalnydog193 napisał(a):Przepraszam że się wtrącam ale czy w tej galerii oprócz tych ostatnich zdjęć to nie ma już innych fotek Rokiego??? Tylko same zdjęcia tego yorka??? Jeśli są jeszcze jakieś fotki Rokiego to można mi podać strony bo mi się nie chce wszystkich przeglądać (mówiąc szczerze to weszłam tutaj tylko ze względu na rottka bo nie lubię małych psów) I czy ten rottek jest ciągle na dworze???:roll: Tak sa .. A na jakich stronach to musisz sie spytac Ady . Quote
Avaloth Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 globalnydog193 napisał(a):Przepraszam że się wtrącam ale czy w tej galerii oprócz tych ostatnich zdjęć to nie ma już innych fotek Rokiego??? Tylko same zdjęcia tego yorka??? Jeśli są jeszcze jakieś fotki Rokiego to można mi podać strony bo mi się nie chce wszystkich przeglądać (mówiąc szczerze to weszłam tutaj tylko ze względu na rottka bo nie lubię małych psów) I czy ten rottek jest ciągle na dworze???:roll: Jeszce chyba dwa razy były dawane fotki Rokiego, zaraz wkleję stronki.. Większość zdjęć jest 'tego yorka' .. Roki jest cały czas na dworze, śpi w kojcu. Jak coś mówię źle to mnie poprawiać. Stronki : 145,141 i jeszcze gdzieś wcześniej, ale nie mogę znaleźć Adusiu wróciłabyś już..:-( Quote
Martunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jeszcze 6 dni do powrotu. :cool3: Ale jej musi być fajnie. :roll: Podobno ma dobre powodzenie tam w Egipcie. :evil_lol: Jeeej, ja chcę wrócić do tych miejsc, gdzie ja byłam, tam to też ode mnie odpędzić sie nie mogli. :diabloti: Fajni tam są ludzie. ^^ Wracaj! :loveu: Quote
dog193 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 chester07 napisał(a):Jeszce chyba dwa razy były dawane fotki Rokiego, zaraz wkleję stronki.. Większość zdjęć jest 'tego yorka' .. Roki jest cały czas na dworze, śpi w kojcu. Jak coś mówię źle to mnie poprawiać. Stronki : 145,141 i jeszcze gdzieś wcześniej, ale nie mogę znaleźć Adusiu wróciłabyś już..:-( Dzięki;) A i nie złośćcie się za 'tego yorka' :roll: Po prostu tak napisałam, bo mnie za bardzo nie interesuje....:roll::oops: Ale za to rottek jest wspaniały ;) P.S twój owczarek też jest przepiękny ;) Quote
Avaloth Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 globalnydog193 napisał(a):Dzięki;) A i nie złośćcie się za 'tego yorka' :roll: Po prostu tak napisałam, bo mnie za bardzo nie interesuje....:roll::oops: Ale za to rottek jest wspaniały ;) P.S twój owczarek też jest przepiękny ;) ale ja się nie złoszczę :eviltong: tylko tak napisałaś no tak no xD mój? a dziękuję:loveu: Ale ona opalona pewnie wróci.. takiej to dobrze, my musimy do szkoły chodzić :roll::evil_lol: Quote
Martunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Mów za siebie! Bo ja nie. :multi: :evil_lol: Ada, wracaj już! ;) Jeszcze 3 dni! :multi: Nie mogę się doczekać tych wielkiej ilości zdjęć. :roll: :cool3: Quote
infers Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Ciekawe jak tam wrażenia Ady A kiedy ona wkońcu się zjawi? Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 To już jutro :) Aduś czekamy :) no bo ty jesteś Majaczko farciara jedna i do szkoły nie musisz chodzić ! :D Quote
Recommended Posts