Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O no to już nie jest wredny, ale wreszcie raczył przyjść dzisiaj do kościoła! :mad: Moje groźby się opłacały. :cool3: :diabloti:
Czemu masz niby wyjść przy nim głupio? Ty też praktycznie wszystko wiesz, jesteś chyba najlepsza w szkole, masz doskonałe oceny. ;)

Posted

Martunia napisał(a):
O no to już nie jest wredny, ale wreszcie raczył przyjść dzisiaj do kościoła! :mad: Moje groźby się opłacały. :cool3: :diabloti:
Czemu masz niby wyjść przy nim głupio? Ty też praktycznie wszystko wiesz, jesteś chyba najlepsza w szkole, masz doskonałe oceny. ;)

No juz nie jest wredny:)
jest narazie kochany:) jak przyjdzie w czwartek i za tydzień do kościoła to bede go ubóstwiac:D:D
a 25 to jest niedziela jak juz wróce z egiptu nie to komunie ma mój kuzyn... ale ja nie moge jechac na nią bo nie zobacze piotrusia:( no i musze wymyslic pretekst że bede sie uczyc to co mnie nie było:):)
No na głupią przy nim wyjde... on takie mądre dziecko a ja głupie dziecko. i jeszcze nienormalne;/ to jest jedyna rzecz przez co nigdy nie bedziemy razem po za tym że sie nie znamy ,a ja mam tajnych agentów i niedługo bede wszystko o nim wiedziec:D:D
wiem dobra jestem:D
jak bede w egipcie to każe dziadkowi go pozdrowic odemnie:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

No a co u ciebie słychac?? dam zaraz foty:)

chester07 napisał(a):
o mokry Kabiś :loveu::loveu:
kochane fotecki :evil_lol:

:D:D
nom mokry mokry:)
:) hihi:)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
No juz nie jest wredny:)
jest narazie kochany:) jak przyjdzie w czwartek i za tydzień do kościoła to bede go ubóstwiac:D:D
a 25 to jest niedziela jak juz wróce z egiptu nie to komunie ma mój kuzyn... ale ja nie moge jechac na nią bo nie zobacze piotrusia:( no i musze wymyslic pretekst że bede sie uczyc to co mnie nie było:):)
No na głupią przy nim wyjde... on takie mądre dziecko a ja głupie dziecko. i jeszcze nienormalne;/ to jest jedyna rzecz przez co nigdy nie bedziemy razem po za tym że sie nie znamy ,a ja mam tajnych agentów i niedługo bede wszystko o nim wiedziec:D:D
wiem dobra jestem:D
jak bede w egipcie to każe dziadkowi go pozdrowic odemnie:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

No a co u ciebie słychac?? dam zaraz foty:)

No to ma szczęście, że dziś przyszedł. :cool3:
Ale się wykręcasz. :razz: :eviltong:
Nie no, przestań, Ty to przecież mądra jesteś i pewnie tak samo jak on. ;)
Czekamy na foty. :loveu:
U mnie ... a dziś na rowerach byłam. :D Tak pięknie dzisiaj jest..

Posted

Martunia napisał(a):
No to ma szczęście, że dziś przyszedł. :cool3:
Ale się wykręcasz. :razz: :eviltong:
Nie no, przestań, Ty to przecież mądra jesteś i pewnie tak samo jak on. ;)
Czekamy na foty. :loveu:
U mnie ... a dziś na rowerach byłam. :D Tak pięknie dzisiaj jest..

No ma ma bo inaczej :mad::mad::mad::mad::angryy::angryy:
hehe:)
no ma sie tą wprawę:D:D
nie jestem madra... chciałabym byc:eviltong::eviltong: ale cóż marzenia:)
Foty wgrywają sie i nie chca sie wgrac głupie sa jak ja:)
O fajnie:) ja tez byłam przed chwilą wróciłam i zmęczona jestem:)
siłą mnie wyciągnęli:) ale było fajnie;) rower wyczyściłam dzisiaj:D
pierwszy raz w tym roku byłam na rowerze;) jak ja dawno nie jezdziłam:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

infers1995 napisał(a):
Elo!
Co tam u Was?

Witam:)
a u nas dobrze:)
własnie wróciłam z rowerku z koleżankami i kolega i fajnie było jak zawsze zresztą z nimi:) kabik śpi:)
zaraz dam oczekiwane foty rokiego:):)
a co u was??:D

Posted
Posted

[quote name='Martynia&Pusio']WItanko :) .
Moj Rokus :loveu: . Nareszcie :loveu: .!
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1801.jpg Slicznoch :loveu: .
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1799.jpg Slodka Mordka :loveu: .
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1797.jpg ".. Juz do Ciebie biegne Martynciu .." :loveu:
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1791.jpg:loveu::loveu:

witam panią u nas:D:D
hihi:)
no nareszcie;) byłam dzisiaj u niego bo tak ładnie i ogólnie:P stwierdzam że on brudas jest:):)
:D

Posted

O ile fotek Rokiego! :loveu: On jest prześliczny! :loveu: :loveu: :loveu:
Też jednak na rowerze byłaś? No to fajnie musiało być. :D Ja też byłam, dwa razy, bo w domu wysiedzieć nie mogłam, jak za oknem taka piękna pogoda była. :) I gdzieś tak dzisiaj z ok 20 km przejechałam. :cool3: Ale się w ogóle nie zmęczyłam, uwielbiam jeździć. :)
A przestań już tak głupio gadać, bo jesteś mądra... Ty chyba nie wiesz, co to znaczy być głupim, gdybyś u mnie w szkole widziała kilka osób to byś zrozumiała. :roll:

Posted

Martunia napisał(a):
O ile fotek Rokiego! :loveu: On jest prześliczny! :loveu: :loveu: :loveu:
Też jednak na rowerze byłaś? No to fajnie musiało być. :D Ja też byłam, dwa razy, bo w domu wysiedzieć nie mogłam, jak za oknem taka piękna pogoda była. :) I gdzieś tak dzisiaj z ok 20 km przejechałam. :cool3: Ale się w ogóle nie zmęczyłam, uwielbiam jeździć. :)
A przestań już tak głupio gadać, bo jesteś mądra... Ty chyba nie wiesz, co to znaczy być głupim, gdybyś u mnie w szkole widziała kilka osób to byś zrozumiała. :roll:

:D:D
no byłam:) no pogoda piekna;)
ja byłam z moją ukochaną ekipą:D
bosko było:):)
jej a nie mogłam z romka bo cały brudny przyjechał:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
o to sie najezdziłas:D
głupia jestem i tyle..
no dobra:P sa głupsi ale ja jestem głupia:):)
a co powiesz??
ak plany na jutro?
dominika nie bedzie jutro:( bede siedziec sama chyba że maks bedzie chciał ze mną usiąść...
i dostałam od niego zadanie (nie ma to jak wyczucie czasu dzwonić jak akurat głowe myłam) żeby sie zapytac pani do polaka i matmy kiedy on ma pisac spr zaległe bosko normalnie:roll:

Posted

No to fajnie, ze razem jeździliście. :) Ja jeździłam z siostrą.
Przestań tak mówić, bo się wkurzę. :razz:
Hah, jaką masz misję. :cool3: I szkoda, że Dominik nie będzie z Tobą siedział...
Plany na jutro? Szkoła, nauka i Dogomania. :diabloti:
[nie cytujmy, bo serwer się przeciąża]

Posted

No wiem że fajnie;) było nas w sumie 5? albo 6:eviltong:
o tez fajnie:)
nie wkurzej sie tylko przyznaj mi racje:)
no bede musiał sie nauczycieli spytac kiedy ma spr zaległe napisac a zresztą pisałam post wczesniej:P
hehe:) no szkoda ale trudno sie mówi:eviltong:podobno sie źle czuje ale jakos przez telefon tego nie słyszłam po za tym widziałam go dzisiaj jak jechalismy jak w samochodzie siedział:)
no ale dobra:P
no ja chyba tez takie plany mam tylko:P
może na chórek rowerem sie przejade:)

Posted

No to fajnie musiało być. :cool3:
A racji Ci nie przyznam! :eviltong:
Hmm może coś zmyśla, żeby jutro nie przyjść. :eviltong:
Ja się na jutro w ogóle nie uczyłam, cały weekend leniuchowałam. :evil_lol:
O to widzę,że Ty też się teraz na rower przerzuciłaś. :D Ja tam co weekend w ładną pogodę gdzieś tak z niecały miesiąc już jeżdżę. :cool3:
Może już mnie nie być, bo po serialu na tvn idę spać. :eviltong:
Dobranoc. :buzi:

Posted

[quote name='Martunia']No to fajnie musiało być. :cool3:
A racji Ci nie przyznam! :eviltong:
Hmm może coś zmyśla, żeby jutro nie przyjść. :eviltong:
Ja się na jutro w ogóle nie uczyłam, cały weekend leniuchowałam. :evil_lol:
O to widzę,że Ty też się teraz na rower przerzuciłaś. :D Ja tam co weekend w ładną pogodę gdzieś tak z niecały miesiąc już jeżdżę. :cool3:
Może już mnie nie być, bo po serialu na tvn idę spać. :eviltong:
Dobranoc. :buzi:

No fajnie było:)
wiesz co ale jestes:P nie popierasz mnie a juz chciałam ci coś z egiptu przywieśc.. musze sie nad tym zastanowic...:roll:
możliwe w sumie to za bardzo go znam juz:eviltong:
No ja tez a jutro spr z angilka:( boje sie:(
no nie całkiem przeżuciłam:) w weekend majowy ide z kabim na spacer bo w tym tyg nie byłam...
N ja tez to oglądam i ide spac potem:P
DOBRANOC KOCHANIE:* :loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Witam. :)
Ale mi słodzisz. :cool3:
No a co ja mam Ci mówić, nie przyznam Ci i tak racji, bo nie uważam, żebyś była głupia. :roll:
A co tam u Ciebie?
Będą dziś jakieś foty?

Posted

Martunia napisał(a):
Witam. :)
Ale mi słodzisz. :cool3:
No a co ja mam Ci mówić, nie przyznam Ci i tak racji, bo nie uważam, żebyś była głupia. :roll:
A co tam u Ciebie?
Będą dziś jakieś foty?

Witam panią:):)
hehe:eviltong:
no to trudno prezentu nie bedzie....
sama chciałas to masz
kto chce prezent bo martusia nie chce??:evil_lol::evil_lol:
A u mnie dobrze:)
stwierdzam że maks niby na lekacjach jest niegrzeczny ale jak sie z nim siedzi to mało gada, a Dominik cąły czas nawija:eviltong: dzisiaj nie było go a maks był że tak powie zły, obrazony że on do mnie wczoraj dzwonił a nie do niego:eviltong:
No a ogólnie to dobrze;) z anglika licze na 4 ale nie wiem czy uda mi sie chociaz musi...;/
mam nadzieje że bede miała 4:)
No ogólnie to nudy:)
goraco dzisaj:P musze na historie sie jeszcze pouczyc:)
jutro dziewczynki śpiewają w konkursie i bedziemy je ogladac:D:D
jupi:multi:
foty moze beda:)
a co powiesz??

Posted

Ej no. :eviltong: Mam prawo do wyrażania własnej opinii. :roll: I niech nikt nie chce mojego prezentu, bo co moje to nie wasze! :eviltong: :diabloti:
Siedziałaś z Maksem? ;)
A ja właśnie skończyłam się uczyć historii. ;) I się cieszę, bo z geografii mi wychodzi 4, bo dziś dwie 5 dostałam. :cool3: :loveu:
Czekamy na foty. :)
Tak w ogóle tak mi się dziś miło zrobiło, zdałam sobie sprawę, jaką mam wspaniałą klasę. :) Pisaliśmy na plecach na kartkach każdej osobie, jaka jest, co potrafi i co ma. :) Miłe. W dodatku grzebałam w kartkówkach w mojej półce i znalazłam dwie podobne do tego kartki. :) I rysunek od koleżanki i zdjęcia z SP. Miłoooo. :)

Posted

Martunia napisał(a):
Ej no. :eviltong: Mam prawo do wyrażania własnej opinii. :roll: I niech nikt nie chce mojego prezentu, bo co moje to nie wasze! :eviltong: :diabloti:
Siedziałaś z Maksem? ;)
A ja właśnie skończyłam się uczyć historii. ;) I się cieszę, bo z geografii mi wychodzi 4, bo dziś dwie 5 dostałam. :cool3: :loveu:
Czekamy na foty. :)
Tak w ogóle tak mi się dziś miło zrobiło, zdałam sobie sprawę, jaką mam wspaniałą klasę. :) Pisaliśmy na plecach na kartkach każdej osobie, jaka jest, co potrafi i co ma. :) Miłe. W dodatku grzebałam w kartkówkach w mojej półce i znalazłam dwie podobne do tego kartki. :) I rysunek od koleżanki i zdjęcia z SP. Miłoooo. :)

no wiesz jak nie chciałas mi przyznac racji.. jeszcze sie zastanowie nad prezentam dla ciebie moze go jednak dostaniesz:)
No siedziałam z nim tylko na polskim i angliku nie bo z anita siedział:eviltong:
O to super:):)
bardzo sie ciesze;):)
ja chce żeby jutro był juz dominik:(
no to poczekasz sobie:)
O a co tobie napisali??:D:D
:) o fajnie:) u mnie nie ma czegos takiego:)
o fajnie;)
a co robisz?:D
do mnie maksiu z dominisiem maja znowu przyjśc po zeszyt z fizyki tym razem....

Posted

Martunia napisał(a):
O dostanę prezent? :loveu:
Aha, no to fajnie. :) Kolejny raz przyjdą. :D
Ja? A na Dogo siedzę. :)
A napisali mi różne rzeczy. :) Za dużo by pisania. :cool3:

zastanowie sie jeszcze ale jak bedziesz grzeczna to moze:evil_lol::evil_lol:
Nom:) ale ja sie dziwie że im sie chce do mnie iśc bo jednak mają do mnie kawałek:eviltong:
No ja tez:)
i oglądam zostań gwiazdą z podstawówki:)
hehe:)
a np co??

Posted

Będę grzeczna. :D
No wiesz, do Ciebie to by cały świat przeszli. :cool3:
Np. jestem szczera, mały głód :eviltong:, usytasyfakcjonowana :lol:, potrafię myśleć :lol:, mam mundurek :lol: i inne takie. :cool3:

Posted

Martunia napisał(a):
Będę grzeczna. :D
No wiesz, do Ciebie to by cały świat przeszli. :cool3:
Np. jestem szczera, mały głód (jedno z żartów) :eviltong:, usytasyfakcjonowana :lol:, potrafię myśleć :lol:, mam mundurek :lol: i inne takie. :cool3:

mam nadzieje:)
oj martuś podpadasz mi zaraz prezentu nie bedzie :shake::shake:
aa:D:D to super;)
lubią cie:)
a ty mi mówisz że cie nie lubia...
kłamczucha:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: