Sweet Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, co się przejmujesz, i tak ich po dwóch tygodniach zobaczysz. :) Ja w tym roku będę na zakończeniu od 3 lat, więc wiesz. :eviltong: Dobrze będzie, nie przejmuj się. :) Ja bym się strasznie cieszyła, a nie przejmowała. :D Do większego można jakieś metalowe rzeczy dać, ale do plecaka nie. ;) Biegają wszyscy z całej szkoły... Będę ostatnia, ale cóż. :eviltong: Rok temu byłam o dziwo 16 na 30 dziewczyn (bo to dziewczyny/chłopaki biegamy). ^^ No i 1 km to dużo. A ok, możesz pisać, ale nie spodziewaj się odpowiedzi w czasie lekcji. :eviltong: :) no niby tak ale sporo mnie ominie:( ale dobra dam rade tylko mam nadzieje ze bedzie tam ktoś w moim wieku albo jakies dziecko ogólnie tylko z polski:eviltong: heh:) o fajnie;) ja nie byłam w 6 na zakończeniu bo nad morzem byłam akurat albo w 5 nie bylam:P nie pamietam:) a to dobrze:evil_lol: bo nie wiedziałam czy moge nozyczki i igłe wziąsc:evil_lol::evil_lol: hehe;) aa:) to tak mało dzeiwczyn było 30??:crazyeye: a to dobrze ci poszło:) nasi chłopacy normalnie biegają na 1km a my na 800m:eviltong: heh:) ok a o której konczysz lekcje w czwartek??:D bo jak bede w egipcie to nie bede ci pisac :eviltong: moze na neta wejde kiedys tam:) zobaczy sie... nie moge sie doczekac ale tez czasem mam tak że nie chce jechac... :roll: infers1995 napisał(a):Kiedy będą nowe foty? jutro dam fotki:):) Quote
Martunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Na pewno ktoś będzie. ;) Ja nie byłam w 5, 6 i 1 klasie, bo też nad morzem za granicą byłam. ;) Nie no, możesz raczej. ;) No mało biegało akurat z naszego rocznika (bo to rocznikowo) i ten kto nie biegał, miał 1, a każdy kto biegał - 5. ;) Wolę mieć 5. :cool3: U mnie chłopacy gdzieś biegają z 8 sekund coś, a u nas najwyższy wynik na 60m to gdzieś z 9 coś. :roll: Są od nas szybsi. :roll: Kończę 13.20. ;) Nie chcesz jechać? :-o Nie wiesz co mówisz. ;) Będę później, gdzieś tak ok. 22.00, odpocznę od komputera. ;) Quote
Sweet Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Martunia napisał(a):Na pewno ktoś będzie. ;) Ja nie byłam w 5, 6 i 1 klasie, bo też nad morzem za granicą byłam. ;) Nie no, możesz raczej. ;) No mało biegało akurat z naszego rocznika (bo to rocznikowo) i ten kto nie biegał, miał 1, a każdy kto biegał - 5. ;) Wolę mieć 5. :cool3: U mnie chłopacy gdzieś biegają z 8 sekund coś, a u nas najwyższy wynik na 60m to gdzieś z 9 coś. :roll: Są od nas szybsi. :roll: Kończę 13.20. ;) Nie chcesz jechać? :-o Nie wiesz co mówisz. ;) Będę później, gdzieś tak ok. 22.00, odpocznę od komputera. ;) mam nadzieje:) aa:) heh:) to dobrze:):) aaa chyba że:) no a jak nie dobiegniesz to tez masz 5?:evil_lol: no u nas tez sa szybcy:eviltong: ale trudno chłopacy zawsze lepiej biegają aa:) to dobrze;) nie no chce ale sie boje... ok ja ide sie umyc:evil_lol: heh:) papa:* znaczy do po 22 jak bede:) Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Hej. :) Co tam u Adusi naszej? :D Co do biegów, to każdy kto ukończy bieg ma 5. :cool3: A no i chłopacy zawsze są szybsi, nie wiem, jak oni to robią. :roll: Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) Co tam u Adusi naszej? :D Co do biegów, to każdy kto ukończy bieg ma 5. :cool3: A no i chłopacy zawsze są szybsi, nie wiem, jak oni to robią. :roll: hej:) a dobrze:) dzisiaj ostatni dzien w szkole był:) fajnie nawet:) jutro juz wylot.. nie wiem co mam wziasc do bagażu podręcznego.. ;/ podpowiesz mi cos??:D O:D fajnie:) jak ci poszły biegi?? co u ciebie??:D:D hih:) Izabela124. napisał(a):Hejka To juz jutro wylatujesz? hejka:) no jutro:) Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 infers1995 napisał(a):Hejka! Czekamy na foty! hejka:) dam wieczorkiem bo jeszcze do rokiego sie przejdę pożegnać:) Quote
Tepes Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wy tyle gadacie że trudno dokopać się do fotek:D Ale widziałam na szczęście wszystkie:) Śliczne:loveu:L No i nawet Kabiś z Panem:) Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Acctiually napisał(a):Wy tyle gadacie że trudno dokopać się do fotek:D Ale widziałam na szczęście wszystkie:) Śliczne:loveu:L No i nawet Kabiś z Panem:) hehe:) dobrze że udało ci sie dokopac do fotek:D:D hih:) dzisiaj bedą tez jakies chyba własciwie to chyba zaraz zgram bo potem sie nie zdążą wgrac na neta... :) no nawet z panem jest:) hihi:) Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 O Ty już jutro wylatujesz! :cool3: Jak i faaajnie. :roll: Do plecaka podręcznego? Szczerze to nie wiem. :d Picie jakieś, coś do jedzenia, aparat, komórkę, coś do czytania,... nie wiem, co chcesz. :eviltong: Biegać będę dopiero jutro, sklerotyku. ^^ Już się boję, żebym się tylko nie wygłupiła przed całym moim rocznikiem. :roll: Będę pomału biegła, bo wprawdzie w ogóle nie powinnam biegać na dłuższe dystanse, ale jakbym nie pobiegła, to bym miała 1. ^^" Więc wolę biec i mieć 5. ^^ U mnie nic szczególnego. ;) Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Martunia napisał(a):O Ty już jutro wylatujesz! :cool3: Jak i faaajnie. :roll: Do plecaka podręcznego? Szczerze to nie wiem. :d Picie jakieś, coś do jedzenia, aparat, komórkę, coś do czytania,... nie wiem, co chcesz. :eviltong: Biegać będę dopiero jutro, sklerotyku. ^^ Już się boję, żebym się tylko nie wygłupiła przed całym moim rocznikiem. :roll: Będę pomału biegła, bo wprawdzie w ogóle nie powinnam biegać na dłuższe dystanse, ale jakbym nie pobiegła, to bym miała 1. ^^" Więc wolę biec i mieć 5. ^^ U mnie nic szczególnego. ;) nom jutro jutro... no mam wszystko oprócz czegos do czytania bo nie lubie czytac:evil_lol: a no fakt:eviltong: zapomniało mi sie... e tam nie wygłupisz sie:) nom:) dasz rade:) a dobrze dostac 5 jak sie biegnie tak tylko po nic:eviltong: hehe:) a ja nie wiem co powiedziec wyjątkowo:) zdjecia wgrywam:) troche trzeba bedzie poczekac bo sie wolno wgrywają ale bedzie dobrze;) no i mam nowy telefon:multi::multi: tylko że nie wiem czy wziąść nowy do egiptu czy ten stary....:roll: wolałabym nowy ale nie wiem juz sama... hmm... a co robisz?? dzisiaj YCD:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No widzisz, i już się spakowałaś. :D Właśnie, tylko za to, że się biega to 5 dostaje, a jak nie to 1. ^^ Mogę być nawet ostatnia i udawać, że biegnę, a i tak ocenę dostanę. ^^ Weź nowy. ^^ A jaki model tej komórki? ;) No dziś nasz ulubiony YCD. :D Ja siedzę na DGM po długiej przerwie, bo mi znów Dogo nie wchodziło.. Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Martunia napisał(a):No widzisz, i już się spakowałaś. :D Właśnie, tylko za to, że się biega to 5 dostaje, a jak nie to 1. ^^ Mogę być nawet ostatnia i udawać, że biegnę, a i tak ocenę dostanę. ^^ Weź nowy. ^^ A jaki model tej komórki? ;) No dziś nasz ulubiony YCD. :D Ja siedzę na DGM po długiej przerwie, bo mi znów Dogo nie wchodziło.. hehe:) nom a mozna biec np.20 min i tez masz 5??:D:D hehe:eviltong: No własnie tez bym chciała nowy ale boje sie że ktoś mi ukradnie:eviltong: ja mam samsunga l760:) fajny jest;) ale mam taki nietypowy kolor bo w necie nie ma takiego zdjecia wogóle ja mam ciemny fiolet taki:) fajny nawet:) na koniec dam jego foty bo dzisiaj dużo bedzie;) hihi:) nom bedziemy ogladac:):) a mi cały czas chodzi... hm... nie wiem co sie wam dzieje... :eviltong: hehe:) a co powiesz jeszcze??:D jak w szkole dzisiaj??:D Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nie wiem, chyba tak, no ale też muszę biec. E tam, pobiegnie się jakoś. :D A no t fajny masz telefon, wcześniej też go widziałam, jakaś dziewczyna ze szkoły miała. :eviltong: Ale fajny musisz mieć ten kolor, też chcę fioletowy. ^^ No niektórym dogomaniakom nie działa. :razz: Dawaj już fotki! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :roll: W szkole dobrze. ;) Luźno dziś było. ^^ Na wfie mało osób ćwiczyło z dziewczyn i wreszcie czułam, że gram. ^^ I 3 gole strzeliłam. :eviltong: Po raz pierwszy w grze wreszcie mogłam strzelić. ^^ Ale mało było osób, 4 na 3 osoby. :roll: Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Martunia napisał(a):Nie wiem, chyba tak, no ale też muszę biec. E tam, pobiegnie się jakoś. :D A no t fajny masz telefon, wcześniej też go widziałam, jakaś dziewczyna ze szkoły miała. :eviltong: Ale fajny musisz mieć ten kolor, też chcę fioletowy. ^^ No niektórym dogomaniakom nie działa. :razz: Dawaj już fotki! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :roll: W szkole dobrze. ;) Luźno dziś było. ^^ Na wfie mało osób ćwiczyło z dziewczyn i wreszcie czułam, że gram. ^^ I 3 gole strzeliłam. :eviltong: Po raz pierwszy w grze wreszcie mogłam strzelić. ^^ Ale mało było osób, 4 na 3 osoby. :roll: hehe:) nom dasz rade;) no fajny jest:) podoba mi sie;) tyle że używany jest ale to nic stan dobry tylko ekranik porysany troszke ale przyzwyczaiłam juz sie;) nom.. mi działa widzisz ja dobry dogomaniak to mi działa:) no juz dałam 5 zaraz kolejne 5 i potem wiecej:) heh) o super:evil_lol::evil_lol: malutko.. ale fajnie:) tu prawdziwe oblicze kabiego :D z aniołek z rogami:):) Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Hahaha, fajne rogi ma Kabiś. :lol::lol::lol: :loveu: Aha, no ale i tak musi być fajny. ^^ Ja tu czekałam na więcej fotek, ale po dłuższym czasie nadal są te 10, więc piszę. :roll: Więcej! ;) Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Martunia napisał(a):Hahaha, fajne rogi ma Kabiś. :lol::lol::lol: :loveu: Aha, no ale i tak musi być fajny. ^^ Ja tu czekałam na więcej fotek, ale po dłuższym czasie nadal są te 10, więc piszę. :roll: Więcej! ;) no on takie rogi to na stałe powinien miec:eviltong: bo to aniołek z rogami:) hehe:) no fajny jest;) przesyłam sobie zdjecie:) na tapecie mam piotrka:D:D hih:) no bo te fotki sie długo ładują ładuje tylko po 10 bo wiecej nie wchodzi... Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no on takie rogi to na stałe powinien miec:eviltong: bo to aniołek z rogami:) hehe:) no fajny jest;) przesyłam sobie zdjecie:) na tapecie mam piotrka:D:D hih:) no bo te fotki sie długo ładują ładuje tylko po 10 bo wiecej nie wchodzi... Jej, te zdjęcia z bliska są przecudowne. :loveu: :loveu: :loveu: Tak, to aniołek z rózkami. :diabloti: OK, ja idę, bo się przerwa skończyła między YCD. :diabloti: Quote
Sweet Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Martunia napisał(a):Jej, te zdjęcia z bliska są przecudowne. :loveu: :loveu: :loveu: Tak, to aniołek z rózkami. :diabloti: OK, ja idę, bo się przerwa skończyła między YCD. :diabloti: hihi:) wiem:D nom:) no ja tez tylko na przerwach bede pisac bo lubie to oglądać:evil_lol::evil_lol: co powiesz/?:D Quote
Recommended Posts