Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie w szafie jest kolorowo. :cool3:
Dokładnie. ;) A Ty będziesz głównie na wycieczkach? :cool3: Ja to lubię sobie przy basenie albo nad morzem posiedzieć i się poopalać, tak bardzo mi teraz tego brakuje... :roll:
Aha. ^^ Kurde, każdego o kogo zapytam, mówi, że lubi Gieorgija. :roll: Moim zdaniem jest brzydki i tylko chce, by się wszystko wokół niego kręciło. :razz:
Ja tam lubię Patryka, Artura, Anię i Żanetę. :diabloti:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
U mnie w szafie jest kolorowo. :cool3:
Dokładnie. ;) A Ty będziesz głównie na wycieczkach? :cool3: Ja to lubię sobie przy basenie albo nad morzem posiedzieć i się poopalać, tak bardzo mi teraz tego brakuje... :roll:
Aha. ^^ Kurde, każdego o kogo zapytam, mówi, że lubi Gieorgija. :roll: Moim zdaniem jest brzydki i tylko chce, by się wszystko wokół niego kręciło. :razz:
Ja tam lubię Patryka, Artura, Anię i Żanetę. :diabloti:

:) u mnie zależy na jakiej półce:eviltong::eviltong:
Nie wiem:eviltong: ale napewno nie zabraknie czasu na opalanie bo musze sie opalić żeby mi koleżanki zazdrościły a po za tym to ja lubie byc opalona:evil_lol::evil_lol:
hihi:)
mi sie on nie podoba ale jest fajny:) ale nie powiem brzydki nie jest:evil_lol:
hehe:eviltong: ja artura to nie lubie taki dziwny:eviltong: szczerze to może nie jest zły ale nie moge na niego patrzec na te kitki jego:evil_lol: ania jest fajna nawet ona mi sie z takim muminkiem kojarzy ale sympatyczna bardzo:)
a patryk moze byc:eviltong:
hehe:)

troche kabiego bo wolno sie wgrywa:

panienka z okienka:evil_lol:

ulubiona pozycja do spania:)

wiecej jak sie wgra

Posted

O początkowe fotki Kabiego są śliczne. :loveu: Ta pierwsza mi się podoba. :cool3:
Panienka z okienka, to tak na mojego świnka mówiłam. :diabloti:
No ja też lubię być opalona. :cool3: Lubię takie ciemne karnacje. :) Na murzyna fajnie jest się opalić. :evil_lol:
Mi się on nie podoba i jest brzydki, te jego oczy... :razz:
Ej co masz do Artura? :mad: On fajnie tańczy, odczep się. :cool3: Może te kitki nie są fajne, ale tańczy... bosko. :cool3:

Posted

Martunia napisał(a):
O początkowe fotki Kabiego są śliczne. :loveu: Ta pierwsza mi się podoba. :cool3:
Panienka z okienka, to tak na mojego świnka mówiłam. :diabloti:
No ja też lubię być opalona. :cool3: Lubię takie ciemne karnacje. :) Na murzyna fajnie jest się opalić. :evil_lol:
Mi się on nie podoba i jest brzydki, te jego oczy... :razz:
Ej co masz do Artura? :mad: On fajnie tańczy, odczep się. :cool3: Może te kitki nie są fajne, ale tańczy... bosko. :cool3:

:) dziekuje:)
no ta pierwsza fajna ale ciemna troche:eviltong:
:)
No fajnie sie tak wyglada a ja nie mam brązowej karnacji tylko taką bardziej brązowo-brzoskwiniową jak to moja mama mówi:)
nie murzyni za ciemni:evil_lol:
no oczy ma dziwne fakt:evil_lol:
mojej siostrze sie podoba strasznie:eviltong:
ja do artura nic nie mam tylko te jego kitki on jest w wieku mojego taty chyba no może troche młodszy i takie kitki:eviltong:
smiesznie to wyglada:)

a własnie dostałam twój list niedawno ale odpisze ci jak wróce z egiptu dopiero:) heh:)

Dalsza czesc fotek:

biegamy:)

wiecej jak sie znowu wgraja:)

Posted

http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000370.jpg Moje! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie zdjęcia. :)
Aha. ^^ Ja mam trochę ciemną karnację. :cool3:
No wiem, żartowałam z tymi murzynami. :eviltong:
Artur może i dziwnie wygląda z tymi kitkami, ale fajnie tańczy. ;) I cały czas jakieś akrobatyczne rzeczy robi. ;)
Ja się dziwię, czemu taki Gieorgij może się podobać prawie wszystkim. :roll: Mnie się jakoś nie podoba. :eviltong:
No to będę czekała na list. ;)

Posted

Martunia napisał(a):
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000370.jpg Moje! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie zdjęcia. :)
Aha. ^^ Ja mam trochę ciemną karnację. :cool3:
No wiem, żartowałam z tymi murzynami. :eviltong:
Artur może i dziwnie wygląda z tymi kitkami, ale fajnie tańczy. ;) I cały czas jakieś akrobatyczne rzeczy robi. ;)
Ja się dziwię, czemu taki Gieorgij może się podobać prawie wszystkim. :roll: Mnie się jakoś nie podoba. :eviltong:
No to będę czekała na list. ;)

tez mi sie to podoba:):)
ja mam taką średnią nie ciemną ale nie tez jasną:) mi sie podoba:eviltong:
hehe:) no mysle że żartowałas:evil_lol::evil_lol:
ja bym tak przyjechała na murzyna opalona do szkoły to nie wiem:eviltong::eviltong:
no moze i fajnie tańczy ale jakos za nim nie przepadam sama nie wiem czemu:evil_lol:
nie wiem czemu sie podoba im:eviltong::evil_lol: tak wyszło widac:evil_lol::evil_lol:

Posted

No ja też. :cool3:
Żartowałam, tak ciemną karnację to bym nie chciała. :roll: Ale ciemną od mojej trochę bym chciała mieć. :roll: Haha, ale nieźle by to wyglądało, jakby taki murzynka Ada do szkoły przyszła. :lol:
No tak, tak przypadkiem go wszyscy lubią, z wyjątkami. :evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
No ja też. :cool3:
Żartowałam, tak ciemną karnację to bym nie chciała. :roll: Ale ciemną od mojej trochę bym chciała mieć. :roll: Haha, ale nieźle by to wyglądało, jakby taki murzynka Ada do szkoły przyszła. :lol:
No tak, tak przypadkiem go wszyscy lubią, z wyjątkami. :evil_lol:

:) heh:)
tez bym chciała troche ciemniejsza miec ale cóż.. moja siostra np. jest bardzo blada a słońca nie lubi:roll:
no fajnie bym wygladała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszyscy by sie za mną ogladalo:eviltong::eviltong:
hehe:eviltong:
a to nie moja wina że go lubią:evil_lol: każdy ma swoje typy:evil_lol:
ja w to nie wnikam:eviltong: ale z programu to chyba rzeczywiscie jest najładniejszy potem może patryk albo ten kamil...

Posted

Ja wolę mieć ciemniejszą karnację. :cool3:
No jakaś nowa uczennica przyszła do szkoły, jakaś murzynka, ciekawe kto to może być... :eviltong:
No w sumie tak, ale to mnie zastanawia. :roll:
O nie, Gieorgij wcale nie jest najładniejszy, bo jest okropny, ładniejszy jest Patryk. :eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Ja wolę mieć ciemniejszą karnację. :cool3:
No jakaś nowa uczennica przyszła do szkoły, jakaś murzynka, ciekawe kto to może być... :eviltong:
No w sumie tak, ale to mnie zastanawia. :roll:
O nie, Gieorgij wcale nie jest najładniejszy, bo jest okropny, ładniejszy jest Patryk. :eviltong:

no ja tez:)
no a tu patrze o to ada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hmm.. kazdy ma swój gust:eviltong:
to mi sie bardziej gieorgij pogoba niż patryk ale patryk nie jest znowu aż taki zły:eviltong:
ale i tak ładniejszy jest .............. :loveu::loveu::loveu: no kto??:DD zgaduj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z kolega mojego dziadka:D w tle moj dziadek:)

jeszcze bedzie troche fot:)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):

dziekuje:)
a mi sie obie równie mocno podobają:) moja kol ma taką z żółwiem tylko jasno zieloną:)
no taka biedronkowa:) heh:) ale mi sie podoba:eviltong: mojej mamie tak średnio ale jej powiedziałam że jej nie musi sie podobac tylko mi bo ja za to płaciłam:eviltong:
heh:)
A kabik jeszcze troche ale bedzie;)

aha ;)
no i dobrze, twoja kasa, to Tobie się ma podobać :D
o jest Kabik :loveu:
ale on ma fajny ogon :loveu::loveu::loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000382.jpg O jeju! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To jest najlepsze!
Nie, Patryk jest o wiele lepszy. :eviltong:
Pan Piotruch. :diabloti:
Ja już lecę, jutro obejrzę dalszy ciąg fot. :cool3:
Dobranoc. :buzi::buzi::buzi:

:D
no niech ci bedzie::eviltong:
tak:multi::multi: od niego nie ma lepszego:evil_lol::evil_lol:
:loveu::loveu::loveu:
jaj szkoda że pewnie jutro go nie bedzie:-(
DObranoc;*
ja dam dzisiaj troche i reszte jutro:)
dobranoc słońce:*

zakopie co moje:)

no co trzeba zakopac:D

a to co ?

kabi w kwiatkach:D

jeszcze dzisiaj 5 i koniec;)

Posted

chester07 napisał(a):
aha ;)
no i dobrze, twoja kasa, to Tobie się ma podobać :D
o jest Kabik :loveu:
ale on ma fajny ogon :loveu::loveu::loveu:

nom:)
no kabik a kto inny:eviltong:
wiem:D taki inny ma:)

wiecej fot str wczesniej:)
dzisiaj juz fotek nie bedzie reszta jutro:)
DOBRANOC*:*

Posted

Hej kochana. :)
I jak tam, był dzisiaj pan Piotruch? :cool3: Oby był, bo będzie miał u mnie przerąbane! :razz: :mad:
I co u Ciebie? :)
Śliczne zdjęcia. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
Hej kochana. :)
I jak tam, był dzisiaj pan Piotruch? :cool3: Oby był, bo będzie miał u mnie przerąbane! :razz: :mad:
I co u Ciebie? :)
Śliczne zdjęcia. :loveu: :loveu: :loveu:

nie wiem czy był bo ja nie byłam w kościele:eviltong::eviltong:
na wieczór ide;)
ale ja mysle że on wyjechal na weekend majowy i dlatego go nie było bo jak byly jakies swieta koscielne to był zawsze wiec wiesz:evil_lol:
moze na wieczór bedzie bo juz wróci??:D
nie wiem zobacze:eviltong::eviltong:
a u mnie dobrze:)
od rana byłam na zakupach:D kupiłam sobie znaczy tata mi kupił drugie sandały znacznie ładnejsze od tamtych tylko znowy białe... czemu ja białe znowu kupiłam to nie wiem... eh... głupia jestem:eviltong:
i spodnie 3/4:D i skarpetki takie krótkie tez białe...:evil_lol::evil_lol:
ale spodni to nie mogłam juz znaleźć to za małe to brzydkie rodzice sie zdenerwowali i kazali mi samej juz chodzic bo im sie nie chciało z moimi humorami wytrzywac:evil_lol:
mama z tatą pojechali do domu a ja zostałam w sklepie a potem mama z siostrą przyjechała bo kupiły sukienke na bal gim :)
ogólnie fajnie:)
tylko zimno dzisiaj troche i kropic zaczynało...
dominik sie odezwał ale akurat w sklepie byłam wiec mu nie pomogłam bo nie pamietałam czy było cos zadane:eviltong::eviltong:
mam nadzieje że przyjdzie jutro:)
no a co u ciebie??
co robiłas dzisiaj>??:D

Posted

Aha, no to może wieczorem będzie. ;) A może był rano? :razz: No i możliwe, że był gdzieś w ten weekend majowy.
O no i kolejne zakupy na wylot. :cool3: No wiesz, kobiety mają prawo długo się na coś decydować, lepiej znaleźć coś dobrego po dłuższym czasie niż coś byle-jakiego po krótszym. :roll:
U mnie nie padało dzisiaj. :cool3: Jutro ma podobno. :razz:
Ja? Robiłam plakat i referat, który jest gdzieś chyba na 19 maja bodajże. ;) I jakoś ten czas leci... jeszcze się muszę dzisiaj uczyć.

Posted

Martunia napisał(a):
Aha, no to może wieczorem będzie. ;) A może był rano? :razz: No i możliwe, że był gdzieś w ten weekend majowy.
O no i kolejne zakupy na wylot. :cool3: No wiesz, kobiety mają prawo długo się na coś decydować, lepiej znaleźć coś dobrego po dłuższym czasie niż coś byle-jakiego po krótszym. :roll:
U mnie nie padało dzisiaj. :cool3: Jutro ma podobno. :razz:
Ja? Robiłam plakat i referat, który jest gdzieś chyba na 19 maja bodajże. ;) I jakoś ten czas leci... jeszcze się muszę dzisiaj uczyć.

Może;)
a jak nie to trudno sie mówi... zobacze go chyba jak przyjade w niedziele:) znaczy ja wracam w czwartek ale zobacze go w niedziele:)
No tak mysle że gdzies był:)
no ale tym razem tata mi dał kase i sobie kupiłam:eviltong:w tym tyg straciłąm.... nie nie trudno mi sie do tego przyznac ile straciłam...
No jedne były mi dobre ale nie podobało mi sie jak w nich wygladam to potem mi rodzice mówili że mogłam je wziąśc i tak nic juz nie dostane ale ja im powiedziałam ze mi sie nie podobały i ich nie chce.. to co sobie kupiłam w sumie sa proste takie zwyczajne ale podobaja mi sie;) takie gniecenia mają jak moje wszystkie spodnie teraz co mam:)
i jasne kupiłam ale wole ciemne:eviltong:
u mnie kropiło..
aa:)
ja przeczytałam jedno op z lektury co mam przeczytac;) na jutro sa dwa ale to drugie moja siostra przeczytała i mi opowiedziała:):)
a co powiesz jeszcze??:D
ja znowu tylko o sobie gadam... przepraszam...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
A co bedzie z KAbim jak pojedziesz do Egiptu?

A nic z nim nie bedzie:)
on zostaje z babcią, dziadkiem, mamą i siostra:)
hehe;)

Posted

chester07 napisał(a):
Cześć gaduły :eviltong:

cześc:evil_lol::evil_lol:
co u was słychac??:D

IZA odp na poprzedniej str bo sie post przestawił:)

Posted

No i tak go jeszcze zobaczysz, co się tym martwisz. ;)
Czyli, że spodnie długo wybierałaś, ale w końcu dobre wybrałaś. :)
Nie no, dobrze, że gadasz, ja nie wiem, co mogę jeszcze napisać. :eviltong:
Uczyć się nie mogę, ani skupić się na nauce ani nic... To wszystko przez ten referat. :razz: Jak mnie jutro spytają, to ja chyba zgłupieję...