C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sweet napisał(a): One nawet nie są dla ciebie:diabloti: :placz::placz::placz::placz: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No bo już wygadałyśmy prawie wszystkie tematy. :evil_lol: Co robisz? :lol::lol::lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a)::placz::placz::placz::placz: :diabloti::evil_lol::evil_lol: Martunia napisał(a):No bo już wygadałyśmy prawie wszystkie tematy. :evil_lol: Co robisz? :lol::lol::lol: No prawie:evil_lol::evil_lol: ja nic siedzę sobie:eviltong::eviltong: nudzę się:eviltong: jutro będę pobijać mój rekord w spaniu no chyba ze się obudzę wcześniej:evil_lol::evil_lol: A ty co robisz??:razz: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jesteś zUo Samo zUo! Nic tylko zUo! Ja kcem fotki speszial for mi, oczywiście Kabiszonka, zUo ty jedno ! Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Jesteś zUo Samo zUo! Nic tylko zUo! Ja kcem fotki speszial for mi, oczywiście Kabiszonka, zUo ty jedno ! :diabloti: i cieszę sie bardzo:diabloti::evil_lol::evil_lol: Chcieć to sobie możesz:diabloti::evil_lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sweet napisał(a)::diabloti: i cieszę sie bardzo:diabloti::evil_lol::evil_lol: Chcieć to sobie możesz:diabloti::evil_lol: A buuu:placz::placz::placz::placz::placz: Ja cię nie lubieć:placz::placz::placz::placz::placz: Czika też cię nie lubieć:placz::placz::placz::placz::placz: I Czika być moja a nie twoja:placz::placz::placz::placz::placz: Idź se w ciorty:placz::placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):A buuu Ja cię nie lubieć Czika też cię nie lubieć I Czika być moja a nie twoja Idź se w ciorty:placz: zaśmiecasz mi galerie tymi emotkami:diabloti::diabloti: Trudno jak mnie nie lubicie:eviltong::eviltong: A czika i tak moja:diabloti::evil_lol: Sama se idź bo to moja galeryja:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A to pobijaj swój rekord, pobijaj. :D Jaaa odpoczywam i siedzę na dgm. :lol: Coś się tu dzieje !!! :multi::multi::multi: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sweet napisał(a):zaśmiecasz mi galerie tymi emotkami:diabloti::diabloti: Trudno jak mnie nie lubicie:eviltong::eviltong: A czika i tak moja:diabloti::evil_lol: Sama se idź bo to moja galeryja:evil_lol::evil_lol: Ja nei zaśmiecam spamairo !:placz: Pfeee:placz: Marzysz:cool3: A nie pójdę xD Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):A to pobijaj swój rekord, pobijaj. :D Jaaa odpoczywam i siedzę na dgm. :lol: Coś się tu dzieje !!! :multi::multi::multi: Może mi sie uda:razz: do 12 to słabo:evil_lol: a:) No:D widzisz:) C&B napisał(a):Ja nei zaśmiecam spamairo !:placz: Pfeee:placz: Marzysz:cool3: A nie pójdę xD hehe:evil_lol::evil_lol: nie wcale;P ona jest moja:cool3::evil_lol: A to idź:razz::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czesc :multi: Dostałyście już jakieś punkty ?? :evil_lol: czy jeszcze nie? Quote
Magot Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :mdleje: <- to oczywiście co do ilości stron i rozmów, z których nic nie rozumiem :diabloti: http://img16.imageshack.us/img16/3070/p1210421.jpg Dlaczego on znęca się nad tym Pikachu? :hmmmm: :diabloti: Quote
Martunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ej, co tu się dzieje, bunt jakiś tu rośnie czy jak :D ? To nas jeszcze bardziej nakręca na rozmowy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahaha !!! (złowrogi śmiech :lol:) Nie pozbędziecie się nas !!! Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :multi: Dostałyście już jakieś punkty ?? :evil_lol: czy jeszcze nie? hej:) dostałysmy w zeszłym roku za życzenia świąteczne tak to nie:evil_lol: Izuuus napisał(a)::spam2: i o! :D haha:evil_lol: C&B napisał(a)::spam2::spam2: :diabloti: Magot napisał(a)::mdleje: <- to oczywiście co do ilości stron i rozmów, z których nic nie rozumiem :diabloti: http://img16.imageshack.us/img16/3070/p1210421.jpg Dlaczego on znęca się nad tym Pikachu? :hmmmm: :diabloti: haha:evil_lol: przepraszam:diabloti: Bo on go lubi:evil_lol: Martunia napisał(a):Ej, co tu się dzieje, bunt jakiś tu rośnie czy jak :D ? To nas jeszcze bardziej nakręca na rozmowy. :evil_lol: Hahahaha !!! (złowrogi śmiech :lol:) Nie pozbędziecie się nas !!! haha:evil_lol: protest przeciwko nam:diabloti: No dokładnie:D oj nie:evil_lol: Hej moi kochani:loveu::loveu::loveu: I tak wiem że nas kochacie:loveu::loveu::diabloti: Quote
Foxowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Zapraszamy na zdjęcia do naszej galerii :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Foxowa napisał(a):Zapraszamy na zdjęcia do naszej galerii :evil_lol: Zaraz wpadnę:) a tymczasem i u mnie zdjęcia:p:p CDN:) Quote
C&B Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Chyba wzięłaś sobie nasz protest do serca:diabloti: Kabiszon z przytulanką Aduchny:loveu: Quote
Tepes Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hej:hand: http://img196.imageshack.us/img196/2711/p1210424.jpg mooorderca:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bono jak był szczeniakiem to takiego "pikaczuła:evil_lol:" mial ale szybko go zabił wpierw poszły oczy i nos ale widza że Kabisiowy pikaczu twardy zawodnik:diabloti: Quote
Magot Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 http://img29.imageshack.us/img29/851/p1210438.jpg Fajnie jest opitolony, podoba mi się :loveu: Quote
Mróvka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Morderca pluszaków :diabloti: Strach się bać :cool3: Quote
Recommended Posts