Sweet Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Iś & Chester napisał(a):przemyślałam sprawę i stwierdziłam, ze wolę być ojcem chrzestnym bo będę wtedy mogła świeczkę zapalać a ja się lubie ogniem bawić :D:D:D Kabiątko piękne < 3 bo moje ;P dobrze jak wolisz:D:D tylko uważaj żebyś czegoś nie podpaliła:P hehe:D wiadomo że piękne:D I urodę ma po tobie;D Quote
Izuuus Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A tu dalej pusto, fotek nie ma, a gadacie:siara: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ja mogę na zlocie popilnować twego maleństwa jak bd chciała na disco iść hehe To czekamy ;) a jaki jest w obsłudze ? Quote
Sweet Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Izuuus napisał(a):A tu dalej pusto, fotek nie ma, a gadacie:siara: zaraz będą spokojnie:D właśnie robiłam:P Bartiśkowa_ napisał(a):ja mogę na zlocie popilnować twego maleństwa jak bd chciała na disco iść hehe To czekamy ;) a jaki jest w obsłudze ? hehe :D dobrze:) myślę że będę mogla ci zaufać:D ogólnie prosty;) przynajmniej jak na razie;) ale za wiele nie kombinowałam bo nawet nie bardzo mi się chciało bo fotki tylko w domu robiłam na dworze za ciemno:P hehe:) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 To wrzuć jakieś pierwsze swoje fotki żebyśmy potem miały co porównać ;) jołkę (choinkę) pofoć Quote
Sweet Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):To wrzuć jakieś pierwsze swoje fotki żebyśmy potem miały co porównać ;) jołkę (choinkę) pofoć Właśnie wgrywam:D ale nie są za specjalne... Portrety mojego dziadka;) CDN:) Quote
Izuuus Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Na jakim trybie te pierwsze fotki? I jakie masz obiektywy? :cool: Quote
Sweet Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Izuuus napisał(a):Na jakim trybie te pierwsze fotki? I jakie masz obiektywy? :cool: wszystkie na manualu robiłam.. a obiektyw kit sony 18-70mm Bartiśkowa_ napisał(a):Dziadek Ci świetnie wyszedł ;) :) dziękuje:) tez mi się podoba:) Quote
Cavy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://img690.imageshack.us/img690/5059/dsc00092x.jpg Super to wspólne. :loveu: Quote
Kaya93 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Sweet napisał(a):A z różnych powodów:D moze jeszcze dzisiaj bedą:) :D Synek mi się urodził to trzeba mu zdjęcia porobić:D Mamą zostałam:D Haa kochanie, czyli z tego wynika że jak Ty mamą to ja ojcem :diabloti: :buzi: Gratulujęę :*** http://img690.imageshack.us/img690/5059/dsc00092x.jpg :iloveyou: Quote
Sweet Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Cavy napisał(a):http://img690.imageshack.us/img690/5059/dsc00092x.jpg Super to wspólne. :loveu: :):) Kaya93 napisał(a):Haa kochanie, czyli z tego wynika że jak Ty mamą to ja ojcem :diabloti: :buzi: Gratulujęę :*** http://img690.imageshack.us/img690/5059/dsc00092x.jpg :iloveyou: No tak wyszło..:D moje dziecko ma ojca:D:D Ale poznasz je dopiero na zlocie... :) Quote
Cavy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja się domagam dalszych zdjęć. :evil_lol: :cool3: Quote
Sweet Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Cavy napisał(a):Ja się domagam dalszych zdjęć. :evil_lol: :cool3: żebym miała jeszcze jakieś:P hehe Quote
Sweet Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Izabela124. napisał(a):To porób :P:P:P:P jutro dam bo nie chce mi sie zgrywac;p Quote
Aga K Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Sieeeeem Sweetkuu :jupi: wreszcie zajrzalam na dgm i sie powolutku z nowa szata graficzna probuje przyzwyczaic ;> Pozdraiwam was :buzi: Quote
Illusion Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Widziałam fotki - stanowczo za mało Kabiego :mad: :evil_lol:. A aparat to była niespodzianka, czy Ty dokonałaś takiego wyboru? Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 masz lustrzanke?. :crazyeye:. dawaj więcej fot. :) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 O ty leniu ;P Ruszaj się i fotki wrzucaj no Czy u was też znów śnieg pada xd? Quote
LadyK Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [CENTER]Bartiśkowa - u mnie pada :D Heeeeej Ada :hand::loveu: Widzę, że Boże Narodzenie przyszło to i dzieci się rodzą :D Ucałuj Twojego synka ode mnie :loveu: I wymiziaj Kabiego :loveu:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Aga K napisał(a):Sieeeeem Sweetkuu :jupi: wreszcie zajrzalam na dgm i sie powolutku z nowa szata graficzna probuje przyzwyczaic ;> Pozdraiwam was :buzi: hej;) no idzie się przyzwyczaić..;) RCookie napisał(a):Widziałam fotki - stanowczo za mało Kabiego :mad: :evil_lol:. A aparat to była niespodzianka, czy Ty dokonałaś takiego wyboru? będzie więcej na razie próbuje załapać co i jak bo domowe fotki mi nie wychodzą... ja sama go kupiłam aczkolwiek po namowach taty.... mam nadzieje ze się dogadam z synkiem;) Pusiakowa napisał(a):masz lustrzanke?. :crazyeye:. dawaj więcej fot. :) a no mam:P potem;) Bartiśkowa_ napisał(a):O ty leniu ;P Ruszaj się i fotki wrzucaj no Czy u was też znów śnieg pada xd? hehe;p ja jeszcze w piżamie jestem:P a no jest śnieg i idziemy potem na foty;) LadyK napisał(a):Bartiśkowa - u mnie pada :D Heeeeej Ada :hand::loveu: Widzę, że Boże Narodzenie przyszło to i dzieci się rodzą :D Ucałuj Twojego synka ode mnie :loveu: I wymiziaj Kabiego :loveu: hej;) no;D moje długo oczekiwane dziecko...:P ucałuje obu;);) Quote
Recommended Posts