Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
No i tak go jeszcze zobaczysz, co się tym martwisz. ;)
Czyli, że spodnie długo wybierałaś, ale w końcu dobre wybrałaś. :)
Nie no, dobrze, że gadasz, ja nie wiem, co mogę jeszcze napisać. :eviltong:
Uczyć się nie mogę, ani skupić się na nauce ani nic... To wszystko przez ten referat. :razz: Jak mnie jutro spytają, to ja chyba zgłupieję...

Widziałam go:multi::multi::multi::multi::multi:
jej nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa:multi::multi::multi:
Był na 19 bo gdzies w czechach czy słowacji był:):)
no i cała jego rodzina była;) ma siostre jeszcze:):)
heh:)
i dostałam płyte z bierzmowania i wyobraź sobie że jest tylko na jednym zdjeciu i to jeszcze od boku ... ale co tam ważne że jest;):) bede miała zdjecie piotrusia:multi::multi:

No wyrałam:P tacie sie nie podobają
e tam ja zawsze gadam teraz bede ci godzine nadawac o Piotrusiu:)
hehe.:)
dasz rade;)
ja sie nie ucze:)
ja jestem szczesliwa i to mi starczy:multi:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
A to dobrze, ze Kabis nie zostaje sam
A co u ciebie slychac?

nom:)
on zawsze miał by z kim zostac:) nawet bym go wcisła sąsiadowi czy komus z klasy to by sie nie obrazili bo on jest fajny:eviltong: hehe:) ale i tak zawsze z babcią i dziadkiem by mógł zostac;)
A u mnie dobrze;)
nie chce mi sie uczyc na jutro na geografie bo pani mnie bedzie pytała ze spr.. bo jak moja klasa pisze to mnie nie ma i ja wczesniej bede to pisac a właściwie to odpowiadac... ale bede miała mniej czasu wiec mam nadzieje ze mniej pytań:D:D
hih:)
no a co u ciebie??:D

ja tam jestem nadal szczesliwa po wczoraj:)

Posted

Hej. :)
No mówiłam, że go zobaczysz wieczorem. :)
A skąd wiesz, ze tam był? ;) Od dziadka? :)
A zdjęcie również widziałam, teraz tylko czekam, jak będzie od przodu. :D
Ja się spieszę i idę już...

Posted

Martunia napisał(a):
No mówiłam, że go zobaczysz wieczorem. :)
A skąd wiesz, ze tam był? ;) Od dziadka? :)
A zdjęcie również widziałam, teraz tylko czekam, jak będzie od przodu. :D
Ja się spieszę i idę już...

hej:)
:) ja tez mówiłam znaczy mylałam ze moze przyjsc wieczorem jak wróci:)
heh;) i sie nie myliłam:D:D ty tez:)
jej jak sie ciesze;):)
ale dobrze że chociaz od boku mam zdjecie:) tylko teraz ma on krótsze włosy:)
ale wtedy fajnie tez wyglądał:D:D mi sie z Zac'em Eforn'em kojarzył bo miał na blond pofarbowane chyba włosy:)
hih:)
No dziadek mi powiedział że tam był bo mu pan kościelny powiedział:)
No ja tez czekam aż bede miała jego zdjecie od przodu:):)
musze miec...
i bede miała ale narazie mi takie wystarczy:D zawsze cos:):)
TO idź ja ide sie uczyc na gegre bo ma mnie pytac pani jutro za spr...

Posted

TO dam wam foty a potem lece sie uczyc na gegre bo w pon jest spr a mnie nie ma juz wiec pani bedzie mnie jutro pytac i bede miec ocene ze spr.. boje sie...

reszta przedwczorajszych:

ze swoim panem:D:D:)

CDN:)

Posted

takich z jęzorem to mam chyba z 10podonbych:)

wlazłem na schody(nigdy wczesniej tak wysoko nie wszedł aż na 2 stopień.. i ogólnie to mu nie wolno)

CDN:)

Posted

roki... eee nie zrobiłam mu zdjec ale przed wyjazdem dam wam jeszcze jego zdjecia:)
teraz ostatnie i lece sie uczyc bo sie nie naucze a musze dostac 5 z tego zeby miec 6 na koniec z gegry;/

dałabym wam jeszcze to co marcie wysłałam ale nie:D
hehe:)
lece sie uczyc:)
papa;*

Posted

Martunia napisał(a):
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000426.jpg Moje najukochańsze. :loveu: A jak ładnie razem wyszliście. :)
A co do zdjęcia Twojego Piotra, to ważne, że jest zdjęcie, będziesz mogła na niego się patrzyć w tym Egipcie. :) A jednak masz jego zdjęcie. :cool3:
Powodzenia na geografii. :kciuki:
Ja jutro będę przemawiać... :roll:

:loveu:
ja z kabim czy z Piotrusiem??:evil_lol::evil_lol:
No ważne że mam jego zdjecie ale od przodu jeszcze zdobęde:D moja babcia sie o to postara bo jej koleżanki córka robi zawsze zdjecia na jakies uroszystości kościelne wiec wiesz:loveu:
hihi:) ja to mam pomysły:) ale co tam:)
ale że na żadnym innym zdjeciu go nie ma no co za pech..:roll:
ale trudno:) jedno mam w ramce zdjecie a drugie w portfelu:):):)
No nie dziekuje:)
ja jutro bede za ciebie trzymac kciuki:) mam nadzieje że pani łatwe mi zada pytania a tobie dobrze pójdzie:):)
co tam??:D

Posted

I z nim, i z nim. :cool3:
O no to jest prawdziwa okazja! I jak masz to ułatwione. :cool3: Na pewno jego zdjęcie od przodu zdobędziesz, ja to wiem. ;)
Trudno, musisz powiedzieć, żeby akurat temu porobiła trochę więcej zdjęć i będzie więcej. :)
Nie dziękuję. :mdrmed:
Następny tydzień mam wolny, bo nie idę na zieloną! ^^

Posted

Martunia napisał(a):
I z nim, i z nim. :cool3:
O no to jest prawdziwa okazja! I jak masz to ułatwione. :cool3: Na pewno jego zdjęcie od przodu zdobędziesz, ja to wiem. ;)
Trudno, musisz powiedzieć, żeby akurat temu porobiła trochę więcej zdjęć i będzie więcej. :)
Nie dziękuję. :mdrmed:
Następny tydzień mam wolny, bo nie idę na zieloną! ^^

hehe:)
nom zobacze co babcia powie tej pani:) jeszcze sie okaze że załatwi mi jego numer kom i gg:P hehe:) nie no to to juz żart:)
No kiedys napewno zdobede:) albo sama wezne aparat do koscioła i mu zrobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie no na to to bym sie nie odważyła...
za duże ryzyko że zacznie podejrzewac ze mi sie podoba....:eviltong:
:)
o fajnie:)
ja juz w czwartek jade...
musze sie spakowac a kompletnie nie wiem co wziąść...
nie nawidze sie pakowac... i tak pewnie połowy rzeczy nie założe jak zawsze:eviltong::eviltong:
a co robisz?:D

Posted

No Twoja babcia i Twój dziadek wszystko załatwią, co Ci potrzebne w sprawie Piotra. :cool3: I zdjęcia i kom itd. :cool3:
Ale Ci fajnie. :roll: Szybko się w jeden dzień spakujesz i będzie dobrze. :) Jeszcze 3 dni. :cool3: A Ty o której wylatujesz?
Ja siedzę na DGM. :)

Posted

Martunia napisał(a):
No Twoja babcia i Twój dziadek wszystko załatwią, co Ci potrzebne w sprawie Piotra. :cool3: I zdjęcia i kom itd. :cool3:
Ale Ci fajnie. :roll: Szybko się w jeden dzień spakujesz i będzie dobrze. :) Jeszcze 3 dni. :cool3: A Ty o której wylatujesz?
Ja siedzę na DGM. :)

nom:D:D
dobrze miec takich dziadków:D:D
wiem:)
no jakos dam rade ale musze jutro to zrobic dla świętego spokoju bo mama mi nadaje że sie nie spakuje...
Nom:)
juz sie doczekac nie moge:)
jej;) najbardziej sie boje ze nie bedzie nikogo w moim wieku tam... ale mam nadzieje ze bedzie ktos..
Ja wylatuje chyba o 20.45... z tego co wiem.. ale musze do szczecina dojechac...;/
ja tez;)
nie no ale nie moge z dominika dzwonił przed chwila odebrałam i sie nie odzywał to ja sie rozłączyłam a co :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: hehe:)
jak cos bedzie chciał to niech napisze albo zadzwoni jeszcze raz...:eviltong:
co powiesz jeszcze??:D

Posted

No lepiej się wcześniej spakować. :cool3:
Ej no, może ktoś będzie, nic nie wiadomo. :roll:
Aha... a długo do Szczecina będziesz jechała?
I pewnie nie będziesz w szkole w czwartek? :cool3: Bo chyba gdzieś tak przed południem wyjeżdżasz, nie?
Haha, jaki żul. :lol: Pozazdrościć mądrych kolegów. :diabloti:

Posted

Martunia napisał(a):
No lepiej się wcześniej spakować. :cool3:
Ej no, może ktoś będzie, nic nie wiadomo. :roll:
Aha... a długo do Szczecina będziesz jechała?
I pewnie nie będziesz w szkole w czwartek? :cool3: Bo chyba gdzieś tak przed południem wyjeżdżasz, nie?
Haha, jaki żul. :lol: Pozazdrościć mądrych kolegów. :diabloti:

nom:) ale potem ta walizka mi zagraci pokój:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:
mam nadzieje ze ktoś bedzie bo inaczej to sie zanudze na śmierć tam...
a do szczecina chyba ok.3-4 godzin:)
no ok.14 najpóźniej bedzie trzeba wyjechac...
no nie bede napoczątku chciałami isc ale stwierdziłam ze nie jeszcze włosy sobie rano umyje i wogóle takie ostatnie przygotowania:)
No wiesz żul to mało powiedziane:evil_lol:
ale i tak go kocham (żartuje oczywiscie)
ale ja nie lubic kogos takiego... nie no a teraz mi sie kojarzy to co na gegrze on powiedział jak pani sie pytała czemu w afryce rodzi sie duzo dzieci:eviltong: dobrze ze na całą klase tego nie powiedział:evil_lol::evil_lol:
hehe:) ale nie powiem ci co powiedział chyba że bardzo chcesz to na PW:eviltong::eviltong:

Posted

Aha, no to trochę do Szczecina jedziecie. ;)
Ja bym tam w ten dzień do szkoły nie szła. :cool3: Choć może na jakąś przerwę, żeby sie ze wszystkimi pożegnać na 2 tygodnie. :roll:
A co powiedział o tych dzieciach? :cool3:
I jak na geografii właśnie Ci poszło? :)
I co ogólnie u Ciebie? :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Jak ci poszlo na gegrze?

witam:)
a dobrze 5- dostałam:evil_lol::evil_lol:
hihi ciesze sie bo prawie sie nie uczyłam:eviltong:

Martunia napisał(a):
Aha, no to trochę do Szczecina jedziecie. ;)
Ja bym tam w ten dzień do szkoły nie szła. :cool3: Choć może na jakąś przerwę, żeby sie ze wszystkimi pożegnać na 2 tygodnie. :roll:
A co powiedział o tych dzieciach? :cool3:
I jak na geografii właśnie Ci poszło? :)
I co ogólnie u Ciebie? :D

haj:)
no troszke 3 godziny:)
ja tez nie ide:eviltong:
jutro sie pożegnam ze wszystkimi:-(:-( jej ale w sumie to nie chce opuszczac szkoły... smutno mi... bo w szkole tyle sie dzieje a mnie ominie wszystko i jeszcze wycieczka klasowa....:placz:
zaraz ci pw wysle co powiedziałm dlaczego tyle dzieci sie rodzi:eviltong:
No dobrze;)
5- dostałam bo wulkanów nie znałam:evil_lol: hehe:)
a u mnie dobrze...
wreszcie na kompa wesżłam bo pakowałam sie... aj mysle że za dużo tego wszystkiego tam mam... i jeszcze mamie moja czapka nie pasuje bo za gruba jest:roll: jakies chusty mi dała co wygladam w nich jak stara babcia albo takie nie wiem co...
ogolnie to mam dużo ciemnych bluzek...:roll::roll:
a jasnych mało...
straszne...
jutro musze bagaż podręczny wziaśc.. tylko nie wiem czego nie można wziąśc do podręcznego..
a tak to dobrze.
jeszcze jutro do szkoły i Egipt:)
jej....
a co u ciebie??

Posted

E tam, co się martwisz. ;) Jeszcze na wielu będziesz wycieczkach klasowych. :) Ty wiesz, jak mi było smutno, kiedy gdzieś tydzień przed końcem roku musiałam się żegnać pojedynczo z niektórymi? :-(
Ale to bardzo dobra ocena. :roll:
Ale lepiej zakładać jasne bluzki. ;)
No raczej wszystko możesz wziąść do plecaka podręcznego. ;) Oprócz np. noży, scyzoryków i tego typu rzeczy.
U mnie dobrze. :) Biegałam dziś na 300m, ale nie wiem, jaki mam czas. I mieliśmy 2 wfy (1 na zastępstwie). A w czwartek Ty się będziesz przygotowywać do wylotu, a ja będę na biegach przełajowych. :razz:

Posted

Martunia napisał(a):
E tam, co się martwisz. ;) Jeszcze na wielu będziesz wycieczkach klasowych. :) Ty wiesz, jak mi było smutno, kiedy gdzieś tydzień przed końcem roku musiałam się żegnać pojedynczo z niektórymi? :-(
Ale to bardzo dobra ocena. :roll:
Ale lepiej zakładać jasne bluzki. ;)
No raczej wszystko możesz wziąść do plecaka podręcznego. ;) Oprócz np. noży, scyzoryków i tego typu rzeczy.
U mnie dobrze. :) Biegałam dziś na 300m, ale nie wiem, jaki mam czas. I mieliśmy 2 wfy (1 na zastępstwie). A w czwartek Ty się będziesz przygotowywać do wylotu, a ja będę na biegach przełajowych. :razz:

heh no bo w szkole jest tak fajnie...
eh...
ale trudno... oni bedą sie razem bawic a ja sama jeszcze w sobote moja koleżanka wyprawia urodziny i mnie nie bedzie:(
smutno mi..
no to musiało byc straszne ja na szczescie bede na zakończeniu:)
no a pożagnam sie napewno z dziewczynami a z chłopakami to tylko niektórymi... dominikiem, maciejem, maksem , romkiem i moze jeszcze kimś... zobacze
No a szczerze to sie boje jechac... nie wiem co tam mnie czeka ani nic...
kolezanka mi dużo rad dała bo ona była tam juz 4 razy znaczy w egipcie tyle razy byla.. zobaczymy jak to bedzie:)
no to dobrze ze można prawie wszystko wziąśc a do tego większego mozna metalowe rzeczy nie??
Napewno masz dobry:)
o fajnie:)
a to cała klasa czy wybrane osoby tam biegaja??:D
a o której bedziesz w domku?? bo ja jadac pociągiem moge do ciebie czasm cos napisac jak mi sie bedzie nudzic wiec naładuj sobie konto chyba że masz na abonament:evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie no, co się przejmujesz, i tak ich po dwóch tygodniach zobaczysz. :)
Ja w tym roku będę na zakończeniu od 3 lat, więc wiesz. :eviltong:
Dobrze będzie, nie przejmuj się. :) Ja bym się strasznie cieszyła, a nie przejmowała. :D
Do większego można jakieś metalowe rzeczy dać, ale do plecaka nie. ;)
Biegają wszyscy z całej szkoły... Będę ostatnia, ale cóż. :eviltong: Rok temu byłam o dziwo 16 na 30 dziewczyn (bo to dziewczyny/chłopaki biegamy). ^^ No i 1 km to dużo.
A ok, możesz pisać, ale nie spodziewaj się odpowiedzi w czasie lekcji. :eviltong: