Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):Taaak, bo nasza nie jest taka .. dziwna. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łał Ada, musiałaś się pochwalić. :cool3: Ja tak samo i się nie chwalę. :cool1: dziwna i inna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No musiałam:eviltong: bo myślałam że będę miała w końcu inny ale nie bo po co:diabloti: o fajnie:eviltong: to który masz 1? 2? ja 14:eviltong::eviltong: Quote
Foxowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Heeej :loveu: Zapraszamy na Fuksiaste fotencje :diabloti: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Foxowa napisał(a):Heeej :loveu: Zapraszamy na Fuksiaste fotencje :diabloti: hej:lol::loveu: no widzisz dobrze że mi przypomniałaś:p Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No właśnie taka jest wasza klasa, wyjęłaś mi to z ust. :lol::eviltong: Ciesz się, że nie masz w dzienniku 13. :diabloti: A ja mam tradycyjnie 1. :lol: Choć w SP miałam aż 3. :lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):No właśnie taka jest wasza klasa, wyjęłaś mi to z ust. :lol::eviltong: Ciesz się, że nie masz w dzienniku 13. :diabloti: A ja mam tradycyjnie 1. :lol: Choć w SP miałam aż 3. :lol: No możliwe:evil_lol::evil_lol: 13 jest fajny:diabloti: chociaż 14 numer jest szczęśliwy bo zawsze byłam mało pytana i oby tak zostało:diabloti::evil_lol::evil_lol: aa:) nie chciałabym mieć 1 numerka w dzienniku:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 U mnie w sumie te pytania były zależnie od nauczyciela.. ej, ale nie o szkole gadajmy !!! :mad::mad::mad: Numer 1 jest fajny. :cool3: Jak losowo wybierają do odp. to mnie akurat w ogóle nie wybrali. :cool3: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):U mnie w sumie te pytania były zależnie od nauczyciela.. ej, ale nie o szkole gadajmy !!! :mad::mad::mad: Numer 1 jest fajny. :cool3: Jak losowo wybierają do odp. to mnie akurat w ogóle nie wybrali. :cool3: Marta my nie gadamy o szkole tylko wspominamy dawne czasy:diabloti: i zastanawiamy się jak to będzie:eviltong: Pierwszy nie jest fajny:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nie chcę wspominać szkoły,a tym bardziej jeszcze o niej opowiadać w środku wakacji. :evil_lol: Pierwszy jest fajny. :evil_lol: Nie miałaś tego numerka to nie wiesz. ^^ Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):Nie chcę wspominać szkoły,a tym bardziej jeszcze o niej opowiadać w środku wakacji. :evil_lol: Pierwszy jest fajny. :evil_lol: Nie miałaś tego numerka to nie wiesz. ^^ hehe:evil_lol::evil_lol: początek wakacji dopiero:eviltong::eviltong: I nigdy nie będę go mieć:evil_lol::evil_lol: Co tam? u mnie znowu ciepło...:placz: a miało być tak fajnie:roll: Do kitu z tą pogodą:shake: W ogóle to nudno... wróciłaś już na gg?? Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nie widać ? ...... No dobra, może i początek.. ale i tak nie chcę gadać o szkole. :eviltong: A u mnie była burza.. a teraz znowu słońce.. i tak na przemian.. Wróciłam. :lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Wy całe dnie tak spamujecie?:diabloti: Nie to nie my:diabloti: duszki:eviltong: Martunia napisał(a): No dobra, może i początek.. ale i tak nie chcę gadać o szkole. :eviltong: A u mnie była burza.. a teraz znowu słońce.. i tak na przemian.. Wróciłam. :lol: no:eviltong::eviltong: u mnie już ładnie ciepło a teraz znowu chmury i szaro buro i ponuro:evil_lol::evil_lol: taka ta pogoda że aż nie wiem o czym pisać:evil_lol::evil_lol: Strasznie mi się nudzi:eviltong: Chcę już zlot:diabloti: jeszcze 11 dni:cool3: Quote
Rahl Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Do choroby jasnej, jak wam się udaje tyle naspamować :o... Ostatnio skończyłam czytanie twojej galerii na 1397 stronie :mad:. Gratuluję 1400 :razz:. Spamiara :diabloti: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 gordonowa napisał(a):Do choroby jasnej, jak wam się udaje tyle naspamować :o... Ostatnio skończyłam czytanie twojej galerii na 1397 stronie :mad:. Gratuluję 1400 :razz:. Spamiara :diabloti: E to już lata wprawy:diabloti::razz::evil_lol: hah:D dzięki:D jedna zauważyłaś że przeszliśmy 1400:razz::cool3: Oj tam:eviltong::eviltong: czepiasz się znowu:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A u mnie znowu słonecznie. :lol: No do zlotu coraz bliżej. ^^ Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Martunia']A u mnie znowu słonecznie. :lol: No do zlotu coraz bliżej. ^^ U mnie padało niedawno:evil_lol::evil_lol: jaka głupia ta pogoda:evil_lol: Macie fotki:D CDN:) Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 On maltretuje pikacza! :D A co do pogody to pogoda tzw. w kratkę. :lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):On maltretuje pikacza! :D A co do pogody to pogoda tzw. w kratkę. :lol: No i to jak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie w kratkę tylko do D...:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: nie znasz sie:eviltong: W kratkę to możesz mieć koszule albo spodnie:D Przypomniał mi się tekst pani od Historii:evil_lol::evil_lol: Natalia jest pytana na ocenę 4. Natalia: Ale może pani nie musi mnie pytać bo przecież wychodzi mi 4. Pani: Wyjść to ci może koszula ze spodni:evil_lol: Normalnie cały czas się śmialiśmy z tego:eviltong: Albo jeszcze: masz ocenę z minusem jak stąd do McDonalda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ale mi sie nuuuuuudzi :mdleje: Nikt nie chce iść ze mną na spacerek :shake: Aaaaa ja bede adoptowac króliczka :loveu: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 dog193 napisał(a):Ale mi sie nuuuuuudzi :mdleje: Nikt nie chce iść ze mną na spacerek :shake: Aaaaa ja bede adoptowac króliczka :loveu: Mi tez:roll: Ze mną tez nikt nie chce iść:placz: nawet nie chce ze mną gadać nikt tylko Marta się nade mną zlitowała:placz::placz: Super:multi: Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Do d też. :lol: Oj Ada nie zna przenośni. :eviltong: Niezłe teksty. :lol: Ja mam 2 kartki a5 napisane podobne śmieszne teksty itd. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Martunia napisał(a):Do d też. :lol: Oj Ada nie zna przenośni. :eviltong: Niezłe teksty. :lol: Ja mam 2 kartki a5 napisane podobne śmieszne teksty itd. :evil_lol: tylko do D:eviltong: znam przenośnie:evil_lol: nawet wiem co to metafora:diabloti::evil_lol: no;) heh:D Quote
Recommended Posts