Avaloth Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 nie no, jestem pod wrażeniem Ponad tydzień chyba jakoś mnie nie było, a tu nie nagadane ! :crazyeye::diabloti: Mamo jakie dobre ciacha :loveu: też ostatnio miałam ^^ ale w kształcie gwiazdki, kwiatków i serduszek ^^ miałam jeszcze kaczkę i zająca ale się zagubiły.. nie mam takich wypaśnych księżyców i grzybków :D No mówię, ze Ty w poprawczaku jesteś :evil_lol: moja niedobra :evil_lol::evil_lol: daj Kabika:cool3::loveu: Quote
Kaya93 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Sweet napisał(a):hej Kochanie:loveu: A smakują jeszcze lepiej niż wygladają:razz::razz: kabiśka wam chyba nie dam bo nikt prawie nie zagląda...:roll: Jutro wystawa:D:D Mmm kusisz :cool3: :loveu::loveu: Jak nikt? :mad: Czuje sie skrzywdzona w tym momencie :placz: I jak po wystawie? ;> Daj teraz foty! Kabisława i z dzisiaj! :diabloti: Quote
Sweet Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Atkaaaa']http://img5.imageshack.us/img5/8446/dscn3469c.jpg ale bym zjadła...:lol: heh:D [quote name='bianka19']Jakie mniamuśne ciasteczka! :facelick: Czekamy na focie Kabika. bedą potem:) [quote name='Foxowa']Super zdjęcia :D To na fotki Kabika czekamy :loveu: dziekie:) to czekajcie:D [quote name='Iś & Chester']nie no, jestem pod wrażeniem Ponad tydzień chyba jakoś mnie nie było, a tu nie nagadane ! :diabloti: Mamo jakie dobre ciacha :loveu: też ostatnio miałam ^^ ale w kształcie gwiazdki, kwiatków i serduszek ^^ miałam jeszcze kaczkę i zająca ale się zagubiły.. nie mam takich wypaśnych księżyców i grzybków :D No mówię, ze Ty w poprawczaku jesteś moja niedobra daj Kabika:cool3: a no widzisz poprawiłam sie:D No dobre dobre:D Bałwanki też były:cool3::diabloti: Kaczki i zajce:loveu::evil_lol: Ej nie jestem w poprawczaku tylko w III zakładzie karnym:eviltong: dam:D [quote name='Kaya93']Mmm kusisz :cool3: :loveu: Jak nikt? :mad: Czuje sie skrzywdzona w tym momencie :placz: I jak po wystawie? ;> Daj teraz foty! Kabisława i z dzisiaj! :diabloti: :D powiedziałam że prawie nikt.... Kochanie:loveu: A dobrze... Nie byłam za długo bo mi sie nie chciało:eviltong: Po za tym sie wkurzyłam bo westów nie mogłam znaleźć a jak znalazłam to juz nie bylo ich prawie:roll: Dam dam:D Quote
Kaya93 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Sweet napisał(a): powiedziałam że prawie nikt.... Kochanie:loveu: A dobrze... Nie byłam za długo bo mi sie nie chciało:eviltong: Po za tym sie wkurzyłam bo westów nie mogłam znaleźć a jak znalazłam to juz nie bylo ich prawie:roll: Dam dam:D No dobra, wybaczam :evil_lol: :buzi: Jeej jak może sie nie chcieć chodzić po wystawach? :diabloti: Trzabyło yorkow szukać :D Ale maz jakieś zdjęcia? Prawda? :razz: Quote
Sweet Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kaya93 napisał(a):No dobra, wybaczam :evil_lol: :buzi: Jeej jak może sie nie chcieć chodzić po wystawach? :diabloti: Trzabyło yorkow szukać :D Ale maz jakieś zdjęcia? Prawda? :razz: no:D No bo sie wkurzyłam ze nic znaleźć nie mogłam:evil_lol: Ej bo to było w pawilonie na drugim końcu to skąd miałam wiedzieć ze to tam:eviltong: Mam jakieś ale brzydkie większość rozmazana i do kosza poszła...:roll: Quote
Izabela124. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mmmmmm ale pyszne ciasteczka:cool3: Boszzzzzz gdzie ty się uczysz? Kraty w oknach....:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Izabela124. napisał(a):Mmmmmm ale pyszne ciasteczka:cool3: Boszzzzzz gdzie ty się uczysz? Kraty w oknach....:evil_lol: :D:D Już wspominałam gdzieś że w Zakładzie Karnym:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 fotki Kabiszonka;) Wiem że brzydkie ale jakieś chociaż są;) CDN:) Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 foty??! :-o:-o. nie przewidzialo mi sie?! :-o:diabloti: http://img24.imageshack.us/img24/4184/p1250117.jpg :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cześć Ada :loveu: Ja mam dwie Ady w klasie i ciągle ktoś im śpiewa o Ada to niewypada :evil_lol: Ubóstwiam tego kudłacza :diabloti: Quote
Sweet Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Cześć Ada :loveu: Ja mam dwie Ady w klasie i ciągle ktoś im śpiewa o Ada to niewypada :evil_lol: Ubóstwiam tego kudłacza :diabloti: Hej Anitka:loveu: hehe:eviltong: Mi w gimnazjum też śpiewali:eviltong: teraz w sumie moze ze 2 razy to słyszałam:evil_lol: Kudłacz już niedługo:diabloti::eviltong: [quote name='Pusiakowa']foty??! :-o:-o. nie przewidzialo mi sie?! :-o:diabloti: http://img24.imageshack.us/img24/4184/p1250117.jpg :loveu: No nie przewidziało ci się:cool3::cool3: Quote
Martunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hej Aducho, moja spamiaro :loveu: :diabloti: Stęskniłaś się za mną? :loveu: Ooo trafiłam na fotencje :cool3: Oczywiście wcześniejsze też oglądnięte (wchodziłam regularnie :cool3:). A co tam dzisiaj u ciebie słychać :D:D? Quote
Izabela124. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 A u Ciebie jak zwykle syf w pokoju:diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Iza, nie śmiej się tu z mojej Aduchny bezczelnie co :eviltong::diabloti: Chcesz zabić włosy Kabika ? Pięknie :diabloti: ale fakt, trochę zarośnięty jest :eviltong: jak to dobrze że krowie włosy nie rosną :evil_lol::evil_lol: Kabuń pikny :loveu::loveu: a ok xD a gdzie ten twój 3 zakład karny ? może Cię odwiedzę, jakieś owoce przywiozę ? :D :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Martunia napisał(a):Hej Aducho, moja spamiaro :loveu: :diabloti: Stęskniłaś się za mną? :loveu: Ooo trafiłam na fotencje Oczywiście wcześniejsze też oglądnięte (wchodziłam regularnie :cool3:). A co tam dzisiaj u ciebie słychać :D? Hej Martucha:loveu::diabloti: Tak stęskniłam myślałam że już nas nie kochasz:placz: No udało ci sie:D to fajnie A w sumie nic:eviltong: Musze się na matme nauczyć;) A wcześniej wykąpałam i obcięłam kabika I nawet wygląda jak pies:evil_lol: Izabela124. napisał(a):A u Ciebie jak zwykle syf w pokoju:diabloti: czepiasz sie:eviltong: nie mam kiedy posprzątac:diabloti: Iś & Chester napisał(a):Iza, nie śmiej się tu z mojej Aduchny bezczelnie co :diabloti: Chcesz zabić włosy Kabika ? Pięknie :diabloti: ale fakt, trochę zarośnięty jest :eviltong: jak to dobrze że krowie włosy nie rosną :evil_lol: Kabuń pikny :loveu: a ok xD a gdzie ten twój 3 zakład karny ? może Cię odwiedzę, jakieś owoce przywiozę ? :D :loveu: No własnie:eviltong: Zabiłam juz:diabloti: ale troszke zostawiłam mu W Poznaniu ale odwiedź mnie i przywieź mi owoce:D cukierki, lizaki i co tam chcesz:D najważniejsze żebyś siebie przywiozła:diabloti: :loveu: Pestka napisał(a):Zdjęcia, zdjęcia! Super :loveu: A no dziekuje:) Quote
Martunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sweet napisał(a):Hej Martucha:loveu::diabloti: Tak stęskniłam myślałam że już nas nie kochasz:placz: No udało ci sie:D to fajnie A w sumie nic:eviltong: Musze się na matme nauczyć;) A wcześniej wykąpałam i obcięłam kabika I nawet wygląda jak pies:evil_lol: No coś Ty! Ja was kocham od zawsze i na zawsze :evil_lol::loveu: Łaaaał no to robicie postępy :D Kabi wygląda juz jak pies, no no :cool3: Muszę to zobaczyć :cool3: A ja od wczoraj nic nie robię i nie wiem, co robić :diabloti::diabloti: Więc pozostało mi... no dobra, poza dgm :D... face... no dokończ :diabloti::diabloti::lol::lol: Quote
Sweet Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Martunia napisał(a):No coś Ty! Ja was kocham od zawsze i na zawsze :evil_lol::loveu: Łaaaał no to robicie postępy :D Kabi wygląda juz jak pies, no no :cool3: Muszę to zobaczyć :cool3: A ja od wczoraj nic nie robię i nie wiem, co robić :diabloti::diabloti: Więc pozostało mi... no dobra, poza dgm :D... face... no dokończ :diabloti::diabloti::lol::lol: :cool3: My ciebie tez;D Nom:D normalnie sama sie zdziwiłam że to pies a nie owłosione zwierze:diabloti::evil_lol: jakaś małpa czy cos:eviltong: będą potem fotki jakies;) hehe:D Tez bym tak chciała ale muszę się nauczyć:placz: ta matma mnie dobija... nigdy sie na nią nie uczyłam:shake: eh.. ale czas zacząć sie brać za nauke... heh:eviltong: face.... face?:roll: nie wiem:diabloti::eviltong: Quote
Martunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No widzisz, w końcu wiesz, czym on jest :evil_lol: I widzisz jak piękne zrymowałam :evil_lol: To się ucz, ucz :D Ja z matmy też się tak uczyć nie uczyłam :diabloti: No to czekam na fotencje :D Jak to nie wiesz? Jak możesz nie wiedzieć?! :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz, w końcu wiesz, czym on jest :evil_lol: I widzisz jak piękne zrymowałam :evil_lol: To się ucz, ucz :D Ja z matmy też się tak uczyć nie uczyłam :diabloti: No to czekam na fotencje :D Jak to nie wiesz? Jak możesz nie wiedzieć?! :evil_lol::evil_lol: haha:D talent masz idź do mam talent:cool3::cool3: hehe:eviltong: Ja muszę poprawić jutro spr... i mam nadzieje ze mi się uda... niby umiem ale boje się ze na spr zapomnę wszystko...:roll: :D zaraz dam może fotki jakieś;) ale mało widać będzie obcięcia:eviltong: No nie wiem:diabloti::evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Już lecę :evil_lol: I zobaczysz, że w nim wygram :evil_lol: Poprawisz :D http://img21.imageshack.us/img21/6236/dscn3741l.jpg mam takie kanapy :D http://img4.imageshack.us/img4/8133/dscn3743d.jpg Kabi zainteresowany Wojewódzkim :diabloti: Fajną ma grzyweczkę :diabloti: Ładnie obcięty ^^ Quote
Recommended Posts