Martunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ojej, znowu? :eviltong: Przepraszam, to jest silniejsze ode mnie. :D No bo czasem moja klasa odwraca się przeciwko mnie. :eviltong: A poza tym, jak mają ze mną gadać, jak ja cały czas cicha jestem i wolę się nie wyróżniać w grupie. :lol: Nie to, że nikt mnie nie lubi, bo zawsze tak jest, że ktoś Cię nie lubi, a ktoś tak. ;) Quote
Sweet Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Martunia napisał(a):Ojej, znowu? :eviltong: Przepraszam, to jest silniejsze ode mnie. :D No bo czasem moja klasa odwraca się przeciwko mnie. :eviltong: A poza tym, jak mają ze mną gadać, jak ja cały czas cicha jestem i wolę się nie wyróżniać w grupie. :lol: Nie to, że nikt mnie nie lubi, bo zawsze tak jest, że ktoś Cię nie lubi, a ktoś tak. ;) no wiesz... jeszcze jedna taka wpadka i prezent do kogos innego powędruje.... spróbuj sie powstrzymac bo:mad::mad: oni nawet mnie nie lubią wiec przestan... ok? no:) kłamczucha:eviltong: oj nie przesadzaj.. lubia cie:) ja sie tez nie lubie wyróżniać ale gadac uwielbiam:evil_lol::evil_lol: I wszyscy cie lubią:) ja cie lubie;) Quote
Martunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ok już nie będę. :eviltong: Ostatnio się bardzo denerwujesz. :roll: No wiesz, my jesteśmy typami gaduł pospolitych. ;) Wiadomo. :cool3: I wcale nie kłamię. :eviltong: Lepiej zapodaj jakieś foty. :D Quote
Sweet Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Martunia napisał(a):Ok już nie będę. :eviltong: Ostatnio się bardzo denerwujesz. :roll: No wiesz, my jesteśmy typami gaduł pospolitych. ;) Wiadomo. :cool3: I wcale nie kłamię. :eviltong: Lepiej zapodaj jakieś foty. :D No mam nadzieje:) a przecież ja sie nie denerwuje na prawde:eviltong: tylko tak sobie żartuje:) No wiesz ja to gaduła pospolita jak nie mam z kim gadac to gadam do kabiego:):) hi:) Byli juz chłopacy i smiali sie z szelek kabiego żę w co jak go ubrałam :roll: juz ich nie lubie mojego psa obrażać jak oni moga tak wogóle... ale za to zrobiłam im zdjecie od tyłu jak idą tylko mało ich widac bo nie chciałam od przodu bo potem by było..... może kiedys im zrobie jak jeszcze przyjda... I chcieli kabiemu loda dac ale nie dali w końcu:eviltong: co za żule No ale dostałam nowy aparat:P moze to nie jest mój do końca ale znając życie tylko ja bede nim zdjęcia robic:):) hihi:) ładne wychodza:) A fot nie chce mi sie wgrywac:eviltong::eviltong: Quote
infers Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No mam nadzieje:) a przecież ja sie nie denerwuje na prawde:eviltong: tylko tak sobie żartuje:) No wiesz ja to gaduła pospolita jak nie mam z kim gadac to gadam do kabiego:):) hi:) Byli juz chłopacy i smiali sie z szelek kabiego żę w co jak go ubrałam :roll: juz ich nie lubie mojego psa obrażać jak oni moga tak wogóle... ale za to zrobiłam im zdjecie od tyłu jak idą tylko mało ich widac bo nie chciałam od przodu bo potem by było..... może kiedys im zrobie jak jeszcze przyjda... I chcieli kabiemu loda dac ale nie dali w końcu:eviltong: co za żule No ale dostałam nowy aparat:P moze to nie jest mój do końca ale znając życie tylko ja bede nim zdjęcia robic:):) hihi:) ładne wychodza:) A fot nie chce mi sie wgrywac:eviltong::eviltong: LEŃ:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 infers1995 napisał(a):LEŃ:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: No wiem że leń jestem:) jutro wstawie obiecuje:) Quote
Martunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Haha, zaraziłaś się ode mnie tym dobrym humorem. :evil_lol: O Kabi zna Twoje wszystkie sekrety? :cool3: Wiesz, że nigdy ich nie wyjawni, to możesz mu powiedzieć wszystko. :D Ale durnie! :mad: Dobrze, że ze mną doczynienia nie mieli, bo by im dopiero w pięty poszło! :evil_lol: Jak oni tak mogą obrazić Kabisia? Ojj źle będzie z nimi! A jeśli im się szelki Kabisia nie podobają to ich problem. ;) :angryy: O no to fajnie, że masz nowy aparat. :) Ja właśnie od jakiegoś czasu też chcę sobie nowy kupić, ale nie wiem zabardzo jaki, bo chciałabym ładne zdjęcia robić, a aparatów jest wiele. :eviltong: Ktoś mi jakiś poleci? :cool3: Ale leń! :mad: Quote
Sweet Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Martunia napisał(a):Haha, zaraziłaś się ode mnie tym dobrym humorem. :evil_lol: O Kabi zna Twoje wszystkie sekrety? :cool3: Wiesz, że nigdy ich nie wyjawni, to możesz mu powiedzieć wszystko. :D Ale durnie! :mad: Dobrze, że ze mną doczynienia nie mieli, bo by im dopiero w pięty poszło! :evil_lol: Jak oni tak mogą obrazić Kabisia? Ojj źle będzie z nimi! A jeśli im się szelki Kabisia nie podobają to ich problem. ;) :angryy: O no to fajnie, że masz nowy aparat. :) Ja właśnie od jakiegoś czasu też chcę sobie nowy kupić, ale nie wiem zabardzo jaki, bo chciałabym ładne zdjęcia robić, a aparatów jest wiele. :eviltong: Ktoś mi jakiś poleci? :cool3: Ale leń! :mad: hehe:) a może ty odemnie:):) No wiadomo że zna:) no nie wiem czy nie wygada wszystkiego... :D tez tak sądze:) jak mają problem to ich sprawa... szelki ma bo mu w nich wygodniej i tyle niech sie odczepią jak sie jeszcze kiedyś przyczepią to im tak powiem:) no ja nie wiem czy coś dominikowi nie zrobie jutro:D:D No tatuś kupił wreszcie;) Ja mam Panasonic Lumix DMC-FX55 :):) hihi:) fajny jest:) powoli sie ucze jak sie nim obsługiwać bo sie gubie:eviltong: ale sie naucze:) dla chcącego nic trudnego:) No wiem że leń jestem:P Quote
Martunia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ale ja pierwsza zaczęłam żartować. :D No i bardzo dobrze, co się będą do kabisiowych szeleczek czepiali... Myślą, że jak tak mówią, to są fajni czy co.. :razz: O no to fajny musi być ten aparat. ;) Właśnie patrzę na zdjęcia z googli i fajny się wydaje. :) Też muszę sobie nowy kupić. :cool3: Ja już będę szła, zaraz SMS, a po nim idę się uczyć i spać. :eviltong: [wiem, że wcześnie się uczę :roll:] Tak więc dobranoc. :buzi::buzi::buzi: Quote
Sweet Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Martunia']Ale ja pierwsza zaczęłam żartować. :D No i bardzo dobrze, co się będą do kabisiowych szeleczek czepiali... Myślą, że jak tak mówią, to są fajni czy co.. :razz: O no to fajny musi być ten aparat. ;) Właśnie patrzę na zdjęcia z googli i fajny się wydaje. :) Też muszę sobie nowy kupić. :cool3: Ja już będę szła, zaraz SMS, a po nim idę się uczyć i spać. :eviltong: [wiem, że wcześnie się uczę :roll:] Tak więc dobranoc. :buzi::buzi::buzi: No ojej to co że zaczełas pierwsza:) i tak kupie ci prezent:D No własnie co sobie myślą:eviltong: nie ma tak dobrze;) Kurcze ja musze miec cały czas głos w telefonie chyba włączony bo oni ciągle do mnie dzwonią... aaa chyba zmienie numer telefonu:eviltong: No fajny jest:D tez taki sobie kup:D a własnie ja chyba nie mam twojej komy:D wyślij mi na PW najwyżej:) no wczesnie sie uczysz:D nie ma co:) DOBRANOC Słońce ty moje:):):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Matko wy gadacie tyle że trudno sie do fot dokopać:D Śliczny Roki:loveu: Quote
Martunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Witam. :cool3: O będę miała prezent! :loveu: :multi: Haha, biedaczka z Ciebie. :D Ciebie by tylko męczyli. ;) Co tam u Was? :cool3: Kiedy nowe foty? :D Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Acctiually']Matko wy gadacie tyle że trudno sie do fot dokopać:D Śliczny Roki:loveu: ale widze że sie dokopałas:D:D dzisiaj dam nowe jeszcze ze starego aparatu bo nie zgrałam tych z nowego:P dziekuje:):) [quote name='Martunia']Witam. :cool3: O będę miała prezent! :loveu: :multi: Haha, biedaczka z Ciebie. :D Ciebie by tylko męczyli. ;) Co tam u Was? :cool3: Kiedy nowe foty? :D Witam:):) no może bedziesz miała:) no niestety... no ciągle coś odemnie chcą;/ dzisiaj bedzie swięto bo narazie dominik razy tylko dzwonił do mnie czy jestem w domu bo mi oddał zeszyt z fizyki:) no a jak nie zadzwoni wiecej to bede świetowac:) jeszcze jutro i wolne:D:D mało mam lekcji bo na 3 mamy aple a ja śpiewam w chórku... masakra:P po za tym to religia wiec luz, spr z fizyki oraz wf;/ dzisiaj na wf biegalismy i gardło mnie boli:( ale dostałam 5 bo pani dawałą wszystkim jak przebiegli to co mieli a sporo do biegania było;/ w sumie 12 minut piegania i 4 marszu po biezni;/ cała lekcja zleciała ale ja juz nie mogłam w połowie nie nawidze biegac No ogólnie fajnie było... Zostąń gwiazda byla;) natalia i kasia spiewąły cudnie;) jak bedzie w necie to dam ci link ale karolinka sie ośmieszyła bo jej nie wyszło... za duży stres... no ale my ja pocieszałyśmy ale połowa osób z naszej klasy sie smiała znaczy chłopacy... No ale nic wyzwałam ich potem troche i było dobrze;) a jakie miny mieli jak na nich nakrzyczałam że jak sie zachowują:evil_lol::evil_lol: dumna jestem z siebie bo nie sądziałam że bede miała odwage tak im powiedziec:):) foty dam niedługo:) A co u ciebie?? bo ja sie rozpisałam teraz ty opowiadaj:) Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Fotki: ide juz;) trzeba wszystko obwąchać:) biegne;) o nowe drzewka:D schodze:) Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 no puść mnie... ile jeszcze mam czekac zaraz sie zdenerwuje... i mnie zamknęli... no ja tak ładnie prosze... CDN:) Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 nie to nie ja sobie posiedze tu... I roki : CDN:) Quote
Martunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 O rany, no to głupio mieliście z tymi biegami. :razz: Okropne musiało być. :( No, ale gratuluję dostania 5. ;) Ale musiałaś im dogadać. :D Jakie ostre i długie ma pazury Roki. :roll: I coś chyba ma na prawej łapce z przodu, coś mu się stało? Ogólnie to ślicznie razem z Kabisiem powychodził. :loveu: Przystojni z nich chłopcy. :cool3: U mnie dobrze. ;) Na w-fie mieliśmy skok w dal, pan nam przez całą lekcję tłumaczył, jak się skacze. Mi na początku źle szło wg pana. Potem kiedy były bardziej takie próby generalne, to dwa pierwsze razy pan mi nie chciał zaliczyć, bo cały czas nie podnosiłam nóg i się nie wywalałam na piasek. :razz: A na koniec skoczyłam poprawnie 3,40m. :cool3: Ale i tak nie były wpisywane oceny. Szkoda. :( Miałam też na 300m biegać, ale te skoki za dużo czasu nam zabrały. :cool3: Jutro ostatni dzień i wolne! :multi: Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 I tyle:)) Wiecej na poprzedniej stronie;):) Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Martunia napisał(a):O rany, no to głupio mieliście z tymi biegami. :razz: Okropne musiało być. :( No, ale gratuluję dostania 5. ;) Ale musiałaś im dogadać. :D Jakie ostre i długie ma pazury Roki. :roll: I coś chyba ma na prawej łapce z przodu, coś mu się stało? Ogólnie to ślicznie razem z Kabisiem powychodził. :loveu: Przystojni z nich chłopcy. :cool3: U mnie dobrze. ;) Na w-fie mieliśmy skok w dal, pan nam przez całą lekcję tłumaczył, jak się skacze. Mi na początku źle szło wg pana. Potem kiedy były bardziej takie próby generalne, to dwa pierwsze razy pan mi nie chciał zaliczyć, bo cały czas nie podnosiłam nóg i się nie wywalałam na piasek. :razz: A na koniec skoczyłam poprawnie 3,40m. :cool3: Ale i tak nie były wpisywane oceny. Szkoda. :( Miałam też na 300m biegać, ale te skoki za dużo czasu nam zabrały. :cool3: Jutro ostatni dzień i wolne! :multi: No strasznie głupio z tymi biegami ja nie nawidzę biegac ... wogóle to nie wiem jak dałam rade ale wazne że dobiegłam:eviltong: wolno ale co tam:) No przecież że im dogadałam a co sie beda z koleżanki naszej wyśmiewac... nie ma tak dobrze... wiem że przystojni:) dam jutro ci zdjecie dominika i maksa to co im od tyłu zrobiłam wczoraj:D:D hehe:) wiem bo to moi chłopcy:) tylko od przodu jeszcze by sie przydało to bys ich widziała:) O fajnie:) ale ja nie chce skoków w dal bo znając życie znowu sobie coś w noge zrobie:P ale co tam wisi mi to juz bo i tak przed egiptem tego nie zrobimy bo jeszcze tylko 3 lekcje wf bedą:) O to daleko skoczyłas:):) hehe;) dobrze że nie biegałas w końcu:):) co robisz??:D Quote
Martunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Roki! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No najważniejsze, że dobiegłaś. :cool3: O musisz mi te zdjęcie dać. :D No to masz fajnie. :D Ja nienawidzę skoków, bo kiedy byłam w sp chyba w 4 klasie, to nie umiałam i sobie kolano rozbiłam... Ale będę musiała biegać i chcę jeszcze poprawić z 60m czas 10,4. ;p Quote
Tepes Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A Kabiś się obraził czy co?:D Z tym pyszczkiem między szczebelkami:D O i Roki:loveu: O matko jakie on ma dłuuuuuuuugie pazury A co mu się stało w lewą tylną łapkę?? Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Martunia']Roki! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No najważniejsze, że dobiegłaś. :cool3: O musisz mi te zdjęcie dać. :D No to masz fajnie. :D Ja nienawidzę skoków, bo kiedy byłam w sp chyba w 4 klasie, to nie umiałam i sobie kolano rozbiłam... Ale będę musiała biegać i chcę jeszcze poprawić z 60m czas 10,4. ;p :):) nom:) no dam :D:D a ty nie wiesz który to dominik nie?? to przesle ci jego fotke i maksa tez:D:D hehe:) E tam to ja jestem lepsza skakałam przez kozła i miałam całe kolano rozwalone:eviltong: A to dobry miałas czas:D ja mam zawsze 11 cos:eviltong: co powiesz jeszcze??:D [quote name='Acctiually']A Kabiś się obraził czy co?:D Z tym pyszczkiem między szczebelkami:D O i Roki:loveu: O matko jakie on ma dłuuuuuuuugie pazury no ograżony to on ciągle jest:eviltong: nie wiedziałam że ta rasa ciągle fochy strzela ale i tak go kocham:D fajny ma charakter:) No własnie dopiero zauważyłam ze ma takie długie:eviltong: Quote
Martunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No musisz mi ich fotki przesłać. ;) Niby dobry, ale chcę mieć lepszy. :D Przynajmniej same 10... Zauważyłam, że nie chcesz odpowiedzieć na nasze pytania związane z łapkami Rokiego. :roll: Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Martunia napisał(a):No musisz mi ich fotki przesłać. ;) Niby dobry, ale chcę mieć lepszy. :D Przynajmniej same 10... Zauważyłam, że nie chcesz odpowiedzieć na nasze pytania związane z łapkami Rokiego. :roll: Już wysłałam na PW:D:D Hehe:) ja bym sie z takiego cieszyła:) a bo zapomniałam z tego co wiem to nie wiem od czego to ma ale dostawał różne maści i i tak nic nie pomagało bo on chciał sam to sobie lizac i nawet jak miał coś na łape założone to to ściągał i wylizywał ...:roll: Quote
Recommended Posts