Sweet Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 kasia14 napisał(a):Dziękuje za głosy:) Nie ma za co;) Izabela124. napisał(a):Kiedy fotki będą?? Nie wiem moze jutro jakis dodam:) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Czeesc ;) A moze jednak dzisiaj coś wrzucisz ? Quote
Sweet Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Czeesc ;) A moze jednak dzisiaj coś wrzucisz ? Hej:) nie wiem czy mam cos na kompie a nie chce mi sie zrywać z aparatu:P ale moze coś znajde:D Quote
łapeczek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 a ja tez chcem foty :D pol dnia dzis przesleczalam nad wasza galeria aby ponadrabiac i jeszcze troszenke mi zostalo Quote
Sweet Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 łapeczek napisał(a):a ja tez chcem foty :D pol dnia dzis przesleczalam nad wasza galeria aby ponadrabiac i jeszcze troszenke mi zostalo Zaraz będą;) Heh jak cie tyle czasu nie bylo to sie nie dziwie;P LadyK napisał(a):Ja też chcę fotki :D Będą będa:D:D Quote
Sweet Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Pusiakowa']czekamy.:D Już:) Jakieś domowe znalazłam:) CDN:) Quote
Martunia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Sweet napisał(a):No ja też jej dawno nie widziałam... Już nas chyba w ogóle nie lubi... Jak to nie lubi :D Czy ja o czymś nie wiem :D? Czas mi nie pozwala często wchodzić na dgm, Ledwo na jedna galerię wchodzę, ale to Anula mnie męczy strasznie, męczydusza wredna :diabloti: Quote
Sweet Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Martunia']Jak to nie lubi :D Czy ja o czymś nie wiem :D? Czas mi nie pozwala często wchodzić na dgm, Ledwo na jedna galerię wchodzę, ale to Anula mnie męczy strasznie, męczydusza wredna :diabloti: No ja nie wiem bo już w ogóle do nas nie wchodziłas:P ale cieszymy sie ze jestes:D:D hehe:) Anula jest wredna czasami i uparta fakt ale i tak ją kochamy:D Wtryniasz mi się między zdjęcia:P:P:evil_lol: KONIEC:) więcej na poprzedniej stronie;) Quote
Pusiakowa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 słoodki Kabulec. :loveu: http://img706.imageshack.us/img706/5927/dsc01709.jpg :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Widzę, że Kabiś również lubi jeść Denta Stix Quote
Sweet Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Pusiakowa']słoodki Kabulec. :loveu: http://img706.imageshack.us/img706/5927/dsc01709.jpg :loveu: :):) dziekuje:) [quote name='Izabela124.']Widzę, że Kabiś również lubi jeść Denta Stix pewnie że lubi:D Quote
Martunia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Sweet napisał(a):No ja nie wiem bo już w ogóle do nas nie wchodziłas:P ale cieszymy sie ze jestes:D:D hehe:) Anula jest wredna czasami i uparta fakt ale i tak ją kochamy:D Wtryniasz mi się między zdjęcia:P:P:evil_lol: Oj no ale postaram się już wcześniej odwiedzać :D Haha oj taaak ;pp Ej jak pisałam posta, to nie było jeszcze żadnych zdjęć xD Nie moja wina xD Kabik :D Tylko że coś ciemne, a poza tym to fajne :D Quote
Sweet Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Martunia napisał(a):Oj no ale postaram się już wcześniej odwiedzać :D Haha oj taaak ;pp Ej jak pisałam posta, to nie było jeszcze żadnych zdjęć xD Nie moja wina xD Kabik :D Tylko że coś ciemne, a poza tym to fajne :D :) no ja mysle:D hehe:D Trudno:P trzeba bylo mi czytać w myślach:P Nie no żartuje;D No wiem ze trochę ciemne nie chciało mi sie rozjaśniać ani nic ale lubie takie ciemnawe zdjęcia;) Quote
Martunia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Haha na pewno bym to zrobiła :D A jak tam ferie ci lecą :D? Quote
Sweet Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Martunia napisał(a):Haha na pewno bym to zrobiła :D A jak tam ferie ci lecą :D? haha:D wiem:D A powoli i nudno:P juz tydzień minął a ja nic praktycznie nie zrobiłam:P za to przeczytałam 3 ksiązki:P hah:D nie wiem co mi sie wzielo na czytanie:D a co u ciebie?? jak w szkole??:D Quote
Martunia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Sweet napisał(a):haha:D wiem:D A powoli i nudno:P juz tydzień minął a ja nic praktycznie nie zrobiłam:P za to przeczytałam 3 ksiązki:P hah:D nie wiem co mi sie wzielo na czytanie:D a co u ciebie?? jak w szkole??:D Hahaa no ale odpoczywasz i to się liczy :D Jakie czytałaś :D? W szkole ok poza tym, że mam pełno do zrobienia i pozadawane :P Nie mogą się uspokoić w tej szkole :P A tak to ok :D Quote
Tepes Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Martunia']Hahaa no ale odpoczywasz i to się liczy :D Jakie czytałaś :D? W szkole ok poza tym, że mam pełno do zrobienia i pozadawane :P Nie mogą się uspokoić w tej szkole :P A tak to ok :D weekend jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skończcie ze szkołą:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Pusiakowa']no i sie zaczyna. xddd .:diabloti: haha:P bywa:D [quote name='Martunia']Hahaa no ale odpoczywasz i to się liczy :D Jakie czytałaś :D? W szkole ok poza tym, że mam pełno do zrobienia i pozadawane :P Nie mogą się uspokoić w tej szkole :P A tak to ok :D No zawsze cos:D wiec tak: "jedenaście minut" , "chodżmy razem" i "impreza u ralpha" :D nawet fajne wszystkie:D No ale masz za tydzien juz ferie:D [quote name='Anula & Bono']weekend jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skończcie ze szkołą:evil_lol: No ja mam ferie:P a że weekend to wiem:D hehe:D Quote
Martunia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Sweet napisał(a):No zawsze cos:D wiec tak: "jedenaście minut" , "chodżmy razem" i "impreza u ralpha" :D nawet fajne wszystkie:D No ale masz za tydzien juz ferie:D Aha, nie czytałam ;) Mam nadzieję, że na ferie nas nie zadadzą czytania Potopu, bo się załamię... najwyżej pozostanie mi streszczenie :diabloti: Bo już nauczycielka mówiła w listopadzie, że może tak być... Jak tak to nie doczytam tak szybko :P No w końcu :D W końcu sobie wypocznę :D A masz jakieś plany na przyszły tyydzień :D? Quote
Recommended Posts