Rahl Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mam przewidzenia :o W środku samego spamu, gdzie nikt oprócz was, ciebie i Marty nie jest w stanie zrozumieć tych rozmów... są fotki... :mdleje: Ada, ulitowałaś się nad nami, bezbronnymi! :multi: :diabloti: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 gordonowa napisał(a):Mam przewidzenia :o W środku samego spamu, gdzie nikt oprócz was, ciebie i Marty nie jest w stanie zrozumieć tych rozmów... są fotki... :mdleje: Ada, ulitowałaś się nad nami, bezbronnymi! :multi: :diabloti: Dobrze widzisz:razz: haha:D jakby się chciało to idzie zrozumieć:eviltong::eviltong::eviltong: No chciałam wam zrobić trochę przyjemności:diabloti::evil_lol::evil_lol: w końcu ja dobra istota jestem:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja bym wyszła na dwór, ale burza znów. :roll: Ojej, Ada, zadziwiasz mnie. :D Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):Ja bym wyszła na dwór, ale burza znów. :roll: Ojej, Ada, zadziwiasz mnie. :D Ja tez ale jest taka pogoda:eviltong: Z kabiszonem bym poszła ale pada co chwile... :roll: Ah no wiem wszystkich zadziwiam:razz: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No u mnie raz leje, raz słonecznie.. Ale przynajmniej chłodniej. :) Ciekawe, jaka pogoda będzie na zlocie. Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):No u mnie raz leje, raz słonecznie.. Ale przynajmniej chłodniej. :) Ciekawe, jaka pogoda będzie na zlocie. eh... głupia pogoda:eviltong: No:) Oby ładnie.. już się doczekać nie mogę:loveu: ale będę musiała wstać wcześnie żeby dojechać tam do ciebie tym Pekasem:evil_lol::eviltong: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A ja... Ja wiedziałam że tak będzie:diabloti: Przeczuwałam, że jak przyjdę to będą jakieś fotki:diabloti: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):A ja... Ja wiedziałam że tak będzie:diabloti: Przeczuwałam, że jak przyjdę to będą jakieś fotki:diabloti: jasne:evil_lol::evil_lol: wlewaj sobie jeszcze:evil_lol::diabloti: One nawet nie są dla ciebie:diabloti: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Foxowa napisał(a):Hej, hej :evil_lol: Zapraszam znowu na zdjęcia :diabloti: hej:) nie musisz zapraszać bo ja widzę je ale komentuje co jakiś czas:razz: Quote
Foxowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hej, hej :evil_lol: Zapraszam znowu na zdjęcia :diabloti: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A o której masz pks? :) I kiedy masz powrotny? Quote
Skibka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 CUdwne zdjęcia Kabisia:loveu::loveu: http://img16.imageshack.us/img16/443/p1210422.jpg Śliczną ma obróżkę.:razz::razz: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Martunia']A o której masz pks? :) I kiedy masz powrotny? 8 ileś:eviltong: 40 chyba no i o 12.25 jestem u ciebie:D i potem jedziemy:D ale chyba od razu kupie sobie powrotny w ten poniedziałek.. a powrotny w niedziele o 14.50 tak jak ci mówiłam:p [quote name='Skibka']CUdwne zdjęcia Kabisia:loveu::loveu: http://img16.imageshack.us/img16/443/p1210422.jpg Śliczną ma obróżkę.:razz::razz: dziekuje;) Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Aha. ^^ Ok, jakoś Cię znajdę. :D Pytałam, by się upewnić. :D Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):Aha. ^^ Ok, jakoś Cię znajdę. :D Pytałam, by się upewnić. :D znajdziesz znajdziesz:) tam chyba jest jakieś specjalne miejsce gdzie przyjeżdżają Pekaesy :p spoko:D Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Aha. :D Ja tam nie wiem, bo mnie tam jeszcze nie było. :evil_lol: Ale znajdziemy Cię. ^^ Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):Aha. :D Ja tam nie wiem, bo mnie tam jeszcze nie było. :evil_lol: Ale znajdziemy Cię. ^^ hehe:) Asia była po mnie i w takim miejscu jakimś właśnie stała bo tam podjechałam a to wieczór był wtedy:eviltong::evil_lol: Jasne:) przecież komórkę biorę jak co;) Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No dużo mi to mówi. :evil_lol: Się znajdziemy. :D Co u Ciebie? :lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):No dużo mi to mówi. :evil_lol: Się znajdziemy. :D Co u Ciebie? :lol: no wiem:evil_lol::evil_lol: tak:D a nudno:) ogólnie to wypoczywam:razz: i oglądam coś:) a ty?? Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No ja podobnie. ^^ I gadam na gg. :diabloti: Ej, żeby tak spamować to już dawno powinnyśmy dostać po pkt. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):No ja podobnie. ^^ I gadam na gg. :diabloti: Ej, żeby tak spamować to już dawno powinnyśmy dostać po pkt. :evil_lol: heh:) no ja tez:evil_lol::evil_lol: nawet z niejaką Martą:diabloti: haha:evil_lol: widać to nie jest dla nich spam:diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A ja z niejaką Adą, znasz może? :evil_lol: No widocznie... :lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):A ja z niejaką Adą, znasz może? :evil_lol: No widocznie... :lol: Ada? Ada? nic mi nie mówi to imię:shake::diabloti::diabloti: No:) hehe;) normalnie tyle spamujemy że aż nie wiem co mam jeszcze pisać:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hmmm dziwne... może ktoś inny ją zna? :hmmmm: No ja właśnie też momentami nie wiem, co pisać, więc piszę, co mi przyjdzie na myśl. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):Hmmm dziwne... może ktoś inny ją zna? :hmmmm: No ja właśnie też momentami nie wiem, co pisać, więc piszę, co mi przyjdzie na myśl. :evil_lol: Nie wiem... tylko kto:roll: hehe:evil_lol: na gg taż gadamy i już nie wiem co tutaj pisać:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts