Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łapeczek napisał(a):
eh nie taki djabel zly jakiego go maluja xD bedzie dobrze

no niby tak... ale i tak sie boje:eviltong::eviltong:
ale znalazłam spódnice moją:multi::multi::lol::lol:

deer_1987 napisał(a):
e tam szkola naprawde moze byc mila.. jak sie ciagle pracuje po 8 czy wiecej godzin to sie teskni za szkola..

zobaczymy... jak bym szła do szkoły ze znajomymi albo kims kogo znam ogólnie to bym sie cieszyła bardzo ale ja tam prawie nikogo nie znam tylko tak jak gadałam z nową kol z klasy na gg..... wiec sie boje troche jak to bedzie...bo jednak inaczej isc juz do 2 czy 3 kl a zaczynac nową szkołe...:roll:

łapeczek napisał(a):
łooo ja tam w sumie jak juz sie zacznie to lubie chodzic przynajmniej w domku sie nie nudza a tak pograndze z laskami ;p

:) wiesz później moze tez bede miała takie podejście ale zobaczymy jeszcze... ty pogadasz z laskami a ja prawie samych facetów mam w klasie:evil_lol::evil_lol:

Jak dobrze że zanim wyjde na autobis nawet mam jeszcze 1,5 h:) moge sie przygotowac:evil_lol:

Posted

Pestka napisał(a):
No i jak wróciłaś?

A wróciłam;)

Wiec tak zdam wam ogólne relacje:
- mam w klasie 32 osoby.
- 3 z nich to dziewczyny 29 to chłopacy:diabloti::evil_lol:
- pani wychowawczyni bardzo sympatyczna się wydaje:lol:
- ogólnie to nie było najgorzej:eviltong:
- przed sala stali nasi chłopacy z klasy już wszyscy i my trzy idziemy a oni tak na nas co takie speszone idziemy:evil_lol: No i ogólnie się tak patrzyli na nas dziwnie:evil_lol::eviltong:
- mamy po 10 chłopaków na dziewczynę:razz:
I ogólnie chyba tyle:eviltong::eviltong:

Posted

Sweet napisał(a):
A wróciłam;)

- mam w klasie 32 osoby.
- przed sala stali nasi chłopacy z klasy już wszyscy i my trzy idziemy a oni tak na nas co takie speszone idziemy:evil_lol: No i ogólnie się tak patrzyli na nas dziwnie:evil_lol::eviltong:

to fajnie masz :)

ja mam w klasie 22 osoby, 8 chłopaków i 14 dziewczyn :diabloti: wychowawczyni też fajna, plan lekcji trochę głupi (3 razy na 7.20 i 2 razy na 8.15) :eviltong: ogólnie nie jest źle :diabloti:

Posted

LadyK napisał(a):

to fajnie masz :)

ja mam w klasie 22 osoby, 8 chłopaków i 14 dziewczyn :diabloti: wychowawczyni też fajna, plan lekcji trochę głupi (3 razy na 7.20 i 2 razy na 8.15) :eviltong: ogólnie nie jest źle :diabloti:

:) a no nawet;)

heh:D wcześnie do szkoły musisz iść....
ale no fakt nie najgorzej:)

co do planu to ja mam 4x na 8.00 i 1x 8.55 a ogólnie to do 15.20 lub 14.25 ale to jeszcze nie wiem dokładnie bo mamy na grupy kilka przedmiotów

Posted

Sweet napisał(a):
A wróciłam;)

- mam w klasie 32 osoby.

Ja w klasie mam 27 czy 29 :diabloti:
Wychowawczyni nawet fajna :razz:
Tylko mogli by wywalić nam 4 :angryy:

Posted

C&B napisał(a):
Ja w klasie mam 27 czy 29 :diabloti:
Wychowawczyni nawet fajna :razz:
Tylko mogli by wywalić nam 4 :angryy:

to też dużo:)
to dobrze;D
co 4 wywalić?? osoby>??

Posted

Sweet napisał(a):
to też dużo:)
to dobrze;D
co 4 wywalić?? osoby>??

No osoby...:angryy:
1 to na pewno nie zda czyli będę musiała męczyć się z nim rok... a pozostali pewnie zdadzą...:angryy:

Posted

C&B napisał(a):
No osoby...:angryy:
1 to na pewno nie zda czyli będę musiała męczyć się z nim rok... a pozostali pewnie zdadzą...:angryy:

oj tam to tylko 4 osoby są;)
przecież masz dużo innych jeszcze w klasie;)
nie przejmuj się:)

Posted

Sweet napisał(a):
oj tam to tylko 4 osoby są;)
przecież masz dużo innych jeszcze w klasie;)
nie przejmuj się:)

Ale to sa 4 osoby które doprowadzają mnie do szału...
Jak się któraś odezwie to jestem gotowa zaatakować :diabloti: Nawet gdy są mili :angryy:

Posted

C&B napisał(a):
Ale to sa 4 osoby które doprowadzają mnie do szału...
Jak się któraś odezwie to jestem gotowa zaatakować :diabloti: Nawet gdy są mili :angryy:

Może jesteś do nich uprzedzona:eviltong::eviltong:
Nie przejmuj sie na zapas;)
ja o chłopakach z klasy nie mam narazie wyrobionego zdania bo nawet ich nie znam wiec mam jeszcze gorzej:evil_lol:
Dziewczyny fajne:) w sumie dobrze ze jestesmy 3 a nie 20 bo sie razem bedziemy trzymac:)
ale boje sie podziału na angielskim bo ja jestem nie za dobra z niego bo w gim za dużo nie przerobilismy materiału i na słabym poziomie i boje sie ze z dziewczyn sama bede z resztą chłopaków....:roll:

Posted

Sweet napisał(a):
Może jesteś do nich uprzedzona:eviltong::eviltong:
Nie przejmuj sie na zapas;)
ja o chłopakach z klasy nie mam narazie wyrobionego zdania bo nawet ich nie znam wiec mam jeszcze gorzej:evil_lol:
Dziewczyny fajne:) w sumie dobrze ze jestesmy 3 a nie 20 bo sie razem bedziemy trzymac:)
ale boje sie podziału na angielskim bo ja jestem nie za dobra z niego bo w gim za dużo nie przerobilismy materiału i na słabym poziomie i boje sie ze z dziewczyn sama bede z resztą chłopaków....:roll:

Nie jestem...
Z 2 męczę się 6 lat:angryy: Jednego z najgorszego gim wywalili i musieli go do miejskiego przyjąć, a jedna ucieka co jakiś czas z domu...

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Hej :razz:

Jak tam po rozpoczęciu ?? Fajną masz klasę czy nie ?

Hej:)

a dobrze;)
troche pisałam wczesniej:)
Ogólnie jak narazie to spoko:)

C&B napisał(a):
Nie jestem...
Z 2 męczę się 6 lat:angryy: Jednego z najgorszego gim wywalili i musieli go do miejskiego przyjąć, a jedna ucieka co jakiś czas z domu...

a chyba że tak.... eh ale będzie dobrze;)

Posted

Hej Ada:bye:
Fajnie masz:loveu: 3 dziewczyny na 29:evil_lol:

Sweet napisał(a):
zobaczymy... jak bym szła do szkoły ze znajomymi albo kims kogo znam ogólnie to bym sie cieszyła bardzo ale ja tam prawie nikogo nie znam tylko tak jak gadałam z nową kol z klasy na gg..... wiec sie boje troche jak to bedzie...bo jednak inaczej isc juz do 2 czy 3 kl a zaczynac nową szkołe...:roll:

Ja właśnie chce tak iść sama do szkoły... I wreszcie uwolnić się od tych ludzi:roll:
Z niektórymi to się męczę 9 rok:angryy:
A tu się okazuje że coraz więcej osób chce iść do tego liceum co ja:shake:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
My w klasie mamy 34 osoby i bodajże 7 chłopaków a reszta dziewczyny ;) Nie jest tak źle. Wychowawcę mamy spoko i klasa też wydaje sie fajna .

o to dużo:D
no nie najgorzej:)
to dobrze:)

***Paulina*** napisał(a):
Hej Ada:bye:
Fajnie masz:loveu: 3 dziewczyny na 29:evil_lol:

Ja właśnie chce tak iść sama do szkoły... I wreszcie uwolnić się od tych ludzi:roll:
Z niektórymi to się męczę 9 rok:angryy:
A tu się okazuje że coraz więcej osób chce iść do tego liceum co ja:shake:

hej Paulina:D
a no fajnie:razz::razz:

No ja tez chciałam i z tego sie ciesze ale mi chodzi o to że tak przyjść do szkoły 1 września nie znasz zupełnie nikogo i sama tam stoisz to głupio:eviltong:
eh... do tego gdzie ja poszłam mało osób znajomych poszło:) nawet ze szkoły mało:eviltong: