Martunia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ahhh no tak, najgorsze właśnie, jak nie ma pomysłu :D Ale może jeszcze jakiś się znajdzie :D Nie utknęłam xD! Nawet mi się podobało, tylko, że jak będzie trzeba to robić na ocenę to nie będzie tak fajnie xD Haha no okok :D Mi też nic się nie chce :D Czyli standard :D Quote
Sweet Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Martunia napisał(a):Ahhh no tak, najgorsze właśnie, jak nie ma pomysłu :D Ale może jeszcze jakiś się znajdzie :D Nie utknęłam xD! Nawet mi się podobało, tylko, że jak będzie trzeba to robić na ocenę to nie będzie tak fajnie xD Haha no okok :D Mi też nic się nie chce :D Czyli standard :D No coś sie wymysli:) z Koleżanką mam iśc na zdjecia w czwartek albo piątek wiec cos wymyslimy:D O to dobrze:D e tam dobrze bedzie:) hehe:D Quote
Izabela124. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 http://img514.imageshack.us/img514/2424/dsc01716g.jpg oczu mu nie widać :evil_lol::eviltong: http://img714.imageshack.us/img714/6915/dsc01895.jpg to za to, że mnie ubrałaś :lol: Quote
Sweet Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='Izabela124.']http://img514.imageshack.us/img514/2424/dsc01716g.jpg oczu mu nie widać :evil_lol::eviltong: http://img714.imageshack.us/img714/6915/dsc01895.jpg to za to, że mnie ubrałaś :lol: No bo grzywe ma za długa:P haha:D [quote name='LadyK']Hej :hand: wpadłam się przywitać :D:D Hej:D Miło nam:D Quote
Avaloth Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 co Ty robisz mojemu psu ? ubierasz go w różowe ubranka, wiesz co. to takie niemęskie. ja bym się obraziła na jego miejscu :D minki ma Kabuś zabójcze xd < 3 Quote
Sweet Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Iś & Chester']co Ty robisz mojemu psu ? ubierasz go w różowe ubranka, wiesz co. to takie niemęskie. ja bym się obraziła na jego miejscu :D minki ma Kabuś zabójcze xd < 3[/QUOTE] haha przepraszam:P troche go torturuje i sie zgadza na wszystko:P woli to niż nie dostać jeść przez tydzien:P haha:D Wiem miny to on strzela takie ze normalnie mozna sie posikac ze śmiechu:P Quote
Bartiśkowa_ Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Czesc Ada ;) Chyba wam się już feryje skończyły hah xd A my jeszcze jeszcze czekamy Pożytecznie je spędziłas hy ? Quote
Sweet Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc Ada ;) Chyba wam się już feryje skończyły hah xd A my jeszcze jeszcze czekamy Pożytecznie je spędziłas hy ? hej;) a no skończyły sie;( A bo ja wiem odpoczęłam troszke w każdym razie;) a tak to nudno ogólnie je spędziłam..;P Quote
Avaloth Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Bartiśkowa zbije cię zaraz. Ja tu z żałoby po feriach umieram a Ty się cieszysz bezczelnie. Adzik złączmy się w żałobie i chodźmy się pociachać żyletką zmieniająca kolory :D jak tam się generlanie dziecko spisuje ? wzięłabyś psa na śniegowy spacer a nie Quote
Avaloth Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 phi, dubel. no to pozdrowienia dla Wszystkich :D:D:D Quote
Tepes Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 hahaha dobrze wom tak do szkoły zapieprzać!!!!!!!! a my niedługo z moja kochaną Bartiśkową bydziemy sie byczyć i już NIKT po nos nie bydzie włahahaha dobrze wom tak:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']Bartiśkowa zbije cię zaraz. Ja tu z żałoby po feriach umieram a Ty się cieszysz bezczelnie. Adzik złączmy się w żałobie i chodźmy się pociachać żyletką zmieniająca kolory :D jak tam się generlanie dziecko spisuje ? wzięłabyś psa na śniegowy spacer a nie No ja wiem bo to zła kobieta jest:P No umieramy razem Dobra:D masz taką zarąbistą?:D A generalnie już coraz lepiej;) wzięłabym go na dłuższy tyle że on jest chwile na dworze u mu w łapy zimno..;/ [quote name='Iś & Chester']phi, dubel. no to pozdrowienia dla Wszystkich :D:D:D hah:P ok;D [quote name='Anula & Bono']hahaha dobrze wom tak do szkoły zapieprzać!!!!!!!! a my niedługo z moja kochaną Bartiśkową bydziemy sie byczyć i już NIKT po nos nie bydzie włahahaha dobrze wom tak:evil_lol: Ej a ty co po kogo stronie jestes?;P Wy obie wredne a nie kochane:P Nie ciesz sie tak:P za rok ty będziesz miała jako pierwsza:evil_lol: Chce ktoś foty?::D Quote
Martunia Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Łiiii a mi się zaczynają ferieeeeeeeeee :D:D:D Haha :D! Ja chcę :D Quote
Sweet Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Martunia']Łiiii a mi się zaczynają ferieeeeeeeeee :D:D:D Haha :D! Ja chcę :D[/QUOTE] Za dobrze masz:P i jeszcze pewnie juz jesteś w górach:P [quote name='bianka19']Witamy się ;) My chcemy foty! :D[/QUOTE] hej:) Dam fotki niedługo:) Quote
bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Sweet']hej:) Dam fotki niedługo:)[/QUOTE] Super ! :D Czekamy ;) Mizianko :D Quote
Sweet Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Izabela124.']No to czekamy na te fotki...[/QUOTE] [quote name='bianka19']Super ! :D Czekamy ;) Mizianko :D[/QUOTE] Już sie załadowały za chwilkę będą:) Quote
Sweet Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Izuuus']I fotek nie ma.. :siara: Już są:) CDN:) Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://img3.imageshack.us/img3/497/dsc02363kopia.jpg to Kabi? hahahha Quote
Sweet Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 cdn .............................. Quote
Recommended Posts