Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Ok, to kiedy sprawdzamy? :diabloti:
Jak coś to się kogoś doda do swoich list i będzie gitara. :diabloti:
No, w końcu się zrozumiałyśmy. :D

a kiedy chcesz:diabloti:
tylko nie tu tak publicznie:evil_lol::evil_lol:
No dopiszemy i będzie po równo:evil_lol::eviltong:
No wreszcie:D
Powiem ci że kupiłam sobie strój kąpielowy:razz: haha;D wreszcie:eviltong: ale spodenek nie dlatego jadę w sobotę jeszcze raz:eviltong::eviltong:
wiem musiałam się pochwalić:diabloti::evil_lol:

Posted

No oczywiście, że nie tu, już każdy będzie wiedział i nie będzie zabawy. :shake: :diabloti:
Pokaż strój. :D Ja muszę kupić, ale chyba też dopiero w sobotę. :roll:
Zawsze sie musisz pochwalić. :D

Posted

Martunia napisał(a):
No oczywiście, że nie tu, już każdy będzie wiedział i nie będzie zabawy. :shake: :diabloti:
Pokaż strój. :D Ja muszę kupić, ale chyba też dopiero w sobotę. :roll:
Zawsze sie musisz pochwalić. :D

No właśnie:eviltong: ale wolałam powiedzieć choć to oczywiste:diabloti:
nie pokaże stroju bo głupio robić zdjęcie stroju toż to prawie jak bielizna:evil_lol:
ale strój kupić czy tez spodenki??:razz: zobacz czy macie fioletowe trampki jakbyś gdzieś przechodziła obok sklepu:razz:
no muszę:eviltong::eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Zaraz się podzielimy naszymi listami. :evil_lol:
Łe. :placz: No i skąd ja mam wiedzieć, jak wyglada. :placz:
Chodziło mi o strój. A trampki zobaczę. ;)

ok:D
to ci opisze:eviltong: tak: majtki brązowe z paskiem który ma wzorek jak stanik:eviltong: a góra jest biała w paseczki niebiesko-brązowo-brokatowe:eviltong: o:D może na zlocie zobaczysz bo może go wezmę ale nie wiem jeszcze:evil_lol::eviltong:
O to jednak kupisz nowy:razz::razz: ale jak byś miała specjalnie zobaczyć to nie musisz:eviltong: tylko jakbyś obok przechodziła;)

Posted

Martunia napisał(a):
Może? A no tak, boisz się o ten strój. :eviltong: A bierzesz w ogóle strój, nie wiem czy nowy czy nie?
No kupię. A trampki się zobaczy. :D
Co tam? :evil_lol:

Może bo nie wiem czy będę go brać:eviltong::evil_lol:
W ogóle to biorę ale nie wiem jaki czy nowy czy stary:evil_lol::eviltong:
:D to kup:D a ty bierzesz strój?:D
a dobrze:eviltong::eviltong: żyje sobie:evil_lol:
a co u ciebie??:razz:

Posted

Martunia napisał(a):
A no to tak jak myślałam. :cool1: Bierz nowy. :D Chyba że się o niego boisz.
No pewnie, że ja biorę. :D
U mnie, a też dobrze. :D Jest u mnie burza i grzmiii. :D

się zastanowię może wezmę nowy:evil_lol::eviltong:
to dobrze:D
A u mnie dość ładnie:eviltong:
jutro już czwartek:D
w piątek jadę z kol na zakupy:D w sobotę sama a potem się pakuje:razz: a niedziele się dopakowuje a w poniedziałek wyjazd:razz::lol::lol: ale super:D
a niedawno było jeszcze kilka miesięcy:)
chcę już was zobaczyć:loveu::lol:

Posted

Martunia napisał(a):
No czas szybko leci. :D
Jeszcze w piątek trzeba dokupować np. jedzenie.. :roll:
A już w poniedziałek się widzimy. :multi: :loveu:

Bardzo:)
:D ja już mam:eviltong: chyba wszystko;)
tylko nie wiem jaką torbę mam wziąśc...:roll:
No:D
powiesz mi potem dokładnie co kupiłaś do tego jedzenia:razz:
ej wiesz co ja wezmę psa na zlot:diabloti::evil_lol: ale nie kabika:evil_lol::eviltong:

Posted

Już wszystko pokupowałaś? Łał. :cool3:
Mnie to jeszcze czeka ... :roll:
Co do tego jedzenia to też mi powiedz. :evil_lol: Chyba że tylko to, co wczoraj mi mówiłaś.
Ja nie wiem, czy brać plecak. :evil_lol:
Jakiego? Maskotkę? :diabloti:

Posted

Martunia napisał(a):
Już wszystko pokupowałaś? Łał. :cool3:
Mnie to jeszcze czeka ... :roll:
Co do tego jedzenia to też mi powiedz. :evil_lol: Chyba że tylko to, co wczoraj mi mówiłaś.
Ja nie wiem, czy brać plecak. :evil_lol:
Jakiego? Maskotkę? :diabloti:

No chyba wszystko:)
tylko nutelli nie mam:placz:
no raczej to co ci mówiłam:)
bo ja mam do wyboru dużą torbę i tylko mniejszą torebką wziąć albo mniejsza torbę i plecak bo mi wtedy do torby żarcie nie wejdzie i nie wiem:eviltong:
A dużą masz torbę co ciuchy weźmiesz? bo ja nie chce żeby moja taka ogromna była...:eviltong:
tak:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie bierzesz nutelli? Miałaś brać. :(
No to chyba lepiej wziąć większą torbę. :eviltong:
Wiesz, musiałabyś sama to ocenić. :evil_lol: No ale znowu taka mała nie jest.
Maskotki bierzemy, łiii. :evil_lol: Ja wezmę mojego, albo Kłapoucha. :evil_lol:

Ej wchodziłaś na myloga? :evil_lol: :diabloti: Bo ja dzisiaj postanowiłam po długiej przerwie.. nie zamierzam znowu go prowadzić i pisać notek, bo to już jest bez sensu, ale ja w tym całym czymś się nie mogę połapać, tak to wszystko pozmieniali, że podziwiam tego, kto by wiedział, o co chodzi. :-o

Posted

Martunia napisał(a):
Nie bierzesz nutelli? Miałaś brać. :(
No to chyba lepiej wziąć większą torbę. :eviltong:
Wiesz, musiałabyś sama to ocenić. :evil_lol: No ale znowu taka mała nie jest.
Maskotki bierzemy, łiii. :evil_lol: Ja wezmę mojego, albo Kłapoucha. :evil_lol:

Ej wchodziłaś na myloga? :evil_lol: :diabloti: Bo ja dzisiaj postanowiłam po długiej przerwie.. nie zamierzam znowu go prowadzić i pisać notek, bo to już jest bez sensu, ale ja w tym całym czymś się nie mogę połapać, tak to wszystko pozmieniali, że podziwiam tego, kto by wiedział, o co chodzi. :-o

No nie wiem jak jeszcze kupie to wezne ale tam gdzie byłam nie mieli małych a nie chciałam takiej dużej brać chociaż z drugiej strony przecież wam tez mogę pożyczyc jak bedziecie chciały wiec zjadło by się taką dużą pewnie:roll: zobacze moze kupie ta dużą jestek...
No własnie chyba tak zobacze jeszcze;)
wolałabym się w mała zmiescic ze wszsytkim ale jak mysle co mam do ubrania wziasc to nawet ciuchy mi sie nie zmieszczą:evil_lol:
aha;)to zobacze;)
Ja wezne mojego Egipcjanina:loveu:

Wchodziłam kupe czasu temu i nie podobało mi sie to cos...
dziwne taki zrobili:cool1:
bez sensu troche tamto stare bylo fajne wiec mój blog jest juz porzucony pewnie na zawsze...:roll: żal mi do troche ale co zrobić..:eviltong:

Posted

Aha. :) A ja dawno nutelli nie jadłam nawet. :eviltong: A poza tym tam chyba można kupić, o ile akurat nutella będzie. :D
No nie mów, że bierzesz pełno ciuchów. :D Ja biorę i jakby było ciepło, i jakby było zimno w razie czego.. Raczej. Czyli tez nie tak znowu mało. :eviltong:
Przyznaj się, nie możesz bez niego spać? :D :loveu:
No mi właśnie też jest mojego bloga szkoda, ja co jakiś czas go sobie czytam i po prostu takie rzeczy miło się czyta, widzisz, jak się zmieniłaś.. a teraz dupa, już nic nie będziesz prowadzić, a kiedyś obiecywałaś, że dłuugo będziesz prowadziła. A to wszystko przez jakieś głupie nowe coś, nawet ja się w tym czymś nie umiem połapać. Po co jakieś profile tam są, po co jakieś pierdoły tam powstawiali, bez sensu. :shake: Zamiast naprawić to tylko zniszczyli i to doszczętnie.

Posted

Martunia napisał(a):
Aha. :) A ja dawno nutelli nie jadłam nawet. :eviltong: A poza tym tam chyba można kupić, o ile akurat nutella będzie. :D
No nie mów, że bierzesz pełno ciuchów. :D Ja biorę i jakby było ciepło, i jakby było zimno w razie czego.. Raczej. Czyli tez nie tak znowu mało. :eviltong:
Przyznaj się, nie możesz bez niego spać? :D :loveu:
No mi właśnie też jest mojego bloga szkoda, ja co jakiś czas go sobie czytam i po prostu takie rzeczy miło się czyta, widzisz, jak się zmieniłaś.. a teraz dupa, już nic nie będziesz prowadzić, a kiedyś obiecywałaś, że dłuugo będziesz prowadziła. A to wszystko przez jakieś głupie nowe coś, nawet ja się w tym czymś nie umiem połapać. Po co jakieś profile tam są, po co jakieś pierdoły tam powstawiali, bez sensu. :shake: Zamiast naprawić to tylko zniszczyli i to doszczętnie.

to zjesz:evil_lol: wmuszę ci:eviltong::eviltong::eviltong:
kupie tu:eviltong:
nie no bez przesady nie pełno ale jak myślałam co chce wziąć to dużo mi wyszło tego:evil_lol:
No zawsze z nim śpię:loveu: teraz na tydzien będę musiała się z nim rozstać:placz:
No właśnie.. i w końcu pewnie skasują tego boga i to wszystko przepadnie:roll: chciałam prowadzić ale nie jak tak go zmienili:cool1: no właśnie... dokładnie;/ zniszczyli:shake:

Posted

Haha, będziesz mnie karmiła nutellą. :evil_lol: Już to widzę. :evil_lol:
No ja też trochę rzeczy wezmę. :eviltong: Ale nie wiem, czy brać plecak. :roll:
Nie rozstaniesz przecież,s koro go weźmiesz. :loveu: Ja się z siostrą śmiałam, że wezmę na zlot takiego dość dużego psa zabawkę. :evil_lol: I będę z nim wychodziła na spacery. :D Bo to taki basset i jest nawet jego wielkości. :evil_lol: Więc jednak jadę z psem. :diabloti:
Ja bym nadal go prowadziła, gdyby nie te durne (już nie będę się wyrażała) zmiany, ciekawe kto mądry takie wymyślił. :razz: Potem się dziwi, że użytkowników gdzieś wcięło. Ale to naprawdę jest przykre. Nie wiem, jak można się tak przywiązać do swojego bloga. :(

Posted

Martunia napisał(a):
Haha, będziesz mnie karmiła nutellą. :evil_lol: Już to widzę. :evil_lol:
No ja też trochę rzeczy wezmę. :eviltong: Ale nie wiem, czy brać plecak. :roll:
Nie rozstaniesz przecież,s koro go weźmiesz. :loveu: Ja się z siostrą śmiałam, że wezmę na zlot takiego dość dużego psa zabawkę. :evil_lol: I będę z nim wychodziła na spacery. :D Bo to taki basset i jest nawet jego wielkości. :evil_lol: Więc jednak jadę z psem. :diabloti:
Ja bym nadal go prowadziła, gdyby nie te durne (już nie będę się wyrażała) zmiany, ciekawe kto mądry takie wymyślił. :razz: Potem się dziwi, że użytkowników gdzieś wcięło. Ale to naprawdę jest przykre. Nie wiem, jak można się tak przywiązać do swojego bloga. :(

A będe:diabloti: dobrze że to widzisz:razz:
jak bedziesz musiała to weź:) przecież przeszkadzać chyba nie bedzie:eviltong:
No dobra wezmę:loveu: zobaczysz jaki on jest piękny:loveu: co prawda to nie pies ale kto powiedział że misia nie można wziac na zlot?:diabloti::lol:
hah:D tez dobrze
ja takich duzych nie mam... mam tylko yorke pluszową:diabloti:
no ja tez.. ale nie bo oni musza pozmieniać:cool1: No...
A ja będę za moim tęsknic:placz:

Kibaa napisał(a):
Ja wiem, że tak tu wparowałam. Pierwszy raz tu jestem i strasznie podoba mi się Kabi. :loveu: Wymizuchaj.

Jaki zlot? :razz:

heh:) spoko;) tak sobie gadamy:D
a dziękuje:) wymiziam

Zlot dogomaniaków;)

Posted

Haha, a Anla lub Isia to uwiecznią na zdjęciach. :diabloti:
No wygląda na to, że chyba wezmę.. Teraz tylko jaki. :evil_lol::evil_lol::diabloti:
Poznam go na żywo! :multi: :lol: Mogłaś napisać na wątku zlotowym: Sweet-domek-miś. :evil_lol:
Ja mam dużo maskotek psów. :D Niektóre, nie tylko te "psiowe", niestety pojechały do innych dzieci, ale te fajne jeszcze są. :evil_lol:
No ja sobie nie wyobrażam, że mi mojego bloga skasują. :( To byłby koszmar. Miałam wiele blogów, ale ten był najlepszy. :(

Posted

Martunia napisał(a):
Haha, a Anla lub Isia to uwiecznią na zdjęciach. :diabloti:
No wygląda na to, że chyba wezmę.. Teraz tylko jaki. :evil_lol::evil_lol::diabloti:
Poznam go na żywo! :multi: :lol: Mogłaś napisać na wątku zlotowym: Sweet-domek-miś. :evil_lol:
Ja mam dużo maskotek psów. :D Niektóre, nie tylko te "psiowe", niestety pojechały do innych dzieci, ale te fajne jeszcze są. :evil_lol:
No ja sobie nie wyobrażam, że mi mojego bloga skasują. :( To byłby koszmar. Miałam wiele blogów, ale ten był najlepszy. :(

tak:D będzie pamiątka:evil_lol::evil_lol:
Taki żeby ci weszło wszytko:D
Ah no mogłam napisać:evil_lol::eviltong: ale nie miś tylko mój egipcjanin:evil_lol: to jak osoba towarzysząca:diabloti:
tez mam duzo psów ale najwięcej misiów:)
:)
No własnie ja tak samo.. to jest smutne:-(

Posted

Nie bierz Nutelli ino byście mi smaka robiły a jo ostatnimi czasy rezygnuja ze słodkiego:evil_lol::evil_lol: łii bierzecie pluszaczki a jo se wezna podusia najzwyklejszego jaśka na świecie:evil_lol::evil_lol: a co do myloga to nie wiema le mojego bloga ni ma...no cóż szkoda...:shake:

Posted

Anula & Bono napisał(a):
Nie bierz Nutelli ino byście mi smaka robiły a jo ostatnimi czasy rezygnuja ze słodkiego:evil_lol::evil_lol: łii bierzecie pluszaczki a jo se wezna podusia najzwyklejszego jaśka na świecie:evil_lol::evil_lol: a co do myloga to nie wiema le mojego bloga ni ma...no cóż szkoda...:shake:

biorę:diabloti: tobie tez wmuszę:evil_lol::eviltong::eviltong:
e tam:eviltong: chuda jestes to mozesz jesc to ja powinnam nie jest:evil_lol:
:) heh:)
no własnie szkoda:shake: