Sweet Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Okej to poczekam i rozumiem. Sama sie cos nie czulam dobrze to zostalam w domu na wszelki wypadek - przynajmniej dzis, zobaczymy jak jutro ;) dam potem:) jestem na etapie wgrywania ale coś długo im idzie.... wiec nie wiem kiedy dam.... zaraz lekcje a potem muszę się jeszcze nauczyć.... okropne... Quote
Sweet Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='Pusiakowa']heeej!:) czekamy na foty.;) hej:) zaraz daje:) [quote name='bianka19']Siemanko Wam ;) Hejo:) [quote name='Kaya93']Hej kochanaa:loveu: Hej Piękna moja:loveu::loveu: [quote name='Foxowa']Heej :) NA foty czekamy :loveu: Hej:) zaraz dam:D:D CDN:) Quote
Sweet Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 KONIEC:) na dzisiaj:) więcej na poprzedniej stronie:) [SIZE=2]Lecę do biologii buziaczki:* Quote
C&B Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/4854/p1230673.jpg Idealny :loveu: Moje serduszko pekinów nie widzi :mad: Quote
Sweet Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='C&B']http://img14.imageshack.us/img14/4854/p1230673.jpg Idealny :loveu: Moje serduszko pekinów nie widzi :mad: hehe:) będą jutro może:evil_lol: ale pekinów nie mam dużo bo w sumie jednego na wystawie widziałam:shake::cool1: Quote
Sweet Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 C&B napisał(a):Ja ci westów kupę przywiozłam :-( Nie moja wina że pekinów jest tak mało na wystawach:shake: Quote
Rahl Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Sweet']Nie moja wina że pekinów jest tak mało na wystawach:shake: A westów tak dużo :diabloti: Widziałam fotki :multi:. Jejj, to tydzień już minął.. :crazyeye: Quote
C&B Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ale jakbyś chciała tobyś więcej tego jednego napstrykała:-( Ja żałuję, że w Białym nie ma i I i IV gr w jedym dniu, no ale aussie i tak naj:loveu: Quote
Sweet Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='gordonowa']A westów tak dużo :diabloti: Widziałam fotki :multi:. Jejj, to tydzień już minął.. :crazyeye: No własnie:diabloti::evil_lol: :D:D no juz tydzien... ponad... [quote name='C&B']Ale jakbyś chciała tobyś więcej tego jednego napstrykała:-( Ja żałuję, że w Białym nie ma i I i IV gr w jedym dniu, no ale aussie i tak naj:loveu: nie bo nie było więcej hehe:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Czesc i czołem :loveu: Ah jak ja lubię oglądac wystwowe fotki :lol: super Quote
Recommended Posts