Pusiakowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Sweet napisał(a):będzie więcej na razie próbuje załapać co i jak bo domowe fotki mi nie wychodzą... widac :diabloti: . xD Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 U mnie właśnie przestał padać xd Bardzo się cieszę że się wybierasz z dzeciątkiem w Zimę tylko ubierz go ciepło żeby nie był chory xd Quote
Sweet Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Pusiakowa napisał(a):widac :diabloti: . xD no dzieki:P:P Bartiśkowa_ napisał(a):U mnie właśnie przestał padać xd Bardzo się cieszę że się wybierasz z dzeciątkiem w Zimę tylko ubierz go ciepło żeby nie był chory xd U mnie nie pada ale troche go zostało:) Daliśmy rade na krótko byliśmy coby sie nie przeziębił:P :D za niedługo dam jakies foty:) Quote
Sweet Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Fotki:D mało które wyszły ale jakies trzeba dac bo chcieliście:P CDN:) Quote
Izabela124. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ta zgniła róża mi się podoba he he Quote
Sweet Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Izabela124.']ta zgniła róża mi się podoba he he[/QUOTE] :):) Mi tez:P Moje ulubione zdjęcie jak na razie:P Quote
Cavy Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [url]http://img22.imageshack.us/img22/9028/dsc00167yw.jpg[/url] Ale słodziak. :loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Sweet']no dzieki:P:P [/QUOTE] prosze.:P ja bym chciała więcej Kabiego a nie liści. :diabloti: [URL]http://img706.imageshack.us/img706/1218/dsc00236q.jpg[/URL] to mi się podoba.:razz: jeszcze gdyby nie było tych 'patyczków' niewyraźnych z przodu.xdd tak, teraz będę krytykować twoje fotki. mwahahaha! (to miał być mroczny śmiech.:diabloti::evil_lol:) Quote
Sweet Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Cavy'][URL]http://img22.imageshack.us/img22/9028/dsc00167yw.jpg[/URL] Ale słodziak. :loveu:[/QUOTE] :) hehe:D [quote name='Pusiakowa']prosze.:P ja bym chciała więcej Kabiego a nie liści. :diabloti: [URL]http://img706.imageshack.us/img706/1218/dsc00236q.jpg[/URL] to mi się podoba.:razz: jeszcze gdyby nie było tych 'patyczków' niewyraźnych z przodu.xdd tak, teraz będę krytykować twoje fotki. mwahahaha! (to miał być mroczny śmiech.:diabloti::evil_lol:)[/QUOTE] chcieć możesz:eviltong::eviltong: lepiej się liście fotografuje niż kabiego:P za bardzo się rusza albo pozuje a w momencie kiedy robię fotkę obraca łeb:eviltong::eviltong: hehe:D dobrze słowa krytyki też się przydadzą:cool3: nie wyszedł ci śmiech:P:P:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Sweet']chcieć możesz:eviltong::eviltong: lepiej się liście fotografuje niż kabiego:P za bardzo się rusza albo pozuje a w momencie kiedy robię fotkę obraca łeb:eviltong::eviltong: hehe:D dobrze słowa krytyki też się przydadzą:cool3: nie wyszedł ci śmiech:P:P:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no to właśnie musisz ćwiczyć żeby ci kabi ładnie wychodził. :) no właśnie wiem, muszę poćwiczyć . :diabloti: a może tak... błahahmwahaha. xDDD :evil_lol: Quote
halgre Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [B][COLOR="#8b0000"]Witamy się :Cool!:[/COLOR][/B] Quote
Sweet Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 halgre napisał(a):Witamy się :Cool!: Hej:):) Pusiakowa napisał(a):no to właśnie musisz ćwiczyć żeby ci kabi ładnie wychodził. :) no właśnie wiem, muszę poćwiczyć . :diabloti: a może tak... błahahmwahaha. xDDD :evil_lol: No właśnie;) ale jakoś mi się nie specjalnie chce;P muszę jeszcze baterie rozładować do końca coby na jutro się naładowała;) ale w domu ciemno jak nie wiem wiec foty w ogóle nie wychodzą a na dworze jeszcze gorzej..;/ haha:P ćwicz ćwicz może w końcu sie przerażę:P:P:P Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej Kabiśki http://img22.imageshack.us/img22/9028/dsc00167yw.jpg Kabiś wygląda tu jak przy konfesjonale ależ ja mam skojarzenia xd zgniła róża super wyszła eh zmieniłaś banner a ta wcześniejsza zieleń była taka uspokajająca xd ładny ;) Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Sweet napisał(a):No właśnie;) ale jakoś mi się nie specjalnie chce;P muszę jeszcze baterie rozładować do końca coby na jutro się naładowała;) ale w domu ciemno jak nie wiem wiec foty w ogóle nie wychodzą a na dworze jeszcze gorzej..;/ haha:P ćwicz ćwicz może w końcu sie przerażę:P:P:P to niech ci się zachce, bo taki leń z ciebie, że aż mi tutaj z monitora zalatuje. :diabloti: istnieje takie coś jak lampa błyskowa, wiesz? :diabloti: i jak ją otworzysz to nie wyjdą ciemne fotki . :diabloti: no śmigaj porobić Kabiemu fotki, bierz ze mnie przykład.:D:D no pacz ! teraz sie przestraszysz! mwahahahahabłahahahamwahahałaaaa ! ;dd . Quote
Sweet Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Hej Kabiśki http://img22.imageshack.us/img22/9028/dsc00167yw.jpg Kabiś wygląda tu jak przy konfesjonale ależ ja mam skojarzenia xd zgniła róża super wyszła eh zmieniłaś banner a ta wcześniejsza zieleń była taka uspokajająca xd ładny ;) hej Bartiśkowo-Amiśkowe:) haha:D fajne masz skojarzenia:P :) Może i byla ale ten jest spokojniejszy:D Pusiakowa napisał(a):to niech ci się zachce, bo taki leń z ciebie, że aż mi tutaj z monitora zalatuje. :diabloti: istnieje takie coś jak lampa błyskowa, wiesz? :diabloti: i jak ją otworzysz to nie wyjdą ciemne fotki . :diabloti: no śmigaj porobić Kabiemu fotki, bierz ze mnie przykład.:D:D no pacz ! teraz sie przestraszysz! mwahahahahabłahahahamwahahałaaaa ! ;dd . No wiem że leń jestem.. Co ty chcesz żebym go oślepiła??:P wiesz jak ona daje po oczach:P haha:D Z ciebie?:P Ła ha ha ha :P teraz to ja nie moge ze śmiechu<lol2>:P:P:P:P Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ale pomimo braku zieleni bd tu wpadać częstoo xd ;) Co słychać ? Gdzie idziesz na sylwka ? Quote
Sweet Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Ale pomimo braku zieleni bd tu wpadać częstoo xd ;) Co słychać ? Gdzie idziesz na sylwka ? To się ciesze;) Miałam iść do koleżanki ale prawdopodobnie bede siedzieć w domu...:( a ty??:D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Sweet napisał(a):To się ciesze;) Miałam iść do koleżanki ale prawdopodobnie bede siedzieć w domu...:( a ty??:D Ja też że mnie nie wyrzucasz No a ja imprezuje w tym roku xd idę do koleżanki ;) bd trochę osób Quote
Sweet Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Ja też że mnie nie wyrzucasz No a ja imprezuje w tym roku xd idę do koleżanki ;) bd trochę osób a dlaczego miałabym cię wyrzucić??:P O to fajnie:) to ja miałam mieć podobnie... kurcze z jednej strony szkoda że pewnie nie pójde ale z drugiej chyba nawet fajnie bo nie chce mi się nigdzie wychodzić.... Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a niewiem niewiem xd No taki mróz na polu się robi że nie wiem czy nie zamrzniemy poo drodze tam ;) Ale potem się rozgrzejemy ;P Quote
Sweet Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):a niewiem niewiem xd No taki mróz na polu się robi że nie wiem czy nie zamrzniemy poo drodze tam ;) Ale potem się rozgrzejemy ;P No własnie:P Tylko za mocno się nie rozgrzej:P:P ]:-> Quote
Recommended Posts