Foxowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Śliczne fotki:loveu: U nas fotki łysiaka :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Foxowa']Śliczne fotki:loveu: U nas fotki łysiaka :evil_lol: a dziękuje;D widziałam już:eviltong: A macie 2 kabikowskie foty jak śpi:evil_lol: na drugim już nie śpi ale co tam:eviltong: :) Quote
Tepes Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 http://img7.imageshack.us/img7/2591/p1220360.jpg Taa tu niby śpi a tu ucho do góry i podsłuchuje:diabloti: Quote
Cavy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cześć Wam :hand: Co sie nie odzywacie? :eviltong: :mad: http://img7.imageshack.us/img7/2591/p1220360.jpg mały detektyw :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Anula & Bono']http://img7.imageshack.us/img7/2591/p1220360.jpg Taa tu niby śpi a tu ucho do góry i podsłuchuje:diabloti: Ta:eviltong: radary nastawił i udaje że śpi:evil_lol::evil_lol: [quote name='Cavy']Cześć Wam :hand: Co sie nie odzywacie? :eviltong: :mad: http://img7.imageshack.us/img7/2591/p1220360.jpg mały detektyw :evil_lol: hej:) a bo tak jakoś wyszło...:oops: muszę się poprawić... ta:evil_lol::eviltong: Quote
Tepes Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Bo na pewno go obgadywałaś to musioł słuchać:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Anula & Bono']Bo na pewno go obgadywałaś to musioł słuchać:evil_lol: wiadomo:diabloti::eviltong::eviltong: zawsze go obgaduje:eviltong: a potem sie dziwne że mnie nie lubi:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Sweet']wiadomo:diabloti::eviltong::eviltong: zawsze go obgaduje:eviltong: a potem sie dziwne że mnie nie lubi:evil_lol: no i sie potym dziwisz czemu pies Cie nie lubi:eviltong: Quote
halgre Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='deer_1987']Ciemne te fotki i tylko dwie :P Ale są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img7.imageshack.us/img7/2591/p1220360.jpg Udaje, że śpi ... :evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nadrobiłam :multi:. Chwała, że nie ma Marty, bo miałabym ze sto stron... :roll: :evil_lol: Dużo fotek dałaś :P. I jak Adaś, chcesz przyjechać do mnie we wrześniu, czy nie (:mad::mad:) Quote
Sweet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Anula & Bono']no i sie potym dziwisz czemu pies Cie nie lubi:eviltong: no ale juz wiem przynajmniej czemu:eviltong: uświadomiłaś mi to:diabloti: [quote name='deer_1987']Ciemne te fotki i tylko dwie :P czepiasz sie:eviltong: są aż dwie:diabloti: [quote name='halgre58']Ale są :evil_lol: http://img7.imageshack.us/img7/2591/p1220360.jpg Udaje, że śpi ... :evil_lol::eviltong: No własnie:D i takie podejscie sie liczy:razz: :evil_lol: [quote name='Foxowa']Aaale dużo tych zdjęć :mad: Oj a ta znowu:mad: i gdzie mi z tymi pałkami:cool1::mad: a ja chciałam dać wiecej zdjęć a tak to chyba nie bedzie [quote name='gordonowa']Nadrobiłam :multi:. Chwała, że nie ma Marty, bo miałabym ze sto stron... :roll: :evil_lol: Dużo fotek dałaś :P. I jak Adaś, chcesz przyjechać do mnie we wrześniu, czy nie (:mad:) :D super:) hehe:eviltong: marta sie obraziła:evil_lol: No wiem ze dużo:D JoJanku a chcieć to bym chciała:diabloti: i pewnie przyjadę;) ale to pogadamy dokładniej ze 2 tyg przed wystawą bo jeszcze kupa czasu:eviltong: ale znając życie przyjadę chyba ze coś ważnego wypadnie ale wątpię [quote name='Cavy']Fotek nie ma :crazyeye: :mad: były aż 2:diabloti: Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 TO dobrze, że chcesz do mnie przyjechać, Adasiu :). Wysiliłaś się z fotkami, że hohoho... :P Bierz przykład ze mnie :grins: :diabloti: Quote
Sweet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 gordonowa napisał(a):TO dobrze, że chcesz do mnie przyjechać, Adasiu :). Wysiliłaś się z fotkami, że hohoho... :P Bierz przykład ze mnie :grins: :diabloti: No ja też się cieszę JoJanku:lol: No wiem no:eviltong::eviltong: czepiasz sie no:evil_lol: z ciebie nie biorę przykładu bo nie mam nawet tylu zdjęć:evil_lol::diabloti: Quote
Foxowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nawet lepiej bierz ze mnie przykład, codziennie po 20-30 lub więcej :diabloti: Zapraszam do nas na fotki :loveu: Quote
Sweet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Foxowa napisał(a):Nawet lepiej bierz ze mnie przykład, codziennie po 20-30 lub więcej :diabloti: Zapraszam do nas na fotki :loveu: z ciebie tym bardziej nie będę brać przykładu:diabloti::evil_lol::eviltong::eviltong: Przecież byłam u was niedawno:eviltong: Ile można:evil_lol::evil_lol: dobra już nie będę taka:eviltong::eviltong: Quote
halgre Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 To może ze mnie ... :evil_lol::evil_lol: mam skromniej ... :evil_lol::evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ale niech ze mnie bierze to będzie więcej :diabloti: Quote
Sweet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='halgre58']To może ze mnie ... :evil_lol::evil_lol: mam skromniej ... :evil_lol::evil_lol: ej ty weź się w ogóle nie odzywaj:eviltong::eviltong::eviltong: z ciebie to nigdy nie będę brała przykładu bo nie robię tyle zdjęć:evil_lol::evil_lol: [quote name='Foxowa']Ale niech ze mnie bierze to będzie więcej :diabloti: nie wezmę z ciebie:eviltong::eviltong::eviltong: wezmę z siebie i wam powiem że może później dam:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Foxowa']Pfy... nie to nie :eviltong::diabloti: :eviltong::eviltong: macie fotki:evil_lol: byle jakie ale są:evil_lol: CDN:) Quote
Sweet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 takie inne:eviltong: Lilia na oczku wodnym:) CDN:) Quote
Sweet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 żebyście nie zapomnieli jaka jestem brzydka to ja:eviltong:: CDN:) Quote
Recommended Posts