Sweet Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Martunia napisał(a):No i tak go jeszcze zobaczysz, co się tym martwisz. ;) Czyli, że spodnie długo wybierałaś, ale w końcu dobre wybrałaś. :) Nie no, dobrze, że gadasz, ja nie wiem, co mogę jeszcze napisać. :eviltong: Uczyć się nie mogę, ani skupić się na nauce ani nic... To wszystko przez ten referat. :razz: Jak mnie jutro spytają, to ja chyba zgłupieję... Widziałam go:multi::multi::multi::multi::multi: jej nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa:multi::multi::multi: Był na 19 bo gdzies w czechach czy słowacji był:):) no i cała jego rodzina była;) ma siostre jeszcze:):) heh:) i dostałam płyte z bierzmowania i wyobraź sobie że jest tylko na jednym zdjeciu i to jeszcze od boku ... ale co tam ważne że jest;):) bede miała zdjecie piotrusia:multi::multi: No wyrałam:P tacie sie nie podobają e tam ja zawsze gadam teraz bede ci godzine nadawac o Piotrusiu:) hehe.:) dasz rade;) ja sie nie ucze:) ja jestem szczesliwa i to mi starczy:multi: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A to dobrze, ze Kabis nie zostaje sam A co u ciebie slychac? Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Izabela124. napisał(a):A to dobrze, ze Kabis nie zostaje sam A co u ciebie slychac? nom:) on zawsze miał by z kim zostac:) nawet bym go wcisła sąsiadowi czy komus z klasy to by sie nie obrazili bo on jest fajny:eviltong: hehe:) ale i tak zawsze z babcią i dziadkiem by mógł zostac;) A u mnie dobrze;) nie chce mi sie uczyc na jutro na geografie bo pani mnie bedzie pytała ze spr.. bo jak moja klasa pisze to mnie nie ma i ja wczesniej bede to pisac a właściwie to odpowiadac... ale bede miała mniej czasu wiec mam nadzieje ze mniej pytań:D:D hih:) no a co u ciebie??:D ja tam jestem nadal szczesliwa po wczoraj:) Quote
Martunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hej. :) No mówiłam, że go zobaczysz wieczorem. :) A skąd wiesz, ze tam był? ;) Od dziadka? :) A zdjęcie również widziałam, teraz tylko czekam, jak będzie od przodu. :D Ja się spieszę i idę już... Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) No mówiłam, że go zobaczysz wieczorem. :) A skąd wiesz, ze tam był? ;) Od dziadka? :) A zdjęcie również widziałam, teraz tylko czekam, jak będzie od przodu. :D Ja się spieszę i idę już... hej:) :) ja tez mówiłam znaczy mylałam ze moze przyjsc wieczorem jak wróci:) heh;) i sie nie myliłam:D:D ty tez:) jej jak sie ciesze;):) ale dobrze że chociaz od boku mam zdjecie:) tylko teraz ma on krótsze włosy:) ale wtedy fajnie tez wyglądał:D:D mi sie z Zac'em Eforn'em kojarzył bo miał na blond pofarbowane chyba włosy:) hih:) No dziadek mi powiedział że tam był bo mu pan kościelny powiedział:) No ja tez czekam aż bede miała jego zdjecie od przodu:):) musze miec... i bede miała ale narazie mi takie wystarczy:D zawsze cos:):) TO idź ja ide sie uczyc na gegre bo ma mnie pytac pani jutro za spr... Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 TO dam wam foty a potem lece sie uczyc na gegre bo w pon jest spr a mnie nie ma juz wiec pani bedzie mnie jutro pytac i bede miec ocene ze spr.. boje sie... reszta przedwczorajszych: ze swoim panem:D:D:) CDN:) Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 takich z jęzorem to mam chyba z 10podonbych:) wlazłem na schody(nigdy wczesniej tak wysoko nie wszedł aż na 2 stopień.. i ogólnie to mu nie wolno) CDN:) Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 i na koniec brzydkie ze mna:) I jeszcze jedno dam wam na pozegnenie zaraz:) Quote
Skibka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A gdzie Roki?:roll: My chcemy Rokusia!:mad: A Kabiś jak zwykle uroczy i przystojny..:loveu: Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 roki... eee nie zrobiłam mu zdjec ale przed wyjazdem dam wam jeszcze jego zdjecia:) teraz ostatnie i lece sie uczyc bo sie nie naucze a musze dostac 5 z tego zeby miec 6 na koniec z gegry;/ dałabym wam jeszcze to co marcie wysłałam ale nie:D hehe:) lece sie uczyc:) papa;* Quote
Martunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000426.jpg Moje najukochańsze. :loveu: A jak ładnie razem wyszliście. :) A co do zdjęcia Twojego Piotra, to ważne, że jest zdjęcie, będziesz mogła na niego się patrzyć w tym Egipcie. :) A jednak masz jego zdjęcie. :cool3: Powodzenia na geografii. :kciuki: Ja jutro będę przemawiać... :roll: Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Martunia napisał(a):http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000426.jpg Moje najukochańsze. :loveu: A jak ładnie razem wyszliście. :) A co do zdjęcia Twojego Piotra, to ważne, że jest zdjęcie, będziesz mogła na niego się patrzyć w tym Egipcie. :) A jednak masz jego zdjęcie. :cool3: Powodzenia na geografii. :kciuki: Ja jutro będę przemawiać... :roll: :loveu: ja z kabim czy z Piotrusiem??:evil_lol::evil_lol: No ważne że mam jego zdjecie ale od przodu jeszcze zdobęde:D moja babcia sie o to postara bo jej koleżanki córka robi zawsze zdjecia na jakies uroszystości kościelne wiec wiesz:loveu: hihi:) ja to mam pomysły:) ale co tam:) ale że na żadnym innym zdjeciu go nie ma no co za pech..:roll: ale trudno:) jedno mam w ramce zdjecie a drugie w portfelu:):):) No nie dziekuje:) ja jutro bede za ciebie trzymac kciuki:) mam nadzieje że pani łatwe mi zada pytania a tobie dobrze pójdzie:):) co tam??:D Quote
Martunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 I z nim, i z nim. :cool3: O no to jest prawdziwa okazja! I jak masz to ułatwione. :cool3: Na pewno jego zdjęcie od przodu zdobędziesz, ja to wiem. ;) Trudno, musisz powiedzieć, żeby akurat temu porobiła trochę więcej zdjęć i będzie więcej. :) Nie dziękuję. :mdrmed: Następny tydzień mam wolny, bo nie idę na zieloną! ^^ Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Martunia napisał(a):I z nim, i z nim. :cool3: O no to jest prawdziwa okazja! I jak masz to ułatwione. :cool3: Na pewno jego zdjęcie od przodu zdobędziesz, ja to wiem. ;) Trudno, musisz powiedzieć, żeby akurat temu porobiła trochę więcej zdjęć i będzie więcej. :) Nie dziękuję. :mdrmed: Następny tydzień mam wolny, bo nie idę na zieloną! ^^ hehe:) nom zobacze co babcia powie tej pani:) jeszcze sie okaze że załatwi mi jego numer kom i gg:P hehe:) nie no to to juz żart:) No kiedys napewno zdobede:) albo sama wezne aparat do koscioła i mu zrobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no na to to bym sie nie odważyła... za duże ryzyko że zacznie podejrzewac ze mi sie podoba....:eviltong: :) o fajnie:) ja juz w czwartek jade... musze sie spakowac a kompletnie nie wiem co wziąść... nie nawidze sie pakowac... i tak pewnie połowy rzeczy nie założe jak zawsze:eviltong::eviltong: a co robisz?:D Quote
Martunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No Twoja babcia i Twój dziadek wszystko załatwią, co Ci potrzebne w sprawie Piotra. :cool3: I zdjęcia i kom itd. :cool3: Ale Ci fajnie. :roll: Szybko się w jeden dzień spakujesz i będzie dobrze. :) Jeszcze 3 dni. :cool3: A Ty o której wylatujesz? Ja siedzę na DGM. :) Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Martunia napisał(a):No Twoja babcia i Twój dziadek wszystko załatwią, co Ci potrzebne w sprawie Piotra. :cool3: I zdjęcia i kom itd. :cool3: Ale Ci fajnie. :roll: Szybko się w jeden dzień spakujesz i będzie dobrze. :) Jeszcze 3 dni. :cool3: A Ty o której wylatujesz? Ja siedzę na DGM. :) nom:D:D dobrze miec takich dziadków:D:D wiem:) no jakos dam rade ale musze jutro to zrobic dla świętego spokoju bo mama mi nadaje że sie nie spakuje... Nom:) juz sie doczekac nie moge:) jej;) najbardziej sie boje ze nie bedzie nikogo w moim wieku tam... ale mam nadzieje ze bedzie ktos.. Ja wylatuje chyba o 20.45... z tego co wiem.. ale musze do szczecina dojechac...;/ ja tez;) nie no ale nie moge z dominika dzwonił przed chwila odebrałam i sie nie odzywał to ja sie rozłączyłam a co :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: hehe:) jak cos bedzie chciał to niech napisze albo zadzwoni jeszcze raz...:eviltong: co powiesz jeszcze??:D Quote
Martunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No lepiej się wcześniej spakować. :cool3: Ej no, może ktoś będzie, nic nie wiadomo. :roll: Aha... a długo do Szczecina będziesz jechała? I pewnie nie będziesz w szkole w czwartek? :cool3: Bo chyba gdzieś tak przed południem wyjeżdżasz, nie? Haha, jaki żul. :lol: Pozazdrościć mądrych kolegów. :diabloti: Quote
Sweet Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Martunia napisał(a):No lepiej się wcześniej spakować. :cool3: Ej no, może ktoś będzie, nic nie wiadomo. :roll: Aha... a długo do Szczecina będziesz jechała? I pewnie nie będziesz w szkole w czwartek? :cool3: Bo chyba gdzieś tak przed południem wyjeżdżasz, nie? Haha, jaki żul. :lol: Pozazdrościć mądrych kolegów. :diabloti: nom:) ale potem ta walizka mi zagraci pokój:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: mam nadzieje ze ktoś bedzie bo inaczej to sie zanudze na śmierć tam... a do szczecina chyba ok.3-4 godzin:) no ok.14 najpóźniej bedzie trzeba wyjechac... no nie bede napoczątku chciałami isc ale stwierdziłam ze nie jeszcze włosy sobie rano umyje i wogóle takie ostatnie przygotowania:) No wiesz żul to mało powiedziane:evil_lol: ale i tak go kocham (żartuje oczywiscie) ale ja nie lubic kogos takiego... nie no a teraz mi sie kojarzy to co na gegrze on powiedział jak pani sie pytała czemu w afryce rodzi sie duzo dzieci:eviltong: dobrze ze na całą klase tego nie powiedział:evil_lol::evil_lol: hehe:) ale nie powiem ci co powiedział chyba że bardzo chcesz to na PW:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Hej. :) Aha, no to trochę do Szczecina jedziecie. ;) Ja bym tam w ten dzień do szkoły nie szła. :cool3: Choć może na jakąś przerwę, żeby sie ze wszystkimi pożegnać na 2 tygodnie. :roll: A co powiedział o tych dzieciach? :cool3: I jak na geografii właśnie Ci poszło? :) I co ogólnie u Ciebie? :D Quote
Sweet Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Jak ci poszlo na gegrze? witam:) a dobrze 5- dostałam:evil_lol::evil_lol: hihi ciesze sie bo prawie sie nie uczyłam:eviltong: Martunia napisał(a):Hej. :) Aha, no to trochę do Szczecina jedziecie. ;) Ja bym tam w ten dzień do szkoły nie szła. :cool3: Choć może na jakąś przerwę, żeby sie ze wszystkimi pożegnać na 2 tygodnie. :roll: A co powiedział o tych dzieciach? :cool3: I jak na geografii właśnie Ci poszło? :) I co ogólnie u Ciebie? :D haj:) no troszke 3 godziny:) ja tez nie ide:eviltong: jutro sie pożegnam ze wszystkimi:-(:-( jej ale w sumie to nie chce opuszczac szkoły... smutno mi... bo w szkole tyle sie dzieje a mnie ominie wszystko i jeszcze wycieczka klasowa....:placz: zaraz ci pw wysle co powiedziałm dlaczego tyle dzieci sie rodzi:eviltong: No dobrze;) 5- dostałam bo wulkanów nie znałam:evil_lol: hehe:) a u mnie dobrze... wreszcie na kompa wesżłam bo pakowałam sie... aj mysle że za dużo tego wszystkiego tam mam... i jeszcze mamie moja czapka nie pasuje bo za gruba jest:roll: jakies chusty mi dała co wygladam w nich jak stara babcia albo takie nie wiem co... ogolnie to mam dużo ciemnych bluzek...:roll::roll: a jasnych mało... straszne... jutro musze bagaż podręczny wziaśc.. tylko nie wiem czego nie można wziąśc do podręcznego.. a tak to dobrze. jeszcze jutro do szkoły i Egipt:) jej.... a co u ciebie?? Quote
Martunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 E tam, co się martwisz. ;) Jeszcze na wielu będziesz wycieczkach klasowych. :) Ty wiesz, jak mi było smutno, kiedy gdzieś tydzień przed końcem roku musiałam się żegnać pojedynczo z niektórymi? :-( Ale to bardzo dobra ocena. :roll: Ale lepiej zakładać jasne bluzki. ;) No raczej wszystko możesz wziąść do plecaka podręcznego. ;) Oprócz np. noży, scyzoryków i tego typu rzeczy. U mnie dobrze. :) Biegałam dziś na 300m, ale nie wiem, jaki mam czas. I mieliśmy 2 wfy (1 na zastępstwie). A w czwartek Ty się będziesz przygotowywać do wylotu, a ja będę na biegach przełajowych. :razz: Quote
Sweet Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Martunia napisał(a):E tam, co się martwisz. ;) Jeszcze na wielu będziesz wycieczkach klasowych. :) Ty wiesz, jak mi było smutno, kiedy gdzieś tydzień przed końcem roku musiałam się żegnać pojedynczo z niektórymi? :-( Ale to bardzo dobra ocena. :roll: Ale lepiej zakładać jasne bluzki. ;) No raczej wszystko możesz wziąść do plecaka podręcznego. ;) Oprócz np. noży, scyzoryków i tego typu rzeczy. U mnie dobrze. :) Biegałam dziś na 300m, ale nie wiem, jaki mam czas. I mieliśmy 2 wfy (1 na zastępstwie). A w czwartek Ty się będziesz przygotowywać do wylotu, a ja będę na biegach przełajowych. :razz: heh no bo w szkole jest tak fajnie... eh... ale trudno... oni bedą sie razem bawic a ja sama jeszcze w sobote moja koleżanka wyprawia urodziny i mnie nie bedzie:( smutno mi.. no to musiało byc straszne ja na szczescie bede na zakończeniu:) no a pożagnam sie napewno z dziewczynami a z chłopakami to tylko niektórymi... dominikiem, maciejem, maksem , romkiem i moze jeszcze kimś... zobacze No a szczerze to sie boje jechac... nie wiem co tam mnie czeka ani nic... kolezanka mi dużo rad dała bo ona była tam juz 4 razy znaczy w egipcie tyle razy byla.. zobaczymy jak to bedzie:) no to dobrze ze można prawie wszystko wziąśc a do tego większego mozna metalowe rzeczy nie?? Napewno masz dobry:) o fajnie:) a to cała klasa czy wybrane osoby tam biegaja??:D a o której bedziesz w domku?? bo ja jadac pociągiem moge do ciebie czasm cos napisac jak mi sie bedzie nudzic wiec naładuj sobie konto chyba że masz na abonament:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Nie no, co się przejmujesz, i tak ich po dwóch tygodniach zobaczysz. :) Ja w tym roku będę na zakończeniu od 3 lat, więc wiesz. :eviltong: Dobrze będzie, nie przejmuj się. :) Ja bym się strasznie cieszyła, a nie przejmowała. :D Do większego można jakieś metalowe rzeczy dać, ale do plecaka nie. ;) Biegają wszyscy z całej szkoły... Będę ostatnia, ale cóż. :eviltong: Rok temu byłam o dziwo 16 na 30 dziewczyn (bo to dziewczyny/chłopaki biegamy). ^^ No i 1 km to dużo. A ok, możesz pisać, ale nie spodziewaj się odpowiedzi w czasie lekcji. :eviltong: Quote
Recommended Posts