Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ja też bym chciała lustrzankę i też mam dopiero ok połowy:bigcry: Cześć Ada:multi: ja w sumie już miałam polowe ale dzisiaj wydalam kasę na spodnie i bluzkę.. i mam troszkę mniej...:roll: eh.. ale nie mogłam się powstrzymać:evil_lol: uzbieramy kiedyś:) Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Sweet napisał(a):ja w sumie już miałam polowe ale dzisiaj wydalam kasę na spodnie i bluzkę.. i mam troszkę mniej...:roll: eh.. ale nie mogłam się powstrzymać:evil_lol: uzbieramy kiedyś:) Ja jak mam setki to nie wydaję, bo mi szkoda... Ale jak już drobniejsze to już po kilku godzinach nie mam:evil_lol: Teraz chcę kupić Kati różową smycz flexi i szelki więc pewnie kolejna stówka poleci... Tak to się zbiera... No ale nic... Niedługo :evil_lol: gwiazdka, potem urodziny no i imieniny... Za rok może będę miała całą sumkę:loveu: Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ja jak mam setki to nie wydaję, bo mi szkoda... Ale jak już drobniejsze to już po kilku godzinach nie mam:evil_lol: Teraz chcę kupić Kati różową smycz flexi i szelki więc pewnie kolejna stówka poleci... Tak to się zbiera... No ale nic... Niedługo :evil_lol: gwiazdka, potem urodziny no i imieniny... Za rok może będę miała całą sumkę:loveu: hehe:evil_lol: mi tez szkoda:eviltong: wiec najczęściej biorę 10,20zl albo drobne:evil_lol: no uzbiera się:) szybko to zleci:) ja jeszcze kieszonkowe dostaje wiec zawsze coś więcej:lol: ale i tak liczę ze tata chociaz trochę dołoży:eviltong: chce jak najszybciej aparat bo od przyszłego roku szkolnego mam dla taty tez fajne plany wydatkowe:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Sweet napisał(a):hehe:evil_lol: mi tez szkoda:eviltong: wiec najczęściej biorę 10,20zl albo drobne:evil_lol: no uzbiera się:) szybko to zleci:) ja jeszcze kieszonkowe dostaje wiec zawsze coś więcej:lol: ale i tak liczę ze tata chociaz trochę dołoży:eviltong: chce jak najszybciej aparat bo od przyszłego roku szkolnego mam dla taty tez fajne plany wydatkowe:diabloti::eviltong::evil_lol: No właśnie... kieszonkowe... To też mnie ratuje trochę:roll: Chociaż przeważnie po kilku dniach już tego nie ma:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No właśnie... kieszonkowe... To też mnie ratuje trochę:roll: Chociaż przeważnie po kilku dniach już tego nie ma:evil_lol: :) haha :eviltong: ale to i tak nic:eviltong: moje kol zarobiły w pracy na malinach po ok. 400zl i już tego nie maja:evil_lol::evil_lol: uzbieramy szybciej niż myślimy:) Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Sweet napisał(a)::) haha :eviltong: ale to i tak nic:eviltong: moje kol zarobiły w pracy na malinach po ok. 400zl i już tego nie maja:evil_lol::evil_lol: uzbieramy szybciej niż myślimy:) Trzymam cię za słowo:p Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Trzymam cię za słowo:p dobra:eviltong: w ogóle to fajny temat o lustrzankach i finansach się zrobił:evil_lol::evil_lol: Dam wam fotki te różane:diabloti: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Sweet napisał(a):dobra:eviltong: w ogóle to fajny temat o lustrzankach i finansach się zrobił:evil_lol::evil_lol: Dam wam fotki te różane:diabloti: No masz rację, nawet całkiem fajny:p Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Dobra to daje kilka tych zdjec;) ale nie chce mi sie opisywac ktore co symbolizuje niektore mozna sie domyslic;) CDN:) Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 łapeczek napisał(a):czym zmajstrowalas te zdjatka xD? moim aparatem:eviltong: a czym niby innym?:evil_lol: Quote
halgre Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Sweet'] pada u was?:eviltong: No, wczoraj padało przez większość dnia :diabloti: Witam ... Jakie artystyczne zdjęcia :crazyeye::evil_lol::loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej Sweet:multi: fajne fotki:loveu: takie.... różane:evil_lol: hehe Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej:loveu: śliczne zdjęcia:loveu: a ja już dawno Kabika nie widziałam :shake: jak były gdzies wstecz fotki, to na jakich stronach:oops:? Bo obawiam sie, że moge nie dać rady sie do nich przedostać :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='deer_1987']Piekne nastrojowe! dziękuję:oops: [quote name='halgre58']No, wczoraj padało przez większość dnia :diabloti: Witam ... Jakie artystyczne zdjęcia :crazyeye::evil_lol::loveu: heh:evil_lol: u mnie nawet ładnie bylo;) hej:) no tak mnie naszło jakoś:p [quote name='***Paulina***']Hej Sweet:multi: fajne fotki:loveu: takie.... różane:evil_lol: hehe hej Paulina;) dziękuje:eviltong: [quote name='Kaya93']Hej:loveu: śliczne zdjęcia:loveu: a ja już dawno Kabika nie widziałam :shake: jak były gdzies wstecz fotki, to na jakich stronach:oops:? Bo obawiam sie, że moge nie dać rady sie do nich przedostać :evil_lol: hej:) dziękuje:) był kabiku niedawno zaraz ci powiem na jakich stronach tylko znajde;:eviltong: Na str 1473:diabloti: Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wiesz Ty co... Jak przeczytałach że kochosz ino Iśka i Ewa... po prostu nie wiem co powiedzieć...:shake: Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']Wiesz Ty co... Jak przeczytałach że kochosz ino Iśka i Ewa... po prostu nie wiem co powiedzieć...:shake: bo tylko im wyznawałam miłość na zlocie:eviltong: Ciebie też kocham jak możesz w to wątpić:shake::placz: Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Sweet']bo tylko im wyznawałam miłość na zlocie:eviltong: Ciebie też kocham jak możesz w to wątpić:shake::placz: Taaa jasne mie i Marta mosz w dupie... Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']Taaa jasne mie i Marta mosz w dupie... Ciebie kocham też:loveu: a Marta i tak mnie nie lubi już...:shake: Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Sweet']Ciebie kocham też:loveu: a Marta i tak mnie nie lubi już...:shake: Tja mie na pewno... Quote
Sweet Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']Tja mie na pewno... no ciebie ciebie! Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Sweet']hej:) dziękuje:) był kabiku niedawno zaraz ci powiem na jakich stronach tylko znajde;:eviltong: Na str 1473:diabloti: Dzięki :diabloti::loveu: Wkońcu Kabi:loveu: http://img7.imageshack.us/img7/7407/p1220494l.jpg :loveu: taki szłodki jest:loveu: http://img12.imageshack.us/img12/9134/p1220530.jpg hihi jaki krejzol :D :evil_lol: śliczne zdj;) Quote
Recommended Posts