Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Ojej. :( Biedny Roki. :( Ale te rany chyba nie są poważne?
A co tam u Kabisia? :)

nom niestety:( mój staruszek kochany...
nie wiem ale raczej nie...
A kabik śpi tylko sie ciągle wierci bo nie wie gdzie ma spac:eviltong::eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Hehe, kochany Kabiś. :loveu:
A ile Roki ma lat?

hehe:P kochany dobra sobie:eviltong:
on jest kochany jak cos potrzebuje
roki ma chyba juz 10 latek...
No a co powiesz??:D

Posted

[quote name='Martunia']O no to Roki ma już trochę lat...
Ale i tak jest kochany razem z Kabim. :) :loveu:

hehe:) no ma troszke:)
nom kochani sa moi chłopcy:)
nie chce jutra.. boje sie fizyki i spr... i na galowo najgorsze co może być... i jeszcze na wystep mamy takie bamberskie spódnice w kropki...
nie nie straszne...
ale dobra jakos wytrzymam i musze w butach na szpilkach isc nie lubie... zabije sie w nich kiedys po za tym za wysoka sie czuje....
No nic musze leciec bo tata na mnie nakrzyczał juz:(:(

DOBRANOC SŁONECZKO:*:*

Posted

Skibka napisał(a):
Nareszcie Rokuś!! :loveu: Jaki on śliczny..:roll: A Kabiś nie gorszy masz extra psiaki :multi:

dziekujemy:)
:):)

Martunia napisał(a):
Nie martw się, dobrze będzie. ;) Poza tym to ostatni dzień przed długim weekendem. :D
Dobranoc. :loveu::loveu::loveu:

no było dobrze nawet:)
no i juz weekend:D
bosko wolne wreszcie;) jutro na 11.30 ide do kościoła w nadzieji że Piotrek bedzie:) jak nie to spada na status Piotra:P a jak bedzie to bedzie Piotruś:) chyba nie bede miała jego foty do wyjazdu:(:( popłacze sie zaraz... straszne nie bede go 2 tyg widziała i to najgorsze jest....
Dominika nie było dzisiaj w szkole:P co za żul:eviltong:
Moge sie założyć ze bedzie chciał lekcje ale w sumie to nic nie pisalismy:) tylko na religii jedno zdanie;)
Ogólnie to maks się śmiał ze mnie jak powidziałam Ctrl:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale faktycznie śmiesznie to zrobiłam:)
a potem cały czas sie patrzył jak mówie żeby jeszcze jakies słowo wychwycić:evil_lol::evil_lol:
Fajnie było nawet tylko znowu miałysmy te bamberskie spódnice na wystepie:roll: ale trudno sie mówi....
No a co u ciebie ciekawego???:eviltong::eviltong:

Posted

No to zrób mu zdjęcie i będziesz miała. :D Albo dziadka poproś. :cool3: A Piotrek jutro musi być w kościele, bo jak nie, to będzie źle. :roll:
Mało pisaliście. :cool3:
Crtl? :eviltong:
Nie było pewnie źle. ;)
Licytujesz skarboneczkę na rzecz Kacperka? Pomóż mu. :(
U mnie nic szczególnego. ;) Cieszę się wolnym.

Posted

Martunia napisał(a):
No to zrób mu zdjęcie i będziesz miała. :D Albo dziadka poproś. :cool3: A Piotrek jutro musi być w kościele, bo jak nie, to będzie źle. :roll:
Mało pisaliście. :cool3:
Crtl? :eviltong:
Nie było pewnie źle. ;)
Licytujesz skarboneczkę na rzecz Kacperka? Pomóż mu. :(
U mnie nic szczególnego. ;) Cieszę się wolnym.

haha;P bardzo śmieszne.. jak ma zrobic mu niby;/
do kościoła aparat wezne i specjalnie jemu bede robić;/ nie no aż taka głupia to nie jestem... chociaz może...
ale nie bo na głupią wyjde:eviltong:
a dziadkowi nie powiem żeby mu zrobił bo na głupia jeszcze wyjdze:roll:
Musi być... a jak nie bedzie:placz: narazie jestem dobrej mysli a przekonam sie jutro...
mam ogromną nadzieje zę bedzie:evil_lol:
No malutko:)
No bo tak śmiesznie to powiedziałam jezyk można sobie zaplątać mówiac szybko Ctrl:evil_lol::evil_lol:
Nie nie licytuje bo nie mam kasy jakbym wygrała czasem ta skarbonke:(
No ja tez sie ciesze;)

Posted

Martunia napisał(a):
No nie wiem... jak czyta? :evil_lol: Możesz spróbować. :lol:
Musi być jutro, musi. :cool3:
Aha, szkoda. :( Nawet złociaka nie możesz dać? :(

CO nie wiesz jak czyta bo ja sama sie pogubiłam co pisałam wczesniej:P
hehe:P
nie spróbuje:)
Musi i nie ma wyboru bo inaczej my sie za niego weźmiemy:D wiem gdzie mieszka wiec bedzie miał :mad::mad: no że tak powiem nie ławto z nami:)
No nie bardzo własnie:(:( chętnie bym mu pomogła ale kasy brak a musze jeszcze sandąły na wyjazd kupić sobie bo nie mam w czym chodzić:-(:-( nie no pomogłabym mu ale kasy brak.. licze ze na sandały da mi tata bo i tak mało mam kasy...:(

Posted

Może zrób zdjęcie Piotrkowi, jak czyta. :diabloti:
No dokładnie, będzie z nim źle!!! :mad::mad::mad: Lepiej niech jutro idzie do kościoła, bo nas popamięta! :D
Aha. :( Szkoda...

Posted

Martunia napisał(a):
Może zrób zdjęcie Piotrkowi, jak czyta. :diabloti:
No dokładnie, będzie z nim źle!!! :mad::mad::mad: Lepiej niech jutro idzie do kościoła, bo nas popamięta! :D
Aha. :( Szkoda...

No nie wiem głupio mi brac aparat do kościoła i jeszcze wszyscy beda widziec że jemu robie....
no musi przyjśc nie ma wyboru:)
nom...
a co powiesz???:eviltong:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ja ide juz ogladac YCD:D:D
hihi:)
DOBRANOC:*
JA tu przyszlam sie przywitac a tu : DOBRANOC . :roll: :eviltong: .
Ja tez ogladam YCD :-D . Tylko ze ja sie odwróce i mam tv :-D:-D .
Dobranoc ;*

Posted

Witam. :hand:
Ja mam tak, że z przodu mam komputer, a po prawej tv, ale wtedy akurat tv był zajęty i musiałam iść gdzie indziej, za to do lepszego tv. :cool3:
Jak tam mija majówka? :cool3:
Był dzisiaj Piotruch? :roll:
Muszę zrobić wypracowanie i plakat. :(

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']JA tu przyszlam sie przywitac a tu : DOBRANOC . :roll: :eviltong: .
Ja tez ogladam YCD :-D . Tylko ze ja sie odwróce i mam tv :-D:-D .
Dobranoc ;*

hehe:P no musiałam juz iśc:)
ja tez mam tv w pokoju jak sie odwórce ale YCD lubie i musze dokładnie wszystko widziec bo inaczej to nie rozpoznaje kto nawet tańczy a lubie to:D:D

[quote name='Martunia']Witam. :hand:
Ja mam tak, że z przodu mam komputer, a po prawej tv, ale wtedy akurat tv był zajęty i musiałam iść gdzie indziej, za to do lepszego tv. :cool3:
Jak tam mija majówka? :cool3:
Był dzisiaj Piotruch? :roll:
Muszę zrobić wypracowanie i plakat. :(

witma;)
no ja mam tv jak sie przekręce troche od kompa;P
ja chciałam widziec wszystko dobrze z kanapy i wyłączyłam kompa i przesiadłam sie obok na kanape:D:D
A majówka spokojnie... jutro chyba jade na zakupy..;/ musze jakies sandały znaleźć dla siebie na wyjadz bo nie wiem w czym tam bede chodzić i moze jakąś bluzke na naramkach koelorową bo trzeba rozweselic szafe bo ostatnio za dużo czarnego mam:P
Nie było go:placz::placz:
ale w sumie mysle że mógł czasem gdzies wyjechac na weekend i przed wyjazdem go juz nie zobacze :placz::placz::placz::placz:
musze jego zdjecie miec...
nie no jak ja wytrzymam tam bez niego 2 tyg:(:(:(
Oj.. ja lekcje dzisiaj dorobiłam i juz mam spokój:):)
bo w pon chyba nie mam nic:eviltong::eviltong:
co powiesz??:D

Posted

No ja wczoraj dokładnie to samo zrobiłam, poszłam do salonu i tam oglądałam, przy dużym tv. :cool3: Lepiej się ogląda. :cool3:
Aha, no to fajnie. :cool3: Ja jutro pobiegać pójdę. :roll:
No nie, co za nędzny Piotruch! :razz: Nie lubię go. :mad: Do płaczu doprowadza mi moją Adunię, o nie! :mad: Dostanie ode mnie!
Ja dzisiaj wszystko na plakat napisałam, jeszcze tylko brystol muszę kupić i wydrukować, co napisałam... no i opowiadanie napisać, ale to już ok. :cool3:
Oglądałaś Beethovena 2? :cool3: :loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
No ja wczoraj dokładnie to samo zrobiłam, poszłam do salonu i tam oglądałam, przy dużym tv. :cool3: Lepiej się ogląda. :cool3:
Aha, no to fajnie. :cool3: Ja jutro pobiegać pójdę. :roll:
No nie, co za nędzny Piotruch! :razz: Nie lubię go. :mad: Do płaczu doprowadza mi moją Adunię, o nie! :mad: Dostanie ode mnie!
Ja dzisiaj wszystko na plakat napisałam, jeszcze tylko brystol muszę kupić i wydrukować, co napisałam... no i opowiadanie napisać, ale to już ok. :cool3:
Oglądałaś Beethovena 2? :cool3: :loveu:

hihi:)
ja u mnie w pokoju oglądałam ale na kanapie:cool3::cool3:
ja tam biegac nienawidze:eviltong:
Ja tez go juz nie lubie:-(:-(:-(:-( znaczy nigdy go nie lubiłam bo go ko......:loveu:
o:D super:))
no końcówke widziałam:D
a teraz oglądam to o nazwie piekna i borys bestia:D:D
ta gościara mi sie z nianą Franią kojarzy:razz::razz:
Jakie plany na dzisiaj?? jutro?? po jutrze?? niedziele??:evil_lol::evil_lol:

Posted

Aha. :cool3: No na kanapie jest najlepiej. :D 'Na kanapie siedzi leń...' :evil_lol:
Ja też nie, ale cóż. :eviltong: Chciałabym lepiej biegać. :roll:
No tak. :cool3: Ale on jest okropny, jak on tak mógł? :razz: :shake:
Aha. ;) A ja teraz od czasu do czasu przed tv leżę albo na kompie jestem. :roll:
Na dzisiaj - siedzenie w domu. :diabloti: Jutro - kupienie brystolu i zrobienie plakatu oraz bieg :razz: Pojutrze i niedziela - rower. :cool3: Oraz nauka...
A Ty? :eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Aha. :cool3: No na kanapie jest najlepiej. :D 'Na kanapie siedzi leń...' :evil_lol:
Ja też nie, ale cóż. :eviltong: Chciałabym lepiej biegać. :roll:
No tak. :cool3: Ale on jest okropny, jak on tak mógł? :razz: :shake:
Aha. ;) A ja teraz od czasu do czasu przed tv leżę albo na kompie jestem. :roll:
Na dzisiaj - siedzenie w domu. :diabloti: Jutro - kupienie brystolu i zrobienie plakatu oraz bieg :razz: Pojutrze i niedziela - rower. :cool3: Oraz nauka...
A Ty? :eviltong:

Wiadomo:)
to przysłowie jak najbardziej sie mnie dotyczy:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
:) ja tez ale nie lubie biegac i nie mam zamiaru:eviltong: nie umiem i tyle:eviltong:
No on jest bardzo okropny zostawił mnie:placz::placz:
nie wybacze mu ale pewnie jak go znoau zobacze to bede sie cieszyc bardzo:eviltong::eviltong::eviltong:
No ja tez siedze w domu:P jutro chyba jade na zakupu jak juz mówilam...
no a potem siedze w domciu ide chyba po południu do spowiedzi:)
a w sobote i niedziele to nie wiem do koscioła trzeba isc ale pewnie nie bedzie Piotrucha bo jest nie dobry wiec trudno...
a potem szkoła....
ja nie chce do szkoły ale jeszcze 3 dni szkoły i mnie nie ma;D:D
za tydzien juz lece:evil_lol: troche sie chyba boje szczerze powiedziawszy....