Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ok, to kiedy sprawdzamy? :diabloti: Jak coś to się kogoś doda do swoich list i będzie gitara. :diabloti: No, w końcu się zrozumiałyśmy. :D Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Ok, to kiedy sprawdzamy? :diabloti: Jak coś to się kogoś doda do swoich list i będzie gitara. :diabloti: No, w końcu się zrozumiałyśmy. :D a kiedy chcesz:diabloti: tylko nie tu tak publicznie:evil_lol::evil_lol: No dopiszemy i będzie po równo:evil_lol::eviltong: No wreszcie:D Powiem ci że kupiłam sobie strój kąpielowy:razz: haha;D wreszcie:eviltong: ale spodenek nie dlatego jadę w sobotę jeszcze raz:eviltong::eviltong: wiem musiałam się pochwalić:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No oczywiście, że nie tu, już każdy będzie wiedział i nie będzie zabawy. :shake: :diabloti: Pokaż strój. :D Ja muszę kupić, ale chyba też dopiero w sobotę. :roll: Zawsze sie musisz pochwalić. :D Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):No oczywiście, że nie tu, już każdy będzie wiedział i nie będzie zabawy. :shake: :diabloti: Pokaż strój. :D Ja muszę kupić, ale chyba też dopiero w sobotę. :roll: Zawsze sie musisz pochwalić. :D No właśnie:eviltong: ale wolałam powiedzieć choć to oczywiste:diabloti: nie pokaże stroju bo głupio robić zdjęcie stroju toż to prawie jak bielizna:evil_lol: ale strój kupić czy tez spodenki??:razz: zobacz czy macie fioletowe trampki jakbyś gdzieś przechodziła obok sklepu:razz: no muszę:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zaraz się podzielimy naszymi listami. :evil_lol: Łe. :placz: No i skąd ja mam wiedzieć, jak wyglada. :placz: Chodziło mi o strój. A trampki zobaczę. ;) Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Zaraz się podzielimy naszymi listami. :evil_lol: Łe. :placz: No i skąd ja mam wiedzieć, jak wyglada. :placz: Chodziło mi o strój. A trampki zobaczę. ;) ok:D to ci opisze:eviltong: tak: majtki brązowe z paskiem który ma wzorek jak stanik:eviltong: a góra jest biała w paseczki niebiesko-brązowo-brokatowe:eviltong: o:D może na zlocie zobaczysz bo może go wezmę ale nie wiem jeszcze:evil_lol::eviltong: O to jednak kupisz nowy:razz::razz: ale jak byś miała specjalnie zobaczyć to nie musisz:eviltong: tylko jakbyś obok przechodziła;) Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Może? A no tak, boisz się o ten strój. :eviltong: A bierzesz w ogóle strój, nie wiem czy nowy czy nie? No kupię. A trampki się zobaczy. :D Co tam? :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Może? A no tak, boisz się o ten strój. :eviltong: A bierzesz w ogóle strój, nie wiem czy nowy czy nie? No kupię. A trampki się zobaczy. :D Co tam? :evil_lol: Może bo nie wiem czy będę go brać:eviltong::evil_lol: W ogóle to biorę ale nie wiem jaki czy nowy czy stary:evil_lol::eviltong: :D to kup:D a ty bierzesz strój?:D a dobrze:eviltong::eviltong: żyje sobie:evil_lol: a co u ciebie??:razz: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A no to tak jak myślałam. :cool1: Bierz nowy. :D Chyba że się o niego boisz. No pewnie, że ja biorę. :D U mnie, a też dobrze. :D Jest u mnie burza i grzmiii. :D Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):A no to tak jak myślałam. :cool1: Bierz nowy. :D Chyba że się o niego boisz. No pewnie, że ja biorę. :D U mnie, a też dobrze. :D Jest u mnie burza i grzmiii. :D się zastanowię może wezmę nowy:evil_lol::eviltong: to dobrze:D A u mnie dość ładnie:eviltong: jutro już czwartek:D w piątek jadę z kol na zakupy:D w sobotę sama a potem się pakuje:razz: a niedziele się dopakowuje a w poniedziałek wyjazd:razz::lol::lol: ale super:D a niedawno było jeszcze kilka miesięcy:) chcę już was zobaczyć:loveu::lol: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No czas szybko leci. :D Jeszcze w piątek trzeba dokupować np. jedzenie.. :roll: A już w poniedziałek się widzimy. :multi: :loveu: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):No czas szybko leci. :D Jeszcze w piątek trzeba dokupować np. jedzenie.. :roll: A już w poniedziałek się widzimy. :multi: :loveu: Bardzo:) :D ja już mam:eviltong: chyba wszystko;) tylko nie wiem jaką torbę mam wziąśc...:roll: No:D powiesz mi potem dokładnie co kupiłaś do tego jedzenia:razz: ej wiesz co ja wezmę psa na zlot:diabloti::evil_lol: ale nie kabika:evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Już wszystko pokupowałaś? Łał. :cool3: Mnie to jeszcze czeka ... :roll: Co do tego jedzenia to też mi powiedz. :evil_lol: Chyba że tylko to, co wczoraj mi mówiłaś. Ja nie wiem, czy brać plecak. :evil_lol: Jakiego? Maskotkę? :diabloti: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Już wszystko pokupowałaś? Łał. :cool3: Mnie to jeszcze czeka ... :roll: Co do tego jedzenia to też mi powiedz. :evil_lol: Chyba że tylko to, co wczoraj mi mówiłaś. Ja nie wiem, czy brać plecak. :evil_lol: Jakiego? Maskotkę? :diabloti: No chyba wszystko:) tylko nutelli nie mam:placz: no raczej to co ci mówiłam:) bo ja mam do wyboru dużą torbę i tylko mniejszą torebką wziąć albo mniejsza torbę i plecak bo mi wtedy do torby żarcie nie wejdzie i nie wiem:eviltong: A dużą masz torbę co ciuchy weźmiesz? bo ja nie chce żeby moja taka ogromna była...:eviltong: tak:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie bierzesz nutelli? Miałaś brać. :( No to chyba lepiej wziąć większą torbę. :eviltong: Wiesz, musiałabyś sama to ocenić. :evil_lol: No ale znowu taka mała nie jest. Maskotki bierzemy, łiii. :evil_lol: Ja wezmę mojego, albo Kłapoucha. :evil_lol: Ej wchodziłaś na myloga? :evil_lol: :diabloti: Bo ja dzisiaj postanowiłam po długiej przerwie.. nie zamierzam znowu go prowadzić i pisać notek, bo to już jest bez sensu, ale ja w tym całym czymś się nie mogę połapać, tak to wszystko pozmieniali, że podziwiam tego, kto by wiedział, o co chodzi. :-o Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Nie bierzesz nutelli? Miałaś brać. :( No to chyba lepiej wziąć większą torbę. :eviltong: Wiesz, musiałabyś sama to ocenić. :evil_lol: No ale znowu taka mała nie jest. Maskotki bierzemy, łiii. :evil_lol: Ja wezmę mojego, albo Kłapoucha. :evil_lol: Ej wchodziłaś na myloga? :evil_lol: :diabloti: Bo ja dzisiaj postanowiłam po długiej przerwie.. nie zamierzam znowu go prowadzić i pisać notek, bo to już jest bez sensu, ale ja w tym całym czymś się nie mogę połapać, tak to wszystko pozmieniali, że podziwiam tego, kto by wiedział, o co chodzi. :-o No nie wiem jak jeszcze kupie to wezne ale tam gdzie byłam nie mieli małych a nie chciałam takiej dużej brać chociaż z drugiej strony przecież wam tez mogę pożyczyc jak bedziecie chciały wiec zjadło by się taką dużą pewnie:roll: zobacze moze kupie ta dużą jestek... No własnie chyba tak zobacze jeszcze;) wolałabym się w mała zmiescic ze wszsytkim ale jak mysle co mam do ubrania wziasc to nawet ciuchy mi sie nie zmieszczą:evil_lol: aha;)to zobacze;) Ja wezne mojego Egipcjanina:loveu: Wchodziłam kupe czasu temu i nie podobało mi sie to cos... dziwne taki zrobili:cool1: bez sensu troche tamto stare bylo fajne wiec mój blog jest juz porzucony pewnie na zawsze...:roll: żal mi do troche ale co zrobić..:eviltong: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Aha. :) A ja dawno nutelli nie jadłam nawet. :eviltong: A poza tym tam chyba można kupić, o ile akurat nutella będzie. :D No nie mów, że bierzesz pełno ciuchów. :D Ja biorę i jakby było ciepło, i jakby było zimno w razie czego.. Raczej. Czyli tez nie tak znowu mało. :eviltong: Przyznaj się, nie możesz bez niego spać? :D :loveu: No mi właśnie też jest mojego bloga szkoda, ja co jakiś czas go sobie czytam i po prostu takie rzeczy miło się czyta, widzisz, jak się zmieniłaś.. a teraz dupa, już nic nie będziesz prowadzić, a kiedyś obiecywałaś, że dłuugo będziesz prowadziła. A to wszystko przez jakieś głupie nowe coś, nawet ja się w tym czymś nie umiem połapać. Po co jakieś profile tam są, po co jakieś pierdoły tam powstawiali, bez sensu. :shake: Zamiast naprawić to tylko zniszczyli i to doszczętnie. Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Aha. :) A ja dawno nutelli nie jadłam nawet. :eviltong: A poza tym tam chyba można kupić, o ile akurat nutella będzie. :D No nie mów, że bierzesz pełno ciuchów. :D Ja biorę i jakby było ciepło, i jakby było zimno w razie czego.. Raczej. Czyli tez nie tak znowu mało. :eviltong: Przyznaj się, nie możesz bez niego spać? :D :loveu: No mi właśnie też jest mojego bloga szkoda, ja co jakiś czas go sobie czytam i po prostu takie rzeczy miło się czyta, widzisz, jak się zmieniłaś.. a teraz dupa, już nic nie będziesz prowadzić, a kiedyś obiecywałaś, że dłuugo będziesz prowadziła. A to wszystko przez jakieś głupie nowe coś, nawet ja się w tym czymś nie umiem połapać. Po co jakieś profile tam są, po co jakieś pierdoły tam powstawiali, bez sensu. :shake: Zamiast naprawić to tylko zniszczyli i to doszczętnie. to zjesz:evil_lol: wmuszę ci:eviltong::eviltong::eviltong: kupie tu:eviltong: nie no bez przesady nie pełno ale jak myślałam co chce wziąć to dużo mi wyszło tego:evil_lol: No zawsze z nim śpię:loveu: teraz na tydzien będę musiała się z nim rozstać:placz: No właśnie.. i w końcu pewnie skasują tego boga i to wszystko przepadnie:roll: chciałam prowadzić ale nie jak tak go zmienili:cool1: no właśnie... dokładnie;/ zniszczyli:shake: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Haha, będziesz mnie karmiła nutellą. :evil_lol: Już to widzę. :evil_lol: No ja też trochę rzeczy wezmę. :eviltong: Ale nie wiem, czy brać plecak. :roll: Nie rozstaniesz przecież,s koro go weźmiesz. :loveu: Ja się z siostrą śmiałam, że wezmę na zlot takiego dość dużego psa zabawkę. :evil_lol: I będę z nim wychodziła na spacery. :D Bo to taki basset i jest nawet jego wielkości. :evil_lol: Więc jednak jadę z psem. :diabloti: Ja bym nadal go prowadziła, gdyby nie te durne (już nie będę się wyrażała) zmiany, ciekawe kto mądry takie wymyślił. :razz: Potem się dziwi, że użytkowników gdzieś wcięło. Ale to naprawdę jest przykre. Nie wiem, jak można się tak przywiązać do swojego bloga. :( Quote
Kibaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja wiem, że tak tu wparowałam. Pierwszy raz tu jestem i strasznie podoba mi się Kabi. :loveu: Wymizuchaj. Jaki zlot? :razz: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Haha, będziesz mnie karmiła nutellą. :evil_lol: Już to widzę. :evil_lol: No ja też trochę rzeczy wezmę. :eviltong: Ale nie wiem, czy brać plecak. :roll: Nie rozstaniesz przecież,s koro go weźmiesz. :loveu: Ja się z siostrą śmiałam, że wezmę na zlot takiego dość dużego psa zabawkę. :evil_lol: I będę z nim wychodziła na spacery. :D Bo to taki basset i jest nawet jego wielkości. :evil_lol: Więc jednak jadę z psem. :diabloti: Ja bym nadal go prowadziła, gdyby nie te durne (już nie będę się wyrażała) zmiany, ciekawe kto mądry takie wymyślił. :razz: Potem się dziwi, że użytkowników gdzieś wcięło. Ale to naprawdę jest przykre. Nie wiem, jak można się tak przywiązać do swojego bloga. :( A będe:diabloti: dobrze że to widzisz:razz: jak bedziesz musiała to weź:) przecież przeszkadzać chyba nie bedzie:eviltong: No dobra wezmę:loveu: zobaczysz jaki on jest piękny:loveu: co prawda to nie pies ale kto powiedział że misia nie można wziac na zlot?:diabloti::lol: hah:D tez dobrze ja takich duzych nie mam... mam tylko yorke pluszową:diabloti: no ja tez.. ale nie bo oni musza pozmieniać:cool1: No... A ja będę za moim tęsknic:placz: Kibaa napisał(a):Ja wiem, że tak tu wparowałam. Pierwszy raz tu jestem i strasznie podoba mi się Kabi. :loveu: Wymizuchaj. Jaki zlot? :razz: heh:) spoko;) tak sobie gadamy:D a dziękuje:) wymiziam Zlot dogomaniaków;) Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Haha, a Anla lub Isia to uwiecznią na zdjęciach. :diabloti: No wygląda na to, że chyba wezmę.. Teraz tylko jaki. :evil_lol::evil_lol::diabloti: Poznam go na żywo! :multi: :lol: Mogłaś napisać na wątku zlotowym: Sweet-domek-miś. :evil_lol: Ja mam dużo maskotek psów. :D Niektóre, nie tylko te "psiowe", niestety pojechały do innych dzieci, ale te fajne jeszcze są. :evil_lol: No ja sobie nie wyobrażam, że mi mojego bloga skasują. :( To byłby koszmar. Miałam wiele blogów, ale ten był najlepszy. :( Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Martunia napisał(a):Haha, a Anla lub Isia to uwiecznią na zdjęciach. :diabloti: No wygląda na to, że chyba wezmę.. Teraz tylko jaki. :evil_lol::evil_lol::diabloti: Poznam go na żywo! :multi: :lol: Mogłaś napisać na wątku zlotowym: Sweet-domek-miś. :evil_lol: Ja mam dużo maskotek psów. :D Niektóre, nie tylko te "psiowe", niestety pojechały do innych dzieci, ale te fajne jeszcze są. :evil_lol: No ja sobie nie wyobrażam, że mi mojego bloga skasują. :( To byłby koszmar. Miałam wiele blogów, ale ten był najlepszy. :( tak:D będzie pamiątka:evil_lol::evil_lol: Taki żeby ci weszło wszytko:D Ah no mogłam napisać:evil_lol::eviltong: ale nie miś tylko mój egipcjanin:evil_lol: to jak osoba towarzysząca:diabloti: tez mam duzo psów ale najwięcej misiów:) :) No własnie ja tak samo.. to jest smutne:-( Quote
Tepes Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie bierz Nutelli ino byście mi smaka robiły a jo ostatnimi czasy rezygnuja ze słodkiego:evil_lol::evil_lol: łii bierzecie pluszaczki a jo se wezna podusia najzwyklejszego jaśka na świecie:evil_lol::evil_lol: a co do myloga to nie wiema le mojego bloga ni ma...no cóż szkoda...:shake: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Anula & Bono napisał(a):Nie bierz Nutelli ino byście mi smaka robiły a jo ostatnimi czasy rezygnuja ze słodkiego:evil_lol::evil_lol: łii bierzecie pluszaczki a jo se wezna podusia najzwyklejszego jaśka na świecie:evil_lol::evil_lol: a co do myloga to nie wiema le mojego bloga ni ma...no cóż szkoda...:shake: biorę:diabloti: tobie tez wmuszę:evil_lol::eviltong::eviltong: e tam:eviltong: chuda jestes to mozesz jesc to ja powinnam nie jest:evil_lol: :) heh:) no własnie szkoda:shake: Quote
Recommended Posts