Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Czesc :loveu: nas też straszny gorąc :cool3: Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :loveu: nas też straszny gorąc :cool3: hej:) weź nie mów ja myslałam że dzisiaj umre:eviltong: Martunia napisał(a):Informuj, jak już ten plan się zacznie. :cool3: U mnie straaszny upał, do tego jeszcze trochę grzmi. :roll: Dobra:D poczekasz troszkę... eh.. u mnie nie grzmi i na padanie się nie zanosi:shake: Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Informuj, jak już ten plan się zacznie. :cool3: U mnie straaszny upał, do tego jeszcze trochę grzmi. :roll: Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Martunia napisał(a):U mnie była burza bez deszczu, ale grzmiało jak .. nie wiem. :shake: Co tam u Ciebie :D ? Długo trwało te spotkanie? eh... jak mogła być burza bez deszczu?:evil_lol::eviltong: a dobrze:) jakoś leci;) eee... 2,5h jakoś tak:eviltong: Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 U mnie była burza bez deszczu, ale grzmiało jak .. nie wiem. :shake: Co tam u Ciebie :D ? Długo trwało te spotkanie? Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nie wiem, też się dziwiłam. :evil_lol: Może padało, ale niewiele, bo nie było widać. Ale w każdym, razie bardzo grzmiało i były pioruny. :lol: O to nawet długo. ;) Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Martunia napisał(a):Nie wiem, też się dziwiłam. :evil_lol: Może padało, ale niewiele, bo nie było widać. Ale w każdym, razie bardzo grzmiało i były pioruny. :lol: O to nawet długo. ;) hehe:evil_lol::evil_lol: no trochę:eviltong: wszyscy się zwijali to poszliśmy:eviltong: a co u ciebie?:D Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Tzn. nawet myślałam, że dłużej będzie trwało to spotkanie. :D A u mnie dobrze. :D:eviltong: Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Martunia napisał(a):Tzn. nawet myślałam, że dłużej będzie trwało to spotkanie. :D A u mnie dobrze. :D:eviltong: aż tak długo nie trwa nigdy:eviltong::eviltong: ostatnio tez jakoś tak było:) to dobrze:eviltong: eh ogólnie nudy:evil_lol: i znowu masz popsutą godzinę na dogo:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No skąd mogę wiedzieć, u mnie żadnego spotkania jeszcze nie było. :evil_lol: Wiem, że mam popsutą. :shake: Już mnie to wkurzać zaczyna. Co jutro będziesz robić ? :lol: Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Martunia napisał(a):No skąd mogę wiedzieć, u mnie żadnego spotkania jeszcze nie było. :evil_lol: Wiem, że mam popsutą. :shake: Już mnie to wkurzać zaczyna. Co jutro będziesz robić ? :lol: hehe:eviltong: a bo ty masz jakąś inną klasę:diabloti::evil_lol::evil_lol: eh.. jutro..... wyśpie się:diabloti::evil_lol: a potem dzień pokaże:razz::evil_lol: a ty jakie masz plany na jutro?:razz: Quote
Martunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No wiem, przecież takiej samej nie mamy. :diabloti: I tak na jutrzejsze spotkanie przyjdą tylko 3 osoby, więc co to za spotkanie klasowe. :lol: Ja.. hmm.. na razie też nic. :diabloti: Jak będzie ładna pogoda to bym sobie wyszła pofocić. ^^ Ale podobno ma być burza, więc nie wiem. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Martunia napisał(a):No wiem, przecież takiej samej nie mamy. :diabloti: I tak na jutrzejsze spotkanie przyjdą tylko 3 osoby, więc co to za spotkanie klasowe. :lol: Ja.. hmm.. na razie też nic. :diabloti: Jak będzie ładna pogoda to bym sobie wyszła pofocić. ^^ Ale podobno ma być burza, więc nie wiem. :eviltong: ale inna pod innymi względami:evil_lol::evil_lol: e to nie spotkanie klasowe :eviltong::eviltong: aha:eviltong: W ogóle to muszę wam powiedzieć że mam znowu taki sam numerek w dzienniku jak w gimnazjum:evil_lol::evil_lol::evil_lol: C&B napisał(a):Spamiary:mad: Spać!:diabloti: sama se śpij:mad: młodsza jesteś:diabloti::diabloti: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 W twoim wieku trzeba dużo więcej snu niż w moim :diabloti: Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):W twoim wieku trzeba dużo więcej snu niż w moim :diabloti: ale ja już nie rosnę a podczas snu się rośnie więc by ci się przydało pospać:diabloti: a moje stare kości już zastygły:evil_lol: jak ja byłam w twoim wieku to po dobranocce chodziłam spać:diabloti::evil_lol::evil_lol: to też duża urosłam:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):Phii... Mi 167 spokojnie wystarczy:diabloti: musisz jeszcze te 3 cm urosnąć:diabloti: to bedzie ładne 170:razz::evil_lol: wiec spać spać:eviltong::diabloti: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A ile ty masz wzrostu? Te 3 to samo jakoś urośnie xD Quote
Sweet Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 C&B napisał(a):A ile ty masz wzrostu? Te 3 to samo jakoś urośnie xD nie wiem ale troszku ponad 170:eviltong::eviltong: aczkolwiek tyle właśnie mam do paszportu wpisane bo nie wiem ile mam dokładnie i tak na oko pisałam ale wiem że troszeczkę za mało:eviltong: samo się nic nie zrobi:eviltong: Dobranoc:evil_lol::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Czesc sweeciaki :loveu::loveu: Ja jak zwykle przybywam do wass puźnym wieczorem bo tak na kompa siadam teraz :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hejo! :multi: ja jeszcze pózniej przybywam.xdd Quote
Sweet Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc sweeciaki :loveu::loveu: Ja jak zwykle przybywam do wass puźnym wieczorem bo tak na kompa siadam teraz :evil_lol: Hej:p No własnie znowu tak późno:eviltong::eviltong: [quote name='Pusiakowa']Hejo! :multi: ja jeszcze pózniej przybywam.xdd hej:) no właśnie:eviltong::eviltong: [quote name='Anula & Bono']Siemczan:evil_lol: hejo:) Quote
Martunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Sweet napisał(a):ale inna pod innymi względami:evil_lol::evil_lol: e to nie spotkanie klasowe :eviltong::eviltong: aha:eviltong: W ogóle to muszę wam powiedzieć że mam znowu taki sam numerek w dzienniku jak w gimnazjum:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaak, bo nasza nie jest taka .. dziwna. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łał Ada, musiałaś się pochwalić. :cool3: Ja tak samo i się nie chwalę. :cool1: C&B napisał(a):Spamiary:mad: Spać!:diabloti: A co to, nam nikt nic nie ma prawa kazać. :razz: :mad: Najwyżej my możemy kazać tobie. :diabloti: No już, już, idziemy spatki. :diabloti: Quote
Recommended Posts