Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):Nie wiem Marta coś napisała ze napisała by wiecy ale nie bo bana dostanie:evil_lol: Marta kłamie:evil_lol: jej się nie słucha:eviltong: Ona nie wie co gada:diabloti: Martunia napisał(a):No za spam chyba. :evil_lol: KUPISZ! wątpie:P nie!! chyba żę ty mi kupisz:D Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ej no znowu coś na mnie, bo zaraz się obrażę. :shake: :eviltong: o ty nie wiesz co gadasz i gadasz to samo. :eviltong: Kupisz, tzn. TY kupisz, a nie ja. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Ej no znowu coś na mnie, bo zaraz się obrażę. :shake: :eviltong: o ty nie wiesz co gadasz i gadasz to samo. :eviltong: Kupisz, tzn. TY kupisz, a nie ja. :evil_lol: oj no...:-( Ja nie wiem co gadam:eviltong: ty tez nie:eviltong: bo nie kupie:evil_lol: Nie to jest tak: Ty-Marta B. kupi mi-Adriannie M. te buty:diabloti: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):oj no...:-( Ja nie wiem co gadam:eviltong: ty tez nie:eviltong: bo nie kupie:evil_lol: Nie to jest tak: Ty-Marta B. kupi mi-Adriannie M. te buty:diabloti: No chyba Cie poj****o:evil_lol: nie no fajno cena Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):No chyba Cie poj****o:evil_lol: nie no fajno cena no trochę:diabloti: właśnie dlatego mówię że nie kupie:evil_lol::evil_lol: ale jeszcze mnie zobaczycie w tych właśnie butach:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Co do fbl (nie dokopiecie się, zbyt dużo spamowały :diabloti: to chcę i Słitaśnego fbl i Feignedowego :P Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 gordonowa napisał(a):Co do fbl (nie dokopiecie się, zbyt dużo spamowały :diabloti: to chcę i Słitaśnego fbl i Feignedowego :P ja podawałam mój TOOOO a Magdy poszukaj u mnie zdechłego aksela:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A mojego fbl nikt nie chce. :placz: :diabloti: Nie, ja Ci nic nie kupuję, tak to ja jeszcze nie oszalałam. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):A mojego fbl nikt nie chce. :placz: :diabloti: Nie, ja Ci nic nie kupuję, tak to ja jeszcze nie oszalałam. :diabloti: bo ciebie nikt nie kocha :diabloti::diabloti: tylko ja:loveu::evil_lol: Ja też jeszcze nie oszalałam:eviltong::eviltong: Jeszcze:diabloti: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):no trochę:diabloti: właśnie dlatego mówię że nie kupie:evil_lol::evil_lol: ale jeszcze mnie zobaczycie w tych właśnie butach:diabloti::evil_lol::evil_lol: Dziołcha mi jest szkoda na buty dać 8dych a co dopiero tyle...:shake: Mi by rodzice w zyciu nie pozwolili kupić takich butów bo to wg mnie i ich marnowanie kasy... Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nieprawda, nie tylko ty. :placz: No właśnie, jeszcze. :diabloti: A ciebie coś kuszą te buty, busząąą. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):Dziołcha mi jest szkoda na buty dać 8dych a co dopiero tyle...:shake: Mi by rodzice w zyciu nie pozwolili kupić takich butów bo to wg mnie i ich marnowanie kasy... mi 80zł to nie ale 400 to jednak troche szkoda...:roll: ale dużo osób ma to nie wiem po ile oni kupują...:roll: Mi rodzice może by pozowlili ale wypominali przez kilka dni albo tygodni że jestem szalona:eviltong: w sumie moja kasa wiec mogłabym sobie kupic ale troche mi jednak żal..... Martunia napisał(a):Nieprawda, nie tylko ty. :placz: No właśnie, jeszcze. :diabloti: A ciebie coś kuszą te buty, busząąą. :diabloti: ja:eviltong: no jeszcze:evil_lol: No kuszą oj kusza...:evil_lol: bo są boskie:diabloti: kiedyś będę je mieć:diabloti: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nieprawda, znowu zaczynasz bredzić. :turn-l: No kiedyś kiedyś.. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Nieprawda, znowu zaczynasz bredzić. :turn-l: No kiedyś kiedyś.. :diabloti: prawda:diabloti::evil_lol: Kiedyś:eviltong: w dalekiej przyszłości:evil_lol: jak zagadam dobrze do taty:evil_lol::evil_lol: może chociaz połowę za sponsoruje to już coś:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Prawda, że bredzisz, nawet sama to przyznałaś :diabloti: Nawet ja lepsze widziałam, a tańsze. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Prawda, że bredzisz, nawet sama to przyznałaś :turn_i: Nawet ja lepsze widziałam, a tańsze. :diabloti: oj tam:evil_lol::evil_lol: nie ważne co mówię:eviltong::eviltong: lepsze? jakie:diabloti::evil_lol: ja się w tamtych zakochałam:evil_lol::evil_lol: jak by tata mi dał 200 zł to ja dam druga połowę i by mi pasowało:evil_lol::evil_lol: może po zlocie będę je mieć:diabloti::evil_lol: może a może nie:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nawet sama to przyznałaś. :multi: Ale ty się uwzięłaś na te buty. :lol: Kiedyś będzie takich pełno, a nawet jeszcze lepsze i może nie takie drogie. :lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Nawet sama to przyznałaś. :multi: Ale ty się uwzięłaś na te buty. :lol: Kiedyś będzie takich pełno, a nawet jeszcze lepsze i może nie takie drogie. :lol: dobra niech ci będzie:diabloti::evil_lol::evil_lol: ale wtedy już nie będą modne:evil_lol::evil_lol: uwzięłam a uwzięłam:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hahaha !!! Słyszycie (widzicie), Ada pisze głupoty i sama się do tego przyznaje !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l: E tam, i tak je będziesz miała. :p Znając Ciebie. :p Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A muszą być akurat te firmowe? nie moga być takie z CCC abo coś tam też są fajne i dużo tańsze Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No właśnie, mówiłam jej, a ta sie uparła. :shake: :eviltong: Ona chce być modna. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Hahaha !!! Słyszycie (widzicie), Ada pisze głupoty i sama się do tego przyznaje !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l: E tam, i tak je będziesz miała. :p Znając Ciebie. :p Oj nie bede tego ukrywać:evil_lol: Ja mam wszystko co chce:evil_lol::evil_lol: oprócz jednego:roll: Anula & Bono napisał(a):A muszą być akurat te firmowe? nie moga być takie z CCC abo coś tam też są fajne i dużo tańsze musza byc tamte i koniec kropka:eviltong::eviltong: Martunia napisał(a):No właśnie, mówiłam jej, a ta sie uparła. :shake: :eviltong: Ona chce być modna. :evil_lol: miałas mi pokazac konkretne:eviltong: Oj może chce:evil_lol::evil_lol: Mam juz jedne firmowe i też nike:eviltong: ale cenę o połowę mniejsza miały:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Oj dziołcha dziołcha jednym słowem: MASAKRA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Przypominasz mi sweet 16. :evil_lol: Wszystko co chcesz, musisz mieć. :cool1: A nie zawsze tak będzie. :cool1: Jedne sportowe ci nie wystarczą, bo musisz mieć drugie i to ja drogie. :evil_lol: I tak je kupisz, za bardzo cię znam. :cool1: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):Oj dziołcha dziołcha jednym słowem: MASAKRA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem:evil_lol::evil_lol::diabloti: Martunia napisał(a):Przypominasz mi sweet 16. :evil_lol: Wszystko co chcesz, musisz mieć. :cool1: A nie zawsze tak będzie. :cool1: Jedne sportowe ci nie wystarczą, bo musisz mieć drugie i to ja drogie. :evil_lol: I tak je kupisz, za bardzo cię znam. :cool1: kogo?? łojej:P Marta wiesz co ja nie jestem taka że chce buty drogie to nie znaczy od razu jest jestem jakaś nie wiem... znasz mnie przecież... po prostu mi się podobają... A wcale nie jest tak ze co chce to mam... jak se nie uzbieram kasy to nic nie mam i tyle... Quote
Recommended Posts