Feigned Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 gordonowa napisał(a):Ejj właśnie, ty masz jakiegoś fbl podobno, dawaj linkasa :P u Ady w znajomych zobacz :cool3: ostatnie zdjęcie to zdychający Axel :evil_lol: edit. aaaa ja myślałam że o mnie chodzi.. :-(:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Feigned napisał(a):u Ady w znajomych zobacz :cool3: ostatnie zdjęcie to zdychający Axel :evil_lol: edit. aaaa ja myślałam że o mnie chodzi.. :-(:evil_lol: może chodziło o ciebie:eviltong::eviltong: jak co to będzie wiedzieć:razz: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No i co z tego. :placz: I tak o to samo chodzi. :placz: Psy cię nie lubią? :eviltong: Do mnie każdy podbiega w parku i się zaczyna witać. :D :evil_lol: Ostatnio tak, a to wszystko przez twoją.. wakacyjna nudę. :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hejka :loveu: Juz niedługo sie spotkamy :cool3: Jestes na to gotowa? :diabloti: A my juz na klasy wreszcie jestesmy podzieleni :multi: I w piątek mamy spotkanko :razz: Ciekawe jak będzie :lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):No i co z tego. :placz: I tak o to samo chodzi. :placz: Psy cię nie lubią? :eviltong: Do mnie każdy podbiega w parku i się zaczyna witać. :D :evil_lol: Ostatnio tak, a to wszystko przez twoją.. wakacyjna nudę. :evil_lol: nie:placz::placz: nie nie lubią mnie:eviltong::eviltong: no dobra niektóre lubią:evil_lol::evil_lol: obce mnie lubią ale mój mnie nie lubi:evil_lol::evil_lol: No:D ale mam przynajmniej jakieś twórcze pomysły:evil_lol: obym na zlocie jakiś "mądrych" nie miała dog193 napisał(a):Hejka :loveu: Juz niedługo sie spotkamy :cool3: Jestes na to gotowa? :diabloti: A my juz na klasy wreszcie jestesmy podzieleni :multi: I w piątek mamy spotkanko :razz: Ciekawe jak będzie :lol: hej:D no już za tydzień:razz: lepiej ty sie przygotuj:diabloti::diabloti: o fajnie:D ile masz chłopaków w klasie?:cool3: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Haha. :D Mnie wszystkie kochają. :loveu: :evil_lol::evil_lol: No bardzo twórcze, a jakie mąąądre. :evil_lol: Zobaczymy. :evil_lol: Ciekawe, jakie byś wymyślała. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Haha. :D Mnie wszystkie kochają. :loveu: :evil_lol::evil_lol: No bardzo twórcze, a jakie mąąądre. :evil_lol: Zobaczymy. :evil_lol: Ciekawe, jakie byś wymyślała. :evil_lol: zobaczymy czy tak wszystkie:diabloti::evil_lol: no bardzo:D zobaczymy:eviltong: może nic nie wymyślę i nie wykombinuje:evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Chłopaków mam 11 :eviltong: A dziewczyn 19 :p Phi, ja juz dawno jestem przygotowana :diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 dog193 napisał(a):Chłopaków mam 11 :eviltong: A dziewczyn 19 :p Phi, ja juz dawno jestem przygotowana :diabloti: aha:eviltong::eviltong: szkoda że nie parzyście:eviltong: hehe:diabloti: na mnie pewnie nie:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ok, jak chcesz. :evil_lol: Hmm ty nic nie wymyślisz?! Niemożliwe. :D Ty zawsze coś wymyślisz. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Ok, jak chcesz. :evil_lol: Hmm ty nic nie wymyślisz?! Niemożliwe. :D Ty zawsze coś wymyślisz. :evil_lol: no:eviltong::eviltong: Oj możliwe bo tylko teraz mi tak odbija:eviltong: ale jak od poniedziałku to cały tydzień tak będę mieć jeszcze te buty kupie to dopiero oszaleje:diabloti::evil_lol::evil_lol: nie nie kupie ich:diabloti: nie kupie:diabloti: powstrzymasz mnie przed tym:eviltong: Moje pomysły są głupie:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hahaha, kupisz chya, bojuż zaczynasz być w dziwnym stanie. :evil_lol: Aducha, spokojnie, butki poczekają. :evil_lol: Może spadnie cena po dłuższym czasie. :evil_lol: Haha ale wyznanie. :evil_lol: Szybko to zauważyłaś. :D Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Hahaha, kupisz chya, bojuż zaczynasz być w dziwnym stanie. :evil_lol: Aducha, spokojnie, butki poczekają. :evil_lol: Może spadnie cena po dłuższym czasie. :evil_lol: Haha ale wyznanie. :evil_lol: Szybko to zauważyłaś. :D nie nie kupie:diabloti: wmawia mi to tez:evil_lol: Bo jak je kupie to zbankrutuje prawie:evil_lol: miałam zbierać i stwarzać pozory że na lustrzankę zbieram:diabloti: Nie kupie ich:diabloti: zbiera mi sie na wyznania:evil_lol: koleżanką tez takie fajne ostatnio prawiłam jak na spacerze z nimi byłam:eviltong::eviltong: No wiem że szybko:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):nie nie kupie:diabloti: wmawia mi to tez:evil_lol: Bo jak je kupie to zbankrutuje prawie:evil_lol: miałam zbierać i stwarzać pozory że na lustrzankę zbieram:diabloti: Nie kupie ich:diabloti: zbiera mi sie na wyznania:evil_lol: koleżanką tez takie fajne ostatnio prawiłam jak na spacerze z nimi byłam:eviltong::eviltong: No wiem że szybko:evil_lol::evil_lol: KUP JE KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP!! Przynajmi jo byda miała prędzy lustro:diabloti: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Haha, pozory mylą. :evil_lol: I zamiast lustrzankę to kupi się ładne butki. :evil_lol: Kupisz, kupisz, kupisz! :diabloti: No na pewno, ty zawsze coś mądrego powiesz. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):KUP JE KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP!! Przynajmi jo byda miała prędzy lustro:diabloti: nie kupie no:evil_lol: I tak mam plan na gwiazdkę dostać:evil_lol::evil_lol: Moja mama załatwi to z tatą:eviltong: zresztą mam mocne argumenty:diabloti: jeden w sumie:eviltong::eviltong: Martunia napisał(a):Haha, pozory mylą. :evil_lol: I zamiast lustrzankę to kupi się ładne butki. :evil_lol: Kupisz, kupisz, kupisz! :diabloti: No na pewno, ty zawsze coś mądrego powiesz. :evil_lol: Nie no ej przestan:placz: nie kupie bo sama wiesz ile one kosztują:placz: chesz żebym biedna była:placz: taka z ciebie koleżanka i z Anuli tez:placz: Ej NIE KUPIE:diabloti: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jaki argument? :cool3: kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz !!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, Tyż Cie kochom:loveu: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Anula & Bono napisał(a):KUPISZ:diabloti: Martunia napisał(a):Jaki argument? :cool3: kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz, kupisz !!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ej cicho bydźcie:diabloti::diabloti: NIE KUPIE !!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Napisałam więcej, ale by mnie zbanowali. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ. Przebiłyśmy cię !!! xD Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Napisałam więcej, ale by mnie zbanowali. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jo napisałach wiecy...:diabloti:i czyli co zbanują mie?:D jezu musza to edytować:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Martunia napisał(a):Napisałam więcej, ale by mnie zbanowali. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ, KUPISZ. Przebiłyśmy cię !!! xD Anula & Bono napisał(a):jo napisałach wiecy...:diabloti:i czyli co zbanują mie?:D jezu musza to edytować:evil_lol: cicho bydźcie nie kupie i tak:diabloti::evil_lol: Za to banują??:evil_lol::eviltong: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sweet napisał(a):cicho bydźcie nie kupie i tak:diabloti::evil_lol: Za to banują??:evil_lol::eviltong: Nie wiem Marta coś napisała ze napisała by wiecy ale nie bo bana dostanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts