Martunia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ooorany ile zdjęć! Super! :D Jaki cudowny Kabiś kierowca! :D http://img379.imageshack.us/img379/3600/kabidworzz8.jpg O matko, jaki cuuudny Kabiś! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Najlepsza fotka! :D:D:D Na kanapie siedzi leń... :eviltong: :diabloti: Fajniutki sCurek z kąpieli. :loveu: I super prezenty dostałaś. :D No i nalepsza fotka to ta gdzie tak słodko skacze. :loveu: Zakochałam się. :eviltong: :cool3: :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj go ode mnie. :D Quote
Sweet Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Martunia']Ooorany ile zdjęć! Super! :D Jaki cudowny Kabiś kierowca! :D http://img379.imageshack.us/img379/3600/kabidworzz8.jpg O matko, jaki cuuudny Kabiś! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Najlepsza fotka! :D:D:D Na kanapie siedzi leń... :eviltong: :diabloti: Fajniutki sCurek z kąpieli. :loveu: I super prezenty dostałaś. :D No i nalepsza fotka to ta gdzie tak słodko skacze. :loveu: Zakochałam się. :eviltong: :cool3: :loveu::loveu::loveu: Wymiziaj go ode mnie. :D heh:) Mi też ta fota sie najbardziej podoba heh:) szczur i leń;d No wiesz co moją miłość mi odbierasz?? heh:) nie no żartuje:) podzielę sie nim z tobą:) I już wymiziany:) PS. podobno panuje u mnie jakaś kocia choroba i zdechły już 3 koty i musze uważać żeby kabi sie nie zaraził;/ tylko nie wiem czy kocia choroba moze sie przenieść na psy? wie ktoś moze??? Quote
goldenka245 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://img379.imageshack.us/img379/1048/zdomu4ey9.jpg Przez firanke:shake::lol:;) Quote
Izabela124. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale zaszalas z fotkami hihi Ile cudnych fotek, jaka Kabi ma fajna fryzurke Quote
Martunia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) Mi też ta fota sie najbardziej podoba heh:) szczur i leń;d No wiesz co moją miłość mi odbierasz?? heh:) nie no żartuje:) podzielę sie nim z tobą:) I już wymiziany:) PS. podobno panuje u mnie jakaś kocia choroba i zdechły już 3 koty i musze uważać żeby kabi sie nie zaraził;/ tylko nie wiem czy kocia choroba moze sie przenieść na psy? wie ktoś moze??? Oh dziękuję, że się nim podzielisz ze mną. :loveu: Ja niestety o tej kociej chorobie nie wiem. :( Dobranoc. :loveu: :buzi: Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Witanko rancowe Ja o tej chorobie dla kotkow tez nic nie slyszalam Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 hejka:) No właśnie ja nie wiem co to za choroba:P ale to sąsiadka mówiła mojemu tacie ze jest u nas taka (znaczy u mnie w mieście a może nawet tylko w moim rejonie) ale jesli to jest kocia choroba to na psy chyba sie nie powinna przenosić... Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No moim zdaniem skoro to kocia to chyba tylko one mogą zachorować.. A zresztą się nie znam. ;) Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Acctiually']Hejo hejo:) U mnie nowe fotki:P babajaga jestes wiesz:mad: a fotek kabisia to nawet pani nie raczy obejrzec nie?:placz: dobra jest.... foch:cry: Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://img379.imageshack.us/img379/3600/kabidworzz8.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Cuuuuuuuuuuuuuuuudowne!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 heh:) Nasze love martuś:D:D Boska ta fota jest:):):):):) Quote
Avaloth Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://img187.imageshack.us/img187/5222/kapiel4ws2.jpg babcia Józia :evil_lol: ta część samochodzie wymiata :D :eviltong: śliczne te biegnące są :loveu: oj a co to za kotek bida? dalej tam siedzi? no włosy prostowałam poprzedniego dnia, więc się końcówki troszkę podwinęły, ale grzywka była prosta :) e tam małe właśnie mam dosyć podwórko :eviltong: tak się wydaje ^^ buziole :buzi::buzi: Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 heh:) no co mokry był to nie moja wina że go musiałam zawinąć w ręcznik:P heh:) No mi tam sie wszystkie foty podobają:D A kotek siedzi dalej tylko przeniósł sie na chodnik troche dalej ode mnie... Nom nawet proste miałas:D:D a grzywke masz juz długą chyba nie??:D heh:) Ja twierdze że masz duże podwórko po tych fotach wszystkich ;p małe to mam ja:D:D ale lepsze to niz nic:) Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) Nasze love martuś:D:D Boska ta fota jest:):):):):) No cudowna!!!! :loveu: Nasza miłość! :D Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):małe to mam ja:D:D ale lepsze to niz nic:) No, a ja nie mam to jeszcze gorzej. :P A chciałabym mieć. :( Łeeee. ;) Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Nom:D :loveu: mój piękny i nasza największa miłość:D Nie wliczając tych ludzkich miłości:P ale to nie najwaznjesze:) kabi jest lepszy:) bo przynajmniej nie opuści:) A chętnie bym sie nim z toba podzieliła... Wyśle ci go na wakacje:D:D hehe:P Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No nie, to zdjęcie o dałaś mi się nie wyświetla. :( O tak, kabi by nie opuścił, Kabi jest najlepszy! :cool3: O tak wyślij mi go. :D A tak na serio, to bym pewnie nie mogła. :( Łeeee... A chciałabym. :rool: :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 A ja nie wiem co to było ;p nie dodawałam żadnego zdjecia nawet;p heh:) cos sie pomieszało;P A przez poczte polską można wysyłać zwierzaki?? I ile by kosztowała taka przesyłka;P wole nie myślec o tym hehe:P:P :) ale nie no wysłałabym ci go:) albo bym z nim przyjachała do ciebie:):) hihi:) Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Nom:D:D albo ty przyjedziesz do mnie:D:D 2 godzinki jazdy tylko :) Do mojej koleżanki chłopak przyjeżdżał z Wrocławia co tydzień na jeden dzień:) rano był i wieczorem jechał do domu:) Możesz mnie kiedyś odwiedzić:D:D chętnie cie ugoszczę w moich skromnych progach:) Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Noo super by było. :D E tam 2 godziny. :P Może być. ^^ Ale nie zapomnij, że ja Ciebie też bym mogła u siebie ugościć. :D Quote
Sweet Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 heh:) fajnie by było:):) no cóż od czego mamy marzenia;):D:D no po co są?? żeby sie spełniały:D:!!!!!!!!!!! Zaprosze cie na wakacje do siebie:D:D Mame przekonam jakoś:D Napewno sie zgodzi;) hih:) poznasz kabusia;D <lol> Quote
Sweet Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Hejka;) No wiem że gaduły jestesmy;) a fotki dam niedługo:D Znaczy dzisiaj tylko jak wróce z chórku:) bo zaraz ide... Wiec foty ok.17:) napewno bedą:D:D Buźal:* czekac cierpliwie:D Quote
Recommended Posts