halgre Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Sweet']Nie ciekawa jest... hej:) dziękuje:D No bo taki był cel zdjęcia:D miał się opierać o ten hotel:razz::lol: i z niego żaden facet:evil_lol: [SIZE="4"]Ano właśnie - nieciekawa :shake: A co - baba to jest ... Quote
Sweet Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='halgre58']Ano właśnie - nieciekawa :shake: A co - baba to jest ... no .. taka dziwna:eviltong: Poznań lepszy:evil_lol: Nie :eviltong: Chłopak:evil_lol: do faceta to mu jeszcze trochę:evil_lol::evil_lol: Na poprzedniej stornie foty z Dnia kota a ze 2-3 temu z Warszawy:):) Quote
halgre Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Sweet']no .. taka dziwna:eviltong: Poznań lepszy:evil_lol: Nie :eviltong: Chłopak:evil_lol: do faceta to mu jeszcze trochę:evil_lol::evil_lol: Na poprzedniej stornie foty z Dnia kota a ze 2-3 temu z Warszawy:):) [SIZE="4"]haha ... niech ci będzie :evil_lol::evil_lol: Widziałam, a jakże :multi::multi::multi: fajne :loveu::loveu: A w Poznaniu nie byłam nigdy :shake: Idę już spać ... jakoś zimno w chaupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: idę pod kołdrę :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ha ha śmiechowe te foty:evil_lol: Quote
Foxowa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy się po przerwie :oops: :hand: :hand: Quote
Sweet Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='halgre58']haha ... niech ci będzie :evil_lol::evil_lol: Widziałam, a jakże :multi::multi::multi: fajne :loveu::loveu: A w Poznaniu nie byłam nigdy :shake: Idę już spać ... jakoś zimno w chaupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: idę pod kołdrę :evil_lol::evil_lol: heh:D no:D to sie ciesze:D W takim razie zapraszam do Poznania:razz: heh:D tez poszłam już spac;) [quote name='deer_1987']Ale wesolo mieliscie :D No i to jak:cool3: [quote name='Izabela124.']Ha ha śmiechowe te foty:evil_lol: No bardzo:evil_lol::evil_lol: [quote name='Foxowa']Witamy się po przerwie :oops: :hand: :hand: Hejo:):) Quote
Sweet Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Pomęczę was jeszcze fotkami z Wawy na których jestem ja żeby nie było ze nie mam wcale zdjęć:evil_lol::evil_lol: Z Monią Tu jeszcze chłopacy bo to zdjęcie mi sie podoba;) Z Marcinem, Łukaszem, Michałem i Agą:) CDN:) Quote
Sweet Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Z Łukaszem, Agą i Michałem Zdjęcie Grupowe;) KONIEC:) Quote
Sweet Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Fajnie sie usmiechasz ;) Właśnie głupio bo wychodzę jak pyza:eviltong::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 deer_1987 napisał(a):e tam przesadzasz.. Nie przesadzam:eviltong: Po prostu jestem niefotogeniczna:evil_lol: :diabloti: Quote
Sweet Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Hej;) widzę ze mało komu się zdjęcia podobały i tylko nieliczni widzieli i o nas pamiętają:shake: Nie ładnie... Po za tym doszłam do wniosku że wybór tej szkoły był moim najlepszym wyborem w życiu jak dotychczas... może jeszcze zmienię zdanie ale jak na dzień dzisiejszy jestem zadowolona strasznie:lol::lol: Nie napisze dlaczego bo nie jestem niemiła :eviltong: Quote
taxelina Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 u nas tez jakos nie pisze duzo ludzi :P Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czesc skarpetka :) jak tam w III??? Quote
Foxowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Fajnie wyszłaś, co chcesz ;p U nas fotki :D Quote
Sweet Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 deer_1987 napisał(a):u nas tez jakos nie pisze duzo ludzi :P Wszyscy się uczą:evil_lol::evil_lol::diabloti: łapeczek napisał(a):Czesc skarpetka :) jak tam w III??? Hej:) zarąbiście:D:D a u ciebie?? Foxowa napisał(a):Fajnie wyszłaś, co chcesz ;p U nas fotki :D Głupio:P zaraz wlece:D Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja juz nie !!! tzn. na dzis juz nie :P Quote
Foxowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja tyż dziś się nie ucze bo nie chce mi się xD Quote
Sweet Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Jakby co to wam odpisałam w poprzednim poście na to co wcześniej pisałyście:) łapeczek napisał(a):Ja juz nie !!! tzn. na dzis juz nie :P Foxowa napisał(a):Ja tyż dziś się nie ucze bo nie chce mi się xD haha:D to dobrze;) chociaz jedne porządne:D Ja się nie uczę bo nie mam czego chyba ze na fizykę której i tak nie rozumiem:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 łoo to łyknij ksiazki trooche to moze cus zrozumiesz Quote
Sweet Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 łapeczek napisał(a):łoo to łyknij ksiazki trooche to moze cus zrozumiesz e tam dam jakos rade:eviltong: i tak wątpie zeby nasz pani nam zrobiła bo od 2 tyg zapowiada juz 2 razy miala byc a nie zrobiła tylko raz zrobiła test diagnostyczny:eviltong: wiec pewnie jutro go odda;) A jak u ciebie w szkole?? Quote
łapeczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 aaa sumpatycznie ...;] stalam dzis na matmie pod tablica i niby liczylam zadanie ...tzn wiedzialam jak mam je szybko wyliczyc ale co zeby zgredoslawa nie zrobila kartkowkii liczylam zadanie 15 minut sciemniajac ze ja nie mam zielonego pojecia o co jej chodzi i jak to policzyc !!! heheXD! ale zwala byla Quote
Sweet Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 łapeczek napisał(a):aaa sumpatycznie ...;] stalam dzis na matmie pod tablica i niby liczylam zadanie ...tzn wiedzialam jak mam je szybko wyliczyc ale co zeby zgredoslawa nie zrobila kartkowkii liczylam zadanie 15 minut sciemniajac ze ja nie mam zielonego pojecia o co jej chodzi i jak to policzyc !!! heheXD! ale zwala byla haha:D dobre dobre:evil_lol: Quote
Recommended Posts