Martunia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Hahaha. :lol: Tak, bawić. :eviltong: No to czekam cierpliwie na fotki. :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Martunia napisał(a):Hahaha. :lol: Tak, bawić. :eviltong: No to czekam cierpliwie na fotki. :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Nom z gumową kaczuszką:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nagrały sie własnie zaraz bede wgrywac na phototobucket:D:D ale w sumie to niezadowolona jestem z tych zdjec bo jak są ruchome to całe zamazane a niektóre maja kolor taki nijaki...;/ zaraz wgrywam je... Quote
Martunia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No wgrywaj wgrywaj, i nie marudź już, marudo jedna! :eviltong: No oczywiście, zabawa z gumową kaczuszką nadaje wspaniałą atmosferę podczas kąpieli. :diabloti: :lol: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Martunia napisał(a):No wgrywaj wgrywaj, i nie marudź już, marudo jedna! :eviltong: No oczywiście, zabawa z gumową kaczuszką nadaje wspaniałą atmosferę podczas kąpieli. :diabloti: :lol: bede marudzić bo te zdjęcia są taki nijakie bez charakteru i bez niczego.. takie smętne.... i dziwne:eviltong: i bedą sie długo wgrywac bo dużo zajmują miejsca na kompie:shake: nastepny minus tych zdjec tylko aparat mi sie podoba bo ma duży wyśwetlacz i nic innego mi sie nie podoba w nim a zdjecia juz całkiem... nie no a miało byc tak pieknie... no kaczuszka gumowa jest najlepsza;) chyba sobie taką kupie:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Haha, ja też muszę taką kupić. :cool3: :evil_lol: Jeju, kobieto, Ty tylko marudzisz! :shake: :eviltong: Dawaj te zdjęcia bez gadania! :D Ja je jutro obejrzę, bo muszę iść. :( Już od tego komputera muszę w końcu odpocząć. Dobranoc. :buzi::buzi::buzi: :loveu: I wklejaj fotki! :D :loveu: :loveu::loveu: Quote
Sweet Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Martunia napisał(a):Haha, ja też muszę taką kupić. :cool3: :evil_lol: Jeju, kobieto, Ty tylko marudzisz! :shake: :eviltong: Dawaj te zdjęcia bez gadania! :D Ja je jutro obejrzę, bo muszę iść. :( Już od tego komputera muszę w końcu odpocząć. Dobranoc. :buzi::buzi::buzi: :loveu: I wklejaj fotki! :D :loveu: :loveu::loveu: :D:D to kupimy komplet i sie podzielimy:):) no wiem że marudze ale mówie prawde.... no dobra juz nie gadam..... ja nie wiem czy one jeszcze sie wgrają w tym stuleciu:eviltong: dopiero 2 są::eviltong: chyba zostawie komp na noc włączony zeby sie wgrały.... oj szkoda że idziesz:-( Dobranoc;* ja jeszcze chwile czekam za fotami a potem ide ale zostawie włączony komp... Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Foty co sie wczoraj zsązyły wgrac: na początek dominik i maks od tyłu:P a teraz kabik: śpioch:) dalej spimy a co:) najlepsze pozycja do spania;) :) po przebudzeniu CDN:) Quote
Tepes Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Oho ale Kabiś śpi:loveu: Wyspał się i od razu na podwórko:) Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Acctiually napisał(a):Oho ale Kabiś śpi:loveu: Wyspał się i od razu na podwórko:) No:) w sumie to najpierw był na podwórku a potem spał:evil_lol: hih;) ale złą kolejnośc zdjec dałam:eviltong: Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Ja ide bede wieczorkiem bo zaraz jade z koleżankami na zakupki:D:D bede jak wróce (chyba):D:D Quote
Martunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Hej. :) O widzę fotki! :loveu: Jak moje Kabisiątko słodko śpi. :loveu: No i czas na spacerek. :) Jak pozuje do zdjęć. :cool3: Miłych zakupów. ;) Quote
Rybka_39 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Weszłam na 1 stronke galeri..a tu taka fajna mieszanka! Rotek i york super:multi::loveu: Quote
infers Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000029.jpg Ale obronna bestia:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witamy :) Uff nadrobiłam zaległości...foty super Kabi taki pocieszny jest :) Nieciekawe te ranki Rokiego na łapkach zauwążyłam że na przedniej też ma taką nieciekawą ranke...ale jest uroczy :loveu: Pozdrowionka i Mizianeczko dla psiaków:loveu: Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) O widzę fotki! :loveu: Jak moje Kabisiątko słodko śpi. :loveu: No i czas na spacerek. :) Jak pozuje do zdjęć. :cool3: Miłych zakupów. ;) hejo:) no nowe dałam:) :D:D hihi:) miłe były:) i ale sie obkupiłam:D:D super:) co u ciebie?? Kendra napisał(a):cudo! :loveu: dziekuje:loveu: Izabela124. napisał(a):Hejka Ale nagadane, ze szok Sliczny Kabis hejka;) wcale nie nagadane dzisiaj bo mnie nie było:eviltong: Rybka_39 napisał(a):Weszłam na 1 stronke galeri..a tu taka fajna mieszanka! Rotek i york super:multi::loveu: No mieszanka fajna:) dziekuje i witam:) zapraszem częscie:) Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 infers1995 napisał(a):http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1000029.jpg Ale obronna bestia:evil_lol::evil_lol: no wiadomo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasia_zg napisał(a):Witamy :) Uff nadrobiłam zaległości...foty super Kabi taki pocieszny jest :) Nieciekawe te ranki Rokiego na łapkach zauwążyłam że na przedniej też ma taką nieciekawą ranke...ale jest uroczy :loveu: Pozdrowionka i Mizianeczko dla psiaków:loveu: Witam:) Dziekuje:) no nie wyglada to za dobrze ale coż poradzić nic mu na to nie pomaga...:-( On ma takie słodkie spojrzenie:) również pozdrawiamy:) A teraz wam musze coś powiedziec bo ze smiechu nie wytrzymam:eviltong::eviltong: Wiec ja wysłam sobie teraz z kabim na podwórko bo przed chwilą wróciłam i patrze coś mi miga... patrze a to straż pożarna wiec mysle co sie dzieje... jakiś smród czuć... straż wchodzi na tamta posesje 2 domy obok i ja sobie mysle że sie coś pali... zawołałam mame, tate, dziadka.. ja weszłam do domu... Potem przychodzi dziadek i ja sie go pytam co sie tam dzieje a dziadek że sie mięso w garnku przypaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie myslałam że sie posikam ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Mieso sie przypaliło i straż pożarna przyjeżdża:eviltong::eviltong: a co u was wszystkich??:D:D Quote
Martunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Hahaha ale zamieszanie. :cool3: A jak tam po zakupach? ;) Ja w ogóle na Dogo nie mogę wejść. :razz: Praktycznie cały dzień, jeden raz mi się udało... Dopiero na trzecim komputerze coś zadziałało.. Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Martunia napisał(a):Hahaha ale zamieszanie. :cool3: A jak tam po zakupach? ;) Ja w ogóle na Dogo nie mogę wejść. :razz: Praktycznie cały dzień, jeden raz mi się udało... Dopiero na trzecim komputerze coś zadziałało.. no zamieszanie niezłe:eviltong: a super:D:D bosko było:) a sie naśmiałam z koleżankami:) i obkupiłam sie:eviltong: myslałam że jak do domu przyjade to mama mnie zabije że tyle kupiłam:) ale mam sandały:multi: hihi;) i 3 bluzki i bluze:evil_lol::evil_lol: jeszcze 3/4 spodnie by mi sie przydały dżinsowe... jak szaleć to szalec:evil_lol: heh:) ja moge wejśc::evil_lol: wszyscy mają problemy z wejściem a ja nie:eviltong::eviltong: a jak spedziłas dzisiaj dzień??:D Quote
Martunia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No wiesz, a mówiłaś, że tylko po sandały idziesz, a tu takie zakupy. :cool3: A ja dzisiaj w sumie robiłam geografię, opisywałam 3 państwa... I jakoś tak dzień zleciał, byłam na tv, komputerze. :roll: Co Ty mi sygnała puszczałaś dzisiaj? :eviltong: Quote
Sweet Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Martunia napisał(a):No wiesz, a mówiłaś, że tylko po sandały idziesz, a tu takie zakupy. :cool3: A ja dzisiaj w sumie robiłam geografię, opisywałam 3 państwa... I jakoś tak dzień zleciał, byłam na tv, komputerze. :roll: Co Ty mi sygnała puszczałaś dzisiaj? :eviltong: no miałam w planie tylko sandały ale nie mogłam sie oprzeć tym bluzką i bluzie:loveu: dobrze że kase wziełam ale musiałam 50zł z mojej skarbonki wziąść bo by mi nie starczyło... wydałam troche kasy dzisiaj:eviltong: ale raz na kiedys takie zakupy robie:evil_lol: narazie żadnych nie planuje:p ale te bluzki sa boskie i bluza tez:) w New Yorkerze kupiłam i jedną w Croppie:) aa:) fajnie:) a bo tak mi sie nudziło:eviltong: a ty żulu miałas mi odgłuchnąc:evil_lol: hehe;) Quote
Recommended Posts